apocalypse80 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Βρήκα αυτό http://www.lg-phones.org/how-to-root-android-2-3-gingerbread-on-lg-optimus-one.html αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει. Εγώ έκανα αυτό (η ίδια διαδικασία αλλά πολύ πιο αναλυτικά): http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15454927&postcount=7 και δούλεψε μια χαρα. Χρειάστηκε να κάνω on/off το usb debug την ώρα του rooting και ένα extra reboot - μετά το update του superuser, αλλιώς δεν ήθελε να κάνει update το busybox - αλλά τελικά έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Δοκίμασες το Flash Playr 10.3 αν δουλεύει με rooted 2.3.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Η μπαταρία πόσο σας κρατάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 πάντως με την 2.2.2 πήγαινε πολύ καλύτερα το κινητό ακόμα και από μπαταρία . Sent from my Herotab C8 facepalm........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 για restart γενικα σε κινητα android α) θελει εφαρμογη που το κανει αλλα απαιτειται root ή b) περνας μια custom rom που θα εχει την επιλογη restart παντως στο x10 mini, μπορουσες να κανεις επανεκκινηση πατωντας συγχρονως το κουμπι on/off με το κουμπι home... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOMIKSM Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΤΙΚΕΤΑΣ? ΤΟ GPS ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ IGO8 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 10, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Τελικά το root έγινε μια χαρά. Τρώει κάτι κόλληματά αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Sent from my LG-P500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 παιδια, ποιες εφαρμογες δεν υπαρχει φοβος να τις σβησουμε? απο τις stock εννοω... σχεδον καμια τους δεν χρειαζομαι, αν μπορει καποιος να μου ποιες να μην διαγραψω κ αμα τις διαγραψω τι φοβος υπαρχει??? επισης, ποιον browser χρησιμοποιειτε??? σε android 2.1 ειχα τον dolphin, αλλα τωρα μου κανει κατι κολληματα... ποιον μου προτεινετε??? :) παιδια κανεις δεν γνωριζει??? τουλαχιστον ας απαντησει καποιος για τον browser... δεν μπορω να βρω καποιον αλλο, εκτος απο τον opera mini, που δεν με βολευει κ πολυ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 τελικά αξίζει η αναβάθμιση ή καλύτερα να μείνω εκεί που είμαι? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 παιδια κανεις δεν γνωριζει??? τουλαχιστον ας απαντησει καποιος για τον browser... δεν μπορω να βρω καποιον αλλο, εκτος απο τον opera mini, που δεν με βολευει κ πολυ... :) Δοκίμασε τον miren browser. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Αξιζει λεει? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Πόσο σας κρατάει η μπαταρία του και με τί χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Δοκίμασε τον miren browser. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk δεν υπαρχει στο μαρκετ... λογικα δεν υποστιριζει 2.2... ουτε ο dolphin υπηρχε στο μαρκετ, απο ενα site τον κατεβασα κ τον περασα στο κινητο... γενικα πολλες εφαρμογες που ειχα στο Mini μου με 2.1 απο το μαρκετ, τωρα δεν υπαρχουν στο μαρκετ... τι να παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Αξιζει λεει? Sent from my LG-P500 using Tapatalk βοήθησε με λίγο φίλος. Που είδες βελτίωση? ευχαριστώ:) Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Μια ερώτηση για αυτούς που έχουν δοκιμάσει και τα δύο... πως θα συγκρίνατε την επίσημη 2.3.3 σε σχέση με custom rom CM7 και Franco Kernel, ιδιαιτέρα στον τομέα της απόδοσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 δεν υπαρχει στο μαρκετ... λογικα δεν υποστιριζει 2.2... ουτε ο dolphin υπηρχε στο μαρκετ, απο ενα site τον κατεβασα κ τον περασα στο κινητο... γενικα πολλες εφαρμογες που ειχα στο Mini μου με 2.1 απο το μαρκετ, τωρα δεν υπαρχουν στο μαρκετ... τι να παιζει??? Δεν υπαρχει ο dolphin στο μαρκετ? βοήθησε με λίγο φίλος. Που είδες βελτίωση? ευχαριστώ:) Υπαρχει βελτιωση σε πολλα πραγματα που εχουν ειπωθει στις πιο πισω σελιδες, κανε την αναβαθμιση και θα καταλαβεις Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Δεν υπαρχει ο dolphin στο μαρκετ? Sent from my LG-P500 οχι φιλε μου... κανω αναζητηση κ δεν τον βρισκει... κ αλλα προγραμματα που ειχα στο μινι με αναζητηση δεν μου τα βρισκει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 (edited) Δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή Market Enabler και να αλλάξεις τα carrier settings(αφού πρώτα κάνεις save τα δικά σου πατώντας στο κουμπί) και πες μας αν σου τις βγάζει. Επίσης δες αν έχεις την τελευταία έκδοση του market. Εμένα λειτουργεί κανονικά ο Dolphin HD, μπορεί να παίζει κάτι με τον λογαριασμό σου στο google. Edited July 10, 2011 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 οχι φιλε μου... κανω αναζητηση κ δεν τον βρισκει... κ αλλα προγραμματα που ειχα στο μινι με αναζητηση δεν μου τα βρισκει... :( Εμενα γιατι μου το βγαζει? http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/20110710204759.png Δεν υπαρχει λογικη να τρεχουν εφαρμογες στο μινι και να μην τρεχουν στο P500 Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 παιδες καλησπερα μηπως θα μπορουσε καποιος να ανεβασει την μαμα ρομ 2.3 γιατι το δικο μου δεν την βλεπει την αναβαθμιση και εχω την 2.2.2 και μου λεει πως ειναι η πιο ενημερωμενη. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Έτοιμο και το δικό μου. Η αναβάθμιση έγινε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και το μόνο που χάθηκε είναι το root. Αρχίζω τεστάκια και μετά από μια εβδομάδα (αύριο φεύγω για διακοπές) τα συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 ολες οι εφαρμογες ανοιγουν πιο γρηγορα. η μεταφορα απο και προς την SD γινεται πιο γρηγορα. πιο γρηγορο ανοιγμα κλεισιμο. σφαιρατο μιλαμε ηρθε η ωρα να απολαυσουμε παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 (edited) Στο Angry Birds που ψιλο κολούσε πάει αρκετά καλύτερα πάντως... Edited July 10, 2011 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_thibs Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 ειμαι κ εγω μελος της παρεας εδω κ μια εβδομαδα κ ολα οκ εκανα κ την αναβαθμιση αλλα το ροοτ νομιζω οτι ειναι απαραίτητο αρα ενας καλος οδηγος ισως μας σωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 το ροοτ νομιζω οτι ειναι απαραίτητο αρα ενας καλος οδηγος ισως μας σωσει. Στο πρώτο post κοίταξες; Επίσης αν θέλεις μη γράφεις με μορφή τύπου sms, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts