zampas Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 γεια σας Απο χτες ειμαι κατοχος του Β2710 και φαινεται ΟΚ ομως .............. ο ηχος της συνομιλιας μου φαινεται πολυ χαμηλος!!! παλαιοτερα ειχα το ιδιο θεμα με samsung 880 οπου με ενα κρυφο μενου ανεβαινε η ενταση του ηχου. μηπως υπαρχει κατι ανιστοιχο η τελος παντων καποιος αλλος τροπος να αυξηθει η ενταση του ηχου???? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) σας ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! μπορείτε να μου πείτε από το αρχείο rar πού έχει 3 αρχεία μέσα τη διαδικασία ακολουθάμε?? δεν μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα για το flash!! Edited December 21, 2013 by cretaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 θα ήθελα τη βοήθεια σας το κινητό το έχει φίλος αλλά του έπεσε από την τσέπη την ώρα που ήταν πάνω στο τρακτέρ και το βούτηξε ο "σπαστήρας" και έσπασε την οθόνη το εξωτερικό πλαστικό αλλά και την οθόνη εντός κατά τα άλλα το κινητό δουλεύει αλλά δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη, κοίταξα ebay για τα ανταλλακτικά αλλά τα βρίσκω ακριβά λόγω έξοδα αποστολής υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ που να τα φτιάχνει οικονομικά? πάντως για να πάθει μόνο αυτά πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικό κινητό. ο σπαστήρας διαλύει τα ξύλα μετά από κλάδεμα για όσους δεν γνωρίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπερα σε ολους, Εχετε παρατηρησει και εσεις οτι αν εχετε 2 επαφες και ειναι ιδιες αλλα με διαφορετικο ονομα τοτε οταν σας καλεσει το ονομα της επαφης δεν κυλλαει??? Δινω και παραδειγμα για να γινω κατανοητος. π.χ. εχεις 2 επαφες. Τα ονοματα ειναι τυχαια. 1. Γιαννοπουλος Αντωνης 2. Γιαννοπουλος Γρηγορης και τοτε οποιος και να καλεσει στην οθονη θα γραψει "Παπαδοπουλος..." και δεν θα ξερεις ποιος απ τους 2 θα ειναι διοτι το ονομα δεν θα κυλισει. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος?? και αν ναι τοτε εχει βρει κανενας καμια λυση στο να κυλησει το ονομα? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το αν θα βγει κάποια νέα έκδοση της συσκευής ή παρόμοιας από την samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το αν θα βγει κάποια νέα έκδοση της συσκευής ή παρόμοιας από την samsung; Καμία πληροφορία;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolato1980 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Καλησπερα εχω το Samsung B2710 Xcover και θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε πως μπορω να εισαγω την ελληνικη γλωσσα καθως το τηλεφωνο το αγορασα στο εξωτερικο και ενω εχει αγγλικα και τοσες αλλες γλωσσες δεν εχει ελληνικα και θα ηθελα να μαθω την διαδικασια για να κανω την προσθηκη της ελληνικης γλωσσας Edited July 25, 2014 by isolato1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλησπέρα στην κοινότητα, Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους, αν το ραδιόφωνο παίζει χωρίς ακουστικά; Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλησπέρα στην κοινότητα, Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους, αν το ραδιόφωνο παίζει χωρίς ακουστικά; Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Δυστυχώς όχι φίλε μου. Μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο μόνο με το handsfree επειδή κλασσικά το χρησιμοποιεί σαν κεραία. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Υπάρχει δυνατότητα να κάνω restore από backup σε nokia (.nbu)? Το είχα κάνει παλιότερα με το Kies αλλά τώρα δεν μου δίνει την επιλογή.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GLA Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Πως μεταφέρω τις επαφές από το pc studio samsung στο Kies Setup; Edited January 16, 2015 by GLA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πως μεταφέρω τις επαφές από το pc studio samsung στο Kies Setup; Έχει την διαδικασία εδώ για το Samsung H1.. Φαντάζομαι πως είναι παρόμοια και στην δικη σου περίπτωση. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GLA Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Έχει την διαδικασία εδώ για το Samsung H1.. Φαντάζομαι πως είναι παρόμοια και στην δικη σου περίπτωση. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βοηθάει. Η υπόθεση είναι να μεταφέρω τις επαφές χωρίς να γίνουν σαλάτα. Δηλαδή να μεταφερθεί κάθε επαφή όπως είναι, με συμπληρωμένα όλα τα αντίστοιχα πεδία. Μια βοήθεια για το Samsung B2710. Έχω όλες τις επαφές στο τηλέφωνο και με κατάταξη βάση του επωνύμου. Θέλω όταν γράφω στην αναζήτηση των επαφών για παράδειγμα το < Μ >, να μου παρουσιάζει τα επώνυμα που αρχίζουν από < Μ >. Και όχι μαζί να παρουσιάζονται τα επώνυμα που αρχίζουν από άλλο γράμμα, αλλά τα ονόματα που τα συνοδεύουν αρχίζουν από < Μ >. Πώς γίνεται; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 30, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Παιδια θελω να αγορασω τον εν λογω κινητο του πατερα μου. Το εχω βρει 75€ απο το galaxystore. Ξερουμε αν ειναι αξιοπιστο μαγαζι; Λεει οτι ειναι ευρωπαικης αντιπροσωπειας και οτι ισχυει η εγγυηση στην Ελλαδα... Ισχυει;; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιδια θελω να αγορασω τον εν λογω κινητο του πατερα μου. Το εχω βρει 75€ απο το galaxystore. Ξερουμε αν ειναι αξιοπιστο μαγαζι; Λεει οτι ειναι ευρωπαικης αντιπροσωπειας και οτι ισχυει η εγγυηση στην Ελλαδα... Ισχυει;; Ευχαριστω! Αν και δεν γνωρίζω το εν λόγω μαγαζί, το αν ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα είναι σχετικά εύκολο να το μάθεις. Βλέπεις το imei στο κουτί της συσκευής, παίρνεις ένα τηλέφωνο στη Samsung Helllas ή στη Smartec και κάνεις μια ερώτηση αν το καλύπτουν.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Αν αγοράσω το εν λόγω κινητό χωρίς ελληνικό μενού μπορώ να του περάσω ελληνικό μενού; Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rarapas Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Κατάφερα και βρήκα ένα firmware σαν το δικό μου. Δοκίμασέ αυτό: http://www.mediafire.com/?2pdw7ha1n6yi5ra Έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να πω χίλια ευχαριστώ! Πήρα το κινητό για ένα φίλο για το χωράφι καθώς ο καταστροφέας έκανε το προηγούμενό του κομμάτια. Το αρχικό του firmware ήταν b2710xxji4 b2710xsaji1 χωρίς ελληνικά. Βάζοντας αυτό το firmware με τις εδώ ρυθμίσεις - (παραθέτω μήπως τις χρειαστεί κανείς) full download τσεκαρισμενο boot B2710XXJK1 - CSC_B2710OXCJJ4\BOOTFILES rsrc1 Rsrc_B2710_Open_Europe_Common.rc1 rsrc2 Rsrc2_B2710(Low).rc2 factory FS FactoryFs_B2710_Open_Europe_Common.ffs CSC CSC_B2710_Open_Europe_Common_OXC.csc SHP APP ShpApp.app (τα υπόλοιπα κενά και απείραχτα) κινητό σε download mode με vol down + 9 + power, μετά σύνδεση με usb, port search, download, αναμονή, επανεκκινήσεις, έτοιμο!!!! Να σαι καλά που κράτησες το link ενεργό για τόσα χρόνια φίλε malestrom :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael22gr Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Παιδιά ένας συγγενής θέλει να του αγοράσω το κινητό, ωστόσο το βρήκα μόνο σε aliexpress και χωρίς ελληνικά. Είδα ένας φίλος ο MILESTORM που ανεβασε ενα firmware.Λειτουργει κανονικα?μπορει αν γινει brick Η κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noxious8 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παιδιά ένας συγγενής θέλει να του αγοράσω το κινητό, ωστόσο το βρήκα μόνο σε aliexpress και χωρίς ελληνικά. Είδα ένας φίλος ο MILESTORM που ανεβασε ενα firmware.Λειτουργει κανονικα?μπορει αν γινει brick Η κατι τετοιο? πήρα το εν λόγω κινητό ξεκλείδωτο από ebay (Αγγλία). Έκανα ό,τι είπε ο rarapas και δούλεψε. Δηλαδή κατεβάζεις το αρχείο του malestrom που περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι. Αποσυμπιέζεις τα αρχεία. Τρέχεις το αρχείο MultiLoader_V5.63_E2.0_(QSC62XX) και βάζεις τις επιλογές που λέει ο rarapas Υ.Γ Είχα ήδη εγκατεστημένο το samsung kies στην πιο πρόσφατη έκδοση. Δεν το χρησιμοποιείς κάπου, αλλά μπορεί οι drivers που εγκαθιστανται να χρησιμεύουν για την αναγνώριση του κινητού από τον υπολογιστή. Y.Γ2 ευχαριστώ με τη σειρά μου τον malestrom και τον rarapas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ρε παιδια εχω το συγκεκριμένο κινητό και δεν μπορω να βρω τις ρυθμίσεις που πρέπει να βαλω για το ίντερνετ γνωριζει καποιος? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τις ρυθμίσεις για wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 Το κινητό, δεν το δούλευα, ένα χρόνο, και τώρα , δεν δουλεύει το ηχείο. Κοίταξα στην google, πρέπει να χάλασε, από υγρά από την μπαταρία. Κάποια γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beatshooter Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί το ζήτημα με τις συντομεύσεις του κεντρικού πλήκτρου; Μου λέει για κατάσταση αναμονής και δεν μπορώ πως απενεργοποιείται αυτή η κατάσταση αναμονής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts