Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο ναι, είναι δυνατόν γιατί άμα σταματήσει η παραγωγή του δεν μπορούν να κάνουν και αυτοί κάτι. Γενικά και το Nexus δεν πουλάει όπως το Galaxy S που βγάλανε και Galaxy S+. Επίσης είναι συσκευή της Google, η οποία τα τελευταία 2 χρόνια είναι με ένα κινητό τον χρόνο στην αγορά σε στυλ Apple iPhone με την διαφορά ότι το προηγούμενο σταματάει. Τώρα ετοιμάζεται και το επόμενο Nexus, το Prime που πιθανότατα θα είναι και αυτό Samsung οπότε λογικά θα σταματήσει το Nexus S.

Επειδή έχω πολύ γνωστό μου άτομο που δουλεύει σε κατάστημα κινητών μου έχει πει πως το nexus πουλάει σαν τρελό όπως και το galaxy SII.Το galaxy S έρχεται πιο μετά σε πωλήσεις.Το εν λόγω κινητό(nexus)φεύγει κατά πεντάδες και δεκάδες καθημερινώς,από ότι μου είπε.Όσο θα υπάρχει παραγωγή θα φέρνει και το πλαίσιο(επειδή μιλήσατε για το πλαίσιο),όταν την σταματήσουν το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορεί να το φέρει!

Edited by wabs

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά κάτι άλλο, για ήχο μηνύματος δεν μπορώ να βάλω ένα mp3? μου βγάζει μονο κάτι δικά του!!

thanks

ρε παιδιά κάτι άλλο, για ήχο μηνύματος δεν μπορώ να βάλω ένα mp3? μου βγάζει μονο κάτι δικά του!!

thanks

Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα πρώτο πόστ..

Επειδή έχω πολύ γνωστό μου άτομο που δουλεύει σε κατάστημα κινητών μου έχει πει πως το nexus πουλάει σαν τρελό όπως και το galaxy SII.Το galaxy S έρχεται πιο μετά σε πωλήσεις.Το εν λόγω κινητό(nexus)φεύγει κατά πεντάδες και δεκάδες καθημερινώς,από ότι μου είπε.Όσο θα υπάρχει παραγωγή θα φέρνει και το πλαίσιο(επειδή μιλήσατε για το πλαίσιο),όταν την σταματήσουν το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορεί να το φέρει!

Οποιος εχει 300 ευρω και δεν αγοραζει αυτο το κινητο,ειναι μαλλον χαζος :rolleyes:

Δεν θελει καν σκεψη,πεταει απο πολλες αποψεις.

δηλαδή και γω που πήρα το desire z στα 300€ είμαι χαζος;:worry::lol:*

είναι ΥΠΕΡευκαιρία η συσκευή παιδιά! όποιος σκέφτεται να το αποκτησει ας το κάνει ΑΜΕΣΩΣ (σταματήσει δε στακατήσει η παραγωγή του, σύντομα ή οχι):cool:

το θέμα ομως είναι να το πάρει κάποιος που ξέρει/θέλει να μάθει να το χρησιμοποιεί(με τα + και τα - του) και ΟΧΙ επειδή έπεσε η τιμή του:!:

*;)

Αυτό σκέφτομαι και εγώ! Ρώτησα σήμερα το απόγευμα μία υπάλληλο στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα και μου είπε πως δίνουν 10-15 nexus s την ημέρα!! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό. Μπορεί να το έλεγε για να με πείσει να το παραγγείλω αφού στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε ούτε για δείγμα. Απλά το αναφέρω...

Πάντως, δεν συμφωνώ με αρκετούς προλαλλήσαντες... Τι θα πει ευκαιρία; Αν σε 10 μέρες βγει η Samsung και πει πως το Galaxy W κάνει 250 με 300, me 1,4 GHz επεξεργαστή, όποιος έχει πάρει tο Nexus S ακόμα και 300 € θα τα βάζει με τη τύχη του

Edited by Javatzis
You're either a one or a zero. Alive or dead

να κάνω ενα Mini review σε σχέση με το htc desire amoled που εχω για πώληση.

