Jump to content

Thingol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thingol

  1. Thingol

    Asus Zenfone 2

    θα πάρει αναβάθμιση ή θα μας κρεμάσουν???...γνωρίζει κανείς αν έχει καλύτερη αυτονομία ο 1.8 επεξεργαστής από τον 2.3? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το βρήκα εδώ στις 158 λυρες..είναι αυτό που μιλάμε ή είναι καμιά απομίμηση? 4Gb με 32GB
  2. Thingol

    Asus Zenfone 2

    παίδες δεν έχω πολύ χρόνο, και το λέω γιατί βρήκα μία τρελή προσφορά για τη συγκεκριμένη συσκευή και λίγη σε λιγότερο από μέρα Μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει σαν συσκευή? Η χρήση που κάνω είναι πολύ απλή mails, games (λίγο), facebook, καμιά φωτογραφία αν το θυμηθώ, GPS για να μην χανόμαστε και εννοείται τηλέφωνήματα. Στα παραπάνω αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλό ακουστικό και μικρόφωνο και ΜΠΑΤΑΡΪΑ. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλο το forum για να δω τα προβλήματα που έχει βγάλει σε ορισμένους, αλλά δεν είμαι και πολύ familiar με root και αλλαγές roms. Θα επανέθλω σε android (αν το πάρω) μετά από windows phone που ήμουν πολύ ευχαριστημένος (περίπου 1 χρόνο). Περιμένω στην άμεση απαντησή σας και ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. Εγώ από θήκη πήρα αυτήν http://www.ebay.co.uk/itm/For-Nokia-Lumia-625-Hard-Armour-Back-Cover-Case-Solid-Black-/331522429920?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d3046d3e0 δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει αλλά προστατεύει "ικανοποιητικά" το κινητό και το δείχνει πολύ ωραίο (πορτοκαλί με μαυρο είναι κουκλί)
  4. Είπα και εγώ να γράψω εδώ μεσα την άποψη για το κινητό. Το έχω στην κατοχή μου περίπου 2 μήνες και από λάθος μου δεν το πήρα με 2 sim cards (οπότε είναι μόνο με μία). Μετά το τελευταίο update που δέχθηκε το κινητό βελτιώθηκε κατά πολύ η απόκριση του touch screen σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες. Δεν είναι κανένα υπερκινητό αλλά να πω την αλήθεια για την χρήση που του κάνω είναι ότι χρειάζομαι (email, skype, viber, λίγο internet και κανένα παιχνιδάκι να περνάει η ώρα). Το GPS του είναι απίστευτα γρήγορο και πάρα πολύ ακριβές, μόνο που η χρήση του GPS γονατίζει το κινητό (στην καλύτερη κατάφερα και με χρήση του κινητού (για κανα 30λεπτο) ως φακός, 2,5 - 3 ώρες - νομίζω ότι γονάτισε). Γενικά το χαίρομαι πολύ και τα χρώματα στην οθόνη είναι πάρα πολύ καλά και έντονα. Η κάμερα είναι αρκετή για μένα (αν και θα ήθελα να έχει 8MP) ενώ η κάμερα για selfies είναι πολύ καλή. Ένα ακόμα αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές θήκες να επιλέξεις. Για προστασία της οθόνης έχω βάλει tempered glass screen protector που όντος προστατεύει πολύ καλά αλλά χρειάζεται να ασκείς μεγαλύτερη πίεση στην οθόνη. Το κινητό το έχω πάρει από Αγγλία και το firmware που έχει είναι: 02063.00000.15114.43003 που σημαίνει ότι είμαι λίγο πίσω σε firmware σε σχέση με κάποιους άλλους εδώ μέσα που έχουν πάει παραπάνω (αναμένω). Είναι η πρώτη μου επαφή με windows mobile (μετά από win 6.1 αρκετά χρόνια πίσω) και τα βρίσκω αρκετά εύχρηστα ακόμη και για τον πιο αρχάριο και είναι αρκετά γρήγορα. Νομίζω ότι το συγκεκριμενο κινητό στην τιμή που δίνεται είναι πολύ καλή λύση με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά για απλή χρήση και μία αξιοπρεπη εμφάνιση (μακάρι να είχα πάρει το dual sim).
