Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι,εχω το go launcher +notify pro. οταν ερχεται πχ μυν. εχω ειδοποιηση απο το go launcher ,απο το notify και απο καπου αλλου(μαλλον motoblue?)

υπαρχει δυνατοτητα να μπορει να με ειδοποιει μονο το ενα απο ολα αυτα?

πάνε στις ρυθμίσεις σε κάθε μια από αυτές και βγάλε την ειδοποίηση από όλες εκτός από αυτήν που θέλεις να έχεις.

σίγουρα θα απενεργοποιούνται από τις ρυθμίσεις τους!

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με custom ROM ή θα μπλέξω χωρίς να κερδίσω κάτι σημαντικό;

οχι δεν αξιζει θα μπλεξεις ασχημα και θα χασεις πολλες δυνατοτητες.

Το κινητο θα κολαει αποτε γουσταρει, θα ζεσταινεται, θα σου τρωει την μπαταρια, θα σου κλεινει τις εφαρμογες και ολα αυτα μονο και μονο για καποια πλασματικα νουμερα σε benchmarks

Αν ειχε ακομα την 2.2 θα το συζητουσαμε, αλλα η 2.3 θεωρειται ενταξει και θα παρει και την 4 σε λιγο καιρο

Αν νομιζεις πως το κινητο σο κολαει καπως μπορεις να βαλει τον launcher pro και τον opera mobile

Αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με custom ROM ή θα μπλέξω χωρίς να κερδίσω κάτι σημαντικό;

Ας πω και εγώ την άποψή μου...

Η απάντηση εξαρτάται εν πολλοίς από το αν έχεις το "μικρόβιο" του "πειράγματος". Αν δεν το έχεις -και δεν είσαι διατεθειμένος/προετοιμασμένος να διαθέσεις αρκετό χρόνο- καλύτερα να μη ασχοληθείς.

Κατόπιν, θα πρέπει να "ρωτήσεις" τον εαυτό σου αν είσαι ικανοποιημένος από τη λειτουργία του τηλεφώνου σου. Το θέμα της φωτογραφίας του καλούντος, για παράδειγμα, το θεωρώ ασήμαντο και ασφαλώς δεν αξίζει να μπεις στο "τριπάκι" της μόντας μόνο και μόνο γι' αυτό.

Εγώ πήρα το Atrix τον Γενάρη του '12, αμερικάνικο και ήδη "πειραγμένο". Άρα, αν ήθελα ελληνικό μενού, έπρεπε να στραφώ σε "μαγειρεμένες" ROM. Ακόμη και αν παρέβλεπα το θέμα των ελληνικών μενου, η "μαμά" ROM θα ήταν η τελευταία επιλογή μου, καθώς το τηλέφωνο είναι πιο αργό, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ, απ' ότι μπορεί να γίνει με μία CyanogenMod based ROM. Αν κάποιος θέλει να μείνει σε blur-based ROM (γιατί π.χ. έχει lapdock και χρειάζεται το webtop), θα μπορούσε να στραφεί στη ROM του Nottach ή, έστω, να φλασάρει έναν Kernel του Faux, χρονισμένο στο 1,0, 1,3 ή 1,45 Ghz.

Προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την RedPill Hybrid, ενώ εξίσου καλή φαίνεται και η CyanogenMod 7.2 RC1 (με landscape HDMI mirorring). Τώρα δοκιμάζω την Neutrino GT 2.7 -ταχύτατη, με LauncherPro by default. Προηγουμένως είχα την Nottachtrix 1.3.1, αρκετά καλή για blur και με webtop από το HDMI στην τηλεόραση.

Το τηλέφωνο το χρησιμοποίω ΕΝΤΑΤΙΚΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για επαγγελματική χρήση (κλήσεις, ημερολόγιο, internet, email), χωρίς σε καμμία περίπτωση να προβληματιστώ από την σταθερότητα των ROM που προαναφέρω, πλην ελαχίστων περιπτώσεων (κάτι που είναι λογικό και αναμενόμενο, νομίζω, δεδομένων των συνεχών αλλαγών και πειραματισμών). Αντίθετα, έχω ένα τηλέφωνο με απόδοση αντάξια του hardware που ενσωματώνει, χωρίς να το "βαραίνουν" οι περιττές προσθήκες που υπάρχουν στο Motoblur. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι απολύτως ικανοποιητική (ποτέ δεν ξέμεινα κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρ' όλη την προαναφερόμενη εντατική χρήση).

