moment_v Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Η γλώσσα του μενού δεν επηρεάζει τη γλώσσα γραφής. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavarakos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Αυτες τις μερες προκειται να το αγορασω αλλα εχω μπει σε διλλημα με το 9800 torch...Δεν ειχα ξανα ΒΒ και δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 τελικά μάθαμε αν και πότε θα κυκλοφορίσει απο παροχους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Διαβασα εδώ http://greekberry.com/2010/12/29/cosmote-leaked-news/ κάτι ενδιαφέρον για το 9800. Για το 9780 έχω ακούσει από το νέο χρόνο... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavarakos Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Εγω ημουν ετοιμος να παω να τσιμπησω το 9780 και τελευταια στιγμη δεν πηγα γιατι με επηρεασε ενας απο μαγαζι κινητων που ρωτησα μια γνωμη, λεγοντας μου οτι δεν αξιζει να παρω ΒΒ γιατι "Δεν ειναι και τοσο για Ελλαδα". Αμα εμενα Αμερικη θα μου το προτεινε :P Edited December 31, 2010 by anavarakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Γιατι δεν ειναι και τοσο για Ελλαδα ? σου εξηγησε τους λογους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Εγω ημουν ετοιμος να παω να τσιμπησω το 9780 και τελευταια στιγμη δεν πηγα γιατι με επηρεασε ενας απο μαγαζι κινητων που ρωτησα μια γνωμη, λεγοντας μου οτι δεν αξιζει να παρω ΒΒ γιατι "Δεν ειναι και τοσο για Ελλαδα". Αμα εμενα Αμερικη θα μου το προτεινε :P To πιθανότερο είναι ότι ήθελε να πουλήσει κάτι άλλο. Πάντως το μόνο επιχείρημα του "δεν είναι για Ελλάδα", αφορά μόνο τη μή δυνατότητα χρήσης του AppWorld για όσους έχουν το OS 6, καθώς για το 5άρι υπάρχει τρόπος. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 φιλε μου σε ποιο μαγαζι στο ειπανε?εχοθν φερει το 9780 στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccloudneo Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 To πιθανότερο είναι ότι ήθελε να πουλήσει κάτι άλλο. Πάντως το μόνο επιχείρημα του "δεν είναι για Ελλάδα", αφορά μόνο τη μή δυνατότητα χρήσης του AppWorld για όσους έχουν το OS 6, καθώς για το 5άρι υπάρχει τρόπος. Βασικα η αληθεια ειναι οτι στο 9780 μου δουλευα κανονικα AppWorld με το γνωστο κολπο Wi-Fi μεχρι που το εκανα update και εγκατεστησα την τελευταια εκδοση :S Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να κανω downgrade τωρα η καποιο αλλο τρικ για να παιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Εισαι σίγουρος οτι το έκανες με το 9780; Αυτό έρχεται με προεγκατεστημένο το ΟS6 και είναι αδύνατον με αυτό το λογισμικό να μπεις στο AppWorld από χώρα που δεν υποστηρίζεται. Μήπως είναι άλλο μοντέλο Bold; Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Εισαι σίγουρος οτι το έκανες με το 9780; Αυτό έρχεται με προεγκατεστημένο το ΟS6 και είναι αδύνατον με αυτό το λογισμικό να μπεις στο AppWorld από χώρα που δεν υποστηρίζεται. Μήπως είναι άλλο μοντέλο Bold; Και εγω με το 9780 white pearl (πανεμορφο λεμε) της T-mobile (απο αμερικη το εφερα) μπαινω κανονικα μεσω wifi στο bb app world. Εχει βγει επισημη καινουρια εκδοση λογισμικου απο την τουρκικη εταιρια AVEA αλλα δεν κανω αναβαθμιση γιατι δεν θα μπορω να μπω στο app world. Αυτος ειναι και ενας λογος που πουλησα το 9800 γιατι δεν εμπαινε ουτε με την μαμισια εκδοση που ειχε πανω στο app world. Οφειλω να πω οτι σε σχεση με το 9800(το οποιο δεν αργουσε) , το 9780 αργει στα μενου πιο πολυ (ειδικα εγω που το φορτωσα απο το app world με τοσες εφαρμογες). Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Εγώ πάντως με το 9780 από Expansys και την μαμίσια εκδοση .294 δεν μπορώ να μπω με το WiFi στο AppWorld.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccloudneo Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εμπαινα κανονικοτατα φιλε μου μεχρι το update. Απλα εκανα το λαθος του update χωρις να το ψαξω πριν. Οσο για το αν ειναι το 9780 πιστεψε με ειναι, γιατι δουλευω σε εταιρια ηλεκτρονικων και εβαλα τον product manager να το κανει εισαγωγη απο εξω για να το παρω :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δικό μου το λάθος, μπορείς και μπαίνεις στο AppWorld με την .294 Το έκανα κι εγώ το πρωϊ, με το WiFi και κατέβασα 2-3 free apps.... Απλώς το είχα δοκιμάσει μόλις το είχα πρωτοπάρει χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το BIS και δεν έμπαινε...... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavarakos Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 φιλε μου σε ποιο μαγαζι στο ειπανε?