Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μιας που είδα όλα τα σχόλια και αφού περάστηκε η ics επιτυχώς και πολύ γρήγορα, λέτε να το πάρω στα 249E? Αξίζει να το προτιμήσω έναντι του 4S και να γλιτώσω κάμποσα χρήματα? ;)

Καλα τωρα συγκρινεις ασχετα πραγματα μεταξυ τους!! Και φυσικα να παρεις το nexus! Το iphone παρα ειναι βαρετο και μονοτονο....

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον...την περασα manually λιγο μετα την γνωστοποιηση του link απο καποιον φιλο εδω..........μετα απο αρκετες ωρες χρησης κ αφου ξεπερασα τα αρχικα ''ουαο!'' κλπ... ics 4.0.3 δεν ειναι κ οτι πιο stable κυκλοφορει κ σιγουρα σε καμμια περιπτωση δεν συγκρινεται με την αξιοπιστια της 2.3.6. Εχουμε κ λεμε ναι εχει γινει πιο smooth η ολη εμπειρια, τελεία ομως...αρκετες ειναι οι φορες που μπερδευεται κ καθυστερει η αποκριση. η ελευθερη ram μου εχει πεσει στα 50mb απο τα 160mb + περιπου του προηγουμενου firmware...δεν δουλευει το viber (οκ, θεμα εφαρμογης θα μου πεις...ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΛΥ!! :P ), o browser ναι μεν γρηγοροτερος ελαχιστα, αλλα μεχρι εκει...τρωει σκαλωματα, η μπαταρια λιγο χειροτερη απο πριν κ ακομη ΔΕΝ εχω λαβει email απο την ωρα που περαστηκε ενω ολες οι ρυθμισεις ειναι οκ...δεν ξερω για εσας παιδια....δεν μου πολυκανει..................τι να φταιει??
Rock n' Roll will never die...

ειναι πολυ καλη η ics.το σημαντικο ειναι μετα την εγκατασταση να κανετε ενα factory reset.

Επι τούτου, το έχω κι εγώ απορία μιας και συνήθως σε major update γίνεται και αυτόματα full wipe και μου έκανε τρομερή εντύπωση που είπαν τα παιδιά ότι η αναβάθμιση δεν σβήνει τίποτα, μήπως δεν είναι απαραίτητη τελικά?

(ΟΟΟΟχιιιιιι δεν βαριεμαι να ξανα στήνω το το τηλ. απο την αρχή.... :rolleyes:)

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

προχωρήσαμε ενα βήμα από 2.3.4 πήγα στην 2.3.6 και στην προσπάθεια για την ics κολλάει στο πράσινο Android και στο τρίγωνο....Κάποια βοήθεια????

Όσοι έχετε την έκδοση με την S-LCD οθόνη και κάνατε update manually, μπορείτε να μπείτε πάλι σε recovery και να δείτε να βλέπετε ή όχι μαύρη οθόνη;

Μερικές εντυπώσεις στα γρήγορα:

Πολύ ωραία η αναβάθμιση, αρκετά όμορφα τα animations, αρκετές βελτιώσεις στον browser, δυνατότερο ηχείο (ας το επιβεβαιώσει κάποιος γιατί εγώ είχα μεγάλη διαφορά στην ένταση του ήχου), αρκετά χρήσιμο το data usage και τα developer options.

Από αρνητικά τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό είναι η απουσία ελληνικού πληκτρολογίου και του faceunlock, προφανώς όλες αυτές οι παραμετροποιήσεις που είχαμε συνηθίσει με τις custom roms και η ασυμβατότητα με ορισμένες εφαρμογές που θα προκύψουν.

Edit: απενεργοποιημένο facebook sync.

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα γίνει το κινητό με cm9 και custom kernel. Σκεφτόμουν οτι το 2012 θα θεωρείται ξεπερασμένο αλλά με το ics το βλέπω να στέκεται αξιοπρεπέστατα απέναντι στα υπόλοιπα κινητά.

Επιτέλους ένα android κινητό το οποίο έχει χρόνο ζωής πάνω από 6 μήνες.

Edited by kill_noob
Oneplus 6 8/128

εχω στα χερια μου ενα κινητο που στο χαρτακι κατω απο την μπαταρια γραφει 9023 και στο about phone στις ρυθμησεις λεει nexus s 4g και εκδοση gwk74 2.3.7. το κινητο δεν εχει gsm λογω του λαθοσ baseband φανταζομε. το τηλεφωνο πριν το πειραξει ο ιδιοκτητης του ειχε cm7 και δουλευε το gsm. τι πρωτεινετε να κανω?? δοκιμασα να βαλω την GRK39F (2.3.6) αλλα κανει fail sto signature verification οπωσ και η τμο 4,0,3. plz help.

Λοιπον...το εκανα factory reset....ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! :) ζηταω ταπεινά συγνωμη, το αγαπω, ναι!
Rock n' Roll will never die...

Παιδιά νομίζω 99,9% είμαι πλεόν και rooted επιστρέφω με οδηγίες για όποιον θέλει.

Edit1: Τελικά είμαι rooted δουλεύουν ROM Manager, Titanium Backup και setCPU :)... Καιρός ήτανε!

Edit2: Λοιπόν χρειάζεται να έχουμε εγκαταστήσεις τους drivers για το κινητό καθώς θα είμαστε σε bootloader.

Μετά κατεβάζουμε από εδώ το αρχείο και το αποσυμπιέζουμε σε έναν φάκελο που έχουμε εύκολα πρόσβαση.

Ανάλογα το λειτουργικό σύστημα ανοίγουμε ένα cmd για Windows ή ένα terminal για Linux Ubuntu και κάνουμε cd στον φάκελο που δημιουργήθηκε.

Π.Χ. cd C:\nexuss και πατάμε enter

Μετά δίνοντας fastboot oem unlock ξεκλειδώνουμε τον bootloader (επιλέγοντας ναι -ΠΡΟΣΟΧΗ διαγράφει ΟΛΑ μας τα ΑΡΧΕΙΑ και από την SDCARD-) επιλέγοντας YES.

Μετά πληκτρολογούμε fastboot flash recovery recovery-clockwork-5.0.1.0-crespo.img και περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία. Τώρα από την συσκευή επιλέγουμε με τα κουμπιά της έντασης να ξεκινήσουμε σε Recovery από το μενού Mounts and Storage επιλέγουμε mount USB storage. Από τον υπολογιστή μας τώρα αντιγράφουμε το αρχείο su-install.zip στο κινητό και πατάμε unmount USB storage. Μετά Go Back και Install .zip from sdcard. Διαλέγουμε to su-install.zip και μετά YES.

Κάνουμε Reboot System Now και λογικά πρέπει να είστε και εσείς rooted πλεόν.

Υ.Γ.: Για εμένα δούλεψε σε σύστημα Linux Ubuntu 11.10 64bit, δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη.

Υ.Γ.2: Για τους χρήστες Linux ίσως χρειαστεί να δείτε στα Permissions και να τσεκάρετε το Allow executing file as program και φυσικά αντί για fastboot η εντολή είναι ./fastboot-linux <το μήνυμα>. Τέλος ίσως χρειαστεί να έχετε super user δικαιώματα στο τερματικό. Για να τα αποκτήσετε γράφεται sudo passwd root και δίνεται δύο φορές τον κωδικό που επιθημείτε. Μετά απλά πριν πληκτρολογήσετε ./fastboot-linux για πρώτη φορά γράφεται su και τον κωδικό.

Edit3: Υπάρχουν 2 προβληματάκια βέβαια, πάντα πέρνει allow και ποτέ deny αυτόματα χωρίς καν να εμφανίζεται κάποια ειδοποιήση και να μην κάνετε update στο su dinary γιατί χάνεται το root.

Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Εχω κάνει 20 reboot αλλα τίποτα δεν αλλάζει....αρνείται πεισματικά να μπει η ics....

Περασες πρωτα την stock 2.3.6?

Βρηκα και ενα bug: οταν παιζω μουσική με το poweramp (το οποιο λειτουργει τελεια) και ανοιξεις την καμερα δεν μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες. Ενω βλεπεις εικονα ολα τα κουμπια ειναι κολλημενα.

Το tapatalk δεν λειτουργει αλλα μεσα στις επόμενες μερες θα βγει update.

Oneplus 6 8/128

Κατεβαίνει λέμε!!

Έτσι τυχαία; απλά άνοιξες το wireless;

ή έκανες καμμιά πονηρία;

ζηλεύω!!! :rolleyes:

EDIT: Δεν βλέπω να κοιμάμαι απόψε απο τα νεύρα... :mad:

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Έτσι τυχαία; απλά άνοιξες το wireless;

ή έκανες καμμιά πονηρία;

ζηλεύω!!! :rolleyes:

EDIT: Δεν βλέπω να κοιμάμαι απόψε απο τα νεύρα... :mad:

Το έκανα reboot!

Όσοι έχετε την έκδοση με την S-LCD οθόνη και κάνατε update manually, μπορείτε να μπείτε πάλι σε recovery και να δείτε να βλέπετε ή όχι μαύρη οθόνη;

Ακριβως το ιδιο συμβαινει και στο δικο μου. Δεν μπορω να μπω στο recovery, μαυρη οθονη και τα leds αναμενα. Και με ανησυχει λιγο, τωρα πως θα φλασαρω προηγουμενη ρομ αν θελω οεο?

Πάντως μετά την αναβάθμιση δεν κάνει hard reset οπως γινόταν πριν! Πατάς το volume up + power on, recovery και μετά βγάζει λογότυπο google, android εικονίδιο και μαυρίζει μόνιμα η οθόνη. Δε γίνεται τίποτα μετά ό,τι κι αν πατήσεις.

Πάντως μετά την αναβάθμιση δεν κάνει hard reset οπως γινόταν πριν! Πατάς το volume up + power on, recovery και μετά βγάζει λογότυπο google, android εικονίδιο και μαυρίζει μόνιμα η οθόνη. Δε γίνεται τίποτα μετά ό,τι κι αν πατήσεις.

η αληθεια ειναι πως αν πατας συνεχομενα vol up+power button καποιες φορες κανει reboot! Αναρωτιεμαι ομως, αυτοι που κανανε το Update ota, εχουν χασει και αυτοι την δυνατοτητα να μπουν στο recovery? Giannis_mathiou (ή οποιος αλλος εχει παρει την αναβαθμιση ota) μπορεις να δοκιμασεις να μας πεις?

η αληθεια ειναι πως αν πατας συνεχομενα vol up+power button καποιες φορες κανει reboot! Αναρωτιεμαι ομως, αυτοι που κανανε το Update ota, εχουν χασει και αυτοι την δυνατοτητα να μπουν στο recovery? Giannis_mathiou (ή οποιος αλλος εχει παρει την αναβαθμιση ota) μπορεις να δοκιμασεις να μας πεις?

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα.. πριν λίγο έκανα update ΟΤΑ.

• The title was changed to Google Nexus S