Jump to content

Μπαταρίες κινητών τηλεφώνων

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω μπαταρία για Ν95. Πριν λίγο έπεσα πάνω σε αυτή τη σελίδα και βρήκα αυτήν:

http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=24401658&tracker=adwords_gr_Mobile&langId=10&gclid=CPzhkdPUpK8CFYIu3wodWkVmZA#/assortmentProductId/74742443/shopGroupId/24401658

Γνωρίζει κάποιος αν είναι αξιόπιστο μαγαζί και αν το συγκεκριμένο προϊόν είναι καλό;

Μου άρεσε γιατί έχει και το καπάκι του στη συσκευασία.

• Απαντήσεις 188
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ριξε μια ματιά εδώ, http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=1521 καλύτερες τιμές και γνήσιες!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γιατί είναι χωρίς συσκευασία, "χύμα" :D

Πραγματικά όμως δε ξέρω και επίσης για πιο λόγο είναι και πιο φθηνές. . . Όσες όμως έχω πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα γνήσιες-ασυσκευαστες είναι εξαιρετικές!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ίσως να είναι προϊόντα με κατεστραμμένες συσκευασίες και τις δίνουν έτσι πιο φτηνά για να φύγουν. Λέω εγώ τώρα..... :-Ρ

Να σαι καλά πάντως φίλε.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Καλησπερα...Εχο το HTC Desire G7...Πηρα μια μπαταρια απο ebay 2450 mah 7 ευρω...αλλα κραταγε μια μερα με τα πολλα ζορια...να φανταστειτε οτι τν πεφτα για υπνο και ηταν 100% φωρτιμενη και οτν ξυπναγα 70% και δν ειχα ακουμπισει το κινητο...πηγα και πηρα μια απο μαγαζι 1400 mah 20 ευρο και παλι τα ιδια...ΤΙ παιζει???γιατι τελειωνει τοσο γρηγορα...κανονικη χρηση...

Καλησπερα...Εχο το HTC Desire G7...Πηρα μια μπαταρια απο ebay 2450 mah 7 ευρω...αλλα κραταγε μια μερα με τα πολλα ζορια...να φανταστειτε οτι τν πεφτα για υπνο και ηταν 100% φωρτιμενη και οτν ξυπναγα 70% και δν ειχα ακουμπισει το κινητο...πηγα και πηρα μια απο μαγαζι 1400 mah 20 ευρο και παλι τα ιδια...ΤΙ παιζει???γιατι τελειωνει τοσο γρηγορα...κανονικη χρηση...

Το πιο πιθανό γιατί οι μπαταρίες είναι με ψεύτικα χαρατηριστικά και δεν ισχύουν τα νούμερα που λένε.

Από Κίνα είναι?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...

Η μπαταρία του Palm Pre έχει γίνει πολύ αδύναμη και θέλει συνέχεια charging. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μαγαζί στην Ελλάδα (Αθήνα) που να πουλάει μπαταρίες για Pre/Pre2/Pixi (είναι συμβατές, σωστά?)

Προσπαθώ να αποφύγω την αγορά από εξωτερικό.

Ευχαριστώ.

• 1 month later...
Έχω ένα πρόβλημα...κάπως (βαριέμαι να αναλύω:Ρ) η μπαταρία (nokia BL-4U) ξεφόρτισε παραπάνω απ το κανονικό (έφτασε 3.2V από 3.65 που ναι νορμάλ), με αποτέλεσμα στο κινητό να μην φορτίζει καθόλου τώρα γιατί δεν μπορει ν ανοίξει..υπάρχει τρόπος να την φορτίσω?

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους!αγόρασα 1επιπλέον μπαταρία για το κινητό,αυθεντική Samsung. Θέλω να μάθω πόσο διάστημα μπορώ να την αφήνω χωρίς να χρησιμοποιείται κ αν πρέπει να είναι φορτισμένη ή ξεφορτιστη;

Επειδή βαριέμαι να μπαινοβγαζω την μπαταρία κ τη θήκη κάθε μέρα.σκέφτηκα να τις αλλάζω κάθε βδομάδα,αλλά θέλω να μου πείτε πρώτα καμία γνώμη όσοι είστε γνώστες.

