Jump to content

ignts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ignts

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ignts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολύ ευγένεια έχει πέσει, καλή τύχη μόνο σε εμένα!!!
  2. Εεεμ βασικά εμένα μόνο τα ελληνικά μου λύπανε, κατά τα άλλα είναι φανταστικό και για μένα μονόδρομος αν έχεις μαύρο μούρο για τηλέφωνο. Cheers
  3. Μόνο και μόνο για το ελληνικό πληκτρολόγιο αξίζει τον κόπο!!! Τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορο! Σε bridge mode το δουλεύω και τώρα.
  4. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Θα έλεγα ότι εξαρτάτε από τί εφαρμογές χρησιμοποιεί ο καθένας και τί χρήση θέλει να κάνει. Π.χ. εμένα που το βασικότερο μου θέμα είναι το email και μετά twitter και watsapp με ολίγον από fb, msn, shazaam, θεωρητικά θα μπορούσα να διαλέξω οποιοδήποτε λειτουργικό. Έχω επιλέξει λοιπόν blackberry για μία σειρά από άλλους λόγους, γιατί πρακτικά δεν χρησιμοποιώ πάνω από 10 εφαρμογές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή δεν θελώ πολλές εφαρμογές μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά με dumb phone. Cheers
  5. Σίγουρα παίζει έναν ρόλο, όμως οι εφαρμογές που με ενδιαφέρουν υπάρχουν πλέον σχεδόν όλες σε όλες τις πλατφόρμες όποτε σίγουρα όχι τον σημαντικότερο.
  6. Καλησπέρα, μπορεί παρακαλώ να μπει το Blackberry 9105 Pearl?
  7. +1 Με αφήνει παγερά αδίάφορο. edit: Επίσης νομίζω θα έπρεπε στο Poll να υπάρχει και η επιλογή "δεν με ενδιαφέρει" η οποία είναι διαφορετική από το ΔΞ/ΔΑ.
  8. Vodafone, με full σήμα στο σπίτι, κανένα πρόβλημα όπως και όλοι οι καλεσμένοι που έιναι vodafone δηλωμένοι στο full σήμα. edit: Όλοι με συμβόλαια, κανένα καρτοκινητό.
×
×
  • Create New...