Jump to content

[Symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι γιατί αυτή είναι η επίσημη και η τελική (βγήκε από το στάδιο beta) και λογικά θα έχουν διορθωθεί και άλλα bugs. Αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να σας στο βγάλει και σαν update ή μέσα από την εφαρμογή ή μέσα από την εφαρμογή που ενημερώνει για διαθέσιμες ενημερώσεις πάνω στις εφαρμογές του symbian.

δεν νομιζω οτι ειναι η ιδια γιατι δεν βλεπω το εικονιδιο για την ενημερωση

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα δεν είπα ότι είναι ίδια η τελική έκδοση του ovi maps 3.6 με την beta που κυκλοφορούσε. Είπα ότι όσοι έχετε την beta λογικά θα πρέπει να σας βγάλει ενημέρωση ότι υπάρχει νεότερη έκδοση. Από την στιγμή που βγήκε από το στάδιο beta πάει να πει ότι είναι πιο σταθερή, ότι έχουν λυθεί ότι προβλήματα υπήρχαν (είτε μικρά είτε μεγάλα) και λογικά θα πρέπει να φανεί σαν αναβάθμιση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

δεν νομιζω οτι ειναι η ιδια γιατι δεν βλεπω το εικονιδιο για την ενημερωση

ποια ειναι δλδ η Nokia Ovi Maps FINAL v3.06(587)?? γιατι αυτη δεν βγηκε χτεσ αλλα πριν κανα 3 μερεσ μπορει και παραπανω και οταν την ειχα βαλει δεν ειχε καποια εικονιδια..οπωσ to weather, lonely planet, και michelin..

Edited by nikosvis

Η έκδοση της τελευταίας διαθέσιμης έκδοσης του Ovi Maps είναι η v3.06 10wk50b12, όπως αναφέρεται και στο link το οποίο δημοσίευσα πριν λίγο.

http://img341.imageshack.us/img341/8710/maps306officialc7003191.th.jpg

Εμενα στην εκδοση στο τηλ βγαζει v3.06 10wk48b01 και map version 0.2.42.122 Ειναι η τελευταια?

Απαντηθηκε πιο πανω αλλα μεσω OVI suite δεν βγαζει τιποτε

Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Το κείμενο που ανέβασα πριν αναφέρει ότι [...]You'll find it as the lead item in Ovi Store and when installed will show as "v3.06 10wk50b12" (i.e. two weeks later than the most recent December beta). It's possible that the new version will also show up in Sw_update and Ovi Suite at some point too.[...].

Οπότε η νέα έκδοση πρέπει να υπάρχει ήδη στο Ovi Store και κάποια στιγμή θα πρέπει να εμφανιστεί στο Ovi Suite και στην εφαρμογή Ενημέρωση εφαρμογών.

Edited by stendor

ποια ειναι δλδ η Nokia Ovi Maps FINAL v3.06(587)?? γιατι αυτη δεν βγηκε χτεσ αλλα πριν κανα 3 μερεσ μπορει και παραπανω και οταν την ειχα βαλει δεν ειχε καποια εικονιδια..οπωσ to weather, lonely planet, και michelin..

τα εικονιδια ρε συ τα προσθετεις μονος σου.

αν ειναι να βαλουμε την δηθεν νεα εκδοση και να χασουμε την αναβαθμιση να το βρασω. προτιμω αυτη που μου ειχε δωσει ο mirrorofsorrow

Στο update εικονίδιο της εφαρμογής, δεν βγάζει την νέα έκδοση. Εκτός αυτού, όλες οι νέες προσθήκες που αναφέρονται στο changelog υπάρχουν ήδη στην 3.06 του beta labs και γενικότερα η εφαρμογή λειτουργεί άψογα.Οπότε δεν βρίσκω κανέναν λόγο να ψάχνω συνεχώς για το αν είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση (που κάτι μου λέει ότι είναι ακριβώς η ίδια με την αμέσως προηγούμενη). Αν κάποιος την έχει περάσει και την έχει χρησιμοποιήσει, ας μας πει αν είναι όντως έτσι ή έχει προσέξει διαφορές.

Η έκδοση της τελευταίας ενημερωσης του Ovi Maps είναι η v3.06 10wk50b12,εκανα update πριν λιγο απ το οβι μαγαζο,που μου την βρηκε στις ενημερωσεις,δεν βλεπω διαφορες στο μενου με την 3.06 beta... Edited by bikos68
Jason the Greek

Η έκδοση της τελευταίας ενημερωσης του Ovi Maps είναι η v3.06 10wk50b12,εκανα update πριν λιγο απ το οβι μαγαζο,που μου την βρηκε στις ενημερωσεις,δεν βλεπω διαφορες στο μενου με την 3.06 beta...

Ουτε εgω βλεπω καμια βελτιωση αλλα απο την στιγμη που δουλευει μια χαρα δεν θελω κατι αλλο! Χτες παλι με εσωσε το ovimaps!;)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εμένα από χθες, εντελώς ξαφνικά, όταν μπαίνω στους χάρτες μου εμφανίζει ότι απέτυχε η σύνδεση μέσω WLAN (μόνο) και όταν πατάς το κόκκινο κουμπί για να σε μεταφέρει στη θέση σου δε σε μεταφέρει και αναβοσβήνει. να σημειωθεί ότι έχω όλες τις μεθόδους εντοπισμού ενεργοποιημένες. λέτε να ναι καινούριο bug???

καλημέρα παιδιά. Το εν λόγο πρόγραμμα δείχνει πουθενά κατά την πλοήγηση το υψόμετρο και δεν το βλέπω η όχι?

καλημέρα παιδιά. Το εν λόγο πρόγραμμα δείχνει πουθενά κατά την πλοήγηση το υψόμετρο και δεν το βλέπω η όχι?

τελικα τα καταφερες βλεπω. υπαρχει αλλο προγραμμα το altitude για υψομετρο

Εμενα κατεβασει απο το ovi store την αναβαθμιση αλλα δεν την κανει εγκατασταση γραφει απετυχε Χ6 εχω
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Εδώ μιλάμε για το Ovi Maps, για το που θα βρείτε το Ν8 και σε τι χρώμα υπάρχει άλλο θέμα στο οποίο μπορείτε να το συζητήσετε Αγορά Nokia N8 – Σε ποιό χρώμα και από που;

Τα άσχετα θέματα θα βγουν εκτός.

βρε παιδια πως μπορω να κανω απεγκατασταση των οβι.δεν βρισκω την εφαρμογη στην εγκατασταση εφαρμογων

βρε παιδια πως μπορω να κανω απεγκατασταση των οβι.δεν βρισκω την εφαρμογη στην εγκατασταση εφαρμογων

πρεπει να στην λεει χαρτες

καλησπερα παιδες.μολις πριν απο λιγο γυρισα απο μια βολτα στο κεντρο.εβαλα τους οβι και διαπιστωσα οτι κατα την πλοηγηση με ενεργα τα "οροσημα"ενω κατα την αναζητηση πχ το χιλτον το εδειχνε σαν κτιριο,κατα την πλοηγηση περνωντας διπλα του δεν φαινοταν παρα το συνηθισμενο εικονιδιο.το εχει παρατηρησει κανεις αυτο?<στον γυρισμο εβαλα το garmin οπου στα γραφικα και στις λεπτομερειες ειναι μιλια μπροστα>καλο το οβι,ελαφρυ και γρηγορο αλλα ειδικα το βραδυ απο χρωματα πασχει χοντρα...οπως και το sygic....θελει δουλιτσα εκει.θα δουμε στο μελλον με καμια αναβαθμιση...

Εχει κανει καποιος την διαδικασια του ποστ#3 και δουλεψε;

Εγω προσπαθωντας να την κανω -μετα τη μετατροπη σε .lmx- οταν ανοιγω το αρχειο μου εμφανιζει μηνυμα ''το ανοιγμα του οροσημου ειναι αδυνατο''.

Εχει κανει καποιος την διαδικασια του ποστ#3 και δουλεψε;

Εγω προσπαθωντας να την κανω -μετα τη μετατροπη σε .lmx- οταν ανοιγω το αρχειο μου εμφανιζει μηνυμα ''το ανοιγμα του οροσημου ειναι αδυνατο''.

απο τα 10 που ειχα δοκιμασει στα 3 μου το ειχε βγαλει αυτο. μαλλον δεν εχει γινει σωστη μετατροπη. δοκιμασε κανενα αλλο

Παιδια εχω κατεβασει τους καινουργιους χαρτες απο το οvi store αλλα οταν το ανοιγω δεν βρισκει σημα και μου βγαζει την αθηνα πρεπει να κανω κατι εγω?

Καλημέρα,

στα Ovi Maps, που με έχουν εκπλήξει ευχάριστα (πρωην χρήστης Ν82 με Garmin Mobile XT), υπάρχει η δυνατότητα για αναζήτηση αρίθμησης οδού;

Καλημέρα,

στα Ovi Maps, που με έχουν εκπλήξει ευχάριστα (πρωην χρήστης Ν82 με Garmin Mobile XT), υπάρχει η δυνατότητα για αναζήτηση αρίθμησης οδού;

Γράφεις την οδό και δίπλα τον αριθμό κατευθείαν

Samsung S21 Ultra

Παιδια εχω κατεβασει τους καινουργιους χαρτες απο το οvi store αλλα οταν το ανοιγω δεν βρισκει σημα και μου βγαζει την αθηνα πρεπει να κανω κατι εγω?

Σε ανοιχτο χωρο και δεν πιανει? Εδω εμενα (μετα απο κανα 15λεπτο βεβαια και χωρις agps παντα) και πιανει μεσα στο σπιτι. Βγες σε ανοιχτο χωρο και αστο κανενα 10λεπτο.