golfaki1 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Μπορειτε να μου πειτε, ο λογαριασμος της google που χρησιμοποειται τελειωνει σε googlemail.com ή gmail.com?? Θα με βοηθησετε πολυ,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Μπορειτε να μου πειτε, ο λογαριασμος της google που χρησιμοποειται τελειωνει σε googlemail.com ή gmail.com?? Θα με βοηθησετε πολυ,ευχαριστω! gmail.com ;) Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Μήπως δεν σου εμφανίζει κάποιες λόγω συσκευής ή ανάλυσης; Μπα, για το PlayerPro μιλουσα κυριως το του οποιου ο developer αποτι καταλαβα δεν εχει ενεργοποιησει ακομα την δυνατοτητα αγορας του app απο την χωρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) !!!Καλημερα παιδες! Πηρα μια paid app απο το Αndroid Market (ζησαμε κ αξιοθηκαμε να το δουε και αυτο :lol:) μα εχω problem! H διαδικασια εγινε απο το pc μου εχω ενα HTC Desire Z (η εφαρμογη που πηρα ειναι η SPB Shell 3D) Παροτι μου εδειξε πως αγοραστηκε κανονικα, οστοσο δεν βλεπω να εχει εγκατασταθει στο τηλεφωνο! Οταν παω να μπω στο market απο το τηλεφωνο στις εφαρμογες την δειχνει αγορασμενη μα οχι εγκατεστημενη. Καμια ιδεα για το τις πταιει? Γιωργος Edited May 13, 2011 by alfisti Ακυρο ολα οκ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 !!!Καλημερα παιδες! Πηρα μια paid app απο το Αndroid Market (ζησαμε κ αξιοθηκαμε να το δουε και αυτο :lol:) μα εχω problem! H διαδικασια εγινε απο το pc μου εχω ενα HTC Desire Z (η εφαρμογη που πηρα ειναι η SPB Shell 3D) Παροτι μου εδειξε πως αγοραστηκε κανονικα, οστοσο δεν βλεπω να εχει εγκατασταθει στο τηλεφωνο! Οταν παω να μπω στο market απο το τηλεφωνο στις εφαρμογες την δειχνει αγορασμενη μα οχι εγκατεστημενη. Καμια ιδεα για το τις πταιει? Γιωργος Μην την ψάχνεις στις εφαρμογές ,δεν φαίνεται εκεί. Πήγαινε στο μενού των εφαρμογων ,στις ρυθμίσεις και εκεί δες αν φαίνεται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 !!!Καλημερα παιδες! Πηρα μια paid app απο το Αndroid Market (ζησαμε κ αξιοθηκαμε να το δουε και αυτο :lol:) μα εχω problem! H διαδικασια εγινε απο το pc μου εχω ενα HTC Desire Z (η εφαρμογη που πηρα ειναι η SPB Shell 3D) Παροτι μου εδειξε πως αγοραστηκε κανονικα, οστοσο δεν βλεπω να εχει εγκατασταθει στο τηλεφωνο! Οταν παω να μπω στο market απο το τηλεφωνο στις εφαρμογες την δειχνει αγορασμενη μα οχι εγκατεστημενη. Καμια ιδεα για το τις πταιει? Γιωργος Αν πατήσεις το home button του κινητού σου θα στο βγάλει λογικά.. θα σου βγάλει να επιλέξεις launcher .. διαλέγεις sbp shell! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Μην την ψάχνεις στις εφαρμογές ,δεν φαίνεται εκεί. Πήγαινε στο μενού των εφαρμογων ,στις ρυθμίσεις και εκεί δες αν φαίνεται. και αν θελουμε να την απεγκαταστησουμε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 και αν θελουμε να την απεγκαταστησουμε? Απο την διαχειριση εφαρμογων. Αλλα ειναι ευκαιρια να κατεβασεις εναν uninstaller απο market, για να γινει η προσθαφαιρεση πιο ευκολη γενικα ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izamaru Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Καλησπερα κ καλλως σας βρηκα.Ονομαζομαι Κοσμας και αγορασα χθες ενα samsung galaxy S .Νεος στον κοσμο του android κ ερχωμενος απο το ios κ app store βρισκω το market αρκετα ελλειπες.Εχει βεβαια πολλες ελευθεριες κ καποια applications τα οποια ειναι υπεροχα.Παρολα αυτα εχω ενα προβλημα για το οποιο θα ηθελα μια λυση.Ψαχνω το windows live messenger κ το βρηκα στο site ths android παρολα αυτα δεν με αφηνει να το κατεβασω γτ αποτι λεει δεν υποστηριζεται στην χωρα μου.Το ιδιο συμβαινει κ στο Google earth( ακουσον ακουσον εφαρμογη της ιδιας της google) αλλα και στο Fifa 10 και στο oyshop adventures δλδ τα 3 πιο most wanted apps για εμενα.Δεν θα μπορεσω να τα κατεβασω ποτε η θα φτιαξει καποτε αυτο?Αλλος τροπος να τα κατεβασω υπαρχει?Εχω το 2.3 firmware κ ΔΕΝ θελω να rootαρω την συσκευη μου.Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ εκ των προτερων κ περιμενω μια συντομη κ ολοκληρωμενη απαντηση. Φιλικα , Κοσμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Δοκίμασε το market enabler. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλημέρες. Έχω ένα πρόβλημα με το market. Σε Χ8 έβαλα την floyo-0.20 κι ενώ από το κινητό μπαίνω στο market, κατεβάζω εφαρμογες κι όλα μια χαρά, από το PC δεν μπορώ. Με βάζει στο λογαριασμό, μου δείχνει κανονικά εγκατεστημένες τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει στη μαμά rom αλλά δε βρίσκει στο λογαριασμό μου συνδεδεμένο τηλέφωνο (ούτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο Market). Έχω συγχρονίσει κανονικά με gmail τα πάντα και (όπως ξαναείπα) από το κινητό κατεβάζω super. Τι μπορεί να φταίει; Πως μπορώ να "προσθέσω" στο λογαριασμό το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izamaru Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Δοκίμασε το market enabler. market enabler διχως root αγαπητε?Root δεν σκοπευω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Γεια σας μόλις έχω στα χέρια μου το Galaxy Tab 10.1! έχω ένα θέμα. έχω ήδη το ACER iconia 500 με Honeycomb για την δουλειά μου στο Hong Kong. τώρα που είμαι στην Ελλάδα πάνω από τα μισά apps/games πού θέλω να κατεβάσω στην Ελλάδα μου λέει ότι δεν μπόρω λόγω χώρας. υπάρχει κάνενας τρόπος να "ξεγελάσω" και να δείχνω ότι είμαι από Αμερική? κάνω το ίδιο με το ipad2 και έχω πρό΄σβαση στο αμερικάνικο Itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Γεια σας, κάποιες απορίες από έναν αρχάριο στο Android, αν αγοράσω από το μάρκετ επί πληρωμή μία εφαρμογή και την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο, μελλοντικά όταν πάρω νεα συσκευή θα πρέπει να την ξαναγοράσω (την ίδια εφαρμογή) ή αγοράζωντας την μία φορά, αποκτώ κάποιο δικαίωμα χρήσης και θα μπορώ να την εγκαταστήσω δωρεάν; Επιπλέον αν αντικαταστήσω την κάρτα μνήμης του κινητού με μία μεγαλύτερης χωριτικότητας, τις εφαρμογές που βρίσκοντε εγκατεστημένες πάνω μπορώ να τις μεταφέρω στην νέα κάρτα μ' ένα απλό copy/paste ή υπάρχει άλλος τρόπος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 για το πρωτο το μαρκετ κραταει τα στοιχεια σου και μετα μπορεις να την κατεβασεις δωρεαν!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Γεια σας μόλις έχω στα χέρια μου το Galaxy Tab 10.1! έχω ένα θέμα. έχω ήδη το ACER iconia 500 με Honeycomb για την δουλειά μου στο Hong Kong. τώρα που είμαι στην Ελλάδα πάνω από τα μισά apps/games πού θέλω να κατεβάσω στην Ελλάδα μου λέει ότι δεν μπόρω λόγω χώρας. υπάρχει κάνενας τρόπος να "ξεγελάσω" και να δείχνω ότι είμαι από Αμερική? κάνω το ίδιο με το ipad2 και έχω πρό΄σβαση στο αμερικάνικο Itunes Market enabler αλλα νομιζω απαιτει root. Edited May 18, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 market enabler? how do i get it? και τι εννοείς με ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Market enabler στο market. Για το root τσεκαρε στο thread για το galaxy tab καπου εδω στο φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Γεια σας, κάποιες απορίες από έναν αρχάριο στο Android, αν αγοράσω από το μάρκετ επί πληρωμή μία εφαρμογή και την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο, μελλοντικά όταν πάρω νεα συσκευή θα πρέπει να την ξαναγοράσω (την ίδια εφαρμογή) ή αγοράζωντας την μία φορά, αποκτώ κάποιο δικαίωμα χρήσης και θα μπορώ να την εγκαταστήσω δωρεάν; Επιπλέον αν αντικαταστήσω την κάρτα μνήμης του κινητού με μία μεγαλύτερης χωριτικότητας, τις εφαρμογές που βρίσκοντε εγκατεστημένες πάνω μπορώ να τις μεταφέρω στην νέα κάρτα μ' ένα απλό copy/paste ή υπάρχει άλλος τρόπος; Ευχαριστώ! Καλησπέρα! Για το πρώτο ερώτημα (που έχει απαντηθεί πολλές φορές κι εδώ πέρα) η απάντηση είναι ότι οι εφαρμογές συνδέονται με τον google λογαριασμό που έχεις βάλει στο κινητό. Επομένως αν πάρεις νέα συσκευή, οι εφαρμογές θα περαστούν (αν βάλεις φυσικά τον ίδιο google λογαριασμό) και στο καινούριο τηλέφωνο. Για το δεύτερο τώρα ερώτημα, δεν ξέρω αν γίνεται με αντιγραφή-επικόλληση να περαστούν και οι εφαρμογές (εάν φυσικά είναι στην κάρτα μνήμης γιατί αλλιώς ούτε καν να το συζητάμε). Διαφορετικά χρειάζεται να κάνεις backup μέσω κάποιας εφαρμογής (πχ titanium backup)! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλησπερα κ καλλως σας βρηκα.Ονομαζομαι Κοσμας και αγορασα χθες ενα samsung galaxy S .Νεος στον κοσμο του android κ ερχωμενος απο το ios κ app store βρισκω το market αρκετα ελλειπες.Εχει βεβαια πολλες ελευθεριες κ καποια applications τα οποια ειναι υπεροχα.Παρολα αυτα εχω ενα προβλημα για το οποιο θα ηθελα μια λυση.Ψαχνω το windows live messenger κ το βρηκα στο site ths android παρολα αυτα δεν με αφηνει να το κατεβασω γτ αποτι λεει δεν υποστηριζεται στην χωρα μου.Το ιδιο συμβαινει κ στο Google earth( ακουσον ακουσον εφαρμογη της ιδιας της google) αλλα και στο Fifa 10 και στο oyshop adventures δλδ τα 3 πιο most wanted apps για εμενα.Δεν θα μπορεσω να τα κατεβασω ποτε η θα φτιαξει καποτε αυτο?Αλλος τροπος να τα κατεβασω υπαρχει?Εχω το 2.3 firmware κ ΔΕΝ θελω να rootαρω την συσκευη μου.Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ εκ των προτερων κ περιμενω μια συντομη κ ολοκληρωμενη απαντηση. Φιλικα , Κοσμας Υπάρχουν site που εκτός από παράνομο υλικό (για το οποίο ΔΕΝ θα συζητήσουμε εδώ), παραθέτουν και free εφαρμογές για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αν ψάξεις λίγο στο internet σίγουρα θα βρεις τις εφαρμογές που ψάχνεις. Ο τρόπος εγκατάστασης είναι απλός, πετάς το αρχείο στην sd και με έναν file manager πατάς πάνω του. Δοκίμασε το market enabler. Καταλαβαίνω ότι δεν θες ρουτ, αλλά λύνει τα χέρια. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 υπαρχει καποιος αλλος τροπος πληρωμης εκτος απο καρτα στο μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 υπαρχει καποιος αλλος τροπος πληρωμης εκτος απο καρτα στο μαρκετ? Όχι, προβλέπεται βέβαια κάποια στιγμή να αγοράζεις εφαρμογές και να μπαίνουν στον λογαριασμό της σύνδεσης σου. Το πότε θα γίνει αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλημερα! εχω τον γαλαξια και απο χθες χωρις να κανω κατι οποτε μπαινω στο market μου βγαζει μια ασπρη οθονη γραφει Φορτηση.. και μετα με επιστρεφει πισω στην homescreen τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλημερα! εχω τον γαλαξια και απο χθες χωρις να κανω κατι οποτε μπαινω στο market μου βγαζει μια ασπρη οθονη γραφει Φορτηση.. και μετα με επιστρεφει πισω στην homescreen τι μπορω να κανω; Reboot δοκιμασες να κανεις? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis13 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Καλημερα παιδια.Μια γρηγορη ερωτηση.εφοσον το μαρκετ εχει να γινεται αγορα πλεων τον apps μεσω καρτοκινιτις η συβολαιου γτ εχει μονο παλι μεσω πιστωτικης?υπαρχει τροπος γ αγορα κ να γινεται χεεωση στην καρτα τ κινιτου?αν ναι πως Ευχαριατω καλημετα :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited May 20, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts