stispan1 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 PDA Battery (HTC Desire HD) Εγώ θα προτιμούσα μία στα 1800 αλλά θα δούμε. Η τιμή μου φαίνεται χαμηλή και με βάζει σε σκέψεις, αλλά ότι έχω πάρει από Brando τόσα χρόνια, δεν είχα πρόβλημα. Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις την Mugen να βγαλει που θα ειναι 1800 και ειναι και εγγυημενες... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 εγω θα ελεγα να περιμενω την htc να κυκλοφορησει την δικια της στα 1500 mha.ειναι μικροτερη απο την mugen αλλα ειναι HTC... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Ξέρει κανεις πως μενει μόνιμα αναμμενος ο φωτισμος οθόνης σε igo8 για android? Το κινητάκι παντως μ'αρεσει αρκέτα μεχρι στιγμης....αν και το πήρα μόλις χτες, εύχομαι να μείνει ετσι :) The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 το ζαχάρωνα αλλά κρίμα και απαγοήτευση το πίσω μέρος...έχω το magic το οποίο έχει 1 κάλυμμα και πολλές φορές φεύγει, πόσο μάλλον αυτό που έχει 2! το iphone 4 είναι ακόμα ασύγκριτο στην ποιότητα κατασκευής...απλά δεν συγκρίνεται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Στην περίπτωση που κάποιος αλλάζει συνεχώς μπαταρίες,μπορεί κάποια στιγμή να χαλαρώσει τελείως και να βγαίνει μόνο του το πίσω καπάκι; Στο hd2 έχω άλλες 2 μπαταρίες τις οποίες αλλάζω σχεδόν καθημερινά.Κάποια στιγμή από το άνοιξε-κλείσε είχε χαλαρώσει το καπάκι αλλά κάθως είναι μεταλλικό,απλά το πίεσα λίγο και ήρθε στα ίσια του.Στο desire hd υπάρχει περίπτωση να "μαζευτεί" το καπάκι σε περίπτωση που χαλαρώσει από το αρκετό άνοιξε-κλείσε; [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) το ζαχάρωνα αλλά κρίμα και απαγοήτευση το πίσω μέρος...έχω το magic το οποίο έχει 1 κάλυμμα και πολλές φορές φεύγει, πόσο μάλλον αυτό που έχει 2! το iphone 4 είναι ακόμα ασύγκριτο στην ποιότητα κατασκευής...απλά δεν συγκρίνεται! Θυμίζει αρκετά το Magic το κάτω κάλυμμα, έχεις δίκιο! :) Στην περίπτωση που κάποιος αλλάζει συνεχώς μπαταρίες,μπορεί κάποια στιγμή να χαλαρώσει τελείως και να βγαίνει μόνο του το πίσω καπάκι; Στο hd2 έχω άλλες 2 μπαταρίες τις οποίες αλλάζω σχεδόν καθημερινά.Κάποια στιγμή από το άνοιξε-κλείσε είχε χαλαρώσει το καπάκι αλλά κάθως είναι μεταλλικό,απλά το πίεσα λίγο και ήρθε στα ίσια του.Στο desire hd υπάρχει περίπτωση να "μαζευτεί" το καπάκι σε περίπτωση που χαλαρώσει από το αρκετό άνοιξε-κλείσε; Δεν είναι εύκολο να το κλείσεις το κάλυμμα της μπαταρίας. Εμένα με ταλαιπωρεί λίγο. :p Αν το κάνεις καθημερινά όπως λες... τι να σου πω, δεν εγγυώμαι ότι θα αντέχει για πάντα. ;) Δεν είναι φτιαγμένο για να ανοιγοκλείνει καθημερινά πάντως (όπως ζητάς), αυτό είναι σίγουρο. Δεν ξέρω είδα ότι πολύς κόσμος απογοητεύτηκε από τις μέτριες επιδόσεις στο θέμα των δύο καλυμμάτων. ΟΚ, απλά υπενθυμίζω - για εμένα προσωπικά- ΔΕΝ είναι λόγοι για να μην αποκτήσετε ένα τόσο αξιόλογο smartphone. Όπου αλλού (σε Android) και αν πάτε... κάτι θα χάνετε σε σχέση με τα όσα προσφέρει το DHD... Edited November 18, 2010 by Mythozz [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 ... Όπου αλλού (σε Android) και αν πάτε... κάτι θα χάνετε σε σχέση με τα όσα προσφέρει το DHD... αφεντικό θα σε έχουμε μόνιμο στα μέρη μας τώρα..??:O:p θες να τα πάμε μια κόντρα με το nexus να δούμε τι θα χάσουμε..?? τώρα αν είναι, γιατί σε καμιά βδομάδα με το 2.3 , ούτε που θα προλαβαίνεις να το δεις...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 αφεντικό θα σε έχουμε μόνιμο στα μέρη μας τώρα..??:O:p θες να τα πάμε μια κόντρα με το nexus να δούμε τι θα χάσουμε..?? τώρα αν είναι, γιατί σε καμιά βδομάδα με το 2.3 , ούτε που θα προλαβαίνεις να το δεις...:lol: Too fast for U... :up: :p Μεταξύ μήλου και ρομπότ είμαι τον τελευταίο χρόνο γρήγορε :p Μέχρι στιγμής με ικανοποιεί απόλυτα το DHD... :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarxon Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Το αγορασα εχθές και εχω πάθει την πλάκα μου. Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Τώρα από εδώ γράφω. Πολύ γρήγορο ίντερνετ.οθοναρα. και η κατανάλωση πολύ καλύτερη από αυτα που άκουγα και φοβόμουν. Καταπληκτικό κινητό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Σε μενα ισχυει αλλα οχι παντα αλλα τις περισσοτερες φορες μου το κανει .Ας ελπισουμε να το διορθωσουν το διαβασα και σε ξενο forum. Sent from my Desire HD using Tapatalk οντως και σε μενα το κανει αυτο, ισως με καμια αναβαθμιση φτιαξει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Δεν ξέρω είδα ότι πολύς κόσμος απογοητεύτηκε από τις μέτριες επιδόσεις στο θέμα των δύο καλυμμάτων. ΟΚ, απλά υπενθυμίζω - για εμένα προσωπικά- ΔΕΝ είναι λόγοι για να μην αποκτήσετε ένα τόσο αξιόλογο smartphone. Όπου αλλού (σε Android) και αν πάτε... κάτι θα χάνετε σε σχέση με τα όσα προσφέρει το DHD... Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο ψείρας στα θέματα αυτά από εμένα:p Πρέπει να το πιάσω για να βγάλω συμπέρασμα. Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι όσο κακό φαντάζομαι.:rolleyes: Αυτό που έλεγαν στο xda για τον τρόπο τοποθέτησης του καπακιού της sim ισχύει Νίκο? Ώστε να μην μένουν κενά? Στην περίπτωση που κάποιος αλλάζει συνεχώς μπαταρίες,μπορεί κάποια στιγμή να χαλαρώσει τελείως και να βγαίνει μόνο του το πίσω καπάκι; Σε λίγο θα μας πείς ότι το καπάκι του dhd είναι χειρότερο και από αυτό της συσκευής που έχεις για avantar :p:lol::p MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 απο που το πηρατε ολοι και εμεις δεν το βρισκουμε ρε μαγκες? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Θέλω κάποιος να δοκιμάσει το εξής: Όποιος έχει το HD και διαθέτη και τηλεόραση με usb θήρα εισόδου με ενσωματωμένο player, θέλω να συνδέσει το κινητό με την τηλεόραση (ως δίσκος) και να δοκιμάσει να παίξει κάποιο video που έχει όμως τραβηγμένο με το κινητό, και θέλω να μου πεί αν ακούγετε ο ήχος απο την tv. Εγώ που το δοκίμασα αλλά με το desire το απλό που έχω τώρα και με μια Samsung LED series 7 46' ναι μεν παίζει τα βίντεο αλλά χωρίς να ακούγετε ο ήχος και γράφει μη υποστηριζόμενο φορματ ήχου. Στην συγκεκριμένη tv έχω βάλει εξωτερικό σκληρό δίσκο με διάφορα φορματ βιντεο και δεν κώλωσε πουθενά εκτός όταν τα βίντεο είχαν ήχο DTS. Τι φορμάτ ήχου έχουν τα βίντεο που τραβάει το desire? Το ίδιο έχει και το desire HD ? ότι και απλό desire ? Edited November 18, 2010 by agriniopk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Ενδέχεται το Σάββατο να το έχω στα χέρια μου και θέλω να ρωτήσω αυτούς που το πήραν από που προμηθεύτηκαν screen protector και αν προτιμάτε κάποια συγκεκριμένη μάρκα. Και επειδή αν παραγγείλω από internet πρέπει να περιμένω καμιά βδομάδα να έρθει, αν πάω στο πλαισιο και πάρω screen protector του HTC HD2 θα κάνει? είναι ακριβώς ίδιες οι διαστάσεις της οθόνης? Thx! Edited November 18, 2010 by Boss82 Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Οι διαστασεις θα ειναι ιδιες αν ομως παρεις γνησια δεν θα ταιριαζει το κενο που εχει η ζελατινα για τον αισθητηρα του HD2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Τι φορμάτ ήχου έχουν τα βίντεο που τραβάει το desire? Το ίδιο έχει και το desire HD ? ότι και απλό desire ? Αν δεν κάνω λάθος ο ήχος που καταγράφει είναι .amr Άντε να το πάρουμε και εμείς στα χέρια μας.... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Οι διαστασεις θα ειναι ιδιες αν ομως παρεις γνησια δεν θα ταιριαζει το κενο που εχει η ζελατινα για τον αισθητηρα του HD2.... Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, ευχαριστώ. Πάντως βρήκα αυθεντικό screen protector εδώ οπότε μάλλον αύριο θα πάω να πάρω:) Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 αν πάω στο πλαισιο και πάρω screen protector του HTC HD2 θα κάνει? είναι ακριβώς ίδιες οι διαστάσεις της οθόνης? Θα συνιστούσα να περιμένεις για κάποιο που θα απευθύνεται αποκλειστικά στη συσκευή σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 η brando παντως τα εχει ετοιμοπαραδοτα εγω παραγγειλα θηκη σιλικονης και μπαταρια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbest16 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Παιδια μολυς το απεκτησα κ εγω σημερα απο Γερμανό...Φανταστικη συσκευη κ τα σχολεια περι οθονης οτι ειναι χαλια πιστευω ειναι αρκετα υπερβολικα για οσους τα καναν...Ενταξει ειναι ενα σκαλοπατι ποιο κατο απτην AMOLED αλλα οχι χαλια... Οσω για την μπαταρια ειναι οντως ενα προβλημμα αν βγαλει η εταιρια τα 1500mAh πιστευω να εχει καλυτερη αυτονομια... Σε γενικες γραμμες περα τις μπαταριας κ της οθονης που δεν εχει τοσο ζωντανα χρωματα αγγιζει την τελειοτητα στα αλλα σημεια κ ταχυτητα κ photos κ video σε πολυ καλο επίπεδο Edited November 18, 2010 by vwbest16 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Το ειδα τωρα σε ενα συναδελφο. Σαν κατοχος εγω και hd2 παλιοτερα και desire amoled τωρα δεν μπορω να πω οτι η οθονη του υστερει. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Το ειδα τωρα σε ενα συναδελφο. Σαν κατοχος εγω και hd2 παλιοτερα και desire amoled τωρα δεν μπορω να πω οτι η οθονη του υστερει. Το μόνο πρόβλημα είναι που καθρεπτίζει αρκετά, όταν έχει ήλιο έξω. Στα υπόλοιπα είναι σχεδόν αντάξια των AMOLED, χωρίς να έχει μάλιστα κιτρινίλες κλπ... :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Ξαναπαηγα και το ειδα τωρα για το μεγεθος γραμματοσειρας σε σχεση με το desire.Παρολο που εχει 15% μεγαλυτερη οθονη στις επαφες ιδια γραμματοσειρα που δεν ειναι και η καλυτερη για καποιους σαν εμενα ...λιγο μεγαλυτερους σε ηλικια.Μηπως μπορει να μεγαλωσει ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδιά καλημέρα σας και εύχομαι να χαρείται το κινητό σας όσο περισσότερο γίνεται... Θα ήθελα μια χάρη... Μπορεί κάποιος κάτοχος του DHD να ανεβάσει κάποιες φώτο με κανονικό και χαμηλό φωτισμό, που έχει τραβήξει με το κινητό, να δούμε την πολυδιαφημισμένη 8άρα κάμερα.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο ψείρας στα θέματα αυτά από εμένα:p Πρέπει να το πιάσω για να βγάλω συμπέρασμα. Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι όσο κακό φαντάζομαι.:rolleyes: Αυτό που έλεγαν στο xda για τον τρόπο τοποθέτησης του καπακιού της sim ισχύει Νίκο? Ώστε να μην μένουν κενά? Σε λίγο θα μας πείς ότι το καπάκι του dhd είναι χειρότερο και από αυτό της συσκευής που έχεις για avantar :p:lol::p Δεν είπα ότι είναι χειρότερο.Δεν εξέφρασα άποψη μιας και δεν έχω το κινητό.Απλά ρώτησα αν θα αντέχει σε τέτοια χρήση που είπα. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts