m7ixalis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Μπήκα στο site του CWM αλλά δεν δεν μπορώ να καταλάβω ποιο από όλα τα nexus(l9250) που έχει είναι το δικό μου Μπες στο xda στο θέμα της συσκευής σου και κατέβασε το http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1336 Θα το βρεις στο Galaxy Nexus Android Development Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Μπες στο xda στο θέμα της συσκευής σου και κατέβασε το http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1336 Θα το βρεις στο Galaxy Nexus Android Development Εκεί θα βρω ποιο είναι το root για το δικό μου? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Εκεί θα βρω ποιο είναι το root για το δικό μου? Εκεί θα βρεις οτι θέλεις για το δικό σου τηλέφωνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Εκεί θα βρεις οτι θέλεις για το δικό σου τηλέφωνο . Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μόλις φύγω από την δουλειά θα κάτσω να δω αναλυτικά τι παίζει Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδιά το root δεν είναι κάτι δύσκολο. Είναι η πιο γελοία διαδικασία σε σχέση με το Modαρισμα που μπορείς να ρίξεις μετά στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αναλογα την συσκευη! στο κινητο μου ενα .apk εριξα και εγινε! οπως και στο προηγουμενο ταμπλετ μου! το νεο ομως που εχει android 4.1.1 δεν γινεται με τπτ!!!! τα νευρα μου!!! :wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αναλογα την συσκευη! στο κινητο μου ενα .apk εριξα και εγινε! οπως και στο προηγουμενο ταμπλετ μου! το νεο ομως που εχει android 4.1.1 δεν γινεται με τπτ!!!! τα νευρα μου!!! :wacko::wacko::wacko::wacko: Εξαρτάται τι τηλέφωνο έχεις . Αυτήν τη στιγμή με ενα apk κάνεις root σε όλες τις συσκευές με exynos επεξεργαστή . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297 Μέχρι βέβαια να κλείσει την τρύπα η samsung . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Kαι νομίζω ότι μόλις την κλείσει χάνεις και το root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Kαι νομίζω ότι μόλις την κλείσει χάνεις και το root.. Δεν το ξέρω αυτό . Πάντως διάβασα ότι αρκετά σύντομα θα δοθεί το update ώστε να κλείσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Το αν κάποιος πρέπει να κάνει τη συσκευη του root ή όχι εξαρτάται φυσικά απο το τι απαιτήσεις έχει απο το Κινητο του. Εγώ πρώην iphonakias δούλεψα το Κινητο 2-3 μήνες και μετά το έκανα jb. Ηθελα να γίνει η χρήση του πιο εύκολη για μένα και αυτό το πέτυχα μόνο όταν το έκανα jb. Τώρα όσο για το s3 που κρατάω στα χέρια μου πρέπει ν ομολογήσω πως είμαι στο αρχικό στάδιο ψαξιματος και προς το παρόν η συσκευή με καλύπτει. Αυτό όμως πιστεύω για μένα πως έχει ένα όριο. Οταν αρχίσω καλύτερα να καταλαβαίνω τι ακριβώς γίνεται με το android τότε ναι θα προχωρήσω και εγώ σε root. Προς το παρόν βολευομαι έτσι και αυτό μου αρκεί! :) Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Οταν αλλάζεις rom αυξάνεται και ο μμετρητής? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ναι αλλάζει. Αλλά το θέμα ειναι οτι με custom rom μπορείς να δώσεις νέα ζωή στο κινητό σου. Οπότε αξίζει να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Ναι αλλάζει. Αλλά το θέμα ειναι οτι με custom rom μπορείς να δώσεις νέα ζωή στο κινητό σου. Οπότε αξίζει να το κάνεις. Ομώς μηδενίζει σε περίπτωση serice? Αν του κάνεις root χωρίς να αλλάξεις rom φαίνεται? Δλδ σε περίπτωση service το κάνεις unroot και κλειδώνεις τον bootloader. Edited December 31, 2012 by pagratios Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι γίνεται. Είχα δει ένα θέμα στο XDA για ένα κινητό της Samsung. Δεν θυμάμαι πιο. Λογικά θα γίνεται σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Τελικά αυτό το "διαβολικό" root, είναι σαν το ξεπαρθένιασμα...! Το φοβάσαι στην αρχή... Μετά όμως του δίνεις και καταλαβαίνει...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Οσο αστειο κ να φανει το πρωτο root το εκανα για να αντικαταστησω ενα αρχειο στο συστημα προκειμενου να βλεπω το % της μπαταριας που απομενει :p απο εκει κ μετα σε καθε συσκευη android που ειχα την εκανα root την πρωτη μερα κιολας! Μη φανταστειτε οτι τα τρελανα στα Mod κ στα custom kernels, απλα εβγαζα εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουσα / bloatware , ή εγκαθιστουσα μικρα mods που βελτιωναν την χρηση του τηλεφωνου. Το αποκορυφωμα ηταν το xperia ray που ειχα που το ειχα underclocked κ εβγαζε με νορμαλ χρηση η μπαταρια του 4-5 μερες ανετα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Θα κερδίσω κάτι αν το κάνω root και αλλάξω Rom, kernel, κτλπ? Η χρήση που κάνω είναι συνήθως browser, facebook, κάμερα, ταινιες. Δέν εχω κανενα απολύτως πρόβλημα, πάει σφαίρα απλα αναρωτιόμουν άν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Θα κερδίσω κάτι αν το κάνω root και αλλάξω Rom, kernel, κτλπ? Η χρήση που κάνω είναι συνήθως browser, facebook, κάμερα, ταινιες. Δέν εχω κανενα απολύτως πρόβλημα, πάει σφαίρα απλα αναρωτιόμουν άν....Αν εισαι ικανοποιημενος με την συσκευη σου δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Το root προυποθετει 2 βασικα πραγματα: 1.Να εχει γνωση ο χρηστης για το τι θα κανει αφου το ρουταρει (απο μονο του το ρουτ δεν επιφερει καποια αλλαγη,ειναι το τι θα πας να κανεις μετα,αφου το ρουταρεις) 2.Να ειναι αναστρεψιμη η διαδικασια για λογους εγγυησης Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έκανα root λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης της συσκευής και πέρασα το link2sd. Βέβαια από εκεί και πέρα έκανα και άλλες βελτιώσεις αλλά πάντα με προσοχή και με πολλαπλή διασταύρωση των συνεπειών. Όσο για θέματα εγγυήσεων ισχύει αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357131 . Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 νομίζω ότι δεν θα ριψοκινδύνευα το κινητό μου να καταντήσει τουβλάκι, για να έχω μία σπασμένη έκδοση που δεν ξέρω τι έχουν βάλει μέσα της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Μάλλον έχεις μπερδέψει το root με κάτι άλλο.. Στο root δεν περνάς τίποτα στη συσκευή σου.. Έχεις αυτή την δυνατότητα μετά το root, να περάσεις άλλη rom ή kernel πχ, αλλά από μόνο του αν το κάνεις δεν θα αλλάξεις τίποτα στη συσκευή σου, την ίδια rom την επίσημη θα τρέχεις κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Είναι σα να έχεις συνδεθεί ως administrator, κι όχι ως απλός χρήστης... Αυτό είναι το root...! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Το θέμα είναι ότι κανονικά, εάν μιλάμε για ελεύθερο λογισμικό και δεν συμμαζεύεται, θα έπρεπε να έχουμε δικαιώματα διαχειριστή από το εργοστάσιο και να μην αναγκαζόμαστε να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Ακόμα και στα windows phones έχεις δικαιώματα διαχειριστή (μπορείς να διαβάσεις/γράψεις/σβήσεις όποιο αρχείο/partition θέλεις). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pointerst Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 το έχω το κινητό εδώ και μια βδομάδα και το έχω ήδη κάνει root! Η χρήση του δεν σου δίνει επιδόσεις από μόνο του σε παιχνίδια και λειτουργικό απλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις προγράμματα που βελτιώνουν την απόδοση του κινητού Παράθεση Nokia 6220 classic LG L3 E400 The best sound comes from the air!UH-1H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 πείτε μου έναν που έχει βάλει το root και δεν έχει βάλει σπασμένη rom, άντε και υπάρχει ένας, αυτός ο κάποιος δεν θα έχει περάσει σπασμένες εφαρμογές! νομίζετε ότι τόσο αθώες είναι οι τζάμπα εφαρμογές; δεν θα το ριψοκινδυνεύσω ιδίως σε ένα κινητό που είναι ακριβό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts