Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδιά το κινητό μας 249€ στα Public.

Απίστευτο!

Αν ειναι ποτε δυνατον ! Το public με τις ελεϊνες τιμες του εχει την χαμηλοτερη της αγορας ολοκληρης ! Πολυ υπουλο μου φαινεται (ασχετα αν με ποναει που εδωσα 380)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πλαίσιο το Σάββατο το είχε στην ίδια τιμή.

Γιατί τώρα να είναι ύποπτο;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Μια γρηγορη ερωτησουλα, σε stock rom 2.3.4 πως μπορω να αλλαξω την ελληνικη γραμματοσειρα? Αυτο το "Γ" που εχει οποτε το βλεπω μου αναβουν τα λαμπακια.

Ρυθμίσεις > Προβολή > Γραμματοσειρά ενδείξεων > κατά την γνώμη μου η Love ειναι η καλύτερη..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ρυθμίσεις > Προβολή > Γραμματοσειρά ενδείξεων > κατά την γνώμη μου η Love ειναι η καλύτερη..!!

Τσολιας, thanks.

παιδια το παρηγγειλα και εγω μολις τωρα απο Public και λεει πως ολα οκ και διαθεσιμο

απ'οτι διαβαζω σε φορουμς το εχουν παραγγειλει πολλοι !!

το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο που γραφει μετα την ολοκληρωση της παραγγελιας:

Σημείωση: Η επιβεβαίωση του αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε γίνεται στην φάση της επεξεργασίας της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα σας ενημερώσουμε.

Coolpad F1 (8297W)

παιδια το παρηγγειλα και εγω μολις τωρα απο Public και λεει πως ολα οκ και διαθεσιμο

το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο που γραφει μετα την ολοκληρωση της παραγγελιας:

παιζει να ειναι μπαρουφα και να σου ακυρωσουν την παραγγελια.

σε διπλανο φορουμ που εχει υποφορουμ με προσφορες μονο το public πρωταγωνιστει στα πυροτεχνηματα προσφορες. Δηλαδη τιμες ανυπαρκτες και μετα μη ολοκληρωση της παραγγελιας. Πρακτικα για διαφημιση το κανει.

Ελπιζω να καταφερεις να το παρεις σε τετοια τιμη

Ναι αυτο ειναι και αναμενομενο , αν η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο την προσφορα , τοτε ..... δυστυχως

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

haki:

Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αλλά το ίδιο δε θα έπρεπε να λέμε και για το πλαίσιο που έκανε μια βουβή προσφορά;

Δεν είμαι μέτοχος στο παμπλικ απλά διάλογο κάνουμε (και μέσα από το διάλογο ενημερώνομαι κιόλας)

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

ουτε εγω ειμαι μετοχος σε κανενα απο τα παραπανω, ουτε καν μελος.

απλα σε ενημερωσα για κατι που γινεται συχνα τελευταια

http://www.pctunerup.com/up//results/_201112/20111209023248_Screenshot_2011-12-09-01-11-09.pnghttp://www.pctunerup.com/up//results/_201112/20111209023504_Screenshot_2011-12-09-01-11-15.png

http://www.pctunerup.com/up//results/_201112/20111209023623_Screenshot_2011-12-09-01-17-21.pnghttp://www.pctunerup.com/up//results/_201112/20111209023659_Screenshot_2011-12-09-01-15-21.png

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20116525&postcount=86

Καλημέρα και από έναν καινούργιο στην παρέα. Προσωπικά πήρα το κινητό στις 3/12 από το Πλαίσιο σε τιμή 249 και μαζί μου έδωσαν δώρο το ΒD 370 Blue Ray Player της LG. Επειδή έτυχε να περνάω σχεδόν κάθε μέρα από το Πλαίσιο, την συγκεκριμένη προσφορά δεν την είχα δει ποτέ αναρτημένη. Απλά θεώρησα ότι το κινητό είναι σε καλή τιμή, το αγόρασα και μαζί έκατσε και το blue ray. Το Media Markt έχει κατεβάσει πολύ τις τιμές σε διάφορα smartphones για όποιον ενδιαφέρεται.

Καλημέρα και από έναν καινούργιο στην παρέα. Προσωπικά πήρα το κινητό στις 3/12 από το Πλαίσιο σε τιμή 249 και μαζί μου έδωσαν δώρο το ΒD 370 Blue Ray Player της LG. Επειδή έτυχε να περνάω σχεδόν κάθε μέρα από το Πλαίσιο, την συγκεκριμένη προσφορά δεν την είχα δει ποτέ αναρτημένη. Απλά θεώρησα ότι το κινητό είναι σε καλή τιμή, το αγόρασα και μαζί έκατσε και το blue ray. Το Media Markt έχει κατεβάσει πολύ τις τιμές σε διάφορα smartphones για όποιον ενδιαφέρεται.

Απλά στο Media Markt υπάρχει κίνδυνος το κινητό να είναι παραεισηγμένο... Πολλή προσοχή όταν αγοράζετε κινητό.

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Ρε παιδιά, μερικές προσφορές είναι μόνο για διαφήμιση, ενώ άλλες είναι για πολύ λίγα κομμάτια...δεν είναι πάντα εκ του πονηρού...

Τεςπα, με ένα skroutzάρισμα, θα το βρείτε στα 300€ σε 15 μαγαζιά, οπότε γιατί αγχώνεστε...α ναι, και +1,5€ για το microHDMI καλώδιο που δεν θα έχουν μέσα τα γερμανικά/ολλανδικά P990....:)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλως τον!

Και εγω υπερ της CM7 ειμαι.Ειναι σε ολα καλυτερης της stock εκτος της μπαταριας(για τη καμερα δεν εχω ασχοληθει οποτε δε γνωριζω)

Εχω δοκιμασει vorkernel με UC και λιγο UV αλλα ειχα διαφορα προβληματακια και δεν ειδα βελτιωση στη μπαταρια.Υπαρχει και ο ironkernel που ειναι μπασταρδι(ετσι τον ονομαζει ο δημιουργος....) του vorkernel.Ο fajarep με τον swiftextreme kernel (που ισως ηταν και ο καλυτερος) μας παρατησε....

Προτιμω τον stock CM7 kernel.

Ταχυτητα με OC ειναι πιο γρηγορο αλλα το θεωρω υπερβολη και με καλυπτουν απολυτα (προς το παρον) οι "μαμα" χρονισμοι

Μπαταρια με στοκ 2.3 μου κρατουσε 2μιση μερες με τη CM7 με το ζορι 2

Σε ευχαριστώ μαν, και εγώ την CM7 μια χαρά την βλέπω, τουλάχιστον μέχρι να βγει η CM9. Οπότε με βλέπω να μένω με την CM7 και το stock kernel λες είναι καλύτερο από όλα ε;

Ωραία η ICS αλλά θέλει πολύ φτιάξιμο ακόμα...

Ωραίο το ηχειάκι αλλά λίγο πιο δυνατο θα ήταν καλύτερο το voodoo κάνει δουλειά;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ερώτημα για όσους έχουν βάλει την CM7

1. Ποια έκδοση βάλατε. 204 ή κάποια kang;

2. Με ποιο kernel;

3. Με ποιο Baseband + RIL;

4. Εμφανίζονται καθόλου BSOD (black screen of death) και αν ναι πότε;

Εχω GR5. Με stock kernel μου παρουσιάζει memory leak, ενδεχομένως να φταίει ότι το έχω φορτώσει με πολλά launcher, widget κλπ

Με ΗΡ SR2 + PPv8 είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μου έκανε κανα δυο BSOD, μετά από κλήση και μετά από φόρτιση (δεν με ξύπνησε κιόλας σήμερα).

Ελεγα να δοκιμάσω CM7 το ΣΚ. Εχω κατεβάσει μια 204 με διάφορα έξτρα (google apps κλπ), αλλά θα ήθελα η προσπάθεια αυτή να είναι σχετικά σταθερή με την πρώτη (όσο είναι δυνατόν). Εξάλλου έχει πολύ δουλειά να το στήσω από την αρχή, αφού αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης των καρτών μνήμης.

Εχω κυρίως αμφιβολίες για το BB.

Επίσης κάθε συμβουλή (tips) και κάθε κατάθεση εμπειρίας ευπρόσδεκτη

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ερώτημα για όσους έχουν βάλει την CM7

1. Ποια έκδοση βάλατε. 204 ή κάποια kang;

2. Με ποιο kernel;

3. Με ποιο Baseband + RIL;

4. Εμφανίζονται καθόλου BSOD (black screen of death) και αν ναι πότε;

Εχω GR5. Με stock kernel μου παρουσιάζει memory leak, ενδεχομένως να φταίει ότι το έχω φορτώσει με πολλά launcher, widget κλπ

Με ΗΡ SR2 + PPv8 είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μου έκανε κανα δυο BSOD, μετά από κλήση και μετά από φόρτιση (δεν με ξύπνησε κιόλας σήμερα).

Ελεγα να δοκιμάσω CM7 το ΣΚ. Εχω κατεβάσει μια 204 με διάφορα έξτρα (google apps κλπ), αλλά θα ήθελα η προσπάθεια αυτή να είναι σχετικά σταθερή με την πρώτη (όσο είναι δυνατόν). Εξάλλου έχει πολύ δουλειά να το στήσω από την αρχή, αφού αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης των καρτών μνήμης.

Εχω κυρίως αμφιβολίες για το BB.

Επίσης κάθε συμβουλή (tips) και κάθε κατάθεση εμπειρίας ευπρόσδεκτη

Με 705 (V20L) bb είχα πρόβλημα .Επέστρεψα σε 705 (V10d) κ όλα παν ρολόι.

Μία φορά είχα BSOD όταν έκανα.... Shutdown! :P Δεν μου το ξανάκανε

Επίσης Εμένα η μπαταρία μου βγάζει μέχρι κ λίγο πριν από 4 μέρες μόνο με χρήση ραδιοφώνουν κ τηλέφωνο ( κακτική σχετικά)

όταν όμως αρχίζουν τα γκάζια με 3g , data κοκ που κατεβάζουν μπαταρία στο Π κ Φ τότε μέρα με 2μερο

Αυτά με CLEAN INSTALL από 204 CM7

μου σταμάτησαν κ τα κρασαρίσματα κ όλα από προγούμενες εκδόσεις που έκανα upgrade κάθε μέρα

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Πολυ γουσταρα τις εικονες απο το Παγωτο . Τις περιμενω (αφου θα το παρω σε λιγο καιρο)

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

σίγουρα ? γιατι εμένα μου είπανε 499€ και χωρις blue ray!!! ( κατάστημα Μεταμορφωσης)

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

σίγουρα ? γιατι εμένα μου είπανε 499€ και χωρις blue ray!!! ( κατάστημα Μεταμορφωσης)

Έχει σταματήσει η προσφορά με το BD

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Στο Public μάλλον ξεστοκάρανε! :lol: Είναι εξαντλημένο (έτσι λέει στο site)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

τα νεύρα μου...μόλις παρέλαβα το τρίτο optimus και έχει και αυτό ένα φωτεινό κολλημένο picel το πρώτο είχε ένα φωτεινό και ένα μαύρο καμένο το δεύτερο ένα φωτεινό.

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο QC της LG κοιτάνε τπτ;

φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr

Στο Public μάλλον ξεστοκάρανε! :lol: Είναι εξαντλημένο (έτσι λέει στο site)

Τσάμπα χαρά πήραμε... Έκανα κράτηση και καλά από εχτές αλλά τζίφος :mad: ...

Προφανως οι ακυρωσεις πανε συννεφο ....

Παιδια εκτος απο Vodafone , Plaisio , Public , το χει βαλει κανας αλλος 249 προσφορα ? (Θυμαμαι Κωτσοβολο αλλα δν ειμαι και πολυ σιγουρος )

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)