Jump to content

efib

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About efib

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

efib's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. efib

    iPhone 4

    H voda μου το δίνει τωρα σε καλύτερη τιμη και παίρνω την κοσμοτε και τους λεω μου το δίνουν τοσο απο βονταφον εσεις ποσο..και μου λέει 519 και τους λεω ωραια τοτε θα κάνω φορητότητα και μου λενε να παρω εγω ενα νουμερο 13897 μου φαίνεται..και το νουμερο δεν λειτουργει..και μου το επαιζε αυτη στο τηλεφωνο..μου λεει σας εκαναν μια προσφορα(519 ευρω) και δεν την δεχτηκατε..ε λεω και εγω δεν θα σας παρακαλάω για να σας δώσω λεφτα..κανω αιτηση για φορητότητα αυριο και αν δεν μου κανουν αντιπροσφορα δεν θα κάτσω να σκάσω γιατι με τσαντισαν σήμερα πολυ..:mad:
  2. efib

    iPhone 4

    Καλημέρα απο εμενα, είδα τις τιμες του iphone 4s 16GB στην cosmote και στην vodafone και στο πρόγραμμα με τα 30ευρω με σύνδεση για 2 χρονια η cosmote το δίνει 519 και η vodafone 439, εγω είμαι στην cosmote και μαλλον θα τους πω να κάνω φορητότητα για voda γιατι το βρίσκω λίγο κλεψιμο για την ίδια συσκευη στο ίδιο πρόγραμμα 80ευρω διαφορά, λέτε να μου κάνουν καλύτερη τιμη?
  3. Δεν είπα οτι δεν είναι καλο κινητό απλως καποιος ρώτησε για το πληκτρολόγιο και του είπα για την αντιμετώπιση που είχα απο την rim που ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ οπότε δεν είναι θέμα καλου-κακου κινητού αλλα αθλιου after sale costumer care που είναι η τουλάχιστον πρέπει να ειναι τοσο σημαντικό οσο οποιαδήποτε αλλη λειτουργία της κάθε επιχείρησης που σέβεται τους πελάτες της
  4. Τι να σου πω..παρτο και ευχήσου να μην εχει προβλημα αν το χρειάζεσαι για την δουλειά σου..πάντως το after sale costumer care απαράδεκτο..εμένα με έχει καταβολέψει αυτο το κινητό αλλα μόλις παρω επιδότηση θα πάρω iphone.. Παρ'ολα αυτα εχει και μια υποψία οτι μπορεί και να μην πήγε στην αντιπροσωπία γιατι μου το έφεραν σε ενα κουτι απλα με ενα αυτοκόλλητο της blackberry με το pin και το IMEI και το κινητό ηταν μεσα σε ένα σακουλάκι..τι να πω..πρέπει να το σιγουρέψω..:O
  5. Ήρθαν..το δικο μου είχε αυτο το πρόβλημα, το έστειλα για αντικατάσταση και μου έφεραν χειρότερο..έτσι εκτιμά η rim τους πελάτες της..:O
  6. Καλησπέρα, τα πιο οικονομικά είναι το cosmote απεριόριστα 20 (το 15 καταργήθηκε) και bis με πάγιο 7 ευρώ (100MB)
  7. Καλησπέρα, ειχα στείλει το κινητό μου για αντικατάσταση και σήμερα μου έφεραν άλλο, στο προηγούμενο είχα το blackberry protect, ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω restore απο το παλιό στο νέο? PIN 23647873 για όποιον μπορεί βοηθήσει :)
  8. Καλησπέρα,που υπάρχει αυτo το topic για τα διπλα γράμματα στο bb 9780; Έχω ακριβως το ίδιο προβλημα με το bb μου. Απο το e-shop το πήρα και τους το έδωσα πίσω για να το φτιάξουν. Υπάρχει περίπτωση να το αντικαταστήσουν;
  9. Σε εμένα συμβαίνει αυτο,πρέπει να γράφω πολυ γρήγορα για να πατιέται κανονίκα..λίγο εκνευριστικό είναι..
  10. dn boro na se voithiso se auto rota ton thief i ton rokko sigoura tha boresoun na se voithisoun :)
  11. kalhspera file ... na se rotiso...exo trelathi edo k 1 mina prospatho na kano allagi logismikou se ena blackberry bold 9000 katevasa ta panta k de ginete tpt mou vgazi kati gia service...mipos xereis ti mporo na kano ???
  12. Καλησπερα,κατεβασα απο το app world το mobile data alerter ηταν δωρεαν σε trial εκδοση,ξερει καποιος ποτε θα τελειωσει η δοκιμαστικη περιοδος και ποια θα ειναι η χρεωση για την εφαρμογη?Δεν βρηκα καποια αναφορα στο app world.Ευχαριστω :)
  13. Θά μπορούσες να προτείνεις κάτι για να με βοηθήσεις?
  14. Το πρόβλημα είναι οτι 1ον)κολλάει απελπιστικά και 2ον)μου βγάζει συνέχεια ενα σωρό updates για τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει..πρώτα ηταν upadate στο app world απο την εκδοση χ.χχ.63 στην έκδοση x.xx.69 ρώτησα αλλα άτομα και δέν τους είχε έρθει καμμία ενημέρωση. Χθές μου έβγαλε upadates στα windows live messenger,aol,facebook και τα περισσότερα απο αυτα ειναι είναι απο την έκδοση x.xx.63 στην έκδοση x.xx.69 και μου φαίνεται λίγο παράξενο..τί προτείνεις? Ευχαριστώ:)
  15. Παιδιά έχω την εντύπωση οτι έχει ιό το κινητό μου..μπορεί κάποιος να μου πεί τί να κάνω ή που να το πάω να μου το φτιάξουν?Όποιος θέλει και μπορεί ας μου στείλει το pin του ή το msn του να μιλησουμε ή και απο εδώ..το pin μου είναι 238AEAEF Ευχαριστώ :)
×
×
  • Create New...