  5. Στο προηγούμενο post το παραπάνω link είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε για βάζουμε άλλες ROMS? Δεν πρέπει να είναι root το κινητό? πως το κάνουμε root? Και το πιο βασικό, πως κάνω πλήρες και προσεχτικό backup? H διαδικασία για root στην αρχικη σελίδα δεν υφίσταται! τι κάνω?
  6. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά κανείς δεν απάντησε στο ερώτημα μου. Δεν ρώτησα αν είναι καλό ή όχι για να το κάνω...απλά δεν γνωρίζω πως να το κάνω! Μου αρέσει η διαδικασία του να ψάχνομαι με το κινητό, αλλά όντως χρειάζεται πολύ χρόνο (δύσκολο με τα 2 πιτσιρίκια) γι'αυτό ζητάω τη βοηθεία σας, αλλά και ορισμένες φορές χρειάζεται και χρήμα γιατι για να πω την αλήθεια έχω brick-άρει συσκευή, αλλά μπορεί και να σε γλυτώσει από χρήμα όταν αλλάζεις μόνος σου touch screen ή ότιδήποτε άλλο! Περιμένω τη βοηθεία σας!
  7. Μετά από πολλούς μήνες επιστρέφω στο forum και κρατάω ακόμα στα χέρια μου το ATRIX χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, ούτε ένα hard reset στα 2 χρόνια που κοντέυω να το έχω. Οπότε και ήρθε η ώρα νομίζω να την πειράξω...Ποια διαδικασία έχετε να μου προτείνετε για να κάνω root τη συσκευή και πια rom θεωρείται ότι θα ήταν ιδανική χωρίς να εχω προβλήματα... Ευελπιστώ να την κρατήσω λίγο καιρό ακόμα τη συσκευή, γιατί λόγω οικονομικής κρίσης δεν περισσεύουν να παρω καινούργια.
  8. Ρε σεις παίδες, μήπως άδικα ταλαιπορούμαστε? Βγήκε (μάλλον έρχεται) Ubuntu phone OS. μήπως πρέπει να εστιάσουμε εκεί περισσότερο? Καταργεί το Android και μπαίνει Ubuntu στο Nexus. Αν κάποιος έχει πρισσότερες γνώσεις - άκρες or whatever ας το προσπαθήσει. Αν και όλα τα προηγούμενά μου κινητα τα πείραζα (κυρίως τα wm) το Atrix Μου δεν το έχω rootάρει καν. Αλλά αν είναι για Ubuntu δεν με νοιάζει και να το brickάρω (δεν θα είναι το 1ο, αλλά το 2ο, hahahahaha). Ευελπιστούμε σε ευχάριστα νέα για το 2013. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  9. R.I.P. ICS and JB for motorola atrix. Ηταν η πρώτη μου φορά που αγοράσα μοτο, γιατι δεν την είχα ποτέ σε εκτίμηση και επιβεβαιωθηκε για άλλη μία φορά. Δεν σημαίνει ότι το atrix δεν είναι καλό ή ότι άλλες προηγούμενες συσκευές ήταν σκάρτες. Απλά από τη στιγμή που δεν διαθέτει αυτές τις ρομ για το συγκεκριμένο κινητό, ενώ άλλες εταιρίες τι διαθέτουν σε κινητά με παραπλήσιες δυνατότητες. Προσωπικά δεν θα πάω ποτέ σε iphone αλλά με μοτορολα δεν θα ξανα ασχοληθώ. Τώρα για το lapdock που μόλις απέκτησα θα αρχίσω να του συνδέω άλλα κινητά ή συσκευές (βλ. RasPi, κλπ ) για να το ευχαριστηθώ.
  10. Thanks, αν και το αγορασα πριν διαβασω το μνμ σου, μονο με 49 ευρω,αλλα ηταν "βιτρινας". Καλη φαση ειναι. Ελπιζω να μην το μετανιωσω και να βγει καλο. Εχουμε κατι να προτεινουμε για να του κανουμε? Και να ρωτησω: οταν τελειωνει η μπαταρια του lapdock,συνεχίζει να δουλεύει με του κινητού?
  11. Ψήνομαι να χτυπήσω ένα lapdock και απ'ότι έχω δεί όλοι είναι ευχαριστημένοι. Δύο ερωτησούλες έχω: 1) έχει βρει κανένας καμία καλή ευκαιρία στο δίκτυο? τα περίπου 100$ δεν μας φορολογούν επιπλέον στο τελωνείο? 2) αν συνδέσεις εκτυπωτή, υπάρχει περίπτωση να εκτυπώσεις? δλδ θα βρεί drivers?...
  12. Λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή νόμιζα ότι μου έκλεψαν το κινητό, όπως το έχω αναφέρει και σε 2-3 σελίδες πιο πισω. Τελικά το πήρε μία πελάτισσα΄καταλάθος και αφού τηλεφώνησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο πριν κλείσω, με ενημέρωσε ότι το είχε. Το παρέλαβα Δευτέρα μεσημέρι και το έχασα Παρασκευή μεσημέρι έχω να αναφέρω τα εξής. - Γιούπι το ξαβρήκα - Η μπαταρία κράτησε μέχρι και την Δευτέρα που το παρέλαβα (WIFI ανοικτό, συγχρονισμός ανοικτός και το GPS) - To GPS άνοιξε πιθανα λόγω του Motoblur ή της εφαρμογής Lookout που προσπαθούσα να κάνω εντοπισμό μέσω και των δύο εφαρμογών - Πληροφορίες για το που βρίσκεται το κινητό είχα την Δευτέρα (ισως και πιο νωρίς απλά δεν το έψαξα αφού με πηρε τηλέφωνο και θα μου το έφερνε) με mail που αναγράφονταν οι συντεταγμένες (ήμουν μέσα στα 3 χλμ ακτίνα που έλεγε)...ΤΡΑΓΙΚΟ. - και ξανά ΓΙΟΥΠΙ το ξαναβρήκα Η πλάκα είναι ότι την ίδια μέρα που η κυρία μου πήρε το κινητό και το έχωσε στη σακούλα με τα προϊόντα που αγόρασε, λίγο παρακάτω της κλέψανε το κινητό από την κανονική της τσάντα (το κατάλαβε κανα 2 ωρο μετά ενώ για να δει το δικό μου στη σακούλα περάσανε 6 ώρες. Ημουν τυχερός στην ατυχία μου ή δεν ήμουν???
  13. Πώς γίνεται αυτό?????? Ok-... το έκανα αλλά δεν βρέθηκε...νομιζω κακώς έχω απενεργοποιήσει το 3G και όλες τις ανταλλαγές δεδομένων! Άντε να δούμε τι θα αγοράσουμε τώρα!
  14. Καλησπερίζω στεναχωρημένος, Σήμερα μου κλέψανε το Atrix μου. Υπάρχει καμία περίπτωση να το βρώ? ξέρει κανένας τίποτα? είχα βάλει κλείδωμα με το αποτύπωμα, θα μπορέσει το α%#&δι που το έκλεψε να το ανοίξει?
  15. ¨οταν εννοείς firmware τι εννοείς? γιατι ως νέος χρήστης στα android δεν εμφανιζει κάτι τέτοιο στο κινητό. Πάντως αν σου κάνουν σου έχω: 1. Baseband Version: I5500XWJP3 2. Kernel Version: 2.6.32.9-perf root@SE-S608#1 3. Built Number: FROYO.XFJPA Αλλά παράλληλα θέλω βοήθεια γιατι λέω να μπω στο κόσμο του rooting και των roms. Πως κάνω backup τη rom που έχω πριν ξεκινήσω να βάζω custom roms?
  16. Δεν έχω αγοράσει ακόμα το λαπντοκ, αλλά είμαι στα πρόθυρα...θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί κάποιος εκτυπωτής (μέσω θύρας usb) ώστε να εκτυπώνουμε κιόλας? Ρωτάω γιατι έχω έναν laser εκτυπωτή (Kyocera) στον οποίο η εταιρεία δεν έβγαλε drivers για "παράθυρα7" και κάθε φορά συνδέω το netbook για να εκτυπώσω πολλές σελίδες. Θα βόλευε πολύ αν γινόταν και αυτό.
  17. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγώ έχω να πω από δική μου εμπειρία με το ΑΤΡΙΞ (ως νέος χρήστης λιγότερο από μήνα) ότι με λογική χρήση, πχ στο σπίτι πάντα γουάι-φάι :lol: ανοιχτό, με ψάξιμο στο μαρκετ, news και συγχρονισμο στα μαιλ, 2g και κανένα παιχνιδακι για να περασει η ώρα, το σμαρτφοουν (μου αρεσε) ΑτΡιΞ κρατάει 2 μέρες. Και στην αρχή ίσα που κράταγε 1 μέρα, αλλά έστρωσε με τον καιρό, να πω την αλήθεια την τελευταια βδομάδα.
  18. 299euros και αν βάλεις και καμία επιδοτησούλα το παίρνεις ακόμα πιο φθηνά:cool:. Σίγουρα είναι ευκαιρία για μία τέτοια συσκευή. Σίγουρα όσο και να ψάξουμε δεν πρόκειται να βρεθεί κάτι αντίστοιχο. Και έτσι όπως την αγόρασα (χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια custom ROM και ας γράφει cosmot:p) είναι κορυφή και δen κολλάει πουθενά. :happy: Σήμερα θεωρώ ότι η μπαταρία έστρωσε:D. Κάθε βράδυ το κινητό έμπαινε στην πριζα για φόρτιση. Το κινητό από Κυριακή πρωί μέχρι Δευτέρα (σήμερα) βράδυ είχε ακόμα μπαταρία και χωρίς να ζητάει φόρτιση, το έβαλα Δευτέρα βράδυ να φορτίσει (μιλάμε για σχεδόν 2 μέρες, ολε). Η χρήση που του έκανα ήταν πολύ ώρα παιχνίδια, αρκετές φωτογραφίες, αρκετές ώρες WIFI και ίσως το πιο σημαντικό (η πιο σκληρή δοκιμασία) το κινητό βρέθηκε για περίπου 6 ώρες σε περιοχή όπου δεν είχε σήμα ή ήταν πολύ αδύναμο.:ninja:
  19. Αφού είναι μόνο θέμα λανσερ σίγουρα δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Με το κάλο η ics και όλα θα γίνουν ακόμη καλύτερά από ότι είναι τώρα!
  20. Εγώ φίλε μου πήγα στο service της MOTOROLA για το cosmot, επειδή κάνενας άλλος δεν απάντησε εκτός από τη "geotzia". Και εμένα cosmot γράφει, και στο service μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα απλά θέμα software. Δεν πολυ κατάλαβα τι εννοούσαν, αλλά αφου δεν δημιουργει πρόβλημα, δεν ασχολουμαι. Δοκίμασα και άλλη κάρτα cosmote (whatsup) και πάλι τα ίδια. Όταν ξεκινάει το κινητό εμφανίζει ολόκληρο GR COSMOTE και μετά το γράφει cosmot. Πιθανα οι υπόλοιποι εδώ μέσα είναι άλλων εταιρειών. Δεν ξέρω αν φταίει η παλαιότητα σης sim κάρτας που την έχω από το 2000 περίπου. Για την whatsup πολύ πιο πρόσφατα.
  21. Thanks. Ηταν σημαντικη βοηθεια αν θελω να απαντω σε ελληνικα forums.
  22. Πώς αλλάζω γλώσσα όταν γράφω μνμ? Σε όλους γράφει CosmoteGR επάνω (εάν έχετε cosmote) ή cosmot? πήγα στο service για αυτό και δεν μου είπαν ότι κάτι φταίει?
  23. Μία σύντομη ερώτηση για μία σύντομη απάντηση: Πως αλλάζω γλώσσα στο πληκτρολόγιο? Είναι ελληνικό ATRIX αλλά το τρέχω στα αγγλικά και θέλω να γράφω και στα ελληνικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  24. Τώρα φορτίζεται ανοιχτό και δεν ανάβει κανένα Led. Εμφανίζεται, σε όσους εχουν cosmote, ολόκληρο το cosmote ή το κόβει σε cosmot? Ποια app χρησιμοποιείται για να κλείνεται εφαρμογές και να εξοικονομείτε μπαταρία? Και πληροφοριακά εγώ χρησιμοποιώ αυτή την εξωτερική μπαταρία της APC
×
×
  • Create New...