mariodj Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Παιδιά εχθές έκανα φορματ το ΗΥ και δεν μπορεί να δει το τηλέφωνο. Και παλιότερα που είχα κάνει πάλη φορματ δεν το έβλεπε αλλά εντελή με κάποιων τρόπω (που δεν θυμάμαι τώρα) το είδε. Έχω vista και και στο LG 2X cm7kang Gueste2X Hybrid Revolution περασει τους LGDriver απο το LGMobile Support Tool αλλά τίποτα...... ξέρει κανείς τι φταίει η μάλλον τι έχω παραλείψει να κάνω...???? ευχαριστώ..!!! Edited December 4, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εβαλα μια stock-ish rom του Topogigi, βασισμένη στην v28g. Βαρέθηκα τα bug της CM10 (phone bugs, battery drain κλπ) Εχει OC οπότε το κινητό πετάει (για στοκ) καθώς το τρέχω στα 1,3GHz. (Antutu ~ 8300). Στο 1.4 κρασάρει! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εβαλα μια stock-ish rom του Topogigi, βασισμένη στην v28g. Βαρέθηκα τα bug της CM10 (phone bugs, battery drain κλπ) Εχει OC οπότε το κινητό πετάει (για στοκ) καθώς το τρέχω στα 1,3GHz. (Antutu ~ 8300). Στο 1.4 κρασάρει! Και εγώ σκέφτομαι να την βάλω...Πώς σου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Λεω και εγω να την βαλω στις γυναικας μου αλλα απο που την κατεβαζουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Λεω και εγω να την βαλω στις γυναικας μου αλλα απο που την κατεβαζουμε ; Φυσικα απο xda,οταν παω σπιτι θα σου στειλω link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Aυτο το καταλαβα , κανα λινκ δεν βρηκα , τουλαχιστον αν το ειδα δεν καταλαβα οτι ηταν αυτο... Επειδη δεν θυμαμαι , με rom manager περναω cwm ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Η v30A ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΝΕΟ RIL) fast download link https://docs.google.com/file/d/0ByD_...bjg/edit?pli=1 ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ v28. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ενας τυπος εκει μεσα λεει πως ειναι η ιδια ακριβως και εχουνα αλλαξει μονο τα γραμματα.Επισης κραζει την LG οτι μας κοροιδευει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εβαλα μια stock-ish rom του Topogigi, βασισμένη στην v28g. Βαρέθηκα τα bug της CM10 (phone bugs, battery drain κλπ) Εχει OC οπότε το κινητό πετάει (για στοκ) καθώς το τρέχω στα 1,3GHz. (Antutu ~ 8300). Στο 1.4 κρασάρει! Link για αυτην υπάρχει; 4.0 είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisss99 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ενας τυπος εκει μεσα λεει πως ειναι η ιδια ακριβως και εχουνα αλλαξει μονο τα γραμματα.Επισης κραζει την LG οτι μας κοροιδευει.... Δεν είναι η ίδια,έχει κάποιες λεπτομέρειες-διορθώσεις.Όπως και να έχει μπήκαμε στην τελική ευθεία επιτέλους.Σε λίγο θα βγουν να μας πουν από την LG ότι άργησαν επίτηδες την κυκλοφορία για να μας κάνουν χριστουγεννιάτικο δώρο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Δεν είναι η ίδια,έχει κάποιες λεπτομέρειες-διορθώσεις.Όπως και να έχει μπήκαμε στην τελική ευθεία επιτέλους.Σε λίγο θα βγουν να μας πουν από την LG ότι άργησαν επίτηδες την κυκλοφορία για να μας κάνουν χριστουγεννιάτικο δώρο. :lol: Σ'ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ http://www.pasteall.org/37760 ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΙΑ official ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ custom!!!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited December 4, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisss99 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Σ'ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ http://www.pasteall.org/37760 ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΙΑ official ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ custom!!!! Ακριβώς όπως τα λες.Αν εξαλειφθούν τα bugs της η CM10 είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Και εγώ σκέφτομαι να την βάλω...Πώς σου φαίνεται; Link για αυτην υπάρχει; 4.0 είναι; Είναι 4.0.4, αρκετά καλή, όχι τόσο σβέλτη όσο η CM10 αλλά με λιγότερα bugs. Η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη, αν βρει κανείς τους οδηγούς συγκεντρωμένους σε ένα σημείο, δυστυχώς εγώ τους βρήκα διάσπαρτους στο XDA και ταλαιπωρήθηκα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Δεν ανιχνεύεται η συσκευη ούτε σαν σκληρός δίσκος αλλά ούτε μέσω pc suite. Παλεύω με τις ώρες αλλά τίποτες. Τα φώτα σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Παιδιά εχθές έκανα φορματ το ΗΥ και δεν μπορεί να δει το τηλέφωνο. Και παλιότερα που είχα κάνει πάλη φορματ δεν το έβλεπε αλλά εντελή με κάποιων τρόπω (που δεν θυμάμαι τώρα) το είδε. Έχω vista και και στο LG 2X cm7kang Gueste2X Hybrid Revolution περασει τους LGDriver απο το LGMobile Support Tool αλλά τίποτα...... ξέρει κανείς τι φταίει η μάλλον τι έχω παραλείψει να κάνω...???? ευχαριστώ..!!! Ειχα vista και δεν μ το αναγνωριζε ή το αναγνωριζε λαθος .... Σε 7 κανενα προβλημα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ειχα vista και δεν μ το αναγνωριζε ή το αναγνωριζε λαθος .... Σε 7 κανενα προβλημα Μα πριν το φορματ μια χαρά την έβλεπε.... κάτι τρέχει με των οδηγό...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εβαλε κανενας την 30A?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 προσπαθω να βαλω το τηλ απο το πρωι σε software update για να περασω την 30αρα και δεν μπαινει. εμφανιζεται στιγμιαια το soft.updt και μετα τιποτα μαυρο. πρωτη φορα μου το κανει αυτο. ξερει κανεις τι μπορει να φταει? απο drivers κλπ ειμαι οκ. Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εχεις την μπαταρια κουμπωμενη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfilippos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 καλησπέρα χθες την εβαλα την 30Α, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι ξαφνικά η ημερομηνία πήγε στο 2007 όπως άλλξε και η ωρα χωρις λόγο και το δεύτερο και πιο σοβαρό δεν συνδέεται σε κρυφο wifi. βασικά συνδέεται μόνο σε ένα κρυφό, αν επιχειρήσω προσθήκη δικτύου ενός ακ΄μα κρυφού δικτύου δεν το βρίσκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 παιδεια επιτελους βγηκε εβαλα το τηλ πανω και μου εγραπσε αν, σε ice cream μολις τωρα γερμανικο ειναι εμενα:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 παιδεια επιτελους βγηκε εβαλα το τηλ πανω και μου εγραπσε αν, σε ice cream μολις τωρα γερμανικο ειναι εμενα:D:D:D:D:D:D:D Και εμένα έβγαλε αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levtpe12345 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Και εμένα έβγαλε αναβάθμιση. Μέσο ΟΤΑ ή το συνδέσατε στον υπολογιστή? Εμένα είναι Ελληνικό.Με ΟΤΑ δεν βγάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Όταν λέτε σας έβγαλε αναβάθμιση μιλάτε για την επίσημη; Και για ota ή μέσω υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Όταν λέτε σας έβγαλε αναβάθμιση μιλάτε για την επίσημη; Και για ota ή μέσω υπολογιστή; Μέσω υπολογιστή.Εγω είχα την V20R. Τώρα κανω αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts