Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια τωρα που θα αναβαθμιστω θα δουλευει το MLS destinator?

Αν οχι, τι κανω?

(Σορρυ, μπορει να εχει ξαναρωτηθει )

Ευχαριστω!

το MLS εάν αναβαθμιστείς δεν θα δουλεύει, υπάρχει πάντως αναβάθμιση που τρέχει ρολόι στο σαιτ της MLS οπότε ψάξτο η από εκεί η μέσω :google:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΕΧΩ ΤΟ ς ΜΕ ΤΗΝ 2.1 ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ 2.2 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ GPS MLS ΠΟΥ ΕΧΩ Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ SITES ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ FLASH PLAYER 10

• Administrators
Θα μπορείς ναι. Αν θέλεις όμως γράψε με μικρά (και κατανοητά) γιατί τα κεφαλαία απαγορεύονται στο forum.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το εξής πρόβλημα, το πρώτο galaxy που είχα(το έκλεψαν) έκανε τις ρυθμίσεις MMS μόνο του ενώ το καινούργιο που πήρα όχι!!! γιατί αυτό?

Δεύτερον αφού πέρασα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα εξακολουθεί να μην μου στέλνει κανένα MMS, ξέρει κανείς τι φταίει? Έχω πάρει 3 φορές την wind για να παραπονεθώ αλλά μου λένε ότι από αυτούς είναι όλα οκ!!!!

Τρίτων πώς καταλαβαίνω αν είναι ελληνικό και όχι εισαγωγής? Αν παίζει ρόλο

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το εξής πρόβλημα, το πρώτο galaxy που είχα(το έκλεψαν) έκανε τις ρυθμίσεις MMS μόνο του ενώ το καινούργιο που πήρα όχι!!! γιατί αυτό?

Δεύτερον αφού πέρασα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα εξακολουθεί να μην μου στέλνει κανένα MMS, ξέρει κανείς τι φταίει? Έχω πάρει 3 φορές την wind για να παραπονεθώ αλλά μου λένε ότι από αυτούς είναι όλα οκ!!!!

Φιλε για τα mms ακολουθα τον οδηγο που εχω φτιαξει στο blog μου και θα εισαι οκ. οι ρυθμισεις αυτες που εχω εκει δουλευουν γιατι τις εχω παρει απο φιλο απο εδω μεσα που του δουλευει κανονικα και το ιντερνετ και τα mms.

http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html

για να δεις αν ειναι Ελληνικο το τηλεφωνο σου, πρωτα απ'ολα πες μας ποια ρομ φοραει. πηγαινε ρυθμισεις-->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο-->

εκει πες μας τι γραφει (αριθμος κατασκευης & εκδοση βασικου φασματος).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

glen εδώ http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html

αναλυτικά πως να περάσεις τις ρυθμίσεις

edit

tonyk dude u suck !

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

για να δεις αν ειναι Ελληνικο το τηλεφωνο σου, πρωτα απ'ολα πες μας ποια ρομ φοραει. πηγαινε ρυθμισεις-->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο-->

εκει πες μας τι γραφει (αριθμος κατασκευης & εκδοση βασικου φασματος).

αριθμος κατασκευης = froyo.XWJPH

εκδοση βασικου φασματος = I9000XXJPP

τι βλέπεις?

Το άλλο θα το παλέψω σε λίγο σας ευχαριστώ:)

αριθμος κατασκευης = froyo.XWJPH

εκδοση βασικου φασματος = I9000XXJPP

τι βλέπεις?

Το άλλο θα το παλέψω σε λίγο σας ευχαριστώ:)

Ελληνικο ειναι, μια χαρα εισαι :).

@Saliez

Αλεκο εισαι πολυ τρελαρας...χαχαχαα:lol::lol::lol::lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπέρα σε όλους,

Μάλλον δεν έχει το σωστό CSC, έχεις COS αντί EUR, κι έτσι δε βάζει τις ρυθμίσεις αυτόματα (το COS έχει μόνο τις ρυθμίσεις της COSMOTE κι εσύ έχεις Wind).

Αν θες οπωσδήποτε να μπαίνουν αυτόματα, γίνεται, αλλά θα χάσεις τα δεδομένα σου και τις εφαρμογές σου.

Γράφεις *#272*IMEI# (όπου ΙΜΕΙ το ΙΜΕΙ του τηλεφώνου σου), και διαλέγεις EUR από τη λίστα. Μπορείς να το γράψεις χωρίς να διαλέξεις κάτι, θα δεις σίγουρα κάτι άλλο εκτός από ΕUR επιλεγμένο (μάλλον COS, ίσως KOR), αυτό φταίει που δε μπήκαν αυτόματα οι ρυθμίσεις. Προσοχή, αν διαλέξεις κάτι σ'αυτό το σημείο, θα γίνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα χάσεις τα πάντα.

Δεν έχει καμία σημασία πάντως για τη λειτουργία του τηλεφώνου, αν τις βάλεις μόνος σου όπως σου είπαν τα παιδιά.

- Alex

Καλημερα πηρα το galaxy μεταχειρησμενο και φοραει την Darkys v9.3.Πως μπορω να επαναφερω την μαμισια Rom;:)

Γιατί να το κάνεις αυτό? :p

Για να μπορω να βαλω την gingel μεσω KIES:O

Δεν στο προτείνω σε καμία περίπτωση!

Καλύτερα να περιμένεις κάποια custom gingerbread για όταν βγει γιατί ή να βάλεις κάποια από αυτές που υπάρχουν ήδη τώρα πχ Ultibread. Αλλά καλύτερα να περιμένεις κάποια stable.

Πάντως από προσωπική εμπειρία αυτή τη στιγμή η Darky 9,3 με DamianGTO v1.2 Kernel @ 1200 είναι θεϊκός συνδυασμός

ειδικα μεσω kies θα αργησει πολυυυυ ακομη :lol:

οποτε καλα εισαι με την darky :)

αμα θες να φλασαρεις καποια ξενη επισημη οπου εχει κανονικα τα ελληνικα μεσα δες την πρωτη σελιδα του hacks/root για την js8 η μπορεις να δεις στο xda για custom roms για ολα τα γουστα :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδιά γειά σας .. επειδή στα €410 είναι πολύ δελεαστικό πλέον. μου λύνετε μερικές απορίες?

1) αν το αγοράσω τώρα , θα έχει την 2.1 ? θα αναβαθμίζεται (τι έχει ανακοινωθεί?) μέχρι την 3 ή τί?

2) διαβάζω στα specs : "ΜΝΗΜΗ 8 GB, 512 RAM, 2 GB ROM, κάρτα mSD ως και 32 GB (δεν περιλαμβάνεται)" άρα η συσκευή έχει ενσωματωμένη 8 gb και ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη συσκευασία καθόλου έξτρα κάρτα? (με 16άρα κάρτα πάει καλά από ταχύτητα?)

3) ποια θήκη (εννοώ συνεχόμενα κουμπωμένη πάνω στη συσκευή) προτείνετε για προστασία συσκευής/οθόνης?

4) έχετε μετά από τόσο καιρό καποιο ΣΠΟΥΔΑΙΟ παράπονο από όσα κάνει (όχι παραλείψεις)?

ευχαριστώ σας.

παιδιά γειά σας .. επειδή στα €410 είναι πολύ δελεαστικό πλέον. μου λύνετε μερικές απορίες?

1) αν το αγοράσω τώρα , θα έχει την 2.1 ? θα αναβαθμίζεται (τι έχει ανακοινωθεί?) μέχρι την 3 ή τί?

2) διαβάζω στα specs : "ΜΝΗΜΗ 8 GB, 512 RAM, 2 GB ROM, κάρτα mSD ως και 32 GB (δεν περιλαμβάνεται)" άρα η συσκευή έχει ενσωματωμένη 8 gb και ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη συσκευασία καθόλου έξτρα κάρτα? (με 16άρα κάρτα πάει καλά από ταχύτητα?)

3) ποια θήκη (εννοώ συνεχόμενα κουμπωμένη πάνω στη συσκευή) προτείνετε για προστασία συσκευής/οθόνης?

4) έχετε μετά από τόσο καιρό καποιο ΣΠΟΥΔΑΙΟ παράπονο από όσα κάνει (όχι παραλείψεις)?

ευχαριστώ σας.

1) κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι με την 2.1 αλλα εχεις και πιθανοτητες να ειναι με την 2.2 αλλα οχι πολλες

αναμενουμε την 2.3 οπου θα ειναι και η τελευταια που θα παρει το galaxy

2)εχει 8 giga μνημη και δεν εχει καρτουλα μεσα, εγω του εχω βαλει μια 8αρα και τα παει μια χαρα, φανταζομαι και για 16αρα το ιδιο, δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα

3)δεν ξερω

4)παραπονο πλεον δεν νομιζω οτι εχει κανενας απο τη συσκευη περα απο την δεδομενη ελλειψη φλας και ισως το gps που ειναι λιγο με τα φεγγαρια του :lol:

δεν υπαρχει κατι αλλο, και μπαταρια κραταει και γρηγορο ειναι... :)

σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. (τηλεφωνώ και βλέπω πως κάποιοι στα €410 το έχουν εισηγμένο γερμανίας ενώ κάποιοι άλλοι -στην ίδια τιμή, πάντα σφραγισμένο- ελληνικής αντιπροσωπίας)..

1) κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι με την 2.1 αλλα εχεις και πιθανοτητες να ειναι με την 2.2 αλλα οχι πολλες

αναμενουμε την 2.3 οπου θα ειναι και η τελευταια που θα παρει το galaxy

μα νομίζω πως η google ανακοίνωσε (διορθώστε με αν κάνω λάθος), πως την v3 θα την παίρνουν ΟΛΑ τα android ανεξαιρέτως...

μα νομίζω πως η google ανακοίνωσε (διορθώστε με αν κάνω λάθος), πως την v3 θα την παίρνουν ΟΛΑ τα android ανεξαιρέτως...

οχι κανεις λαθος :)

Είναι άλλο πράγμα να ανακοινώνει η google ότι το λειτουργικό της μπορεί να τρέξει σε κινητά με συγκεκριμένες προδιαγραφές και εντελώς άλλο πράγμα το αν οι συγκεκριμένες εταιρίες θα επιλέξουν να ενσωματώσουν αυτό το λειτουργικό στα τηλέφωνά τους. Στην περίπτωσή μας τουλάχιστον η samsung έχει δηλώσει ότι το galaxy s I θα αναβαθμιστεί στην 2.3. Από εκεί και πέρα το πότε θα μας απασχολήσει από ότι βλέπω για καιρό.

Μάκης

Δεν στο προτείνω σε καμία περίπτωση!

Καλύτερα να περιμένεις κάποια custom gingerbread για όταν βγει γιατί ή να βάλεις κάποια από αυτές που υπάρχουν ήδη τώρα πχ Ultibread. Αλλά καλύτερα να περιμένεις κάποια stable.

Πάντως από προσωπική εμπειρία αυτή τη στιγμή η Darky 9,3 με DamianGTO v1.2 Kernel @ 1200 είναι θεϊκός συνδυασμός

ειδικα μεσω kies θα αργησει πολυυυυ ακομη :lol:

οποτε καλα εισαι με την darky :)

αμα θες να φλασαρεις καποια ξενη επισημη οπου εχει κανονικα τα ελληνικα μεσα δες την πρωτη σελιδα του hacks/root για την js8 η μπορεις να δεις στο xda για custom roms για ολα τα γουστα :)

Ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση απαντηση θα κατσω εδω που ειμαι προς το παρον:)

οχι κανεις λαθος :)

σας ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση !

πείτε μου κάτι. η 2.3 ΜΕΧΡΙ την οποία απ' ότι μου λέτε θα αναβαθμιστεί το εν λόγω τηλέφωνο είναι ικανή να μας κρατήσει για καιρό ή (οι πιο ειδήμονες ας με διαφωτίσουν) έχοντας κολλήσει η συσκευή στην 2.3 θα την προσπερνά η εξέλιξη του software για android, σε βαθμό που να καθιστά την συσκευή μή χρηστική σχετικά σύντομα?

Αυτό δεν είναι ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί αντικειμενικά, έχω γνωστούς που ακόμα τρέχουν Windows 98 στο PC τους επειδή τους βολεύει. Το PC τους είναι "χρηστικό".

Το Android όπως και κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα θα εξελιχθεί. Σε 2-3 χρόνια λογικά δε θα υπάρχει ούτε μία συσκευή που να τρέχει 2.3. Δεν ξέρω τι σημαίνει για σένα αυτό... το τηλέφωνο πάντως θα λειτουργεί.

Εξαρτάται από το πόσο θες να ακολουθείς την τεχνολογία, υποθέτω.

- Alex

καλά υποθέτεις, σε βαθμό λογικό βέβαια, το εννοώ. π.χ. αν η 2.3 από την 3 διαφέρουν ελάχιστα, αυτό είναι ικανοποιητικό για μενα.

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το market?

Εγκατέστησα την 9.3 του Darky και δεν μπορώ να κατεβάσω από το market, κολλάει στο "Starting download"...

Φταίει η ρομ ή το market???

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)