Morfie Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 τι είναι το flickering ; εμένα καρεδιάζει με ΟΛΕΣ τις ρομς/ρυθμίσεις στα εξής σημεία; όταν συνδέεται με το ασύρματο όταν συνδέεται με το 3g όταν κάνω install εφαρμογές όταν έρχεται κάποιο μήνυμα(στα υπόλοιπα notifications είναι οκ) όταν κάνει sync(το κυκλάκι πάνω δεξιά) νομίζω οτι όλα αυτά είναι του λογισμικού και δεν φταίει ο γαλαξίας, αυτά εννοείς η κάτι άλλο ; σωστά γραμμές που τροπαίου και δίνουν την εντύπωση πως κινούνται προς τα κάτω Παιδιά, ούτε εμένα μου έκανε ποτέ τέτοια πράγματα, έχω JS8 και πριν είχα JPY. Αντώνη, συγχαρητήρια για την... πρόσληψη! Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 απλα να πω μια καλησπερα και απο εδω... μπορει να σας χρειαστω οποτε ας σας καλοπιανω... :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδια, και εγω το εχω παρατηρησει αυτο απο τον Ιουλιο που ειχα παρει το κινητο ανεξαρτητα απο τι ρομ εχει. Σε εμενα συμβαινει οταν κατεβαζω τη μπαρα για να ανοιξω το wifi-κανει flickering οριζοντιες γραμμες για 5 δευτερολεπτα μετα ομως σταματαει για αυτο δεν του εδοσα μεγαλη σημασια. Θελει ομως και λιγο trained eye για να το παρατηρησεις- και φαινεται πιο ευκολα οταν κατεβαζεις το task bar στην γκρι οθονη...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastamat Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδια, και εγω το εχω παρατηρησει αυτο απο τον Ιουλιο που ειχα παρει το κινητο ανεξαρτητα απο τι ρομ εχει. Σε εμενα συμβαινει οταν κατεβαζω τη μπαρα για να ανοιξω το wifi-κανει flickering οριζοντιες γραμμες για 5 δευτερολεπτα μετα ομως σταματαει για αυτο δεν του εδοσα μεγαλη σημασια. Θελει ομως και λιγο trained eye για να το παρατηρησεις- και φαινεται πιο ευκολα οταν κατεβαζεις το task bar στην γκρι οθονη...:blink: :O Ακριβώς αυτό ήταν και σε μένα το σημείο που άρχισα να το ψάχνω. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν τυχαίο, αλλά με το wifi είναι εμφανές και συμβαίνει σχεδόν πάντα. Άρα τελικά δεν είμαι ο μόνος... Σήμερα το απόγευμα θα το πάω στον Γερμανό (από εκεί που το αγόρασα) και βλέπουμε... Επίσης, έχω την εντύπωση ότι με τον καιρό γίνεται χειρότερο... Παράθεση Γεια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ...5 δευτερόλεπτα είναι πολύ.... μου κάνει εντύπωση που το έχετε τόσοι πολλοί.... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 :O Ακριβώς αυτό ήταν και σε μένα το σημείο που άρχισα να το ψάχνω. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν τυχαίο, αλλά με το wifi είναι εμφανές και συμβαίνει σχεδόν πάντα. Άρα τελικά δεν είμαι ο μόνος... Σήμερα το απόγευμα θα το πάω στον Γερμανό (από εκεί που το αγόρασα) και βλέπουμε... Επίσης, έχω την εντύπωση ότι με τον καιρό γίνεται χειρότερο... ΧΧμμμ, εμενα παντα υπαρχει αλλα, αντιθετα, εχει βελτιωθει με τις πιο καινουργιες ρομ... Εχω official 2.2.1 (portugal sales code..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ΟΚ το κανω με το MyBackup Pro. Εκει που με ρωταει κανω back up τα APKs μόνο ή APKs & Data? μονο apk καλυτερα Οχι δεν υπαρχει προβλημα και το Apks & Data αν επιλεξετε. Το Data απλως επανεγγραφει τους φακελους της εφαρμογης και δεν υπαρχει θεμα, δεν ειναι οπως στα Winmo που επηρεαζοταν και η registry :) Επισης, το mybackup pro στις επαναφερει αυτοματα τις εφαρμογες. Χωρις να πατησεις τιποτα. Ακους Βασιλη? :lol: :lol: J/k ε. :p απλα να πω μια καλησπερα και απο εδω... μπορει να σας χρειαστω οποτε ας σας καλοπιανω... :p Aκοοοοομα να το παρεις? :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Aκοοοοομα να το παρεις? :) το πηρα και αυτο... :p αυριο φορτωνω. ;) μαλλον με χαιρεταει το Αιφονακι παει στον πατερα μου ,και μενω με τα αλλα δυο. κατα τα αλλα ειμαι ετοιμος να βαλω 2.3.3 και ενα θεματακι gingerbread μαζι με καποιες αλλαγες δικες μου. Αγοραστηκε ηδη πισω καπακι ασπρο. αν θελετε βαζω λινκ...ειναι original και γραφει with Google κανονικα. Edited March 29, 2011 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το πηρα και αυτο... :p αυριο φορτωνω. ;) μαλλον με χαιρεταει το Αιφονακι παει στον πατερα μου ,και μενω με τα αλλα δυο. κατα τα αλλα ειμαι ετοιμος να βαλω 2.3.3 και ενα θεματακι gingerbread μαζι με καποιες αλλαγες δικες μου. Αγοραστηκε ηδη πισω καπακι ασπρο. αν θελετε βαζω λινκ...ειναι original και γραφει with Google κανονικα. Καλοριζικο! Βαλε λιιιινκ! :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Καλοριζικο! Βαλε λιιιινκ! :) ευχαριστω να εισαι καλα Πετρο! οριστε και το λιιιιιινκ :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δείχνει αρκετά ωραίο το άσπρο καπάκι. Θα το δοκιμάσω άμεσα!! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δείχνει αρκετά ωραίο το άσπρο καπάκι. Θα το δοκιμάσω άμεσα!! που να δεις ποσο ωραια δειχνει ο λευκος γαλαξιας :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τι μου εκανες τωρα??...:shifty: Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τι μου εκανες τωρα??...:shifty: για αυτο λεω οτι δεν τον αλλαζω με τιποτα !!!!! προχθες ειχα παει Γερμανο μια βολτα και το βλεπει ο υπαλληλος που το κρατουσα και μου λεει τι λεει το galaxy 3...;ωραιο το ασπρο ε...; του λεω οτι δεν ειναι το galaxy 3 αλλα το s...δεν με πιστευε και του το εδωσα και εμεινε καγκελο :lol::lol::lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 για αυτο λεω οτι δεν τον αλλαζω με τιποτα !!!!! προχθες ειχα παει Γερμανο μια βολτα και το βλεπει ο υπαλληλος που το κρατουσα και μου λεει τι λεει το galaxy 3...;ωραιο το ασπρο ε...; του λεω οτι δεν ειναι το galaxy 3 αλλα το s...δεν με πιστευε και του το εδωσα και εμεινε καγκελο :lol::lol::lol: το πηρες ασπρο ή το έκανες? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το πηρες ασπρο ή το έκανες? το εχω παρει σε ασπρο...εδω και δυο μηνες :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το εχω παρει σε ασπρο...εδω και δυο μηνες :) Βασικα Ηρακλη η μονη διαφορα ειναι στο πισω καπακι αν δεν κανω λαθος ετσι? Δηλαδη με ενα λευκο καπακι απο ebay σαν αυτα που αναφερθηκαν ειναι ιδιο κι απαραλλαχτο με το δικο σου λογικα. Κανω λαθος? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Βασικα Ηρακλη η μονη διαφορα ειναι στο πισω καπακι αν δεν κανω λαθος ετσι? Δηλαδη με ενα λευκο καπακι απο ebay σαν αυτα που αναφερθηκαν ειναι ιδιο κι απαραλλαχτο με το δικο σου λογικα. Κανω λαθος? Παναγιωτη μονο η οθονη ειναι μαυρη...ειναι ασπρα τα κουμπια της εντασης,το on/off,το πορτακι του usb,το πισω καπακι φυσικα, και ολο το εσωτερικο μερος της συσκευης...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 μια καλύτερη επιλογή :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παναγιωτη μονο η οθονη ειναι μαυρη...ειναι ασπρα τα κουμπια της εντασης,το on/off,το πορτακι του usb,το πισω καπακι φυσικα, και ολο το εσωτερικο μερος της συσκευης...:) Α εχει και τα κουμπακι του ασπρα. Καλη φαση, τωρα που το λες το βλεπω και στο youtube. Στην αρχη μολις μου ειπες μονο η οθονη ειναι μαυρη επεσε λιγο το σαγονι στο πατωμα γιατι εσυ οθονη εννoουσες ολη την μπροστινη πλευρα και νομισα εχεις σε λευκο και το πανω και κατω μερος της προσοψης, δηλαδη και τα πληκτρα αφης. Στην αρχη καταλαβα αυτο δηλαδη ::lol::lol::p http://img228.imageshack.us/i/samsunggalaxys.jpg @Αλεκος LOL ελεος Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Α εχει και τα κουμπακι του ασπρα. Καλη φαση, τωρα που το λες το βλεπω και στο youtube. Στην αρχη μολις μου ειπες μονο η οθονη ειναι μαυρη επεσε λιγο το σαγονι στο πατωμα γιατι εσυ οθονη εννoουσες ολη την μπροστινη πλευρα και νομισα εχεις σε λευκο και το πανω και κατω μερος της προσοψης, δηλαδη και τα πληκτρα αφης. Στην αρχη καταλαβα αυτο δηλαδη ::lol::lol::p http://img228.imageshack.us/i/samsunggalaxys.jpg @Αλεκος LOL ελεος οχι οχι οχι ετσι...:worry: σαφως και εννοω οπως φαινεται στο βιντεο....:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 btw πάνο το αυτοκόλλητο είναι πολύ ποιοτικό το έφτιαξε φίλος μου που φτιάχνει μπλουζάκια κτλπ του το έχω φορέσει από την πρώτη μέρα :lol: και δεν έχει πάθει τίποτα! (το αυτοκόλλητο :lol: ) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 btw πάνο το αυτοκόλλητο είναι πολύ ποιοτικό το έφτιαξε φίλος μου που φτιάχνει μπλουζάκια κτλπ του το έχω φορέσει από την πρώτη μέρα :lol: και δεν έχει πάθει τίποτα! (το αυτοκόλλητο :lol: ) Και πανω που θα σε ρωτουσα απο που το παρηγγειλες:lol: Τελειο! Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 παιδια να ρωτησω κατι που το εχω πολυ καιρο απορία..? αν πχ παρω ενα samsung και για τον χ ψ λογο μου χαλασει τι κανω....? μιλαω για εκτος αθηνας πχ εδω Αλεξανδρούπολη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts