lek88 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μόλις μου ήρθε το νέο Play store.... Εγώ το έχω 4 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 η 5.10.30 ειναι η τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Η 6.0.0 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 καλημερα, τελειο ειναι το νεο Playstore, εχει και ωραια κινηση σε μερικα μενους. ;) βλεπω και ποιο ομορφη γραμματοσειρα. Πολυ καλυτερο απο πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Και εμένα οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές τόσο σε επίπεδο εμφάνισης αλλά και ευκολίας χρήσης. Η διάκριση σε κατηγορίες είναι νομίζω καλύτερη από πριν. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εγώ πάλι θα προτιμούσα την τελευταία έκδοση, πριν αρχίσει να παίρνει αυτήν την μορφή. Ένα με μαύρο θέμα αν θυμάστε. Για μένα έγινε ακόμη πιο πολύπλοκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μου αρέσει η γραμματοσειρά και η περιήγηση στην καινούρια έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 δεν ηρθε σε μενα ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Υπομονή. Ή αλλιώς apkmirror. Παραδόξως, σε μένα ήρθε σχεδόν from day one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 κανει μονο του update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Και βέβαια γίνεται μόνο του. Κάποια στιγμή θα γίνει, είτε θέλεις είτε όχι, που λέει ο λόγος. Απλά, αν δεν θέλεις να περιμένεις, σίγουρα θα υπάρχει εκεί το apk και θα είναι και ασφαλές για πέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Χτες πάντως κόλλησε το τηλέφωνο στη διάρκεια της αναβάθμισης. Έκανα μια επανεκκίνηση για άλλο λόγο και δε δούλευε η μισή οθόνη αφης. Μετά από άλλες δύο επανήλθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) κανει μονο του update? Γίνεται μόνο του. Κάποια στιγμή θα το ανοίξεις και θα δεις την νέα έκδοση. Το κακο είναι ότι γίνεται η αναβάθμιση θες δεν θες (όπως ειπε και το παιδί πιο πριν). Δηλαδή δεν σου δίνει την δυνατότητα να το κάνεις update οποτε θες εσύ Τώρα η αργοτερα Όπως κάνεις τις άλλες εφαρμογές που έχεις κατεβασμένες μέσα από το play store. Είναι εφαρμογή συστήματος. Edited November 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 force update δε μπορουμε να το κανουμε? αν οχι, θα περιμενω να γινει μονο του (μαλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Συνήθως αυτό που κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις μία φορά ταπ στον αριθμό έκδοσης, αυτό τσεκάρει για αναβαθμίσεις. Αλλά στην περίπτωση του νέου Play Store δεν αρκεί να έχεις απλά την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, το update έρχεται σταδιακά από το server προς τα κινητά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μέσα σε μια μέρα (18/11) το πήραν τρία κινητά που έχω Z Ultra, G3, Xperia T. Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού έκαναν διαχωρισμό μεταξύ παιχνιδιών+εφαρμογών με την ψυχαγωγία, δεν έκαναν κι έναν μεταξύ εφαρμογών και παιχνιδιών. Γράφει από πάνω "top εφαρμογές" και σου έχει παιχνίδια από κάτω. Επίσης, η κατηγορία "οι εφαρμογές μου" είναι πιο δεξιά από τα υπόλοιπα;! Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μέσα σε μια μέρα (18/11) το πήραν τρία κινητά που έχω Z Ultra, G3, Xperia T. Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού έκαναν διαχωρισμό μεταξύ παιχνιδιών+εφαρμογών με την ψυχαγωγία, δεν έκαναν κι έναν μεταξύ εφαρμογών και παιχνιδιών. Γράφει από πάνω "top εφαρμογές" και σου έχει παιχνίδια από κάτω. Επίσης, η κατηγορία "οι εφαρμογές μου" είναι πιο δεξιά από τα υπόλοιπα;! Αυτή είναι κλασική βλακεία πλέον. Και εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που λέει εφαρμογές θα έπρεπε να μην έχει παιχνίδια μέσα. Και δεν είμαστε οι μόνοι βέβαια, πολύ λένε το ίδιο. Να δούμε αν θα γίνει ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Στο δικό μου φαίνεται ότι η αναβάθμιση έγινε τη στιγμή που άνοιξα την εφαρμογή για να δω αν έχω αναβαθμίσεις στις εφαρμογές μου. Ξαφνικά έκανε reboot και όταν άνοιξε ζήτησε κωδικούς για τις 2 sim αλλά όταν έβαλα στην πρώτη απαντάει ότι είναι λάθος και να βάλω puk (!!!). Βάζω puk, ζητάει στη συνέχεια να βάλω κωδικό, επιβεβαίωση, και όταν ολοκληρώθηκε και ξεκινάει η διαδικασία για την άλλη sim, πάλι τα ίδια. Όταν τελείωσε το παίδεμα, ανοίγω πάλι το Play Store, ψάχνω για τις "Εφαρμογές μου" αλλά πουθενά. Ανοίγω αναγκαστικά το "Εφαρμογές και παιχνίδια" που είναι το μόνο σχετικό και τις βρήκα. Στη συνέχεια, βέβαια, είδα ότι ήταν νέο με έκδοση 6.0.0 Τέτοια διαδικασία ελέγχου πρώτη φορά την έκανα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Συνήθως αυτό που κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις μία φορά ταπ στον αριθμό έκδοσης, αυτό τσεκάρει για αναβαθμίσεις. Αλλά στην περίπτωση του νέου Play Store δεν αρκεί να έχεις απλά την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, το update έρχεται σταδιακά από το server προς τα κινητά. Καλό το τιπ. Μου εμφάνισε νεα εκδοση. Θα την περασω το απογευμα. Τι εννοεις οταν λες πως ερχεται σταδιακα; Αυτη που μου εμφανισε εμενα τι ειναι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 τελικα το περασα απο απκμιρρορ. καμια ουσιαστικη αλλαγη στο ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Ή τελευταία εκδοση είναι ή 6.0.0; Δεν βλέπω κάποια οπτική αλλαγή από την προηγούμενη που είχα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 δεν εχει και πολλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Η τελευταία είναι η 6.0.0 αλλά το νέο UI θα έρθει αυτόματα από τον server. Όσοι δεν βλέπετε διαφορά, έχετε την 6.0.0 αλλά με το παλιό UI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Όταν κάνετε swipe από αριστερά προς τα δεξιά, δεν βλέπετε τα entertainment, music, movies κλπ με τα χρωματιστά εικονίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εγώ χτες είχα το νέο UI αλλά σήμερα πάλι το παλιό! 6.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts