zpapant Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 δε θελω να κανω τον ντετεκτιβ ρε σεις :lol: για δουλεια το θελουμε και δεν υπαρχει προβλημα να εγκατασταθει και σε δυο τρεις συσκευες θα ψαξω το glympse που ειπε καποιος φιλος και θα δουμε ευχαριστω για τις απαντησεις βρηκα και το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.c&hl=el το εχει δοκιμασει κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Προχθές άρχισε ο βομβαρδισμός του email μου από κάποιο okcupid date site . Έψαξα στο store και βρήκα και αντίστοιχη εφαρμογή . Το ζήτημα είναι πως ποτέ δεν έκανα sign in ούτε σε αυτό ούτε σε άλλο τέτοιο site , και αυτό ειδικα το mail δεν το χρησιμοποιώ οπου νάναι ,ούτε βέβαια κάποιος συγγενής μου με το δικό μου mail. Μιλάμε πως κάθε μέρα πέφτουν 2 δεκάδες mail , τα έριξα στο bulk , στο spam , έκανα unsubscribe από το site τους ,εκεί αυτοί ,στέλνουν συνέχεια . Τι να κάνω ; ΥΓ : έστειλα email και στον δημιουργό .... Edited August 4, 2015 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Χρησιμοποιω to Bluestacks για να παιζω παιχνιδια android στο pc οταν μενει απο μπαταρια το ταμπλετ και εχει εδω και 2 μερες που με βγαζει συνεχεια "δυστυχώς η εφαρμογή google play store έχει σταματήσει" το εκανα unistall και ξανα install και παλι τα ιδια.Ξερει κανεις καποια λυση? Edited August 4, 2015 by dimitrisgr01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Play Store. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Play Store. Πως το κανουμε αυτό στην εκδοση για υπολογιστη ? Γραφω κατι παταω αναζητηση και ολο ψαχνει χωρις να βρισκει κατι . Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 @Γιάννης Θα κάνεις εκκαθάριση ιστορικού και δεδομένον από τον περιηγητή που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 @Γιάννης Θα κάνεις εκκαθάριση ιστορικού και δεδομένον από τον περιηγητή που χρησιμοποιείς. Ευχαριστω.Το εκανα σε ie αλλα χωρις αποτέλεσμα .Mε firefox δεν εχει πρόβλημα και όταν εκανα αντιγραφη link από firefox σε ie εμφανισε την εφαρμογή. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 @Γιάννης Τελικά δεν τρέχει σωστά σε ΙΕ 11 το playstore, σε εμένα δείχνει συνέχεια το βελάκι που κάνει κύκλο συνέχεια. Κάνε χρήση το firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 @Γιάννης Τελικά δεν τρέχει σωστά σε ΙΕ 11 το playstore, σε εμένα δείχνει συνέχεια το βελάκι που κάνει κύκλο συνέχεια. Κάνε χρήση το firefox. Κι εμενα το ιδιο .Δεν τον συμπαθει φαινεται . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλημερα, είμαι από κινητό σε διακοπές δεν είναι εύκολο να διαβάσω πολλά ίσως να τα έχετε ξαναπει αυτά. Έχω eurobank visa θέλω να πάρω εφαρμογές και βιβλια, μουσική αγοράζω κανονικά τα αλλά οχι! Μιλάω μέσω google wallet, paypal το ξεχνάμε και απευθείας καρτα άκυρο σε όλα. Άλλος έχει πάρει με ίδια κάρτα με μένα; Αυτές οι προπληρωμενες google gift παίζουν; Επειδή ειμαι διακοπές είναι δύσκολο να βρω εδώ κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Οι καρτες google gift λειτουργουν και ειναι διαθεσιμες σε ολα τα σουπερ μαρκετς Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Οι καρτες google gift λειτουργουν και ειναι διαθεσιμες σε ολα τα σουπερ μαρκετς Όταν λες σε όλα, σε ποια εννοείς εκτός από τα lidl? Γιατί ψάχνω να βρω εδώ και καιρό και μόνο των 50€ βρίσκω και δεν την παλεύω άλλο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) Δες στο καρφουρ-μαρινοπουλος , public, media markt, lidl. Το ξερω πως αρχιζουν και εξαφανιζοντα, γιατι εχουν πεσει ολοι στα μικρα ποσά σαν τα κοράκια Edited August 5, 2015 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Εμ αυτό είναι το θέμα! Πρέπει να βρούμε όσο το δυνατόν μικρότερη, 50 ευρώ πχ τι να τα κανεις???? Και 15-20 ευρώ ή ότι λιγότερο πάλι πολλά είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Όταν λες σε όλα, σε ποια εννοείς εκτός από τα lidl? Γιατί ψάχνω να βρω εδώ και καιρό και μόνο των 50€ βρίσκω και δεν την παλεύω άλλο. στα sevenspot εχω δει. πάρε τηλέφωνο σε ένα κοντινό σου κατάστημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Κι εμενα το ιδιο .Δεν τον συμπαθει φαινεται . Το γνωστό θέμα μεταξύ Google και Microsoft. Δεν βλέπω όμως να υπάρχει πρόβλημα με τον Edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Σήμερα με αφησε να αγοράσω και βιβλίο μέσω google wallet και eurobank visa, εφαρμογές όμως όχι και εννοειτε το paypal το ξεχνάμε....έστω προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Δες στο καρφουρ-μαρινοπουλος , public, media markt, lidl. Το ξερω πως αρχιζουν και εξαφανιζοντα, γιατι εχουν πεσει ολοι στα μικρα ποσά σαν τα κοράκια Αφου σημερα πηγα σε public, carfour και 2 καταστηματα lidl, βρηκα επιτελους στα lidl καρτα με 15€ να κανουμε τη δουλεια μας :D Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλημερα τελικά πήρα και το βιβλίο που ήθελα με αφησε οπότε δεν παίρνω κάρτα προς το παρόν, και τις εφαρμογές τις βολεψα αλλιώς...αλήθεια για να κατεβάσουμε στο κινητό τραγούδια που αγορασαμε δε γίνεται να είναι με ονόματα; Βρήκα τα αρχεία αλλα πχ λέει 78.mp3 κτλ δλδ με νούμερα! Πηρα 2 κομμάτια και ένα album και τα έβαλα και σε στιλ για το αμάξι και είναι με νούμερα τα ονόματα τους! Επίσης πήρα ένα βιβλίο και τώρα πως το κατεβαζω σε pdf???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Μπορώ να βγάλω και να χρησιμοποιήσω pay safe στο store? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Διάβασα σήμερα ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στα capital controls όσον αγορά αγορές εφαρμογών μέσω ίντερνετ. Προσπαθώ να αγοράσω μια εφαρμογή με PayPal αλλά και με virtual MasterCard αλλά δεν γίνεται τίποτα. Τελικά τι ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 @Γιάννης Τελικά δεν τρέχει σωστά σε ΙΕ 11 το playstore, σε εμένα δείχνει συνέχεια το βελάκι που κάνει κύκλο συνέχεια. Κάνε χρήση το firefox. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Διάβασα σήμερα ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στα capital controls όσον αγορά αγορές εφαρμογών μέσω ίντερνετ. Προσπαθώ να αγοράσω μια εφαρμογή με PayPal αλλά και με virtual MasterCard αλλά δεν γίνεται τίποτα. Τελικά τι ισχύει? To paypal δεν δουλεύει ακόμη, προσπάθησε χωρίς αυτό. Πέρνα δηλαδή την κάρτα απευθείας στο google wallet και δοκίμασε το. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Μόλις το δοκίμασα, Δεν δέχεται κάρτες το Google wallet. Πήρα μία κάρτα Google play και έτσι αγόρασα μια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπέρα, εγώ από google play κατάφερα να πάρω μουσική και βιβλία μόνο μέσω google wallet! Εφαρμογές όχι! Αν βάλω απευθείας καρτα ή paypal άκυρο στα πάντα! Έχω eurobank visa. Για εφαρμογές μονο με gift card γίνεται δουλειά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts