Jump to content

enwsiths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    149
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by enwsiths

  1. Εδώ και μια εβδομάδα ειμαι κάτοχος του 11 pro max. Είχα δώσει το 12 pro max και είχα μείνει με ένα ταπεινό se 1st gen με σκοπό να περιμένω τα 13αρια, αλλά το πέτυχα σε τιμή που ήταν δύσκολο να αντισταθώ. Και τώρα είμαι σε δίλλημα. Να παραμείνω στο 11 pro max που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα ακόμα και από την μπαταρία (παρά το γεγονός ότι έχει υγεία 86%) ή με το που βγουν τα 13αρια να πάω σε κάποιο από αυτά?
  2. enwsiths

    Google Pixel 4

    Έχουν όντως εξαιρετική μπαταρία τα μοντέλα της σειράς a, αλλά προτιμώ μία ναυαρχίδα 2ετίας από ένα φρέσκο midrange.
  3. enwsiths

    Google Pixel 4

    θυμάμαι το πρώτο pixel που είχα ήταν το 2 xl. Δεν είχα κανένα παράπονο πλην της μπαταρίας. Για να βγάλω μέρα ήθελα την κλασική βραδινή φόρτιση για να το έχω γεμάτο το πρωι και μία ακόμα το απόγευμα. Με είχε ξενερώσει τότε και το είχα δώσει. Αλλά είναι το σκάλωμά μου τέτοιο με το 4άρι που δεν θα με πείραζε αν το φορτίζω και αυτό το απόγευμα για να βγάλει τη μέρα. Είχα και το 3a xl το οποίο ήταν κομπλέ από μπαταρία αλλά ένα κλικ πιο ''αργό'' απο το 2xl και το έδωσα και αυτό. Πήγα μετά στο blackberry key2 αλλά πλέον δεν υποστηρίζεται από την tcl καιι το έδωσα για το 4άρι που το ήθελα καιρό.
  4. enwsiths

    Google Pixel 4

    Από εκεί που το πήρα refurbished σε mint condition η διαφορά ήταν 25 ευρώ για το 4 σε σύγκριση με το xl, αλλά το επέλεξα αφ'ενόςς λόγω μεγέθους παρά το γεγονός ότι έχει αισθητά χειρότερη μπαταρία αλλά αφετέρου γιατί βρήκα το oh so range χρώμα που το ήθελα. Ήδη τίμησα spigen liquid crystal clear case και spigen glastr tempered glass.
  5. Τσέκαρε ebay.de ή κάποιο ευρωπαϊκό amazon για μεταχειρισμένο κυρίως γιατί για καινούριο οι τιμές είναι τσιμπημένες. Εναλλακτικά σε κάποιο ελληνικό φόρουμ πώλησης.
  6. Την τσέκαρα και εγώ την προσφορά που λες (φυσικά αποστολή γινεται μόνο σε κατοίκους Γερμανίας) δηλ. το 4a 5g στα 399 αλλά εν τέλει κατέληξα στο 4. Αν έβρισκα το 5 σε καλή τιμή θα το έπαιρνα, γιατι στα 629 δεν..
  7. enwsiths

    Google Pixel 4

    To 4 εννοείς ότι έχεις ή το xl;
  8. enwsiths

    Google Pixel 4

    Λόγω μεγέθους ήθελα 4άρι αλλά δεν βρήκα κάτω απο 400. Αλλά στην τιμή που αναφέρεις και 4xl να έβρισκα θα το έπαιρνα.
  9. enwsiths