Κυρίως την αγόρασα για κανένα ταξίδι αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να χαλάσει αν δε χρησιμοποιείται...

Καλησπέρα σε όλους!αγόρασα 1επιπλέον μπαταρία για το κινητό,αυθεντική Samsung. Θέλω να μάθω πόσο διάστημα μπορώ να την αφήνω χωρίς να χρησιμοποιείται κ αν πρέπει να είναι φορτισμένη ή ξεφορτιστη;

Επειδή βαριέμαι να μπαινοβγαζω την μπαταρία κ τη θήκη κάθε μέρα.σκέφτηκα να τις αλλάζω κάθε βδομάδα,αλλά θέλω να μου πείτε πρώτα καμία γνώμη όσοι είστε γνώστες.

Κυρίως την αγόρασα για κανένα ταξίδι αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να χαλάσει αν δε χρησιμοποιείται...

φορτισε την, κι ασ την σ ενα σκιερό δροσερό μερος και φορτιζε την ανα μήνα να διατηρείται

• 2 weeks later...

Παιδιά καλό απόγευμα.

Πείτε μου τη γνώμη σας για το παρακάτω "θεματάκι"

Αγόρασα απο e-bay και συγκεκριμένα απο εδώ που φαίνεται αξιόπιστος seller (http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-GT-N7000-BATTERY-EB615268VU-100-ORIGINAL-/300760478896?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 ) μια οριτζιναλ μπαταρία για το ΝΟΤΕ1 μου του οποίου η μπαταρία είχε "πέσει" σε απόδοση.

Σήμερα που την παρέλαβα και την τοποθέτησα στο κινητό, διαπιστώνω πως είναι τελείως άδεια. Να φανταστείτε το κινητό δεν άνοιξε καν και με το που την έβαλα στο φορτιστή η οθόνη του κινητού μου έβγαλε πάνω απο την ένδειξη φόρτισης και ενα τριγωνικό σημα με ενα θαυμαστικό (σαν αυτα της οδικής κυκλοφορίας:lol:)

Είναι ανυσηχητικό η φυσιλογικό; Δεν μου εχει τύχει ποτέ να πάρω μπαταρία παντελώς άδεια και για αυτό την υποψιάζομαι.Συνήθως είναι κατα ενα ποσοστό της φορτισμένη.

Νομίζω πως δε πρέπει να είναι μένουν τελείως άδειες οι μπαταρίες αυτής της τεχνολογίας.Σωστά;

Τώρα φορτίζει ακόμα στο κινητό ( μετά απο λίγη ώρα φόρτισης εξαφανίσθηκε το τρίγωνο σηματάκι και δείχνει την φυσιολογική ένδειξη φόρτισης)

Κάποια γνώμη επι τούτου; Σας έχει τύχει εσάς κάτι ανάλογο; Υπάρχει κάποιος τρόπος/εφαρμογή να δω τα πραγματικα mah της;

Εαν έχουμε θέμα να ξεκινήσω διαδικασία επιστροφής η dispute απο το paypal.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την προσοχή σας και τις όποιες απαντήσεις.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Όντως κακώς ήταν τόσο άδεια η μπαταρία Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα παρουσιάσει πρόβλημα λόγω αυτού, δοκίμασε αφού φορτίσει να δεις αν αποδίδει σωστά.

Όντως κακώς ήταν τόσο άδεια η μπαταρία Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα παρουσιάσει πρόβλημα λόγω αυτού, δοκίμασε αφού φορτίσει να δεις αν αποδίδει σωστά.

Για να δούμε τι θα δείξει,πάντως αφου φόρτισε πλήρως, προς το παρόν δείχνει φυσιολογικη συμπεριφορά αποφορτισης.

Μήπως πρέπει να κάνω ενα τεστ αυτονομίας τυπου να βάλω μια βίντεο λουπα να παίζει συνεχώς + πληρη φωτεινότητα + ιδιες ρυθμίσεις (ολα στο on) μεχρι να φτάσει σε πλήρη αποφόρτιση και να το συγκρίνω με την αλλη μπαταρία (κάνοντας και σε αυτή το ίδιο τεστ με τις ίδιες συνθήκες) για να ελέγξω τη διάρκεια της; Η δεν ωφελεί κατι τέτοιο;

Xiaomi Mi Max3 4/64

Για να δούμε τι θα δείξει,πάντως αφου φόρτισε πλήρως, προς το παρόν δείχνει φυσιολογικη συμπεριφορά αποφορτισης.

Μήπως πρέπει να κάνω ενα τεστ αυτονομίας τυπου να βάλω μια βίντεο λουπα να παίζει συνεχώς + πληρη φωτεινότητα + ιδιες ρυθμίσεις (ολα στο on) μεχρι να φτάσει σε πλήρη αποφόρτιση και να το συγκρίνω με την αλλη μπαταρία (κάνοντας και σε αυτή το ίδιο τεστ με τις ίδιες συνθήκες) για να ελέγξω τη διάρκεια της; Η δεν ωφελεί κατι τέτοιο;

κάντο αν έχεις ορεξη, αν και λογικά θα αποδώσει καλύτερα αφού υποτίθεται είναι καινούρια

Έχω 1 Νόκια 2100 το οποίο παίρνει μπαταρία BLD-3. Το θέμα είναι ότι το ξέχασα στη μπρίζα και μετά το τηλ. δεν άνοιγε. Μετά από μια δυο μέρες άνοιξε. Σκέφτομαι να του αγοράσω μια μπαταρία αλλά κάνει μαζί με τα μεταφορικά 10 Ευρώ και δεν ξέρω αν το ελάττωμα είναι στη μπαταρία ή στην πλάκα φόρτισης. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.

ΥΓ. Βασικά χρειάζομαι το τηλ για τρίτο, μόνο για να μιλάω. Κοίταξα για ένα καινούριο, κάνουν 20 Ευρώ αλλά έχουν sar στο θεό ενώ το 2100 έχει sar 0.55.

κάντο αν έχεις ορεξη, αν και λογικά θα αποδώσει καλύτερα αφού υποτίθεται είναι καινούρια

Θα κάνω πρώτα τρεις-τέσσερεις κύκλους φόρτισης για να στρώσει η μπαταρία και μετά εαν εχω αντοχές:) θα προβώ στο τεστ (συνυπολογίζοντας φυσικά και την φθορά της μαμας μπαταρίας.)

Πάντως μια χαρά μου φαίνεται ρολάρει η πρώτη αποφόρτιση, είμαι στο 48% μετά απο 23 ωρες και με την αρκετή συνήθη χρήση που του κάνω( δείχνει να εχει καλύτερες αντοχες απο την πρώτη μπαταρία). Μάλλον δεν εχουμε θέμα. Για να δούμε...

Xiaomi Mi Max3 4/64

• 3 weeks later...

Σκέφτομαι να πάρω μια δεύτερη μπαταρία ώστε να μπορώ να την ξεσκίζω χωρίς άγχος.

Την αυθεντική όταν την αποθηκεύσω πόσο τοις εκατό θα πρέπει να είναι φορτισμένη? Ξέρω για γύρω στο 40%, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας

• 4 weeks later...
παιδια ποσες ωρες πρεπει να φορτιστει την πρωτη φορα μια μπαταρια?Και πρεπει ν αδειασει και μετα να ξαναφορτιστει η οχι?

Δεν χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες την πρώτη φόρτιση. Διάβασε αυτά και θα είσαι οκ. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 3 weeks later...
παιδια θελω την βοηθεια σας σε κατι μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε εναλλακτικη μπαταρια αν γινεται να βρουμε για acer cloudmobile?? απο ελλαδα το βλεπω δυσκολο...........
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Θέλω μπαταρία για lg optimus 7 (wp7.8 πλέον) με περισσότερα μιλιαμπερορια γτ η παλιά Δν κρατάει καθόλου. Από Ελλάδα κατά προτίμηση. Καμία ιδέα?

• 2 months later...
Υπαρχει ξεχωριστο θεμα για εξωτερικες μπαταριες παιδια η να γραψω εδω?

:p

εδώ πες :p

• The topic was unpinned