Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε October 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2010 (edited) Οι κάτοχοι του HTC HD7 θα μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους βίντεο και ταινίες στην κινηματογραφική οθόνη, υψηλής ανάλυσης, διάστασης 4,3”, την ίδια στιγμή που η ενσωματωμένη βάση στήριξης, θα τους επιτρέπει να χαλαρώνουν και να συμμετέχουν στη δράση αξιοποιώντας την ανοιχτή ακρόαση. Για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν την καλύτερη φορητή gaming εμπειρία, το HTC HD7 εκμεταλλεύεται στο έπακρο το Xbox LIVE, μεταφέροντας την αίσθηση των φορητών παιχνιδομηχανών ακόμη και εκτός σπιτιού. http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2010/10/HTC-HD7.jpg Το HTC HD7 διαθέτει οθόνη touchscreen 4.3” WVGA, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 1GHz, κάμερα 5MP με αυτόματη εστίαση, dual LED flash και δυνατότητα εγγραφής HD video 720p, μνήμη RAM 576MB, μνήμη ROM 512MB, WiFi, Bluetooth2.1, μπαταρία 1230mAh, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις 8GB και 16GB, ενώ περιγράφεται ως “a cinema in your pocket“. Οι διαστάσεις του είναι 122 x 68 x 11.2 mm και έχει βάρος 162gr. SAR : 0.659 W/kg Οδηγός εγκαταστασης RSPL/HSPL και Custom Roms Edited January 3, 2012 by Muck Smith Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Περίπου ίδιο με το Desire HD.... Έχει πολύ καιρό μπροστά του για να ωριμάσει το καινούργιο λειτουργικό...εύχομαι πάντως να μην πάρει αρκετό χρόνο όπως μας έχει συνηθήσει η ms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Και εγώ τις συσκευές δεν τις φοβάμαι... για το λειτουργικό ανησυχώ. :worry: (Το Desire HD έχει ανώτερα χαρακτηριστικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Aυτα ειναι γιαννη ωραια πραγματα ... μολις ήμουνα engadget τα έχει όλα τα μοντέλα και σε βιντεο , έχεις καμιά πληροφορία πότε θα είναι διαθέσιμο το HD7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Γι'αυτό έγραψα περίπου ίδιο Γιάννη... Όσο για το λειτουργικό,ο χρόνος θα δείξει αν κάποια στιγμή θα μπορεί να αποτελεί απειλή των android-os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Συμπαθητικό αν και μεγάλο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Aυτο παιδια δεν ειναι τηλεφωνο... ψηφιακη κορνιζα ειναι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 το expansys λέει ότι θα το έχει διαθέσιμο αρχές του Νοέμβρη:) http://www.expansys.com.gr/htc-hd7-windows-7-smartphone-204562/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 εχει ενα ενδιαφερον να δουμε αν θα καταφερει να κοιταξει στα ματια τις συσκευες με τα 2 κυριαρχα λειτουργικα. εχω την εντυπωση οτι δεν εχει πολλες πιθανοτητες να τα καταφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 εχει ενα ενδιαφερον να δουμε αν θα καταφερει να κοιταξει στα ματια τις συσκευες με τα 2 κυριαρχα λειτουργικα. εχω την εντυπωση οτι δεν εχει πολλες πιθανοτητες να τα καταφερει. δύσκολο το βλέπω να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της αγοράς την παρούσα περίοδο ιδιαίτερα με τις τόσες ελλέιψεις που παρουσιάζει θα χρειαστούν αναβαθμίσεις του λειτουργικού. Παρόλα αυτά πιστεύω όμως ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα αγοράσουν συσκευή με windows mobile 7 απλά από περιέργεια να δούν πως είναι το νέο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) διαβαζοντας παντως την λιστα με τις ελλειψεις που θα εχει το νεο (μαλλον για αστειο μου μοιαζει η λεξη νεο για κατι που δειχνει να ερχεται απο το παρελθον) λειτουργικο αρα και η νεα συσκευη μου ρχεται στο μυαλο η φραση: που πα ρε καραμητρο; Edited October 12, 2010 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Aυτο παιδια δεν ειναι τηλεφωνο... ψηφιακη κορνιζα ειναι Για κάποιους... αποτελεί υπέρ αυτό. Εξάλλου για όσους θέλουν μικρότερες συσκευές υπάρχουν και άλλες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ότι δεν είναι htc hd2 δεν είναι τηλέφωνο παίδες.είναι το μόνο τηλέφωνο που με άγγιξε τόσο πολύ με την απόδοσή του.είναι η προσωπική μου άποψη αυτή.όσο για τα windows 7 δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με καλύπτουν.πολύπλοκα και δεν είναι costumisable απ όσο έχω δει προς το παρόν... είναι η προσωπικές μου απόψεις και δεν νομίζω να προσβάλουν κάποιον...;) Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ότι δεν είναι htc hd2 δεν είναι τηλέφωνο παίδες. Ναι, αλλά αν κρίνω από την υπογραφή σου... περιμένεις το Desire HD!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 λόγω του android φίλε athanaso :) δεν είναι wp7... και στην υπογραφή μου δεν αναγράφω πουθενά πως το desire hd θα πάρει την θέση του hd2 μου:) μεγάλη οθόνη υψηλές ταχύτητες και αποδόσεις είναι αυτά που με ωθούν στην αγορά του.. Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ξερουμε παιδια ποιον qualcomm θα τρεχει?2ης γενιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ξερουμε παιδια ποιον qualcomm θα τρεχει?2ης γενιας? 32bit Qualcomm Snapdragon QSD8250 Τον ίδιο με το HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 32bit Qualcomm Snapdragon QSD8250 Τον ίδιο με το HD2. περιμενα να πω την αληθεια 2ης γενιας.λεγανε οτι θα εχει τον QSD8x50A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 H αλήθεια είναι ότι και εγώ περίμενα κάτι πιο καινούργιο. Τουλάχιστον του Desire HD που είναι νέας γενιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ακριβως οπως το λες!!δεν εχει νοημα αυτη η κινηση γιατι το 2011 θα ειναι σιγουρα το ετος της 2ης γενιας qualcomm οποτε ειδικα για τηλεφωνο ναυαρχιδα εχει γινει σοβαρο λαθος εκ μερους τους.και δεν ειναι το μονο...το software στην καλυτερη ειναι περιεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Δεν γνωρίζω με τι γνώμονα όλες οι συσκευές με το εν λόγω λειτουργικό θα έχουν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Λες να ξεστοκάρει η Qualcomm και να τους αγόρασαν σε τιμή ευκαιρίας; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 βλεπω να ξεστοκαρει η Qualcomm και να στοκαρει η microsoft με τις μ@λ...ς που κανουν!!!!!πολλοι περιμεναν με ανυπομονησια τα νεα windows αναμεσα σε αυτους κι εγω αλλα...η αληθεια παντως ειναι πως αν δεν πιασεις μια συσκευη στα χερια σου δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη οποτε προσωπικα περιμενω με αρκετο ενδιαφερον την κυκλοφορια στην ελλαδα. και μια πρωτη τιμουλα: http://www.engadget.com/2010/10/12/htc-hd7-costs-599-unlocked-at-amazon-de-7-trophy-priced-at-43/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Και μια δεύτερη τιμούλα... http://www.expansys.com.gr/htc-hd7-windows-7-smartphone-204562/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ατιμουλα ειναι ... :) ειμαι περιεργος να δω ποσο θα το πειραξουν αυτο το κινητο οι xda... αξιζει πολυ και μου αρεσει ειδικα σαν τελειωμα και πλεον εχει καθαρο λειτουργικο και ομορφο. ειναι νωρις ακομα αλλα δεν ειναι κακο... το μονο κακο ειναι,και εδω συμφωνω με τα αλλα παιδια, μπορουσαν να βαλουν αλλους επεξεργαστες και οχι εδω και 1 χρονο ιδια αρχιτεκτονικη... κατα τα αλλα μου αρεσει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Το γεγονός ότι έχει ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το ενός έτους (και βάλε) HD2 (αν εξαιρέσεις τα 720p εγγραφής video) δεν σε επηρεάζει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts