Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειχε κανεις προβλημα με την ωρα αυτες τις μερες?

Σε δυο διαφορετικα ν8 που εχω χαθηκε η ωρα.... Στο ενα γυρισε στο 2010 και στο αλλο πηγε 9/1!! Δεν την αλλαξα με το χερι...:blink::blink:

σε εμενα οχι . δεν εχω παρατηρησει τετοιο θεμα

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε δυο διαφορετικα ν8 που εχω χαθηκε η ωρα.... Στο ενα γυρισε στο 2010 και στο αλλο πηγε 9/1!! Δεν την αλλαξα με το χερι...:blink::blink:

Μου τοχε κανει και μενα μια φορα,και ειχε συμβει οταν ειχα βαλει δυο αφυπνησεις,μια στανταρ εγασιμες και μια πιο νωρις για το πρωι,ανοιξα το τηλ πριν χτυπησει η αφυπνηση και ως δια μαγειας ειχα γυρισει πισω στο χρονο:lol:,δεν το δοκιμασα εκτοτε...

Jason the Greek

Μου τοχε κανει και μενα μια φορα,και ειχε συμβει οταν ειχα βαλει δυο αφυπνησεις,μια στανταρ εγασιμες και μια πιο νωρις για το πρωι,ανοιξα το τηλ πριν χτυπησει η αφυπνηση και ως δια μαγειας ειχα γυρισει πισω στο χρονο:lol:,δεν το δοκιμασα εκτοτε...

αυτο εκανα και εγω!! ΛΟΛ:X:X

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

δεν ξέρω αν έχει γραφτεί αλλά όποιος θέλει γρήγορη εναλλαγή μεταξύ οθονών και πιο άμεση γενικά απόκριση στο μενού κλπ μπορεί να κάνει την εξής ρύθμιση : Θέματα-γενικα-επιλογές-εφέ θέματος-απενεργοποιημένα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σε εμένα από 19.00 πήγε 15.00 και η ημερομηνία κανένα μήνα πίσω (δεν θυμάμαι)

είπα να δοκιμάσω πάλι την πλοήγηση αλλά μάταια. Κάθε 5 λεπτά επανεκκίνηση. Ουσιαστικά είναι σαν να μην εχω gps. Δεν το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

είπα να δοκιμάσω πάλι την πλοήγηση αλλά μάταια. Κάθε 5 λεπτά επανεκκίνηση. Ουσιαστικά είναι σαν να μην εχω gps. Δεν το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?

Ειδικά στο θέμα πλοήγησης, το Ν8 είναι καταπληκτικό. Παρόλο που έχω απενεργοποιήσει όλες τις συνδέσεις, βρίσκει την θέση μου μέσα σε δευτερόλεπτα και γενικά το Ovi Maps 3.06 λειτουργεί άψογα από κάθε άποψη.

Γενικά, μετά από 3 μήνες χρήσης, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συσκευή. Πλήρης απουσία κολλημάτων, έχω ξεχάσει τι σημαίνει επανεκκίνηση, η ταχύτητα ότι και αν κάνω δεν μειώνεται (εφέ ενεργοποιημένα) και η μπαταρία τις περισσότερες των περιπτώσεων με βγάζει πάνω από δύο μέρες.

Κάνω τόσο καλά την δουλειά μου που έχω εγκαταλείψει εντελώς την εξερεύνηση νέων εφαρμογών. Η συσκευή είναι πληρέστατη με ελάχιστες εφαρμογές (για την χρήση που του κάνω εγώ) ενώ στον τομέα multimedia παίρνει άριστα και είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ.

Ο μόνος λόγος που θα έλεγα ότι θέλω την νέα αναβάθμιση είναι για να του κάνω κάποια στιγμή ένα hard reset ώστε να το στήσω από την αρχή καθαρό. Πιστεύω ότι θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα.

Ειδικά στο θέμα πλοήγησης, το Ν8 είναι καταπληκτικό. Παρόλο που έχω απενεργοποιήσει όλες τις συνδέσεις, βρίσκει την θέση μου μέσα σε δευτερόλεπτα και γενικά το Ovi Maps 3.06 λειτουργεί άψογα από κάθε άποψη.

Γενικά, μετά από 3 μήνες χρήσης, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συσκευή. Πλήρης απουσία κολλημάτων, έχω ξεχάσει τι σημαίνει επανεκκίνηση, η ταχύτητα ότι και αν κάνω δεν μειώνεται (εφέ ενεργοποιημένα) και η μπαταρία τις περισσότερες των περιπτώσεων με βγάζει πάνω από δύο μέρες.

Κάνω τόσο καλά την δουλειά μου που έχω εγκαταλείψει εντελώς την εξερεύνηση νέων εφαρμογών. Η συσκευή είναι πληρέστατη με ελάχιστες εφαρμογές (για την χρήση που του κάνω εγώ) ενώ στον τομέα multimedia παίρνει άριστα και είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ.

Ο μόνος λόγος που θα έλεγα ότι θέλω την νέα αναβάθμιση είναι για να του κάνω κάποια στιγμή ένα hard reset ώστε να το στήσω από την αρχή καθαρό. Πιστεύω ότι θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα.

Μια από τα ίδια και εγώ σε όλα απροβλημάτιστο:w00t::w00t::w00t:

Δεν διαφωνώ με αυτά. Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Το θέμα είναι ότι η πλοήγηση κρατάει κανένα 5λεπτο και μετά κάνει επανεκκίνηση....:mad:

Υπάρχει λύση?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εγω θα ηθελα ενα καλυτερο browser....μονο αυτο μου λειπει απο αυτο το κινητο..ανοιξα σημερα το n900 για να βαλω το τελευταιο update(οχι οφισιαλ) και πραγματικα ειδα οτι η νοκια μπορει αν θελει να κανει παπαδες στο θεμα.ελπιζω να δουμε κατι απο ολα αυτα στα επομενα updates του κινητου...εστω και τα μισα:)

Δεν διαφωνώ με αυτά. Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Το θέμα είναι ότι η πλοήγηση κρατάει κανένα 5λεπτο και μετά κάνει επανεκκίνηση....:mad:

Υπάρχει λύση?

Πρίν λίγο καιρό μου έβγαλε αναβάθμιση OVI MAPS + χάρτες Ελλάδας με σημαντικές αλλαγές στο interface και στο zoom in/out. Για έλεγξε το (ενώ είσαι στην κατηγορία "Χάρτες" στο Ovi suite)

Μου το κάνει και στο garmin.

Τοτε παιζει κατι αλλο..Θυμασαι στο εκανε απ την αρχη,(καθαρο το τηλεφωνο απο αλλες εφαρμογες) η τωρα τελευταια?

Jason the Greek

για να μην μπαινει μεσω wind θα πας στη συνδεσιμοτητα και απο εκει στους προορισμους και θα ορισεις προτεραιοτητα τοης wind τελευταια οποτε δεν θα μπαινει.

Ναι αλλα οταν δεν βρισκει wifi, παλι συνδεεται μεσω wind...δεν γινεται να με ρωταει καθε φορα πριν συνδεθει?!

ευχαριστω

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

να ενημερωσω οτι τo αρχικο update 1.1 firmaware εχει ηδη αποσυεθει απο το navi**** και πιθανων να μη βγει καθολου οπως μου ειπε φιλος απο nokia care. μαλλον θα ενσωματωθει στην pr 2.0 η οποια πιθανοτατα θα βγει αρχες του μαρτη. η ενημερωση που ειχε ειναι απο τεχνικο της νοκια. θα προσπαθησω να μαθω και αλλα πραγματα

Symbian 3 Product Release 1.1, Έρχεται η αναβάθμιση

http://techblog.gr/mobile/symbian-3-product-release-1-1-6732/

Ηδη κυκλοφορεί από χθες και νέα αναβάθμιση του OVI suite σε 3.0.0.290

Να πιστέψουμε αυτό το site, το οποίο λέει ότι C6 και όχι C6-01 είναι Symbian^3; :lol:

Ηδη κυκλοφορεί από χθες και νέα αναβάθμιση του OVI suite σε 3.0.0.290

Στη οποία επιτέλους έβγαλαν την επιλογή να κάνουμε συγχρονισμό με Ovi.com ...αφου δεν δούλευε έτσι και αλλίως :)

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Θυμίζω ότι η NOKIA δεν έχει πει τίποτα ακόμα περί της αναβάθμισης.

Οπότε οτιδήποτε άλλο είναι φήμη.

Όπως λέει και η πεθερά μου η υπομονή είναι μεγάλη αρετή (ελπίζω να μην το λέει για την μεταξύ μας σχέση) :)

Στο c7 βγηκε αναβαθμιση λογισμικου σημερα. Αντε περιμενουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια :) να κανω μια ερωτησουλα.. ειχα δωσει το κινητο μου για DOA. πως καταλαβαινω σιγουρα οτι ειναι καινουρια συσκευη κ δεν την εστειλαν για service; θα ειναι σφραγισμενο το κουτι με ζελατινες κλπ σωστα;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...