Jump to content

[Επίσημο] HTC HD7

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα πάει αυτές τις μέρες στο Πλαίσιο και τσέκαρα και το HD7.Τι να πω , εκτός από τις

ελλείψεις που είχε είδα ότι ήταν αργό και το touch δεν ανταποκρινόταν άμεσα όπως τα

android της samsung και htc που ήταν δίπλα του.Ίσως να φταίει που το παίδεψαν πολλοί

τι να πω.Αν ήταν έτσι όμως θα είχαν πρόβλημα όλα τα κινητά εκεί και όχι μόνο αυτό.

Ελπίζω να έφταιγε η συγκεκριμένη συσκευή και όχι γενικά να το έφτιαξαν έτσι :(

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators

Η συσκευή γενικότερα δεν έχει πρόβλημα με το scrolling, μάλλον θα έπεσες σε ταλαιπωρημένη συσκευή. Τώρα όσον αφορά τις ελλείψεις... είναι γνωστό αυτό.

ΥΓ. Κάποιος mod να αλλάξει τον τίτλο σε [Επίσημο], η συσκευή έχει κυκλοφορήσει πολύ καιρό τώρα.

Modpic.gif

παιδιά μπορεί να με διαφωτήσει κάποιος γιατί έχω χάσει επεισόδια με τα WP7 και δεν υπάρχει χρόνος να κάτσω να δω τα επεισόδια που έχασα

μερικές ερωτήσεις

αν πάρει κάποιος το HD7 δε θα μπορεί να περάσει τα προγράμματα που έχουμε για windows mobile (έχω πχ ιατρικά προγράμματα για Tytn II-WM6.κατι).Τα cab file δε θα λειτουργούνε πλέον?Είναι κλειδωμένο το καινούργιο λειτουργικό?Προγράμματα που βρήσκεις σπασμένα?(για να τα δοκιμάσεις και μετά να τα αγοράσεις αν σου αρέσουν εννοω).Με τα WP7 δε θα μπορείς να εγκαθιστάς σπασμένα?όλα τα προγράματα που έχουμε είναι για πέταμε?Αν ισχύει αυτό καληνύχτα.Θα περιμένω τα WP10.

Edited by magiarti

παιδιά μπορεί να με διαφωτήσει κάποιος γιατί έχω χάσει επεισόδια με τα WP7 και δεν υπάρχει χρόνος να κάτσω να δω τα επεισόδια που έχασα

μερικές ερωτήσεις

αν πάρει κάποιος το HD7 δε θα μπορεί να περάσει τα προγράμματα που έχουμε για windows mobile (έχω πχ ιατρικά προγράμματα για Tytn II-WM6.κατι).Τα cab file δε θα λειτουργούνε πλέον?Είναι κλειδωμένο το καινούργιο λειτουργικό?Προγράμματα που βρήσκεις σπασμένα?(για να τα δοκιμάσεις και μετά να τα αγοράσεις αν σου αρέσουν εννοω).Με τα WP7 δε θα μπορείς να εγκαθιστάς σπασμένα?όλα τα προγράματα που έχουμε είναι για πέταμε?Αν ισχύει αυτό καληνύχτα.Θα περιμένω τα WP10.

σε όλα η απάντηση είναι όχι...

Δυστυχώς το νέο λειτουργικό δεν έχει καμία σχέση με τα δικα μας καλά windows με τα cabακια και γενικώς το open mind και όχι δε θα δουλεύουν τα προγράμματα που έχεις και προς το παρόν είναι κάπως iphone style να σου δώσω μια γενική άποψη χωρίς όμως το τεράστιο backround και βεβαίως χωρίς ελληνικα ακόμη και δυνατότητα αγοράς προγραμμάτων χωρίς αλχημείες..αυτα..

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
σε όλα η απάντηση είναι όχι...

Δυστυχώς έτσι είναι. Σε γενικές γραμμές πρέπει να ξεχάσουμε τον οποιοδήποτε συσχετισμό με τα windows mobile, αφού τα WP7 ακολουθούν πια τη λογική του iOS, όλα κλειδωμένα! Το μόνο κοινό που έχουν τα δύο λειτουργικό είναι τη πρώτη λέξη "windows".

Modpic.gif

Δυστυχώς έτσι είναι. Σε γενικές γραμμές πρέπει να ξεχάσουμε τον οποιοδήποτε συσχετισμό με τα windows mobile, αφού τα WP7 ακολουθούν πια τη λογική του iOS, όλα κλειδωμένα! Το μόνο κοινό που έχουν τα δύο λειτουργικό είναι τη πρώτη λέξη "windows".

Έτσι είναι δυστυχώς Γιάννη..

Και όλοι εμείς τις παλιάς(καλής)σχολής τα περιμέναμε με την ελπίδα να εξελίξουν τα δικα μας αγαπημένα windows αλλά δυστυχώς αυτοί άλλαξαν τελείως κατευθηνση αφήνοντας μας ξεκρεμαστους..φαντάσου τι καλά θα ήταν να μην είχαν τα ανόητα κλειδώματα και περιορισμούς μιας και σα λειτουργία είναι όπως και να το κάνουμε αερινα και smoothly...

Αλλά..σεμένα όπως και σε πολλούς πιστεύω το όνομα windows ασκεί μια κάποια γοητεία οπότε όπως εχω πει πολλές φορές πριν αλλάξω στρατόπεδο θα περιμένω να δω τι ουσιαστικές βελτιώσεις θα κάνει η microsoft και ανάλογα θα δω,προς το παρόν με καλύπτει απόλυτα το HD2 μου για "έρωτας" και το nokia N8 που περιμένω για κανονικό τηλέφωνο(ελπίζω!!)

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

• Administrators
φαντάσου τι καλά θα ήταν να μην είχαν τα ανόητα κλειδώματα και περιορισμούς μιας και σα λειτουργία είναι όπως και να το κάνουμε αερινα και smoothly...

Δυστυχώς αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Απεναντίας μάλιστα το iOS στους διάφορους περιορισμούς οφείλει την φήμη του απροβλημάτιστου λειτουργικού αφήνοντας να εισέλθει σε αυτό μόνο ότι τρέχει άψογα και μέχρι εκεί και σε όποιον αρέσει. Τα ίδια θέλει να κάνει και η Microsoft πλέον διεκδικώντας κάποιο κομμάτι από την πίτα, απλά μας κακοφαίνεται περισσότερο γιατί μας είχε συνηθίσει αλλιώς. Παλιά είχαμε πραγματικά PDA δηλαδή υπολογιστές τσέπης με όλα τα συν και τα πλην που αυτό συνεπάγεται. Πλέον δεν υπάρχουν PDA, αλλά multimedia-social networking-camera-cloud-phones.

Modpic.gif

Δυστυχώς αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί.Παλιά είχαμε πραγματικά PDA δηλαδή υπολογιστές τσέπης με όλα τα συν και τα πλην που αυτό συνεπάγεται. Πλέον δεν υπάρχουν PDA, αλλά multimedia-social networking-camera-cloud-phones.

Έτσι είναι δυστυχώς και εγώ αυτό βλέπω και επειδή ΔΕΝ είμαι και πολύ του social networking μάλλον δε θα ακολουθήσω τουλάχιστον άμεσα!

Αλήθεια αν και off topic κάνα νέο σχετικά με την όποια υποστηριξη η πιθανή εξέλιξη των δικών μας 6.5 έχεις ακούσει η θα μας "φάει" το Android και μας??

Παντα φιλικα Μανος

• Administrators
Αλήθεια αν και off topic κάνα νέο σχετικά με την όποια υποστηριξη η πιθανή εξέλιξη των δικών μας 6.5 έχεις ακούσει η θα μας "φάει" το Android και μας??

Windows Mobile 6.5.X builds εξακολουθούν να βγαίνουν από τα διάφορα branches της Microsoft. Όσοι χρησιμοποιούν updated cooked roms καταλαβαίνουν ότι γίνεται δουλειά εκεί μιας και οι διαφορές είναι ορατές όσον αφορά την βελτίωση στην ταχύτητα και την απόκριση. Το τελικό αποτέλεσμα βέβαια εξαρτάται και το πόσο καλή δουλειά κάνει και ο εκάστοτε rom cooker.

Όσον αφορά τις καινούργιες εφαρμογές, πλέον βγαίνουν ελάχιστες και από μεμονωμένους developers και αυτός είναι και ο λόγος που δίνει την εντύπωση ότι το λειτουργικό σιγά σιγά αποσύρεται.

Για να κλείσω το off-topic τώρα και να επανέλθω στα των WP7, είναι σίγουρα ανησυχητικό το γεγονός ότι όλα τα thread συσκευών με το καινούργιο λειτουργικό της Microsoft είναι... "νεκρά"! Κάτι πρέπει να κάνει η Microsoft και γρήγορα!

Modpic.gif

είναι σίγουρα ανησυχητικό το γεγονός ότι όλα τα thread συσκευών με το καινούργιο λειτουργικό της Microsoft είναι... "νεκρά"! Κάτι πρέπει να κάνει η Microsoft και γρήγορα!

athanaso77++

Χρησιμοποίησα το optimus για σχεδόν μία μέρα και με άφησε αδιάφορο... Πήρε πολύ χρόνο για να το στήσω (μέχρι να καταφέρω να το πείσω ότι έχω ιρλανδικό account έκανα 3 reset στις εργοστασιακές -ωστόσο άξιζε τον κόπο, αφού δέχτηκε την visa μου!!!! -1 από τις 2 που έχω, μία παλιά της Alpha bank και κατάφερα να αγοράσω και μία εφαρμογή (0,99euros!!! ακριβά τα έχουν... τα αντίστοιχα στο iphone έχουν 0,79). Γενικά το λειτουργικό φάνηκε καλό. Ωστόσο οι λεπτομέρειες απλά ήταν εκνευριστηκές (ή δεν βρήκα πώς να το φέρω στα μέτρα μου). Τα δύο που μου έσπασαν τα νεύρα (απλά ως παράδειγμα) ήταν:

α.) είχε μόνο 3 επίπεδα φωτεινότητας της οθόνης!!! μόνο 3!!!! (ασήμαντο ναι, αλλά μου έσπασε τα νεύρα -είμαι περίεργος)

β.) για να πάρω τηλέφωνο έπρεπε να επιλέξω μία επαφή και στη συνέχεια να επιλέξω το τηλέφωνο που ήθελα να καλέσω (και όχι να πάρει by default κάποιο που θα είχα δηλώσει). Ενδέχεται αυτό να φτιάχνεται με κάποιον τρόπο, αλλά μου την έσπασε που δεν ήταν κάτι προφανές...

Α, και ένα γ.) την πρώτη φορά μου το άνοιγα μου ζήταγε να βάλω κάποιο Live id μου, ωστόσο δε μπορούσε να συνδεθεί στο Wifi αφού ζήταγε κωδικό, τον οποίο όμως δε με άφηνε να πληκτρολογίσω εκείνη τη στιγμή. έλεος, έχουν διαφορετικό Module για τη σύνδεση σε wifi στις ρυθμίσεις του κινητού και διαφορετικό όταν πρωτο-ξεκινά??

Γενικά το λειτουργικό σα φιλοσοφία και αισθητική δεν ήταν πολύ άσχημο (το περίμενα χειρότερο), ωστόσο του λείπει πολύ φινίρισμα, ώστε ο καταναλωτής να νιώθει ικανοποιημένος παρόλο που θα του λείπει ενδεχομένως ένας βαθμός ελευθερίας.

• Administrators

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες αλλά δεν μας είπες για τα σημαντικότερα...

Με τα ελληνικά τι έκανες; Μπορούσες να κάνεις edit μια επαφή; Ξέρω ότι υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για ελληνικά με δικό της πληκτρολόγιο αλλά βοηθάει καθόλου;

Επίσης... υπάρχει τίποτα στο market για file manager; Ξέρεις τι υπάρχει μέσα στον χώρο αποθήκευσης και που;

Η δυνατότητα να δει ο υπολογιστής τη συσκευή σαν mass storage και να περάσεις κάποια δικά σου video, photos κτλ υπάρχει; Τι έκανες ας πούμε με τις φωτογραφίες σου;

Modpic.gif

Με τα ελληνικά τι έκανες; Μπορούσες να κάνεις edit μια επαφή; Ξέρω ότι υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για ελληνικά με δικό της πληκτρολόγιο αλλά βοηθάει καθόλου;

Ελληνικά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Οι εφαρμογές είναι αρκετά καλές (με την έκδοση της vodafone να είναι καλύτερη), αλλά προσωπικά μου φαίνονται αδιάφορες -σορρυ VangOS.

Επίσης... υπάρχει τίποτα στο market για file manager; Ξέρεις τι υπάρχει μέσα στον χώρο αποθήκευσης και που;

δεν έψαξα να είμαι ειλικρικής, αλλά όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχει file manager (εκτός αν πας σε εκτός marketplace εφαρμογές -με σπάσιμο προφανώς).

Η δυνατότητα να δει ο υπολογιστής τη συσκευή σαν mass storage και να περάσεις κάποια δικά σου video, photos κτλ υπάρχει; Τι έκανες ας πούμε με τις φωτογραφίες σου;

Επίσης όπως είναι γνωστό η συσκευή δεν βλέπεται σαν mass storage (και δεν έψαξα για κάποια εφαρμογή που να κάνει κάποια τσαχπινιά). Φωτογραφίες έβαλα μεσω του zune με απλό drag and drop.

• Administrators
Ελληνικά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Οι εφαρμογές είναι αρκετά καλές (με την έκδοση της vodafone να είναι καλύτερη), αλλά προσωπικά μου φαίνονται αδιάφορες -σορρυ VangOS.

Καλά... η Microsoft δεν έχει στις πρώτες προτεραιότητες τα ελληνικά για το λειτουργικό της. Αυτές οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα πως διαφημίζουν, έχουν φέρει και πουλάνε (σε πολύ υψηλές τιμές μάλιστα) συσκευές με παντελή έλλειψη ελληνικών;

Modpic.gif

Καλά... η Microsoft δεν έχει στις πρώτες προτεραιότητες τα ελληνικά για το λειτουργικό της. Αυτές οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα πως διαφημίζουν, έχουν φέρει και πουλάνε (σε πολύ υψηλές τιμές μάλιστα) συσκευές με παντελή έλλειψη ελληνικών;

Πες τα!!!!! μαζί σου!!!! Κανένα WP7 δε θα έπρεπε να είχε έρθει στην Ελλάδα -φυσικά ο καταναλωτής από την άλλη θα πρέπει να έχει δικαίωμα να διαλέξει τι θέλει... (και αν κρίνω από τις προσφορές ο καταναλωτής μίλησε... μια καλύτερη προσφορά θα ήταν πάρτε με 500 euros το XBox 360 και δώρο ένα WP7 :p)

• Administrators
μια καλύτερη προσφορά θα ήταν πάρτε με 500 euros το XBox 360 και δώρο ένα WP7 :p)

Μα νομίζω υπάρχει τέτοια προσφορά αλλά τη διαφημίζουν ανάποδα.

Modpic.gif

Μα νομίζω υπάρχει τέτοια προσφορά αλλά τη διαφημίζουν ανάποδα.

Αυτό εννοούσα... ότι αν το διαφήμιζαν ανάποδα θα πούλαγε περισσότερα κινητά :p

• Administrators
Αυτό εννοούσα... ότι αν το διαφήμιζαν ανάποδα θα πούλαγε περισσότερα κινητά :p

Ναι το κατάλαβα. :rolleyes:

Όσον αφορά τις επαφές, τις πέρασες στη συσκευή με συγχρονισμό και πως; Τις βλέπει κανονικά ελληνικές;

Modpic.gif

καλησπέρα τις επαφές εγώ τις περασα μεσω google λογαριαμού τις βλέπει κανονικά ελληνικά,μέσω zune πέρασα οτι τραγουδι και φωτογραφια ηθελα χωρίς κανένα πρόβλημα και πάρα πολύ γρήγορα,τo ημερολογιο και αυτό απο google,το τηλέφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα,το λειτουργικό είναι ελαφρύ ,το εχω από το πρωί και το έχω ξεσκίσει στην χρήση δεν μασησε τίποτα,λογαριασμοί email φτιάχνονται σε χρονο dt δεν χρειαζεται να βάλεις εσύ ρυθμίσεις τις βρισκει μόνο του.Το zune στο κινητό παρα πολύ ωραίο και εύχρηστο,ο internet explorer ικανοποιητικος,τα ελληνικά μέγιστο πρόβλημα ,πρόβλημα για μένα επισης που οταν σου ερχεται μηνυμα εμφανίζεται φόρα παρτίδα στο επάνω μέρος της οθόνης ,ο file manager καλό θα ήταν να υπήρχε,η μπαταρία ειναι νωρίς να την κρίνω μόλισ ηρεμισω και το χρησιμοποιώ κανονικα τοτε θα δούμε,σε γενικές γραμμές μου αφησε θετικές εντυπώσεις ,αυτά για τώρα και βλέπουμε απο αύριο..
Γιώργος

όπως είπε και ο gmarvel και εγώ μεσω google τις έβαλα. Τις βρήκε μεν, αλλά για να βρεις κάποια θα πρέπει να φτάσεις στον πάτο της λίστας με τα contacts αφού το Shortcut με το αλφάβητο δε λειτουργεί με τα Ελληνικά.

για το marketplace έπρεπε να βάλλω σε 1002 σημεία ότι είμαι Ιρλανδία για να καταφέρω να κατεβάσω. Αν ξέχναγα κάποιο, συνδεόμουν στο marketplace αλλά δεν κατέβαζα. ήμουν τυχερός γιατί στο Live account μου στο xbox είχα καταφέρει να περάσω τη visa μου παλιότερα (χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά βάζοντας μία ιρλανδική διεύθυνση) και όλα λειτούργησαν κανονικά και αγόραζα και εφαρμογές (δυστυχώς όταν πήγα να κάνω το ίδιο με άλλη κάρτα απέτυχε... κάτι μου λέει ότι έκλεισαν πια αυτή την "τρύπα").

εγώ το μόνο που έκανα ηταν να φτιάξω ενα hotmail.com,δήλωσα Καναδά έβαλα και να ταχυδρομικό κώδικα και κατεβάζω κανονικά τις free εφαρμογές τώρα για τις επί πληρωμή θα δοκιμάσω σήμερα.
Γιώργος

• Administrators

Πως και Καναδά; Και Αγγλία να δηλώσεις κατεβάζεις κανονικά τις free εφαρμογές.

Για να συνδεθείς στο internet μέσω του provider υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να έχεις κάνει;

Modpic.gif

Πως και Καναδά; Και Αγγλία να δηλώσεις κατεβάζεις κανονικά τις free εφαρμογές.

Για να συνδεθείς στο internet μέσω του provider υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να έχεις κάνει;

όχι αν το account του live σου είναι Ιρλανδία... πίστεψε με, μου έσπασε τα νεύρα :p Γενικά θέλει προσοχή σε 1002 σημεία να βάλεις την ίδια περιοχή.

το internet δούλεψε απευθείας χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι (vodafone η sim και μάλλον vodafone και η συσκευή -αλλά όχι κλειδωμένη)

Edited by Erevodifwntas

καλησπέρα έβαλα καναδά γιατι έτυχε να στέλνω μια καρτα εκείνη την ώρα ειχα διαβάσεί και ότι αν δηλώσεις Ελλάδα δεν σε αφήνει ..για ρυθμίσεις για ίντερνετ και mms υπάρχει εφαρμογή στο market λέγεται connection setup δωρεάν ,ανγνωρίζει που εισαι τον πάροχο και βάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις..
Γιώργος