Jump to content

phocaea

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About phocaea

  • Ημ. Γέννησης 24/09/1968

phocaea's Achievements

  1. Επειδή σκέφτομαι για Multi + ταράτσα(κι) προφανώς τρυπάμε πλάκα (ΟΚ), και μετά έχουμε τη διόδευση για τα δωμάτια, εκεί παίζει κάτι αισθητικά αποδεκτό ή θα πρέπει να μείνουμε στα κλασσικά κανάλια?
  2. γειά σε όλους, ερώτηση, σε περίπτωση που δεν θέλουμε να κρέμονται οι εξωτερικές μονάδες σα τσαμπιά σταφύλια στους τοίχους και θέλουμε να είναι σε βάση στο δάπεδο, τι γίνεται με τις σωληνώσεις; Είναι καλύτερο να γίνουν κανάλια εξωτερικά ή εσωτερικά; Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή;
  3. κάτι άλλο συμβαίνει στο κινητό σου, ελληνικό έχω και εγώ με επίπεδο Ιανουαρίου 2021
  4. ή αλλιώς, ο ιταλός δεν μασάει και ανα δεν τον συμφέρει η πολιτική τιμών ρίχνει μαύρο, στην ελλάδα των μνημονίων ο έλληνας προτιμά να έχει μουράτο κινητό παρά ένα πιάτο φαί. όλα αυτά επιβεβαιώνονται συνέχεια και καθημερινά.
  5. επαναλαμβάνω γιατί νομίζω μιλάω σε παιδάκι, αν δεν γνωρίζεις για το θέμα δεν είσαι υποχρεωμένος να γράψεις κάτι. μπαίνω να δω κάτι χρήσιμο στο topic και πέφτω πάνω στις άσχετες απαντήσεις σου και στις αγενείς υποδείξεις σου.
  6. σιγά ρε μάστορα που σου δικαιολογούμαι κιόλας. αν δεν ξέρεις να απαντήσεις δεν χρειάζεται να γράψεις κάτι. τις υποδείξεις κράτα τες για τους οικείους σου.
  7. https://www.huaweicentral.com/huawei-watch-gt-2-pro-receiving-24-hours-continues-spo2-feature-with-a-new-update/
  8. Πως ενεργοποιούμε 24h SPo2 μέτρηση στο GT2 Pro? έχω φάει τον κόσμο δεν βρίσκω τη ρύθμιση
  9. αν βάζεις τη θερμοκρασία στους 30 γιατί σου φαίνεται περίεργο ότι πρέπει να φτάσει στους 30 (και λίγο παραπάνω) για να αρχίσει την ψύξη;
  10. Υπάρχει τρόπος να έχουμε back-up μετά από reset των apps μαζί με τα usernames/passwords ή θέλει στήσιμο από την αρχή για κάθε εφαρμογή? Καλύτερο back-up είναι το samsung ή το google cloud?
  11. Είναι το Samsung Connect. Βασικά δουλεύει με τα Samsung SmartThings, αλλά και 3rd party bluetooth (πχ ηχεία) - τίποτα σπουδαίο. Ένα ενδιαφέρον είναι μια άλλη εφαρμογή το Philips Hue Remote που κάνει αυτό που υπονοεί το όνομά της.
  12. η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει πρόβλημα με battery drain στο s3, υπομονή.
×
×
  • Create New...