Jump to content

tibillys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tibillys

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tibillys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έβαλα την ισπανική jb πάνω σε gb. Μπορώ να πω ότι ήταν πιο smooth η GB.. αλλά πάλι καλά έχει κάποια ωραία πραγματάκια που βολεύουν.
  2. ναι και τα 2 cosmote το ένα είναι σύνδεση και το άλλο whatsup. δεν είναι ότι χάνεις κλήσεις απλά καίει παραπάνω μπαταριά με το χαμηλό η καθόλου σήμα.
  3. εννοείς ότι φταίει η cosmote γενικά? γιατί με ένα lg optimus one που έχω για δεύτερο είναι μόνιμα πράσσινο. εκτός και αν παίζει ρόλο και η ρομ.
  4. άμα εννοείς το μόντεμ που έχει στην leaked stock το έχω βάλει σε vodafone σε έναν φίλο και είναι πολύ καλά.. τώρα για τα άλλα δίκτυα δεν ξέρω. Εγώ πάντως με xxlpx και cosmote δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γτ βλέπω στο Battery stats δεν είναι συνέχεια πράσινο.
  5. Ναι aokp/cm/aosp εννοω.εχω δοκιμασει σχεδον ολες αλλα δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος..μονο με την jellybam ειμαι ψηλοκοπμλε. Απλα απο οτι εχω δει στα βιντεο της leaked φαινετε μια χαρα.
  6. υπάρχει κανείς που να δοκίμασε την αγγλική leaked 4.1.2 να μας πει πως του φάνηκε σε σχέση με άλλες 4.1.2 custom?
  7. Ολα οκ τωρα φλασαρα cfroot kernel τωρα ψαχνω για jelly bean rom εχετε να προτεινετε καμια με καλη αυτονομια και λιγα bug? η να λιωσω στο xda..
  8. αμα φλασαρω απο stock recovery ενα cwm touch απο το σιτε της cwm??
  9. το εκανα αλλα μαλλον κατι δεν γινετε σωστα γτ το ρομ μανατζερ απλα κολαει. το κανω force close και αν το ξανανιοιξω μου λεει οτι εχω το recovery αλλα ουτε ρεβοοτ σε recovery κανει παλι κολαει. δοκιμασα να το ανοιξω κατευθειαν σε recovery alla m anoikse i stock recovery. τιποτα αλλο χωρισ να φλαρω αλλον κερνελ εχουμε???
  10. καλησπερα ειμαι σε 4.0.4 και ειμαι ροοτ αλλα εχω stock recovery καθωςεκανα ροοτ με temp cwm. αν βαλω το ρομ μανατζερ απο το μαρκετ θα μπορεσω να βαλω κανονικα custom rom? η μηπως πρεπει να βαλω καποια συγκεκρυμενη εκδοση του cwm??
  11. Πως μπορεις να δεις αν εχεις το ελαττωματικο emmc που αναφερεις;; αυτο το τσιπσκι εινσι που σε αφηνει νσ κανεις συγκεκριμενο αριθμο wipe??
  12. καλησπέρα, πήρα το κινητό με την εκδοσή 4.0.3 XWLP7. Αν βάλω την 4.0.4 θα έχει διαφορά σε κάτι? κάτι διάβασα εδώ πέρα για βελτίωση τής μπαταρίας και ότι ζεσταίνεται λιγότερο. επίσης μιας και μου λέει ότι δεν έχει update πρέπει να το βάλω χειροκίνητα με το odin ε? έχω κάνει root flasharontas το cwm apo download mode και τρέχοντας μετά ένα script gia to root που βρήκα στο xda. αυτό θα πρέπει να το ξανακάνω μετά το update ? και κάτι τελευταίο ποιο από όλα τα 4.0.4 να βάλω?
  13. Γεια σου tibillys,όλα καλα?εχω ένα προβληματακι,

    δεν μπορω με τπτ να συνδεσω το κινητο με το LG PC Suite IV.ξερεις σε τι μπορει να οφειλεται?αυτο το αντιμετωπιζω απο το τοτε που εκανα το update του λογισμικου!

  14. έχει βγει εδώ και καιρό αλλά μην την βάλεις ακόμα δεν λειτουργεί η κάμερα η έστω το preview της κάμερας και έχει πολλά μικροπροβλήματα. εγώ την χρησιμοποιώ αλλά είναι το δεύτερο κινητό μου δεν με ενοχλούν...
  15. εχεισ κανα προβλημα με το proximity στις κλησεις με τον τελευταιο κερνελ 3,0 που λενε?
×
×
  • Create New...