εχοθν φερει το 9780 στην ελλαδα? Καλησπερα και χρονια πολλα !! Αργησα να απαντησω γιατι ελειπα διακοπες :) Λοιπον για το κινητο ηταν να το αγορασω αλλα πριν παω, εκανα μια σταση στον γερμανο να ρωτησω αν υποστηριζει την cosmote 2in1 γιατι κατι μου ελεγαν πως θα εχεις προβλημα κτλ. Και λεγοντας αυτα μου ελεγαν ταυτοχρονα οτι θα ηταν καλυτερα να παρω android κινητο..και οτι το ΒΒ δεν ειναι κ τοσο για Ελλαδα...Και οτι τελος παντων με αυτα κ αυτα με εκαναν κ δεν πηγα να το αγορασω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 οταν εχουμε την εφαρμογη whatsapp τρωει πολυ ιντερνετ? δηλαδη εγω με τα 150 mb μου φτανει η να την σβησω καλυτερα ? κανεις δεν ξερει να μου πει? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Σου φτάνει (αν δε στέλνεις συνέχεια βίντεο κλπ) - μπορείς να κοιτάς και μέσα από την εφαρμογή την κατανάλωση δεδομένων για να βεβαιωθείς. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignts Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα το φέρει η Vodafone; Παράθεση Blackberry 9780 Bold | Blackberry Playbook 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα το φέρει η Vodafone; Υπάρχει στον κατάλογο Φεβρουαρίου της Vodafone στα 499 Ευρώ! Σχετικά χαμηλή τιμή είναι σε σχέση με τα 500+ που κόστιζε ο προκάτοχός του, το 9700. Δεν αναφέρει κάποια διευκρίνηση σχετικά με την διαθεσιμότητα οπότε θεωρητικά είναι ήδη διαθέσιμο αλλά λογικά σε κάθε περίπτωση θα είναι διαθέσιμο μέσα στο Φεβρουάριο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignts Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Άψογα! Γιατί τα 700€ του Torch, μου φένονται πολλά. Άντε να δούμε και τί επιδότηση θα πάρουμε φέτος. Παράθεση Blackberry 9780 Bold | Blackberry Playbook 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efib Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλησπέρα,θέλω να μου πείτε σε ποιές απο τις παρακάτω περιπτώσεις μου "τρώει" ΜΒ 1)Έχω συνδεσει λογαριασμο e-mail έχω εισερχόμενα και τα ανοιγω(αν δεν τα ανοίξω?) 2)Μπαίνω σε facebook,msn,περιήγουμε στο internet,youtube application 3)Μπαίνω στο blackberry app world 4)Μπαίνω στο maps Γενικά,πότε δεν "τρώει" MB? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλησπέρα,θέλω να μου πείτε σε ποιές απο τις παρακάτω περιπτώσεις μου "τρώει" ΜΒ 1)Έχω συνδεσει λογαριασμο e-mail έχω εισερχόμενα και τα ανοιγω(αν δεν τα ανοίξω?) 2)Μπαίνω σε facebook,msn,περιήγουμε στο internet,youtube application 3)Μπαίνω στο blackberry app world 4)Μπαίνω στο maps Γενικά,πότε δεν "τρώει" MB? Ευχαριστώ :) Καλημερα Οπως καταλαβαινεις σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις το τηλεφωνο σου συνδεεται με τους blackberry servers της Vodafone για να σε εξυπηρετησει οποτε σου τρωει απο το προγραμμα των MB Φυσικα αν εισαι συνδεδεμενη σε WiFi δικτυο δεν σου τρωει ΜΒ. Οταν ενα mail ερθει στο κινητο σου, εχει ξοδεψει λιγο απο το προγραμμα σου, ειτε το ανοιξεις εσύ ειτε όχι. Απλως αν το mail εχει attachment καποιο αρχειο και επιλεξεις να ανοιξεις το αρχειο αυτο τοτε θα σου φαει παραπανω απο το προγραμμα σου αναλογα με το μεγεθος του αρχειου Οταν το δουλευεις σαν απλο τηλεφωνο (κλησεις, sms, να ακους μουσικη, να τραβας φωτο κ.τ.λ) τοτε δεν σου τρωει απο τα MB Απο ολα αυτα που περιγραφεις μονο το youtube και το υπερβολικο blackberry maps, μπορουνε να σου ξοδεψουνε το προγραμμα χωρις να το καταλαβεις. Ολα τα αλλα και μερα νυχτα να τα κανεις δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Δε νομιζω η τιμη του να ειναι χαμηλοτερη απο αυτη του 9700. Προσφερει παραπανω (διπλασια μνημη , καμερα 5mp , os6 ) και ειναι δυσκολο να ειναι φθηνοτερο απο το 9700. Επισης περιεργεια εχω να δω την τιμολογηση του 9800 το οποιο καταφθανει απο τη vodafone σε λιγο καιρο. υ.γ. Αγορασα σημερα απο ebay to 9780 white pearl unlocked για 560€. Αντε να ερθει...Εχω ηδη το 9800 αλλα ειναι θεριο και βαρυ.Με το που ερθει το 9780 το 9800 παει για πωληση.. τελικά ειχαν δικιο αυτοι που είχαν πει οτι θα εχει χμηλότερη τιμή απο το 9700 (για cosmote vodafone μιλάω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Γνωρίζετε αν η μπαταρία από το 9700, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο 9780? Είναι απολύτως συμβατές οι ίδιες μπαταρίες και για τις 2 συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Ναι και οι δύο την MS1 έχουν. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts