Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Motorola Atrix MB680 - Μαύρο

Internet299,00 €

Καταστήματα 499,00 €

Κερδίζεις 200,00 €

είδα αυτή την τιμή στο Public αλλά δε ξέρω αν είναι "φούσκα"

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω δει και εγώ αυτό το post.

Έγω όμως νομίζω ότι εννοεί ότι θα δουλέψει και θα συνεισφέρει στη ROM του jokersax11, η οποία είναι εξ' αρχής "μαγειρεμένη" για το Atrix και όχι αρχικά για κάποια άλλη συσκευή (π.χ. Photon), από την οποία θα γίνει port για το Atrix.

H ROM το jockersax11 ειναι για photon και απλα λογο ομοιοτητας hardware εγινε port στο Atrix απο τον ιδιο :happy:

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Toυς πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι πρέπει να "επεξεργαστούν" την παραγγελία μου και "λογικά" μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη "μπορεί" να σταλεί! :lol::lol::lol: Aν πάρεις πχ. στο Birdphone, αύριο το πρωί στις 9 θα είναι στα χέρια σου! Στην αρχή δεν είχαν ιδέα τι είναι "αυτό" και όταν τους ρώτησα "τι μπορεί να είναι ενα Motorola στην γκάμα σας" μου είπε ότι μπορεί να είναι...PC!:rotfl:
Την Τριτη παντως δεν το ειχαν καν σε stock στο καταστημα...

H ROM το jockersax11 ειναι για photon και απλα λογο ομοιοτητας hardware εγινε port στο Atrix απο τον ιδιο :happy:

Λάθος μου :O

narta haki....καταλαβαινω οτι εχετε γνώσεις για αυτο σας ρωταω....για εναν εντελως πρωταρη χρηστη smartphone..που απλως θελει να σερφαρει γρηγορα και να βλεπει βιντεακια στο ιντερνετ ποια συσκευη προτεινεται καλυτερα..motorola atrix,lg optimus 2x,samsung galaxy plus?????οποιος εχει αποψη ευπροσδεκτος!:

έχω το atrix 3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τις δυνατότητές του.

Του χω περάσει μια δεκαριά ρομ πάει σφαίρα.

ΟΜΩΣ για απλή καθημερινή χρήση ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΙΓΜΗ οχι, δεν είναι το κατάλληλο.

Αυτό το motoblur είναι πολύ δεσμευτικό, δεν μπορεί να το βγάλει ο αρχάριος και τρώει και πόρους.

galaxy plus <-- your best value/money option

έχω το atrix 3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τις δυνατότητές του.

Του χω περάσει μια δεκαριά ρομ πάει σφαίρα.

ΟΜΩΣ για απλή καθημερινή χρήση ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΙΓΜΗ οχι, δεν είναι το κατάλληλο.

Αυτό το motoblur είναι πολύ δεσμευτικό, δεν μπορεί να το βγάλει ο αρχάριος και τρώει και πόρους.

galaxy plus <-- your best value/money option

και εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το atrix και με το motoblur ειναι το μονο που μου κραταει τα εμαιλ σχεδον οπως με το blackberry ,με το sony arc s και το samsung galaxy s2 που τα δουλευω παραλληλα για να δω ποιο θα κρατησω μονο το atrix ειναι αυτο που μου κανει σχεδον την δουλεια μου ,στα αλλα εχω δοκιμασει και αλλα προγραμματα οπως Κ9 ,INOMAIL, ADROMAIL κτλ κανενα δεν κραταει τα εμαιλ ,την επομενη μερα εχουν χαθει ,μπορει να μην κανω και εγω κατι καλα αλλα μαλλον στο atrix θα μεινω .αν εχει κανενας καμια λυση την λεει μπας και βγαλω καμια ακρη

