cirith Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Δίκιο έχεις, αλλά... με τρώει! :) Τεσπα, όπως είπα, πέρασα τη Γερμανική, του έβαλα και τον Faux Kernel 1.3 (μη το παρακάνουμε...) και τα benchmarks είναι το ίδιο καλά ή και καλύτερα από την RedPill Hybrid που είχα! Μέχρι στιγμής, λοιπόν, όλα καλά και στόχος επετεύχθη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μολις χθες το πηρα και εγω και αποχωριζομαι το Ν79 μετα απο τρια χρονια συμβιωσης και 13 χρονια συνεχομενα ΝΟΚΙΑ. Βεβαια εντελως συμπωματικα το πρωτο μου κινητο ηταν ενα τεραστιο motorola:lol: Το πηρα και εγω απτο public στην ιδια τιμη που το εχουν στο internet. Το τηλεφωνο ειναι ελληνικο και στην εκδοση 2.3.4. Νιωθω οτι εφυγα απο lada και πηγα σε mercedes:lol: Ειναι γρηγορο και στο χερι τουλαχιστον δειχνει ποιοτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 τελικα θα παρει ics; και ποτε αν δεν παρει, το atrix 2 ποσο διαφορετικό είναι απο το 1; αν δεν είναι πολυ διαφορετικό,ένα μη επίσημο ics δε θα είναι εύκολη δουλειά για τους devs; μιας και το atrix 2 σιγουρα θα πάρει ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Υπάρχει κάπου το αρχείο sbf με την έκδοση που φοράει το κινητό στην ελληνική αγορά (45.31.1.MB860.NonEFIGSRetail.en.EU) ώστε να μπορούμε να το περάσουμε με το RSD Lite σε περίπτωση ανάγκης; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Υπάρχει κάπου το αρχείο sbf με την έκδοση που φοράει το κινητό στην ελληνική αγορά (45.31.1.MB860.NonEFIGSRetail.en.EU) ώστε να μπορούμε να το περάσουμε με το RSD Lite σε περίπτωση ανάγκης; ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ νομίζω ότι αυτό κάνει για τη συσκευή σου, αν και δεν πρέπει να είναι η απολύτως τελευταία έκδοση. Μη κοιτάς που λέει "Brasilian", πρέπει να είναι ευρωπαϊκή η ROM. Παρακαλούνται οι πλέον έμπειροι να επιβεβαιώσουν ή να με διορθώσουν. Επαναλαμβάνω, δεν είμαι βέβαιος ότι είναι αυτό το σωστό. Απλά το παραθέτω, γιατί όλα τα file sharing links "πέθαναν" και αυτό είναι "ιδιωτικό" upload στο dropbox. Edited January 27, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Από χθές, τα Public και Multirama το πουλάνε και στα καταστήματα λιανικής προς 299 ευρώ!!!!!!!!!! Οποιος δεν το πάρει, χάνει! Μπορεί, βεβαια, να δώσει τα διπλάσια χρήματα γιά ένα SG II, καθότι...λεφτά υπάρχουν! :p τραγικό για εμάς (όσοι είναι τελοσπάντων αυτοί) που τα έσκασαν σα μαλ@&$ες τα 500 ευρώ... καλές αγορές στους υπόλοιπους....:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas76 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Έτσι είναι αυτά. Και στα pc ακόμα χειρότερα. Ζυγίζεις κ αποφασίζεις. Τα τσιπάκια έχουν κόστος μηδέν, το καινούριο όμως καθώς κ η μούρη (apple) στοιχίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thingol Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Το παραγγειλα και εγω απο public . ξερετε αν εχει ελληνικα , motoblur ? μου ειπαν οτι ειναι ελλ.αντιπροσωπιας Εγώ βρίσκομαι σε δίλημμα και αυτό γιατί...Μια μικρή ιστοριούλα: αν πρόσεξατε η ίδια εταιρεία έβγαλε στη περίοδο των γιορτών προσφορά το samsung galaxy y pro από 170€ στα 100€ αν θυμάμαι καλά και έγινε ανάρπαστο (δεν είχε ούτε για δείγμα, δεν πρόλαβα). Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (πριν από μία βδομάδα) φέρνει εταιρεία κινητής τηλεφωνίας το samsung galaxy y pro duos (πιο καινουργιο μοντέλο) σε τιμή 140€ τη στιγμή που το παλιό ακόμα διατέιθεται από αλλού στην παλιά τιμή των 170€. Λέω εγώ τώρα με το απλό και ονειροπόλο μυαλό μου: αυτοί σπρώχνουν τα "παλία" μοντέλα κοψοχρονιά και ξεφορτώνονται τα παλιά! Έτσι φέρνουν τα νέα μοντέλα πιο φτηνά ή πολύ κοντά στη τιμή αυτή και λες μετά....Δεν περιμένα ο βλ...ς!!!! Άρα το δίλημμα είναι την αρπάζω την ευκαιρία (γιατί είναι ευκαιρία) ή περιμένω? Παράθεση "We don't inherit the land from our ancestors, we borrow it from our children" Haida's saying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas76 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Εγώ βρίσκομαι σε δίλημμα και αυτό γιατί...... αυτοί σπρώχνουν τα "παλία" μοντέλα κοψοχρονιά και ξεφορτώνονται τα παλιά! Έτσι φέρνουν τα νέα μοντέλα πιο φτηνά ή πολύ κοντά στη τιμή αυτή και λες μετά....Δεν περιμένα ο βλ...ς!!!! Άρα το δίλημμα είναι την αρπάζω την ευκαιρία (γιατί είναι ευκαιρία) ή περιμένω? Φίλε μου διπύρηνο 1GHZ, 960Χ540, 4'', gorilla glass, 1gb ram, 16GB storage +mSDHC να μην αναφέρω τα μοναδικά χαρ/κά (fingerprint sensor και webtop via HDMI) αν βγει καινούριο με αυτά τα χαρακτηριστικά θα κοστίζει 500+ eur. Πάρτο με κλειστά μάτια. Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς του περνάς και cm9 κι έχεις Android 4.0 με κόστος μηδέν Τέλος να σου αναφέρω ότι 300eur είναι η πραγματική τιμή του, εγώ τόσο το είχα πάρει όταν το πλαίσιο το πουλούσε 499 και το Multirama επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Φίλε μου διπύρηνο 1GHZ, 960Χ540, 4'', gorilla glass, 1gb ram, 16GB storage +mSDHC να μην αναφέρω τα μοναδικά χαρ/κά (fingerprint sensor και webtop via HDMI) αν βγει καινούριο με αυτά τα χαρακτηριστικά θα κοστίζει 500+ eur. Πάρτο με κλειστά μάτια. Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς του περνάς και cm9 κι έχεις Android 4.0 με κόστος μηδέν Τέλος να σου αναφέρω ότι 300eur είναι η πραγματική τιμή του, εγώ τόσο το είχα πάρει όταν το πλαίσιο το πουλούσε 499 και το Multirama επίσης Συμφωνώ και επαυξάνω. Ξεχασες πλέον και landscape HDMI mirroring που μας έλειπε. Και Nvidia Tegra που για κάποιο περίεργο λόγο η Moto φαίνεται να το εγκατεληψε στα επόμενα μοντελα της. Καλυτερα για μας ;) Η τιμή του χωρίς ανταγωνισμό. Με βλέπω να μενω για καιρό εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Από ότι κατάλαβα το firmware που ψάχνω (retail ελληνική συσκευή) είναι το εξής: Android 2.3.4 ---- Blur_Version.45.31.1.MB860.NonEFIGSRetail.en.EU Και το σχετικό αρχείο είναι αυτό: 1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31.1-release-keys-signed-NonEFIGSRetail-EU.sbf Μια και το FileSonic (όπως και αρκετά άλλα) δεν είναι προς το παρόν προσβάσιμο μήπως ξέρει κάποιος πού μπορεί να βρεθεί αυτό το αρχείο; Υπάρχει κανείς που το έχει κατεβάσει και μπορεί να το ανεβάσει κάπου αλλού; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 υπαρχει τροπος να απαντησουμε σε μια κληση οταν χρησιμοποιομε το hands free χωρις τη χρηση του τηλεφωνου? πχ, στα se πανω στο hands free υπαρχει ενα κουμπακι που απαντουσες ή τελειωνες την κληση απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas76 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Αν έχεις hands free με κουμπάκι θα δουλεύει μια χαρά φαντάζομαι. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το ενσύρματο. Για το Bluetooth ναι δουλεύει η απάντηση από το πλήκτρο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 δυστυχως δεν εχει κουμπακι, και με ενα hands free se που δοκιμασα και ειχε κουμπακι, το κινητο επαιρνε μονο του το τελευταιο νουμερο που ειχα καλεσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Μόλις πήρα το νέο μου τηλ. atrix και έχω αρκετές απορίες,θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται σωστά (αλφαβητικά) στον τηλ. κατάλογο τα ονόματα? δηλ, εχω πρόβλημα με το Φ και το Ζ. Οι φωνητικές οδηγίες γίνονται στα ελληνικά? απο που ορίζουμε την home οθόνη? Αυτα πρός το παρόν να μη γίνομαι και πολύ κουραστικός Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Το πρόβλημα με τη λάθος σειρά των Φ και Ζ υπάρχει σε όλα τα επίσημα firmwares της Motorola σε διάφορες Android συσκευές :rolleyes: Αντιθέτως, στο Cyanogen Mod 7 η σειρά των γραμμάτων είναι η κανονική :D Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 εχει ραδιο τελικα? διαβ;αζω οτι κανοντας update μια εφαρμογη στο υπομενου του media player ενεργοποιει το ραδιο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 παιδια κανενας που έχει ασχοληθεί πολυ με το atrix....να κάνει κανα οδηγο κ για μας τους καινούριους fun του τηλεφώνου (rom ,root , hdmi κτλ)καθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη..... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Παιδια εχετε προβλημα με λαγκαρισμα σε ορισμενα παιχνιδια? Μηπως πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις η ειναι θεμα λειτουργικου οποτε πρεπει να αρχισουμε τα σκαλισματα σε ROM ;) παιδια κανενας που έχει ασχοληθεί πολυ με το atrix....να κάνει κανα οδηγο κ για μας τους καινούριους fun του τηλεφώνου (rom ,root , hdmi κτλ)καθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη..... thanks Ναι οντως θα συμφωνησω κιεγω αν μπορουν να μας βοηθησουν οι πιο εμπειροι που γνωριζουν το κινητο καλυτερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007809&sid=1 Αυτό που δίνει εδώ είναι ευρωπαϊκό ή το αμερικανικό; Ξέρει κανείς σίγουρα, γιατί αυτοί μπορεί να κάναν αντιγραφή από το ίντερνετ την φωτογραφία και το όνομα, και γράφουν πως έχει και ραδιόφωνο. Edited January 29, 2012 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 παιδια κανενας που έχει ασχοληθεί πολυ με το atrix....να κάνει κανα οδηγο κ για μας τους καινούριους fun του τηλεφώνου (rom ,root , hdmi κτλ)καθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη..... thanks Εδώ βρίσκονται όλα όσα θα χρειαστείς. Απλά πρέπει να ξέρεις αγγλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 ευχαριστω φιλε να είσαι καλα. αυτο που μου έστειλες αν δεν κανω λάθος απευθύνετε στο 4G (δεν εχω την 4.5.91 εκδοση ). το κινητο μου είναι ελληνικο (έκδοση 4.5.2Α)δεν ξέρω αν παιζει ρολο ....Εγω λεω οδηγο για το ελληνικο-ευρωπαικο atrix . παντως το myphone με βοηθησε πολυ με τον αντιστοιχο οδηγό για τo LG O2X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Ti ψάχνεις; 299 ευρώ έχει στο Multirama "της γειτονιάς" σου κι εσύ ασχολείσαι με το e-shop...που δεν το έχει; Ραδιόφωνο πάντως δεν έχει κανένα Atrix. Παραπληροφορείς φίλε μου. Ότι βγαζει σε προσφορά υπάρχει σε stock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Η απάντηση σου με την ερώτηση μου έχουν διαφορά λίγων λεπτών, Όταν το διάβασα έγραφε λίγα κομμάτια σε στοκ. Δεν ρώτησα αν το έχει αλλά εάν είναι ευρωπαϊκό, NAI το έχουν σε ίδια τιμή και τα άλλα καταστήματα (δυστυχώς ΔEN εχω κανένα στη γειτονιά μου, είμαι σε χωριό) υπάρχουν όμως και άτομα που έχουν πιστωτικό στο ε-σοπ από εγγυήσεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας κάθε φορά που μου απαντάτε. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Σου απάντησε ο φίλος Αντρέας οπότε περιττό να απαντήσω:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts