Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής παιδιά... Αυτός ο ήχος κλήσης αν φτιαχνόταν, θα ήμουν και πολύ καλύτερα! Αχ...
Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εκανα την τελευταια αναβαθμιση χτες το βραδι,και απο εκεινη τη στιγμη και μετα εχω φορτισει ηδη 2 φορες τη συσκευη!!!!Η συσκευη βρισκεται σε συνεχη συνχρονισμο δεδομενων!!!

φιλε και εγω αυτο επαθα,,,,, τι φταιει;;;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

φιλε και εγω αυτο επαθα,,,,, τι φταιει;;;;

Ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμος και πατηστε στο εικονιδιο του συγχρονισμου,ωστε να σταματησει να συγχρονιζει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Χρονια πολλα.. Εκανα το update παιδια και απογοητευτηκα.. Οταν ερχεται μηνυμα δε σβηνει οταν το διαβασω το σηματακι πανω απο τη μπαρα.. Πρεπει να πατησω εκαθαριση.κολλαει η αρχικη οθονη συχνα και δε μπορω να επιλεξω τις συντομευσεις που εχω βαλει.. Καποια μηνυματα ερχοντΙ και δεν ειδοποιει. Η μπαταρια συνεχιζει σε χαμηλα στανταρ..

Μπορω να το γυρισω πισω? μπορω να κανω κατι αλλο..?

N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

Παιδιά έχω 3 απορίες και όσο και να έψαξα στο thread αυτό και στο google δέν λέω να βρώ άκρη.

1. Πώς γίνεται να ακούω τα mp3 και τις ταινίες απο το bluetooth μου (Motorolla)? Γιατι μέχρι στιγμής μόνο μπορώ να μιλάω με αυτό, όλα τα υπόλοιπα (ήχοι, μουσικές, παιχνίδια, ταινίες) παίζουν απο το άθλιο ηχειάκι.

2. Υπάρχει δυνατότητα να γράψουμε video σε mp4 με κάποια εφαρμογή?

3. Γιατί τα βίντεο που τράβηξα σε HD 720p (σε 3gp format) δέν μου τα στέλνει με bluetooth απο το κινητό στο PC, μου γράφει δέν είναι δυνατή η αποστολή αυτού του αρχείου και αποτυχία, ενώ ταινίες mp4 που έχω στο κινητό τις στέλνει μια χαρά?

Χρονια πολλα.. Εκανα το update παιδια και απογοητευτηκα.. Οταν ερχεται μηνυμα δε σβηνει οταν το διαβασω το σηματακι πανω απο τη μπαρα.. Πρεπει να πατησω εκαθαριση.κολλαει η αρχικη οθονη συχνα και δε μπορω να επιλεξω τις συντομευσεις που εχω βαλει.. Καποια μηνυματα ερχοντΙ και δεν ειδοποιει. Η μπαταρια συνεχιζει σε χαμηλα στανταρ..

Μπορω να το γυρισω πισω? μπορω να κανω κατι αλλο..?

εγώ δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα,αλλά θα ήθελα κι εγώ μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα. γίνεται να γυρίσουμε πίσω, σε προ-update εποχή;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά έχω 3 απορίες και όσο και να έψαξα στο thread αυτό και στο google δέν λέω να βρώ άκρη.

1. Πώς γίνεται να ακούω τα mp3 και τις ταινίες απο το bluetooth μου (Motorolla)? Γιατι μέχρι στιγμής μόνο μπορώ να μιλάω με αυτό, όλα τα υπόλοιπα (ήχοι, μουσικές, παιχνίδια, ταινίες) παίζουν απο το άθλιο ηχειάκι.

2. Υπάρχει δυνατότητα να γράψουμε video σε mp4 με κάποια εφαρμογή?

3. Γιατί τα βίντεο που τράβηξα σε HD 720p (σε 3gp format) δέν μου τα στέλνει με bluetooth απο το κινητό στο PC, μου γράφει δέν είναι δυνατή η αποστολή αυτού του αρχείου και αποτυχία, ενώ ταινίες mp4 που έχω στο κινητό τις στέλνει μια χαρά?

H απόντηση στη 1η ερώτηση λέγεται super BT mono και ακούς τα πάντα απο το Bluetooth σου.

Κανείς για τις άλλες 2?

Θα βρισκομαι στην Αθηνα απο αυριο, και θα ηθελα μαγαζι που να πουλα αυθεντικα αξεσουαρ htc (γιατι θελω κυριως μια δευτερη μπαταρια για το DHD) και στην καλαματα δε βρισκω (ακομα και στα μαγαζια των 2 γνωστων αλυσιδων). επομενως θα ηθελα να παω κάπου προσανατολισμενα στην Αθηνα! οποιος γνωριζει ας μου πει σ ενα πμ παρακαλω! ευχαριστω! :)

παρεμπιπτοντως, σε καταστημα τοπικης vodafone μου ειπαν πως η 2.3 θα κυκλοφορησει επισημα μεσω htc κι οχι δια χειρος developers.. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει απλως το αναφερω..

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Παίδες έχει συκγρίνει κανείς την ένταση του ηχείου του DesireHD με του iPhone4;

Το iPhone4 με το ζόρι τ'ακούω.... αυτό είναι ακόμη χειρότερο;

Θα βρισκομαι στην Αθηνα απο αυριο, και θα ηθελα μαγαζι που να πουλα αυθεντικα αξεσουαρ htc (γιατι θελω κυριως μια δευτερη μπαταρια για το DHD) και στην καλαματα δε βρισκω (ακομα και στα μαγαζια των 2 γνωστων αλυσιδων). επομενως θα ηθελα να παω κάπου προσανατολισμενα στην Αθηνα! οποιος γνωριζει ας μου πει σ ενα πμ παρακαλω! ευχαριστω! :)

παρεμπιπτοντως, σε καταστημα τοπικης vodafone μου ειπαν πως η 2.3 θα κυκλοφορησει επισημα μεσω htc κι οχι δια χειρος developers.. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει απλως το αναφερω..

Σιγουρα θα βρεις

Αθήνα:

ACE-Hellas AE

Αιγαίου Πελάγους 6

Αγ. Παρασκευή 15341

Τηλ: 2106068674

Ώρες λετουργίας: 09:00-15:00 καθημερινές (εκτός αργιών)

που θα μενεις να βοηθησουμε...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παίδες έχει συκγρίνει κανείς την ένταση του ηχείου του DesireHD με του iPhone4;

Το iPhone4 με το ζόρι τ'ακούω.... αυτό είναι ακόμη χειρότερο;

Αν μιλάς για ένταση ήχου κλήσης και ακουστικου ομιλίας καμία σχέση.Αν έχεις πρόβλημα με το 4αρι ούτε να το σκεφτεσαι για το hd.

Αν μιλάς για ένταση ήχου κλήσης και ακουστικου ομιλίας καμία σχέση.Αν έχεις πρόβλημα με το 4αρι ούτε να το σκεφτεσαι για το hd.

Χαωδης αποσταση μεταξυ των δυο.. Απορω ομως γιατι τα βγαζουν ετσι..

N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

Πω... τοσο πολυ χαλια; Και το ακουστικό αλλά και το ηχείο; :(

Σαν το iPhone 2G θα ειναι ή ακόμα χειρότερα;

Καλησπέρα σε όλους. Έλαβα το D.HD σήμερα σα γιορτινό δώρο.

Οποία έκπληξη όταν είδα ότι:

- Δε διαβάζει τη SIM μου (Cosmote-συμβόλαιο), δίνοντας την ένδειξη "no network"

- Το GPS του δεν ανοίγει τα Google maps που θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητα από την τηλεφωνική σύνδεση και δωρεάν. Για την ακρίβεια και το GPS δείχνει πιο ψόφιο κι από πιγκουίνο στη Σαχάρα.

Εξαιρετικό δώρο κατά τ'άλλα. Ίσως χρησιμεύσει σαν ένα πανάκριβο σουβέρ.

Με την μπαταρία το παλευα με δεύτερη αλλά με τον ήχο εχανα τις περισοτερες κλήσεις όταν ήμουν σε εξωτερικούς χώρους αλλα και όταν απαντουσα δεν μπορώ να πω ότι άκουγα άνετα. .Δηλαδή δεν μπορούσα να κάνω τα αυτονόητα .

Με την μπαταρία το παλευα με δεύτερη αλλά με τον ήχο εχανα τις περισοτερες κλήσεις όταν ήμουν σε εξωτερικούς χώρους αλλα και όταν απαντουσα δεν μπορώ να πω ότι άκουγα άνετα. .Δηλαδή δεν μπορούσα να κάνω τα αυτονόητα .

Τι εννοεις εχανες;

Το πουλησες;

Παντως ακουγεται αθλια οπως το περιγραφετε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους. Έλαβα το D.HD σήμερα σα γιορτινό δώρο.

Οποία έκπληξη όταν είδα ότι:

- Δε διαβάζει τη SIM μου (Cosmote-συμβόλαιο), δίνοντας την ένδειξη "no network"

- Το GPS του δεν ανοίγει τα Google maps που θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητα από την τηλεφωνική σύνδεση και δωρεάν. Για την ακρίβεια και το GPS δείχνει πιο ψόφιο κι από πιγκουίνο στη Σαχάρα.

Εξαιρετικό δώρο κατά τ'άλλα. Ίσως χρησιμεύσει σαν ένα πανάκριβο σουβέρ.

Φίλε μου μάλλον δεν έχεις ιδέα από Android και αν το τηλέφωνο είναι το γνήσιο και όχι καμία μαϊμού τότε για όλα αυτά που γράφεις δε φταίει το τηλέφωνο...

Ή η κάρτα σου έχει πρόβλημα ή την έβαλες λάθος...

Οι χάρτες για να δουλέψουν θέλουν internet, είτε μέσω WiFi είτε μέσω του δικτύου σου, αλλιώς δεν πρόκεται να σου ανοίξουν...

Το τηλέφωνο γενικά είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σήμερα... για αυτό ψάξε πρώτα στο Google να μάθεις να Το λειτουργείς και μετά να παίρνεις θέση για μια τέτοια τηλέφωνάρα...

Αν τώρα εσύ επειδή δεν ξέρεις να το λειτουργείς και θες να το κανείς σουβέρ δικό σου θέμα

Αυτά και καλά Χριστούγεννα σε όλους...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φίλε μου μάλλον δεν έχεις ιδέα από Android και αν το τηλέφωνο είναι το γνήσιο και όχι καμία μαϊμού τότε για όλα αυτά που γράφεις δε φταίει το τηλέφωνο...

Το τηλέφωνο έχει αγοραστεί από το Γερμανό. Ελπίζω αυτό να απαντάει στην ερώτησή σου για το αν είναι γνήσιο.

Ή η κάρτα σου έχει πρόβλημα ή την έβαλες λάθος...

Δεν έχω περάσει τη ζωή μου στη Βλαχοστέρνα Καρπενησίου, ούτε είμαι 90 ετών. Ευχαριστώ.

Αν έχει κάποια ασυμβατότητα με την εν λόγω τηλεφωνάρα, θα το διαπιστώσω Δευτέρα first thing. Πάντως στο άλλο μου κινητό (Sony Ericsson W995) λειτουργεί μια χαρά.

Οι χάρτες για να δουλέψουν θέλουν internet, είτε μέσω WiFi είτε μέσω του δικτύου σου, αλλιώς δεν πρόκεται να σου ανοίξουν...

Μάλιστα. Το GPS το έχει λοιπόν για τα ωραία ματάκια της γκόμενας που τα τρώει από τον CEO της HTC.

Θα περίμενα ότι τα Google Maps ανοίγουν με το GPS και δε χρειάζονται ίντερνετ. Αλά εσύ ξέρεις σίγουρα καλύτερα.

Το τηλέφωνο γενικά είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σήμερα... για αυτό ψάξε πρώτα στο Google να μάθεις να Το λειτουργείς και μετά να παίρνεις θέση για μια τέτοια τηλέφωνάρα...

Τελικά ο CEO της HTC είσαι προφανώς εσύ. Λυπάμαι που σου έθιξα την τηλεφωνάρα.

Edited by Strategist

Καλησπερα,

Μετα απο πολλα ετη Nokia αγορασα το Desire HD γιατι ηθελα κατι διαφορετικο και το android μου αρεσει σαν λογικη και σαν λειτουργικο. Μια ερωτηση ομως που δεν εχω βρει κατι, αν και εχει Ελληνικα και ολα ειναι μια χαρα οταν παω να γραψω με Ελληνικους χαρακτηρες σε ενα sms μου επιτρεπει 70 χαρακτηρες ανα sms. Υπαρχει καπου καποια ρυθμιση ωστε να δηλωσω οτι θελω να στελνω το μηνυμα με Reduced Character Encoding και οχι το Full που στελνει αυτην τη στιγμη;

Ευχαριστω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

...
Δεν υπάρχει λόγος να είσαι εριστικός από το πρώτο σου κιόλας post. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με το κινητό σου, μπορείς να το γράψεις και αν γνωρίζει κάποιος να σε βοηθήσει. Πάντα απαντώντας ευγενικά όμως.

Όσο για το Google maps, είναι γνωστό ότι χρειάζεται πρόσβαση στο internet για να δουλέψει, είναι κάτι που ίσχυε ανέκαθεν και δεν έχει να κάνει με την HTC. Αν θέλεις άλλη λύση navigation, μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από τα applications που αναφέρονται στο αρμόδιο topic στο Android forum: Android - προτάσεις: Ταξίδια και Πλοήγηση. Ούτως ή άλλως καλό είναι να υπάρχει πρόσβαση στο internet γιατί τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα κινητά πλέον λειτουργούν με assisted gps για να βρουν δορυφόρους γρήγορα (χρειάζονται ελάχιστα KBs γι'αυτό).

Edited by mcde

Σιγουρα θα βρεις

Αθήνα:

ACE-Hellas AE

Αιγαίου Πελάγους 6

Αγ. Παρασκευή 15341

Τηλ: 2106068674

Ώρες λετουργίας: 09:00-15:00 καθημερινές (εκτός αργιών)

που θα μενεις να βοηθησουμε...

α! η ace λειτουργει κι ως καταστημα περαν της κεντρικης αντιπροσωπειας; α ωραια! δε το γνωριζα αυτο! δεν ειχα μπει στη διαδικασια να ασχοληθω με την ace (ευτυχως) με βοηθησες πολυ! θα παω απο εκει, να αναφερω και το ασθενες wifi μου μηπως ειναι ελαττωματικο! κεντρο θα μεινω, κυψελη κλπ, αλλα ενταξει καλυτερα στην Αγια Παρασκευη παροτι μακρυα! ευχαριστω!!!:D

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Δεν υπάρχει λόγος να είσαι εριστικός από το πρώτο σου κιόλας post. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με το κινητό σου, μπορείς να το γράψεις και αν γνωρίζει κάποιος να σε βοηθήσει. Πάντα απαντώντας ευγενικά όμως.

Σαφώς και δεν υπάρχει λόγος. Γι'αυτό και δεν ημουν εριστικός στο πρώτο ποστ μου. Εριστικός ήμουν στο δεύτερο ποστ μου, απαντώντας στο αγενές, εχθρικό ποστ του user kalagas. Υποθέτωντας ότι καταλαβαίνεις τι διαφορά, προχωρώ.

Όσο για το Google maps, είναι γνωστό ότι χρειάζεται πρόσβαση στο internet για να δουλέψει, είναι κάτι που ίσχυε ανέκαθεν και δεν έχει να κάνει με την HTC. Αν θέλεις άλλη λύση navigation, μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από τα applications που αναφέρονται στο αρμόδιο topic στο Android forum: Android - προτάσεις: Ταξίδια και Πλοήγηση. Ούτως ή άλλως καλό είναι να υπάρχει πρόσβαση στο internet γιατί τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα κινητά πλέον λειτουργούν με assisted gps για να βρουν δορυφόρους γρήγορα (χρειάζονται ελάχιστα KBs γι'αυτό).

Χρήσιμη και πολιτισμένη απάντηση. Σε ευχαριστώ.

Τελικα γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω downgrade στη 2.2 απο 2.2.1?

• Administrators
Θα περίμενα ότι τα Google Maps ανοίγουν με το GPS και δε χρειάζονται ίντερνετ. Αλά εσύ ξέρεις σίγουρα καλύτερα.

Το google maps απαιτεί χρήση internet και αυτό ίσχυε πάντα και για όλες τις πλατφόρμες. Αν θέλεις αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχουν άλλες επιλογές.

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...