Τελικά, όμως, ο καθένας έχει την ευθύνη της επιλογής του... ;)

Edited by cirith

Εμένα που μου αρέσει γενικά να ασχολούμαι με τις ρομ κτλ,τις έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν,αλλα η nottachtrix είναι μου φαίνεται η πιο πλήρης,ok cyanogen για κάποιο λόγο νομίζω στη συγκεκριμένη συσκευή δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα,και δε δουλεύει το ξεκλείδωμα με αποτύπωμά ουτε το webtop φυσικά.

Πάντως οντως δεν υστερεί τρελά σε στοκ μορφή το κινητό,απλα θέλει σίγουρα άλλο launcher,και για browser έχω θα πρότεινω τον boat,από τις καλύτερες υλοποιησεις,γρήγορος και desktop experience.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Εγω παλι το πηρα ακριβως γι αυτο, για να μου επαρκει και η ταχυτητα και η ram και ο χωρος για τις εφαρμογες, ωστε οσο γινεται, να μην ηανασχοληθω. Στο desire, ειχα φτασει στο σημειο να αλλαξω και 3 φορες τη μερα rom, για να μου κατσει οσο γινεται καλυτερα, ειχα κουραστει..... Μεχρι στιγμης, περα απο το κλασσικο root, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και δυσκολα το βλεπω να αλλαζει....

Send from my Atrix using Tapatalk

οχι δεν αξιζει θα μπλεξεις ασχημα και θα χασεις πολλες δυνατοτητες.

Το κινητο θα κολαει αποτε γουσταρει, θα ζεσταινεται, θα σου τρωει την μπαταρια, θα σου κλεινει τις εφαρμογες και ολα αυτα μονο και μονο για καποια πλασματικα νουμερα σε benchmarks

NOT. Καμία σχέση όμως.

Εγω παλι το πηρα ακριβως γι αυτο, για να μου επαρκει και η ταχυτητα και η ram και ο χωρος για τις εφαρμογες, ωστε οσο γινεται, να μην ηανασχοληθω. .... Μεχρι στιγμης, περα απο το κλασσικο root, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και δυσκολα το βλεπω να αλλαζει....

Ακριβώς το αυτό και εγώ..Πανάξιος αντικαταστάτης του HD2 και περα απ το ροοτ δεν εχω κάνει κάτι άλλο:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Επειδή αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω και επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Razr... είναι κάπου επιβεβαιωμένο πως θα πάρει την ICS; Επειδή ακόμα βλέπω στην σελίδα της motorola πως είναι υπό μελέτη η αναβάθμιση

Χαζομάρα μάλλον αυτό που θα ρωτήσω αλλά όσοι έχετε κάνει root την συσκευή σας αλλά δεν έχετε κάνει αλλαγές στην εργοστασιακή rom τί κερδίζεται με αυτήν την κίνηση ;;; :O

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Χαζομάρα μάλλον αυτό που θα ρωτήσω αλλά όσοι έχετε κάνει root την συσκευή σας αλλά δεν έχετε κάνει αλλαγές στην εργοστασιακή rom τί κερδίζεται με αυτήν την κίνηση ;;; :O

Κάποιες σημαντικές και λιγότερο σημαντικές εφαρμογές (π.χ. Titanium backup, Battery calibration) απαιτούν δικαιώματα superuser, κάτι που είναι εφικτό μόνο σε rooted συσκευή.

• Administrators

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Modpic.gif

Εγω παλι θα πω πω το blur προσωπικα μου αρεσει οχι τοσο οι εφαρμογες του αλλα αυτo to κυρος που δινει στο τηλεφωνο και το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα.

Ο αισθητηρας αποτυπωματων, η κρυπτογραφηση δεδομενων, η δυνατοτητα να βρεις το τηλεφωνο σου και να το διαγραψεις αν θελεις απο μακρια, η ακομα η ζητηση κωδικου Motoblur οταν αλλαζεις καρτα sim.

Ουσιαστικα ο συνδιασμος δακτυλικων αποτυπωματων με την κρυπτογραφηση, κανει το atrix μάλλον την ασφαλεστερη συσκευη της αγορας.

Εγω παλι θα πω πω το blur προσωπικα μου αρεσει οχι τοσο οι εφαρμογες του αλλα αυτo to κυρος που δινει στο τηλεφωνο και το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα.

Ο αισθητηρας αποτυπωματων, η κρυπτογραφηση δεδομενων, η δυνατοτητα να βρεις το τηλεφωνο σου και να το διαγραψεις αν θελεις απο μακρια, η ακομα η ζητηση κωδικου Motoblur οταν αλλαζεις καρτα sim.

Ουσιαστικα ο συνδιασμος δακτυλικων αποτυπωματων με την κρυπτογραφηση, κανει το atrix μάλλον την ασφαλεστερη συσκευη της αγορας.

Τι κανει ακριβως η κρυπτογραφηση?

Ευχαριστώ, το είχα ήδη διαβάσει το θέμα το οποίο φυσικά αναφέρεται γενικά σε όλα όσα μπορείς να κάνεις.

Εγώ απλά αναρωτιόμουν για το ποιές είναι αυτές οι εφαρμογές που μπορούν να αξιοποιήσουν το root για το atrix συγκεκριμένα. (εκτός φυσικά από την αλλαγή της rom):O

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

• Administrators
Εγώ απλά αναρωτιόμουν για το ποιές είναι αυτές οι εφαρμογές που μπορούν να αξιοποιήσουν το root για το atrix συγκεκριμένα. (εκτός φυσικά από την αλλαγή της rom):O

Δεν είναι μόνο θέμα εφαρμογών που μπορείς να εγκαταστήσεις αλλά και εφαρμογών συστήματος που μπορείς να απεγκαταστήσεις και να ελαφρύνεις τη συσκευή από πράγματα που δεν χρησιμοποιείς. Αυτό θέλει προσοχή βέβαια και συστήνεται μόνο σε έμπειρους χρήστες αν κάποιος δεν θέλει να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Modpic.gif

Να ρωτησω κι εγω κατι. Εχω το Atrix και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Εχω εγκαταστησει και αρκετες εφαρμογες και ολα δουλευουν μια χαρα. Εχω διαπιστωσει ομως ενα προβλημα, το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο, τουλαχιστον οποτε συμβαινει.

Λοιπον, μερικες φορες, σχετικα σπανια ειναι η αληθεια, το κινητο χανει το σημα και μετα δεν το ξαναβρισκει, παραμενοντας εκτος δικτυου. Το θεμα ειναι οτι αν δεν το προσεξεις, μπορει να εισαι εκτος δικτυου για ωρες, αν δεν τυχει να ασχοληθεις με το κινητο. Για να το επαναφερω πρεπει να απενεργοποιησω τη συσκευη και αμεσως μετα να την επανενεργοποιησω. Τοτε βρισκει αμεσως ξανα το σημα και ολα καλα. Εκτιμω οτι ειναι θεμα λογισμικου.

Εχει διαπιστωσει καποιος κατι αντιστοιχο;

Γνωριζει καποιος καποια εφαρμογη, που να διαχειριζεται τη συνδεση με το δικτυο, μηπως και μου λυσει αυτο το προβλημα;

Εχω εγκαταστησει και αρκετες εφαρμογες και ολα δουλευουν μια χαρα. Εχω διαπιστωσει ομως ενα προβλημα, το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο, τουλαχιστον οποτε συμβαινει.

Λοιπον, μερικες φορες, σχετικα σπανια ειναι η αληθεια, το κινητο χανει το σημα και μετα δεν το ξαναβρισκει, παραμενοντας εκτος δικτυου. Το θεμα ειναι οτι αν δεν το προσεξεις, μπορει να εισαι εκτος δικτυου για ωρες, αν δεν τυχει να ασχοληθεις με το κινητο. Για να το επαναφερω πρεπει να απενεργοποιησω τη συσκευη και αμεσως μετα να την επανενεργοποιησω. Τοτε βρισκει αμεσως ξανα το σημα και ολα καλα. Εκτιμω οτι ειναι θεμα λογισμικου.

Γνωριζει καποιος καποια εφαρμογη, που να διαχειριζεται τη συνδεση με το δικτυο, μηπως και μου λυσει αυτο το προβλημα;

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το "Αυτόματο" στις επιλογές του δικτύου και να το χρησιμοποιήσεις για 2-3 μέρες στην επιλογή "2g only" να δεις αν θα στο κάνει. Αν επιμείνει, μάλλον είσαι για hard reset..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή διαχείρησης ενέργειας η οποία μπαίνει σε κανένα extreme mode που βάζει το τηλέφωνο σε flight mode ;;;

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη βοηθεια.

Νομιζω πως τα εχω ηδη ελεγξει αυτα, αλλα τα αλλαξα και παλι και περιμενω να δω τι θα γινει.

Επισης, γνωριζει μηπως κανεις καποια εφαρμογη που να διαχειριζεται τη συνδεση του δικτυου;

Edited by pcseeker

Eρώτηση για τους χρήστες του LAPDOCK....

Όταν λειτουργούμε το κινητό μέσα από το lapdock και θέλουμε π.χ. να στείλουμε ένα sms, ΠΩΣ εναλλάσεται το πληκτρολόγιο μεταξύ αγγλικών/ελληνικών ;;;;;

Στον firefox η εναλλαγή γίνεται με τα alt-shift από όσο είδα αλλά στο ίδιο το κινητό αυτό το σενάριο δεν παίζει.

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Μου έχει τύχει και εμένα αυτό 3-4 φορές και κάνω και εγώ επανεκκίνηση.Πάντως το κινητό είναι φοβερό και VFM.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη βοηθεια.

Νομιζω πως τα εχω ηδη ελεγξει αυτα, αλλα τα αλλαξα και παλι και περιμενω να δω τι θα γινει.

Επισης, γνωριζει μηπως κανεις καποια εφαρμογη που να διαχειριζεται τη συνδεση του δικτυου;

Απάνω δεξιά στην οθόνη του lapdock στις ρυθμίσεις μπορείς να κάνεις εναλλαγή γλωσσών πληκτρολογίου άμεσα.

Τάσος

Κάποια καλή θήκη για το κινητό; Πήρα μια της Otterbox αλλά είναι λίγο χαλαρή. Δεν το πιάνει σφιχτά το κινητό. Edited by gordonas

Παιδιά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω...

Έχω απεγκαταστήσει μέσω του Titanium backup τη συστημική εφαρμογή Multi-touch-keyboard 2.3.4 καθώς έχω αντικαταστήσει το μαμά πληκτρολόγιο με το gokeyboard και το swiftkey.

Χθες όμως, προσπαθώντας να κάνω restore το αρχείο μέσω του Titanium (εννοείται πως πριν το uninstallation είχα κατήσει backup της εφαρμογής) δεν μου το έκανε και η οθόνη μένει κολημμένη στο restoring application... Σε άλλα προγράμματα που έχω απεγκαταστήσει δεν είχα αντίστοιχο πρόβλημα..

Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει γιατί αρχίζω να ανησυχώ ότι αν το κάνω hard reset το τηλέφωνο θα μου μπρικάρει καθώς λείπει εργοστασιακή εφαρμογή, ενώ και όταν έρθει η ics δεν θα μπορώ να την περάσω αυτόματα καθώς θα πρέπει το τηλέφωνο να είναι στην εργοστασιακή του κατάσταση για να αναβαθμιστεί το λογισμικό του.

Any help will be valuable!! :)

Τάσος

• The title was changed to Motorola ATRIX