1)πιο φωτεινή οθόνη και ευκρινής οθόνη

2)μεγάλο αποθηκευτικό χώρο

3)πιο μεγάλη οθόνη

4)πιο ομορφο(υποκειμενικό)

5)καλυτερη φωτογραφική(ειδικά την νύχτα)

6)καλύτερος ήχος(μικρότερη ένταση όμως)

7)καλυτερη μπαταρία

τα αρνητικά του

1)δεν εχει κάποιο led για να δεις αν εχεις κλήση η μύνημα(βέβαια υπάρχει το BLN ή το NOLED)

2)δεν εχει trackball για να κάνεις wake απο μπροστά και να ψάχνεις το κουμπί στα πλάγια

3)γρατζουνιεται πολυ πιο ευκολα

4)πιο αργό ειδικα στο browsing κάνει κάτι lag(και εχω δοκιμασει 2-3 kernel και με Overclock)

5)Η εσωτερική μνημη του ειναι πιο αργή απο μια class 10 κάρτα που ειχα στο desire.φαινεται στο πως φορτωνει τις φωτογραφίες σε διαφορα gallery προγραμματα.

για ελληνικα στο πληκτρολογιο μπορει να μπει και το htc ime που ειναι κλασεις πιο γρηγορο απο το multiling.απλά θέλεει root νομιζω :O

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Πάντως, δεν συμφωνώ με αρκετούς προλαλλήσαντες... Τι θα πει ευκαιρία; Αν σε 10 μέρες βγει η Samsung και πει πως το Galaxy W κάνει 250 με 300, me 1,4 GHz επεξεργαστή, όποιος έχει πάρει tο Nexus S ακόμα και 300 € θα τα βάζει με τη τύχη του

με αυτη τη λογικη δε παμε πουθενα και θα αγοραζαμε ποτε τιποτα στο χωρο της τεχνολογιας.

παιρνεις κατι για αυτο που ειναι, για να ευχαριστηθεις αυτο που σου προσφερει τη δεδομενη στιγμη, οχι για να λες οτι εχω το καλυτερο.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Αυτό σκέφτομαι και εγώ! Ρώτησα σήμερα το απόγευμα μία υπάλληλο στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα και μου είπε πως δίνουν 10-15 nexus s την ημέρα!! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό. Μπορεί να το έλεγε για να με πείσει να το παραγγείλω αφού στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε ούτε για δείγμα. Απλά το αναφέρω...

Kαι μενα στο plaisio πατρας μου λεει η πωλητρια οτι απο android φευγουν κυρίως NS και μετά GS2 :p

Ευκαιρία θα πει ότι με τα ίδια λεφτά σχεδόν έπαιρνες οθόνη 3.2", 600ρη επεξ κλπ κλπ και το έλεγαν HTC Wildfire. Τώρα παίρνεις 1GHz, 512 ραμ, 4" οθόνη, 16GB μνήμη κλπ κλπ. Αν σε 10 μέρες βγει η Samsung και πει ότι το W κάνει 250, θα πει πως οι φούρνοι Βενέτη ανα την Ελλάδα φαλίρισαν.

Το κινητό ασχέτως του ότι δεν μου αρέσει καθόλου δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ευκαιρία στα χρήματα αυτα, φυσικά και είναι.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εγώ πάντως έχω καταευχαριστηθεί την αγόρα του nexus μου. γρήγορο, μια χαρά οθόνη και πάνω από όλα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του

Και το public το έβαλε 300€!

Ευκαιρία είναι αυτή τη στιγμή σε αυτό δεν αντιλέγω... Αλλά έρχονται νέα, ίσως καλύτερα, κινητά, στο πολύ κοντινό μέλλον, και αν είναι στο ίδιο range με τη κατώτατη τιμή του Nexus, εμένα αυτό θα με έβαζε σε σκέψεις...

Τεσπά θα περιμένω 10-15 μέρες και αν μέχρι τότε παραμείνει στα ίδια επίπεδα τιμής θα το πάρω...

Edited by Javatzis

• Administrators
Τεσπά θα περιμένω 10-15 μέρες και αν μέχρι τότε παραμείνει στα ίδια επίπεδα τιμής θα το πάρω...

Αν δεν έχει εξαντληθεί μέχρι τότε και μετά το ψάχνεις στις αγγελίες.

Modpic.gif

Εγω τελικα το πηρα, ηταν το τελευταιο κομματι απο Πλαισιο, Σταυρουπολη θεσσαλονικης. Να σας πω την αληθεια, εκει ειδα για 1η φορα και το Sensation και επαθα πλακα. Τρομερη αποκριση κ αισθηση, αλλα εκτος οτι εχει ακριβως διπλη τιμη απο το Nexus, δεν ειχε κ στοκ.

Καμια εφαρμογη για να τραβαει πληροφοριες Επαφων απο Facebook? Ερχομενος απο HTC Sense δεν χρειαστηκα ποτε κατι τετοιο

Ευχαριστω!

Edited by chrisgr38
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Αν δεν έχει εξαντληθεί μέχρι τότε και μετά το ψάχνεις στις αγγελίες.

Το έγραψα και πιο πάνω...Να εξαντληθεί σε 10 μέρες το βρίσκω πολύ δύσκολο. Αυτό που φοβάμαι είναι να μην ανέβει η τιμή του

Edited by Javatzis

κατοχος πλεον κ εγω του πρωτου μου ανδροϊδούς κινητου, εχω αρκετες αποριες αλλα επειδη θελω να διαβασω αρκετα πραγματα ακομα ας ρωτησω καποια βασικα που μου κανουν εντυπωση στη συσκευη.

1.το bt γιατι δεν μπορει να κανει ανταλλαγη αρχειων με καμια δυναμη; ουτε με αλλο κινητο ουτε με laptop..

2.γιατι οταν συνδεω το κινητο με το laptop με καλωδιο δεν το αναγνωριζει;πως 8α κανω μεταφορα δεδομένων;

3.πρωτη φορα αγοράζω κινητο χωρις βιβλιαρακι.. :P εστω τα τυπικα ρε ****το..

4.υπαρχει κατι καλυτερο απο το Gosmspro; οταν γραφω θελω πιο μεγαλη οθονη ωστε να μπορω να διαβαζω ολο το μηνυμα που γραφω, και να μην μου ερχονται notification και στο κανονικο προγραμματακι του κινητου εφοσον τα εχω διαβασει απ το Gosmspro. υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει σωστα;

5.τις επαφες μου απο κιινητο nokia πως τις μεταφερω;;;

ευχαριστώ

κατοχος πλεον κ εγω του πρωτου μου ανδροϊδούς κινητου, εχω αρκετες αποριες αλλα επειδη θελω να διαβασω αρκετα πραγματα ακομα ας ρωτησω καποια βασικα που μου κανουν εντυπωση στη συσκευη.

1.το bt γιατι δεν μπορει να κανει ανταλλαγη αρχειων με καμια δυναμη; ουτε με αλλο κινητο ουτε με laptop..

2.γιατι οταν συνδεω το κινητο με το laptop με καλωδιο δεν το αναγνωριζει;πως 8α κανω μεταφορα δεδομένων;

3.πρωτη φορα αγοράζω κινητο χωρις βιβλιαρακι.. :P εστω τα τυπικα ρε ****το..

4.υπαρχει κατι καλυτερο απο το Gosmspro; οταν γραφω θελω πιο μεγαλη οθονη ωστε να μπορω να διαβαζω ολο το μηνυμα που γραφω, και να μην μου ερχονται notification και στο κανονικο προγραμματακι του κινητου εφοσον τα εχω διαβασει απ το Gosmspro. υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει σωστα;

5.τις επαφες μου απο κιινητο nokia πως τις μεταφερω;;;

ευχαριστώ

2.Ρυθμισεις->Εφαρμογες->Αναπτυξη->Τικαρε εντοπισμος σφαλαματων

3.Δες το πρωτο post εχω ανεβασει τα manual.

4.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

5.πόσταρε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440

Τσεκαρε κ εδω περι android

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

να ρωτήσω αν έχει το ραδιόφωνο το nexus? και τι μπορούμε να κάνουμε? υπάρχει άλλη ρομ που να υποστηρίζει ραδιόφωνο ? Edited by virtus

να ρωτήσω αν έχει το ραδιόφωνο το nexus? και τι μπορούμε να κάνουμε?

