Jump to content

golfaki1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About golfaki1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

golfaki1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα! Βρηκες τελικα καποια λυση με το fb; Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα, εκανα οτι ειπε gsir, αλλα τιποτα...
  2. Καλησπερα σε ολους και μπραβο για την φοβερη δουλεια σας.Ηδη εχω εχω αρχισει να βρισκω εικονιδια και να τα αλλαζω. Ηθελα να ρωτησω μονο αν μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αλλαξω την γραμματοσειρα με καποια που εχω βρει. ευχαριστω!
  3. ευχαριστω villis για την απαντηση σου. το θεμα νομιζω οτι ειναι με τον λογαριασμο της google. Υπαρχει διαφορα αν ο λογαριασμος σου τελειωνει σε googlemail.com ή gmail.com.
  4. Καλησπερα σε ολους!εχει καποιος να προτεινει καποια εφαρμογη που σε περιπτωση χασεις/ξεχασεις καπου την συσκευη να μπορεις να την εντοπισεις;ή αν στην κλεψουν να εχεις μια πιθανοτητα να την εντοπισεις...
  5. Μπορειτε να μου πειτε, ο λογαριασμος της google που χρησιμοποειται τελειωνει σε googlemail.com ή gmail.com?? Θα με βοηθησετε πολυ,ευχαριστω!
  6. με official ειμαι,τρεις μερες το εχω το κινητο και δεν εχω κατεβασει καμια εφαρμογη... το ειχα πιο παλια και δεν ειχα κανενα προβλημα με το market, αλλα λογω κλοπης ξανααγορασα την συσκευη αλλα δεν λεει να κατεβει καμια εφαρμογη:cry:
  7. ναι ολα, και επανεκινηση μετα αλλα τιποτα...
  8. δυστυχως ουτε με αυτο κατεβαινουν οι εφαρμογες...
  9. το εκανα και αυτο αρκετες φορες, οπως επισης εκανα και clear data/cache στο Market αλλα τιποτα..ουτε μια εφαρμογη δεν κατεβαινει..:worry:
  10. Καλησπερα!αγορασα το htc wildfire απο αγγλια, αλλα δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες. Απλα μου λεει:starting downloading και κολλαει εκει. εκανα καθαρισμο cache και data του market αλλα τιποτα. εχει κανεις καμια ιδεα;;ευχαριστω
  11. Εχει τυχει σε καποιον να μην μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο το Market? Κολλαει και απλα λεει οτι ξεκιναει το κατεβασμα, αλλα δεν κατεβαινει:blink:
  12. προτου το παρω ρωτησα σχετικα για αυτο και μου ειπαν δεν ειναι κλειδωμενο,απο vodafone αγγλια.μαλλον θα πρεπει να παω στο καταστημα παλι...
  13. Καλησπερα σας. Ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερετε. ειχα αγορασει το κινητο απο γερμανια και δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα μου το εκλεψαν και το ξανα αγορασα απο Αγγλια. Ομως οταν βαζει την ελληνικη SIM, μου ζηταει SIM network unlock PIN(8ψηφιο). τι ακριβως ειναι αυτο ξερει κανεις;με το προηγουμενο δεν ειχα κανενα θεμα κλειδωματος..Ευχαριστω πολυ!
  14. καλημερα για ακομη μια φορα. Θα ηθελα την βοηθεια σας αν καποιος γνωριζει. Προσπαθω να συνδεθω στο ασυρματο δικτυο του πανεπιστημιου μου και ενω γραφω τους κωδικους στο επομενο βημα μου ζηταει η συσκευη "write the credential storage password". ξερει κανεις τι ειναι αυτο;στα αλλα ασυρματα δικτυα δεν ειχα τετοιο προβλημα,συνδεομαι κανονικα
  15. αρα μου δειχνει το συνολικο ποσοστο που καταναώθηκε και οχι που καταναλωνεται εκεινη την ωρα συγκεκριμενα..Thanks Villis!
×
×
  • Create New...