    Google Pixel 4

    Τσίμπησα και εγώ ενα pixel 4 orange apo ebay.com και θα περιμένω να έρθει το φιλαράκι μου Μάϊο απο Αμερική να μου το κρατάει. Θα αργήσει αλλά χαλάλι για 280€ που έδωσα, refurbished φυσικά αλλά σε excellent condition.
  10. Προχθές παρέλαβα. Σήμερα το σέταρα του έβαλα θήκες, τζαμάκι κλπ. Είναι το καλύτερο piece of tech που είχα ποτέ μακράν από το δεύτερο. Του έχω έρωτα... τέλος
  11. Σωστά .apk .. autocorrect.. Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος, διότι πρέπει να υποστηρίζεται από το os. Η μαμά BlackBerry μόνο μπορεί να το κάνει (που δεν υπάρχει περίπτωση σε κινητός 6ετίας) ή κάποιος dev που να πιάνουν τα χέρια του γιατί πρέπει να γίνει signed..
  12. Δεν νομίζω. Στο 4.4 έχει μείνει.. Αλλά οι βασικές εφαρμογές που θέλω της κατεβάζω σε all. Δεν δουλεύουν όλες αλλά αυτές που θέλω δουλεύουν.
  13. Και εγώ έλεγα τέλος τα BlackBerry με os10, πάμε παρακάτω..Αλλά τι να κάνω... Εν έτει 2020 αγόρασα σφραγισμένο passport..Έχω λατρεία για αυτή την εταιρία.. Ατελείωτη.. Πιο μεγάλη πλάκα έχει ότι όντως θα το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο τηλ και τα email μου θα τα βάλω σε αυτό..
  14. Και εγώ τα είχα δώσει γιατί λέω πάλιωσαν και μετά τα γύρευα.. Θα σου έλεγα να δώσεις το ένα και να κρατήσεις το άλλο. Εγώ μετάνιωσα που τα έδωσα όλα. Ειδικά το χειρότερο που είχα κάνει ήταν ότι είχα πουλήσει το passport red..το οποίο ήταν και πανέμορφο. Παρότι το silver που είναι μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα που το έδωσα. Αλλά τώρα τα έσκασα χοντρά (πάντα σε σχέση με την χρηστική τους αξία) αλλά χαλάλι.. Και για εμένα χαλαρά είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτε.-
  15. Χθες το παρήγγειλα από amazon.de. Το είχα στο παρελθόν άλλες 5 φορές (όλα τα χρώματα πέρασαν από τα χέρια μου). Έσκασα 265 τελική τιμή για σφραγισμένο λευκό QWERTY αλλά χαλάλι για το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει στα χέρια μου ποτέ..Μόλις έρθει θα πάρει τη θέση του iPhone se ως δεύτερο κινητό και δε το ξανά πουλάω ποτέ..
  16. To 4a αναμενεται πολυ ωραιο... Το 3xl παντως κραταει καλα ακομα...
  17. Best Business Class smartphone: Blackberry Keyone Best Value for Money Smartphone: Xiaomi Mi A1 Best Camera smartphone: Pixel 2 XL Best Tablet: iPad pro 12,9 2017 Best Wearable: Apple watch 3 42mm
  18. Και πολύ καλά έκανες αδερφέ! Και από τα δικά μου χέρια είχαν περάσει τα περισσότερα bb10 μοντέλα και είχα ξεμείνει με ένα Z10, αλλά τον τελευταίο μήνα μέσω ebay και amazon απέκτησα τα passport se, Z10 red edition, Z30, Q10 και Priv και δεν το μετανιώνω καθόλου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτες που αναφερεις τρεχουν στο πασπορτ μου ειτε με την εγκαταση παλαιοτερης apk απο το apkmirror ειτε με τη μεθοδο του cobalt απο το crackberry: https://forums.crackberry.com/blackberry-10-os-f269/cobalts-official-google-apps-landing-page-965257/ .
  19. Τι ακριβως ψαχνεις φιλε μου?
  20. Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο μεχρι στιγμης. Τωρα εαν στο μελλον τα updates κανουν laggy, εδω ειμαστε να το συζητησουμε.
  21. Νεος κατοχος του Α1 και πρωτη φορα χιαομι μετα απο χρονια blackberry και διαλλειματα με iphone. Ουσιαστικα το πηρα προσωρινα μεχρι να βγαλει η blackberry to ''key2'' αλλα μου αρεσει απιστευτα και σκεφτομαι να το κρατησω ειτε να παει στο μι μιξ 2ς, γιατι πραγματικα εχω εντυπωσιαστει. Μου λειπουν βεβαια καποια τουικς της blackberry αλλα και παλι το κινητο φυσαει..
  22. enwsiths

    iPhone X

    Καλησπερα στην παρεα. Μια ερωτηση ρε παιδια, Εχω ενα αξιοσεβαστο ποσο επιδοτηση και σκεφτομαι σοβαρα να παρω το ipone x ή το iphone 8 plus. Τι προτεινετε παιδια.
  23. Το ειχα απωθημενο πολυ καιρο αυτο το τηλεφωνο αφου τοσα χρονια blackberry χρηστης αλλα αλλαξοδρομησα στην πορεια για το αιφον 7 και τωρα που το εβαλε το ισοπι σε τρελη Κυριακη στα 250 ευρα (την περασμενη Κυριακη) το τσιμησα. Το σκεφτηκα πολυ και ειπα ας το τσιμπησω αφου ειναι και η τελευταια συσκευη που εβγαλε η blackberry (οι αλλες βγηκαν απο alcatel και tcl), παρα τα οποια προβληματα διαβαζα οτι εβγαζε τοσα χρονια λογω του sd808. Τελικα οχι μονο δεν το εβαλα στο συρταρι για συλλογη αλλα κατεληξα να μεταφεωρ τη σιμ απο το αιφονι και να το εχω σαν πρωτη συσκευη. Τρελος ερωτας.. Αντε να ανακοινωσει τα νεα κινητα για το 2018 η ΒΒ να πεσει και η τιμη του keyone να το παρω. One blackberry forevah blackberry τελικα..
  24. Μια απο τα ιδια αδερφε! Εχω iph7 , priv και passport red και μαντεψε ποιο ειναι το αγαπημενο μου? Αιωνια αγαπη αυτα τα ατιμα τα blackberry απο τοτε που πρωτοεπιασα στα χερια μου το bold 9000..
  25. Το παρήγγειλα, πιστεύω μέχρι Τετάρτη να μου έρθει (είμαι Ηράκλειο Κρήτης). Στο μεταξύ έχω κάνει κολάζ από άλλες ζελατίνες να καλύπτουν την οθόνη για να το χρησιμοποιώ :) .
×
×
  • Create New...