• Administrators
narta haki....καταλαβαινω οτι εχετε γνώσεις για αυτο σας ρωταω....για εναν εντελως πρωταρη χρηστη smartphone..που απλως θελει να σερφαρει γρηγορα και να βλεπει βιντεακια στο ιντερνετ ποια συσκευη προτεινεται καλυτερα..motorola atrix,lg optimus 2x,samsung galaxy plus?????οποιος εχει αποψη ευπροσδεκτος!:

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

Aπό αυτά που αναφέρεις θα έπαιρνα το SG+ καθαρά γιά λόγους οικονομίας. Αν ήθελα να γλυτώσω και άλλα χρήματα θα πήγαινα στο Neo V. Το ATRIX είναι σαφέστατα καλύτερο από όλα αυτά αλλά για τη χρήση που αναφέρεις δεν θα καταλάβει διαφορές ένας "πρωτάρης" χρήστης. Αν πάλι υπάρχει "άπλα", χτύπα το δίχως δεύτερη σκέψη...και μάλιστα από ιντερνετικό κατάστημα με τιμή κάτω από 350 ευρώ!

+1

ΔΕΝ χρειαζεται dual-core για αυτα που αναφέρεις.

Βεβαια αν βαλεις το value for money αυτην την δεδομενη στιγμη Atrix rules. Προσωπικα πηγα σε Photon μονο και μονο επειδη εχω μεγαλα δαχτυλα και χρειαζόμουν περισσοτερο χωρο στην οθόνη :lol: Τα Motorola εχουν τα καλυτερα υποσυστηματα φωνης και ασυρματων συνδέσεων σε οτι κινητα και αν εχουν περασει απο τα χερια μου.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Οποιος ανακατώνεται με τα πίτουρα, τον τρών' οι κότες"!!! :lol:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σκαλίσεις (με τα οποιαδήποτε ρίσκα) αν δε θέλεις να περάσεις custom ROM.

Για τις εφαρμογες που ζητουν root δικαιωματα για να τρεξουν τι κανουμε?

Σας ευχαριστω γλυκεςςςς!!!haki orfea ή οποιος ξερει κατι τελευταιο... καταστηματα οπως το bird phone ή το easy buy ειναι αξιοπιστα σε σχεση με τα γνωστα??το λεω αυτο γιατι βλεπω διαφορα στις τιμες....τεσπα οποιος εχει αποψη θα με βοηθησει παρα πολυ!!!σας ευχαριστω!!!

και εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το atrix και με το motoblur ειναι το μονο που μου κραταει τα εμαιλ σχεδον οπως με το blackberry ,με το sony arc s και το samsung galaxy s2 που τα δουλευω παραλληλα για να δω ποιο θα κρατησω μονο το atrix ειναι αυτο που μου κανει σχεδον την δουλεια μου ,στα αλλα εχω δοκιμασει και αλλα προγραμματα οπως Κ9 ,INOMAIL, ADROMAIL κτλ κανενα δεν κραταει τα εμαιλ ,την επομενη μερα εχουν χαθει ,μπορει να μην κανω και εγω κατι καλα αλλα μαλλον στο atrix θα μεινω .αν εχει κανενας καμια λυση την λεει μπας και βγαλω καμια ακρη

Προφανώς κανείς κάτι λάθος στις ρυθμίσεις και κάνει συγχρονισμό μόνο τα μηνύματα της τρέχουσας ημέρας. Εγώ με την cm7 είδα το φως το πραγματικό.

Προφανώς κανείς κάτι λάθος στις ρυθμίσεις και κάνει συγχρονισμό μόνο τα μηνύματα της τρέχουσας ημέρας. Εγώ με την cm7 είδα το φως το πραγματικό.
ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις εχω σε ολα και ειναι οι ιδιοι λογαριασμοι εμαιλ ,φυσικα δεν μιλαω για λογαριασμους gmail κτλ αλλα τους εταιρικους και παρολα αυτα μονο το motorola μου τα κραταει ,εκτος και αν χρειαζεται καμια αλλη ρυθμιση εκτος λογαριασμων που δεν την εχω βρει ,αν εχεις καμια ιδεα μου την λες .ευχαριστω

...Τα Motorola εχουν τα καλυτερα υποσυστηματα φωνης και ασυρματων συνδέσεων ....

Ειδικά για το Atrix διαφωνώ καθέτως. Ακόμα και στην original rom πιάνει σαφώς λιγότερα wifi δίκτυα από:

huaweii ideos x5, htc hd2, samsung nexus S

Αυτά τα 3 είχα μπροστά μου κι έκανα σύγκριση και δεν πίστευα στα μάτια μου. Σε συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού το Atrix αδυνατούσε να βρει το ρουτερ του σπιτιού. (το πιο δυνατό σήμα έδινε το HD2)

Για την ποιότητα φωνής δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μονοφωνικός ήχος είναι στις κλήσεις πόσο καλός μπορεί να είναι...

Πάντως κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά -και πείτε μου αν έχω άδικο- η Motorola hardwarικά δεν επιτρέπει την ηχογράφηση κλήσης, κατέβασα δεκάδες recorders, διάβασα διάφορα hacks, δεν δουλεύει τίποτε...

Ειδικά για το Atrix διαφωνώ καθέτως. Ακόμα και στην original rom πιάνει σαφώς λιγότερα wifi δίκτυα από:

Αυτά τα 3 είχα μπροστά μου κι έκανα σύγκριση και δεν πίστευα στα μάτια μου. Σε συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού το Atrix αδυνατούσε να βρει το ρουτερ του σπιτιού. (το πιο δυνατό σήμα έδινε το HD2)

Σε εμενα αντιθετως επιανε σημα απο WiFi routers που ηταν πολυ πιο μακρια απ' οτι το Samsung Focus και το Note που ειχα καποια περιοδο στα χερια μου. Και το κυριότερο ΑΜΕΣΑ, χωρις lag συνδεση σε γνωστό δικτυο με προστασια.

Για την ποιότητα φωνής δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μονοφωνικός ήχος είναι στις κλήσεις πόσο καλός μπορεί να είναι...

Πάντως κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά -και πείτε μου αν έχω άδικο- η Motorola hardwarικά δεν επιτρέπει την ηχογράφηση κλήσης, κατέβασα δεκάδες recorders, διάβασα διάφορα hacks, δεν δουλεύει τίποτε...

Οταν λεμε ποιοτητα φωνης δεν εννοώ μπασα πριμα και τα ρεστα, εννοω χωρις το παραμικρο σπασιμο, καθαρη και χωρις dropped calls. Με μια γραμμη σημα στα -90DBm να βγαζει κλήση σαν να ειχε full σημα.

Οσον αφορα την ηχογράφηση, νομιζω ελάχιστες συσκευες επιτρεπουν την απευθειας ηχογραφηση

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Της ίδιας περίπου άποψης είμαι και εγώ.

Μέσα σε 15 μέρες πέρασα από HD2 σε Galaxy S, και από εκεί σε Atrix.

To HD2 ήταν ικανοποιητικό (με Android, γιατί με WM6.5 ήταν τελείως ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ).

Το Galaxy S ήταν μονολεκτικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα από το άνοιγμα του WiFi συνδεόταν με τα δίκτυά μου (του σπιτιού ή της δουλειάς) με κορυφαία ποιότητα σύνδεσης.

Το Atrix είναι λιγάκι "τα ζώα μου αργά". Μερικές φορές πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις για να το "φιλοτιμήσω" να συνδεθεί. Και δεν νομίζω να αποτελεί ζήτημα μόνο της RedPill Hybrid που συνήθως χρησιμοποιώ. Και με Motoblur, και με CM7-based, και με την CM9 alpha που δοκίμασα το Σ/Κ παρόμοια συμπεριφορά επιδεικνύει. Και, αν πιστέψω τις "παύλες" του εικονιδίου σύνδεσης, φαίνεται κάπως πιο "αναίσθητο" από το Galaxy, αν και επί της ουσίας δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα μειωμένης ταχύτητας ή αποσυνδέσεων. Ψυχολογικό είναι το θέμα :)

http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/web-sales/motorola-atrix-mb680-mayro/prod2050052pp/

Για όσους επιθυμούν να το αγοράσουν τώρα:)

Έχω ένα ATT Atrix. Υπάρχει πρόταση για MOTOBLUR ROM με ελληνικα;

ελληνικά είχα βρει στην πCrust στην Orange (homebase) και στην CM7. Σε άλλη δεν μου έχει τύχει.

ελληνικά είχα βρει στην πCrust στην Orange (homebase) και στην CM7. Σε άλλη δεν μου έχει τύχει.

Νομίζω ότι αναφέρεται σε εργοστασιακή ROM με τις οποίες υπάρχει προβλημα αυτες τις μέρες γιατί είναι ανεβασμένες στα τρία δημοφιλή sites που δε λειτουργούν λόγω αμερικανικής "δημοκρατίας"!

Aπό εδώ θα μπορούσε να κατεβάσει την στόκ ελληνική:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19424128&postcount=214

focaea και haki, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Είχα κατεβάσει στο παρελθόν την τελευταία official ελληνική rom από τα παρατιθέμενα links και σήμερα μπόρεσα να βρω και μια παλαιότερη version

Δυστυχώς, όμως, φαίνεται να έχω θέμα με τα official ελληνικά sbf.

Όποτε δοκίμασα να τα flash-αρω, μου "έβγαινε" το μήνυμα στο τηλέφωνο:

"sec_exception: febe, 35, 35"

και στο RSDLite:

"re-enumeration failed" ή κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω αν φταίει η version του RSDLite (5.3.1) ή το ότι προσπαθώ να περάσω ευρωπαϊκή ROM σε αμερικάνικο Atrix.

Τελικά μπόρεσα να βρω στο XDA ένα fruitcake της official Γερμανικής 2.3.4 (O2), η οποία περιλαμβάνει ελληνικά. Προς το παρόν , θα την "παλαίψω" με αυτήν.

Παρατήρησα ότι δεν έχει webtop. Το χρειάζομαι; Υπάρχει για τη συγκεκριμένη ROM;

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας!

focaea και haki, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Είχα κατεβάσει στο παρελθόν την τελευταία official ελληνική rom από τα παρατιθέμενα links και σήμερα μπόρεσα να βρω και μια παλαιότερη version

Δυστυχώς, όμως, φαίνεται να έχω θέμα με τα official ελληνικά sbf.

Όποτε δοκίμασα να τα flash-αρω, μου "έβγαινε" το μήνυμα στο τηλέφωνο:

"sec_exception: febe, 35, 35"

και στο RSDLite:

"re-enumeration failed" ή κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω αν φταίει η version του RSDLite (5.3.1) ή το ότι προσπαθώ να περάσω ευρωπαϊκή ROM σε αμερικάνικο Atrix.

Τελικά μπόρεσα να βρω στο XDA ένα fruitcake της official Γερμανικής 2.3.4 (O2), η οποία περιλαμβάνει ελληνικά. Προς το παρόν , θα την "παλαίψω" με αυτήν.

Παρατήρησα ότι δεν έχει webtop. Το χρειάζομαι; Υπάρχει για τη συγκεκριμένη ROM;

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας!

Αφού προφανως έχεις διαβάσει τι παίζει γιατί μπλέκεις με sbf και rsd. δεν ξέρεις ότι κινδυνεύεις έτσι να το κολλήσεις?

τέλος πάντων, το webtop μπορείς να το flashάρεις ξεχωριστά. εγώ έχω 2.3.4 rom με 2.3.6 webtop (firefox 8)

• The title was changed to Motorola ATRIX