δεν εχει, με CM7 κατι παει να γινει.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Λοιπον παιδια εχω να πω το εξης...

εδωσα το nexus s και ειχα παντα προβλημα με το μανισιο προγραμμα μυνηματων οπου εγραφε ελληνικα μεχρι 70 χαρακτηρεσ..go sms,handcent sms, ξερω υπαρχουν με 160 χαρακτηρες..αλλα γιατι οχι στο μανισιο??

λοιπον,αγορασα samsung GALXY S2...ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ..και εκει γραφω με 70 χαρακτηρες στο μανισο προγραμμα...ειναι δυνατον?????????????το αγορασα απο wind και εχω καρτα whatsup...απλα ελεος!δεν μπορω μονο να καταλαβω πς γινεται η κοπελα μου με το galaxy s να στελνει 160 χαρακτηρες στα ελληνικα με το μανισιο??πραγματικα ειναι τραγικο το αστειο...με βλεπω για iphone 5 πλεον!ευχαριστω την κοινοτητα...

μν με περασετε για μουρλο απλα επειδη πασχω απο βαρυκοια δεν μιλαω πολυ στο τηλεφωνο και ειμαι μανιωδης με τα μηνυματα..την ημερα στελνω 200-300 sms :lol::lol:

για αθτο και γρινιαζω :cool::cool:

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Εχω μια απορια... με το μανισιο προγραμμα μηνυματων εκει που λεει προς: οταν πατησω ενα γραμμα π.χ "Λ" θα μου βγαλει ολες τις επαφες που αρχιζουν απο "Λ" για να επιλεξω τον παραληπτη...

Στο hantcent εκει που λεει Προς: παταω ολα τα γραμματα και δεν εμφανιζει καμια επαφη απο τηλ καταλογο..

Υπαρχει ρυθμιση και που ειναι??

ΥΓ:Ολες μου οι επαφες ειναι στα ελληνικα και το πληκτρολογιο ελληνικο..

Nexus S The best

• Administrators
Λοιπον παιδια εχω να πω το εξης...

εδωσα το nexus s και ειχα παντα προβλημα με το μανισιο προγραμμα μυνηματων οπου εγραφε ελληνικα μεχρι 70 χαρακτηρεσ..go sms,handcent sms, ξερω υπαρχουν με 160 χαρακτηρες..αλλα γιατι οχι στο μανισιο??

λοιπον,αγορασα samsung GALXY S2...ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ..και εκει γραφω με 70 χαρακτηρες στο μανισο προγραμμα...ειναι δυνατον?????????????το αγορασα απο wind και εχω καρτα whatsup...απλα ελεος!δεν μπορω μονο να καταλαβω πς γινεται η κοπελα μου με το galaxy s να στελνει 160 χαρακτηρες στα ελληνικα με το μανισιο??πραγματικα ειναι τραγικο το αστειο...με βλεπω για iphone 5 πλεον!ευχαριστω την κοινοτητα...

μν με περασετε για μουρλο απλα επειδη πασχω απο βαρυκοια δεν μιλαω πολυ στο τηλεφωνο και ειμαι μανιωδης με τα μηνυματα..την ημερα στελνω 200-300 sms :lol::lol:

για αθτο και γρινιαζω :cool::cool:

Δηλαδή είναι προτιμότερο να αλλάζεις συσκευές από το να χρησιμοποιήσεις το (free) handcent sms;

Modpic.gif

Guest iron_gr
κι εγώ χθες που πήγα στα public, μου είπαν ότι τους ενημέρωσαν ότι το Nexus S θα σταματήσει κι ότι δεν υπάρχει πλέον σε κανένα κατάστημά τους τώρα...

Παιδιά οι επαφές μόνο ως επαφές google αποθηκέυονται?? Όταν με καλεί άγνωστο νούμερο (ή σε μήνυμα) και πατάω Add to Contacts, μου την αποθηκεύει ως google επαφή και μετά ούτε με το μαμά πρόγραμμα "Contacts" ούτε με το Dialer One μπορώ να τη βρώ!! Τι να κάνω?

Ευχαριστώ!

• The title was changed to Google Nexus S