kted Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Έχει στο lidl τέτοιες κάρτες στα ταμεία. Αν και εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το αναφέρω έτσι πληροφοριακά Εχω δει στα Public. Εχει και το Lidl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Εχω δει στα Public. Εχει και το Lidl? Ναι έχει και για app store. Έχει και 50αρες. Σήμερα πήγα πήρα τα κλασσικά μπυρακια και τις κοιταγα γιατί για να τις αγοράσω δεν μου πέρασε από το μυαλό! :p:p:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Και στο Media Markt έχω δει, για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Προπληρωμενες καρτες για το google play εχουν καποια καταστηματα https://play.google.com/intl/GR_gr/about/giftcards/ Δεν εχω αγορασει ποτε μου τετοιες καρτες και δεν ξερω περισσοτερα. Εγώ έχω πάρει μια πριν μήνες και είναι σαν να βάζεις κάρτα στο κινητό. Έχει στο lidl τέτοιες κάρτες στα ταμεία. Αν και εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το αναφέρω έτσι πληροφοριακά Σε 2-3 lidl που έχω πάει δεν τις έχω δει. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Εγώ έχω πάρει μια πριν μήνες και είναι σαν να βάζεις κάρτα στο κινητό. Σε 2-3 lidl που έχω πάει δεν τις έχω δει. Χαϊδάρι, Αιγάλεω έχει. Θεωρητικά θα έχουν και τα άλλα. Τις έχουν στα ταμεία εκεί που έχει και κάρτες για κινητά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Σε 2-3 lidl που έχω πάει δεν τις έχω δει. Τουλάχιστον στο Lidl Γλυφάδας έχω δει πολλές δίπλα στα ταμεία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Χαϊδάρι, Αιγάλεω έχει. Θεωρητικά θα έχουν και τα άλλα. Τις έχουν στα ταμεία εκεί που έχει και κάρτες για κινητά Ούτε κάρτες ανανέωσης έχω δει. Μυστήριο πράγμα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) Τα lidl έχουν τέτοιες κάρτες στα ταμεια σιγουρα!!!!!! Σπάνια να μη βρεις. Το θέμα είναι ότι και να παρεις δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ομως. Έχουν μπλοκάρει τις συναλαγες με την Ελλάδα. Edited July 7, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 πηρα χτες μια και αγορασα το nlife,μου περασε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Τα lidl έχουν τέτοιες κάρτες στα ταμεια σιγουρα!!!!!! Σπάνια να μη βρεις. Το θέμα είναι ότι και να παρεις δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ομως. Έχουν μπλοκάρει τις συναλαγες με την Ελλάδα. δεν ισχύει αυτό που λες. έχουν μπλοκάρει οι ελληνικές τράπεζες κάθε συναλλαγή με το εξωτερικό. Οι κάρτες αυτές είναι credits για το playstore. φυσικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 (edited) δεν ισχύει αυτό που λες. έχουν μπλοκάρει οι ελληνικές τράπεζες κάθε συναλλαγή με το εξωτερικό. Οι κάρτες αυτές είναι credits για το playstore. φυσικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν δουλεύω σε τράπεζα επιβεβαιωνω ότι οι συγκεκριμένες κάρτες δουλεύουν κανονικά. Δεν φεύγει ευρώ εκτός χώρας οπότε δεν υπάρχει θέμα. Edited July 9, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλησπέρα τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Για κάθε εφαρμογή το βγάζει, για κάθε Εγκατάσταση ή ενημέρωση [ATTACH]62847[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 (edited) Καλησπέρα τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Για κάθε εφαρμογή το βγάζει, για κάθε Εγκατάσταση ή ενημέρωση [ATTACH]62847[/ATTACH] Εγώ θα έκανα ένα clear cache και force stop https://matthill.eu/android/google-play-error-rpcs5aec0/ ΥΓ στο play store βέβαια και ίσως στο google service framework Edited July 9, 2015 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Κάνω ένα ερώτημά μου copy paste μιάς και εδώ είναι για τα προβλήματα του Play store...: Πήγε μία φίλη μου το κινητό για επιδιόρθωση λογισμικού μέσω pc companion στον Γερμανό και τώρα έχει το εξής πρόβλημα:Στις "εφαρμογές μου" στο play store της εμφανίζει μόνο αυτές που κατέβασε αυτή,ενώ το προεγκατεστημένες(πχ google maps κτλ)δεν τις εμφανίζει.Όταν κάνει search τις βρίσκει και φαίνονται ότι τις έχει εγκατεστημένες κανονικά.Τι είναι πάλι αυτό? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Με την πρώτη ενημέρωσή τους, μάλλον θα μπουν και αυτές στη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Κάνω ένα ερώτημά μου copy paste μιάς και εδώ είναι για τα προβλήματα του Play store...: Πήγε μία φίλη μου το κινητό για επιδιόρθωση λογισμικού μέσω pc companion στον Γερμανό και τώρα έχει το εξής πρόβλημα:Στις "εφαρμογές μου" στο play store της εμφανίζει μόνο αυτές που κατέβασε αυτή,ενώ το προεγκατεστημένες(πχ google maps κτλ)δεν τις εμφανίζει.Όταν κάνει search τις βρίσκει και φαίνονται ότι τις έχει εγκατεστημένες κανονικά.Τι είναι πάλι αυτό? Ποιό είναι το πρόβλημα? Αυτό είναι φυσιολογικό. Στις "εφαρμογές μου" εμφανίζει αυτές που έχει κάνει εγκατάσταση από τον λογαριασμό της. Προφανώς τα maps και όλες τις υπόλοιπες δεν τις είχε κάνει εγκατάσταση για αυτό δεν εμφανίζονται. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 ειδα οτι εχουν κυκλοφορησει κατι updates για το play store τελευταια, τα βαζετε; δεν ερχονται μεσω του κινητου, αλλα τα εχω πετυχει σε sites, τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Έχω βάλει πολλές φορές χειροκίνητα νέες εκδόσεις του play από το apkmirror χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) [ATTACH]63202[/ATTACH] σήμερα όλη μέρα το google play είναι έτσι....... Μετά από λίγη ώρα μου δείχνει μόνο τους τίτλους των εφαρμογών χωρίς φωτο. Όλα άσπρα. Και δεν μπορώ να κατεβάσω και τίποτα. Δεν ξεκινάει το download. Ούτε update μπορώ να κάνω. [ATTACH]63203[/ATTACH] συγνωμη για το δεύτερο ποστ αλλά το tapatalk για κάποιο λόγο δεν μου επέτρεπε να βάλω 2 φώτο στον προηγούμενο. Edited July 26, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Φαίνεται σαν να μην φορτώνει. Έχεις καλή σύνδεση internet? Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις ένα clear cache της εφαρμογής. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Φαίνεται σαν να μην φορτώνει. Έχεις καλή σύνδεση internet? Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις ένα clear cache της εφαρμογής. Ναι, μια χαρά είναι η σύνδεση μου!! Είναι με τις ώρες του..... Αυτό μου το έκανε και πριν λίγους μήνες πάλι. Του είχα κάνει τότε clear cashe αλλά δεν εστρωνε με τίποτα.... Μετά από κανα μήνα είχε φτιάξει από μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Πριν δυο μερες ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει το δεύτερο partition της κάρτας και εξαφανίστηκαν τα προγράμματα που είχα συνδέσει σε αυτό. Έκανα format και partition ξανά την εξωτερική κάρτα, την βλέπει κανονικά, πάω να εγκαταστήσω τα πάντα από την αρχή αλλά δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα παλιά προγράμματα και βγάζει μήνυμα "Δεν επαρκεί ο χώρος" ενώ είμαι σίγουρος ότι επαρκεί. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Πριν δυο μερες ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει το δεύτερο partition της κάρτας και εξαφανίστηκαν τα προγράμματα που είχα συνδέσει σε αυτό. Έκανα format και partition ξανά την εξωτερική κάρτα, την βλέπει κανονικά, πάω να εγκαταστήσω τα πάντα από την αρχή αλλά δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα παλιά προγράμματα και βγάζει μήνυμα "Δεν επαρκεί ο χώρος" ενώ είμαι σίγουρος ότι επαρκεί. Καμία ιδέα;Θα πρέπει να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου ή εναλλακτικά στις γενικές απορίες/ερωτήσεις, γιατί εδώ είσαι off topic. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Το θέμα εδώ λέει προβλήματα, το θέμα εκεί που μου προτείνεις δεν έχει προβλήματα. Εγώ έχω πρόβλημα εγκατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Σωστα σου ειπε ο φιλος απο πανω. Εκει θα σου δωσουν τη λυση. Εδω ειναι "προβληματα" του play store Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts