Jump to content

petros_alonso

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petros_alonso

  1. Παιδια καλησπερα! Μια ερωτηση γρηγορη.. Εσεις που εχετε το GT2 συνδεδεμενο με iPhone.. στην εφαρμογη Huawei Health εχετε ολες τις λειτουργιες/επιλογες διαθεσιμες?? Πχ θυμαμαι παλια οταν ειχα το GT με iPhone, δεν μπορουσα μεσα απο το Health να κανω πολλα πραγματα, οπως να αλλαξω faces, να δω επιλογες για τις ειδοποιησεις κ.α.. Ευχαριστω!
  2. Ετσι οπως το δουλευεις, πραγματικα παιζει να σου βγαλει και 3 βδομαδες αυτονομια εως ενα (1) μηνα.. :p Σκεψου εμενα με τα παντα ανοιχτα και βγαζει 10 μερες..
  3. Ναι.. Bangood, Aliexpress, ebay, κτλ.. Ισχυει οτι μπορει να διαφερει το χρωμα αλλα απο την αλλη ειναι τοσο φθηνα που δεν χανεις κατι να τα δοκιμασεις.. Εχω ψωνισει αρκετα λουρακια να πω την αληθεια απο αυτα τα site.. ολα μου ηρθαν οπως τα περιμενα.. Κατι τετοιο πχ ψαχνεις?
  4. Στον αγαπητο μας κινεζο εψαξες?? :p οσα θελεις μπορεις να βρεις λογικα..
  5. Kαι τι φαση σε μενα??? παιζει να εκανε αυτοματα την ενημερωση και να μην το πηρα χαμπαρι.... Θα δοκιμασω αυτο που λενε τα παιδια με το clear cache...
  6. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Το εκανα.. πατησα στο ελεγχος για ενημερωσεις και τπτ.. ειναι ενημερωμενη λεει.. τι αλλο θα δουμε δε ξερω.. ολοκληρη ειδοποιηση για ενημερωση μου εβγαλε.. και συγκεκριμενα φοραω την 4.0.4.307
  7. Και σε μενα παιδια δεν ανοιγουν οι προσοψεις μεσα απο το Υγεια που προσπαθησα σημερα.. Εν τω μεταξυ πριν κανα 2ωρο μου εβγαλε ειδοποιηση οτι το HMS Core εχει αναβαθμιση.. Πατησα αργοτερα.. αλλα απο την μια ειπα Ωχχ.. κατι θα εχει γινει για να βγαλουν αναβαθμιση.. και τωρα δεν ανοιγουν τα watchfaces... Τωρα ψαχνω απο που μπορω να κανω update το HMS Core και δεν το βρισκω.. πφφ
  8. Εχω απο τα πρωτα που ηρθαν Ελλαδα.. Απο οταν παρουσιαστηκε μαζι με το Mate 20 Pro.. προπαραγγελια το σετ, το κινητο μαζι με το ρολοι δωρο.. και παραλαβη τον Οκτωβρη του 2018... στα πρωτα 5 updates περιπου που μας εδωσαν στα 3 απο αυτα ειχαν και απο ενα Watchface.. οι παλιοι παλιοι θα θυμουνται... :p Πλεον ομως σταματησαν και οντως η διαχειριση γινεται ευτυχως μεσα απο τo Huawei Health.
  9. Δεν ισχυει αυτο. Αναλογα τι θα περιλαμβανει το καθε update. 3 watchfaces ηρθαν με firmware update.. (Dashboard, Elegant & Auspicious). Τουλαχιστον σε εμας που τα πηραμε πρωτοι.. γιατι οι επομενοι λογικα τα πηρατε ετοιμα ενημερωμενα.
  10. Ναι μιλαμε ειχα τρελαθει. Εχω συνηθισει να εχω τα παντα στο ρολοι απο email/sms/calls/notifications απο ολες τις εφαρμογες και σπανια εβγαζα το κινητο απο την τσεπη αν χρειαζοταν δλδ.. και τωρα ειχα χαθει.. Οχι φιλε μου.. Huawei Mate 20 Pro εχω με το Watch GT.. απο τα πρωτα που ηρθαν και χωρις θεμα στην οθονη (πρασινισμα).
  11. Να σαι καλα φιλε μου! Με εσωσες.. Το ιστορικο για ολους εχει ως εξης.. εβαλα την προηγουμενη εκδοση .317 η οποια δεν μου ελυσε το προβλημα... παλι δεν ερχονταν οι ειδοποιησεις.. Στο μεταξυ ψαχνοντας να βρω να κανω συγχρονισμο των δεδομενων οπως με το παιδιο πιο πανω.. πηγα και στο μενου του Huawei ID (που μου λες και εσυ αλλα πιο μετα απο οτι εχω δοκιμασει) και μου εβγαλε μια ενημερωση στην οποια δεν εδωσα βαση εκεινη την ωρα.. Τελικα αναβαθμιζω παλι το Huawei Health στην .517 και παω να κανω την συγκεκριμενη αναβαθμιση που λες εσυ φιλε μου.. η οποια ειναι ημερομηνιας 22/4/20 και αναβαθμιζει το HMS Core.. εγω ειχα το θεμα απο κανα 2 μερες πριν.. λογικα καταλαβαν το προβλημα και εβγαλαν την αναβαθμιση.. Απο εκεινη την ωρα ολα παιζουν ρολοι..ερχονται ολα κανονικα.. Να σαι καλα και παλι ..
  12. Να σαι καλα για την γρηγορη απαντηση! Αυτη τη στιγμη εχω την 10.0.5.517 (τελευταια) και εχω κατεβασει την .317 που ειναι η προηγουμενη.. Αρα η διαδικασια ειναι οτι σβηνω το Υγεια (απεγκατασταση) εγκαθιστω το αλλο.. κανω λογικα login με το Huawei ID και λογικα και συνδεση το ρολοι παλι και ετοιμο.. οπως παλία?? απο δεδομενα και τετοια.. Οταν πηγα να δοκιμασω να το βγαλω μου λεει οτι θα χαθουν δεδομενα.. δεν εννοει υπνοι/παλμοι/βηματα και τετοια σωστα?
  13. Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση.. και σε μενα εδω και κατι μερες δν δουλευουν οι ειδοποιησεις.. πφφ( γ@μ@ τα updates...).. και μου εχει κοψει τα ποδια.. Πως γυρισω μια εκδοση πισω?? Εχω βρει το .apk της προηγουμενης εκδοσης που θελω.. χρειαζεται απεγκατασταση το Υγεια και μετα εγκατασταση το .apk που θελω?? Σε αυτην την περιπτωση δεν χανονται τα δεδομενα σωστα?? (για υπνο/παλμους και τετοια, ολο το history δηλαδη.. οχι δεδομενα λογαριασμου username/pass..)?? ή ολο το history ειναι αποθηκευμενο στο ρολοι?? ή ανεβαινει στο cloud της Huawei?? ΥΓ. πολυ ενδιαφερον και η ιστορια με τα watchfaces.. μιας και εχω μια παλια συσκευη Android μπορει να το δοκιμασω..
  14. Αλλη μια ερωτηση... η εκδοση αυτη (10.0.0.154) δεν ειναι BETA σωστα εε?
  15. Να σαι καλα φιλε μου για την γρηγορη απαντηση!! Τελεια.. back up παιρνω σχεδον καθε βδομαδα φωτο και τετοια αλλα εγω ηθελα το κινητο ολοκληρο μαζι με το συστημα... τεσπα δεν πειραζει!! Καλα ποσο ακομα καλυτερη αυτονομια?? ουαου!! ΥΓ.. μολις πατησα το κουμπι!! :lol::p
  16. Καλησπερα παιδια! Μερικες ερωτησουλες πριν την αναβαθμιση σε 10.. Ειμαι ενα κλικ μακρυα.. χεχε :lol::lol: 1) Τα (default-factory) εικονιδια εχουν αλλαξει σε σχεση με 9... ??? 2) Υπαρχει καποιος τροπος (εφαρμογη να φανταστω) να παρουμε back up ολο το κινητο για την περιπτωση που σκαλωσει κατι? 3) Οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση εχετε κανα θεμα? 4) Μπαταρια ?? εχουμε καποιο νεοτερο απο τα παιδια που εκαναν την αναβαθμιση να μας πουν τις εντυπωσεις τους?? Καλυτερη-χειροτερη?? Ευχαριστω!!
  17. Εγω χρησιμοποιω ασυρματο φορτιστη για τον αντιθετο ακριβως λογο... Με τον ταχυφορτιστη που εχουμε το κινητο ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες.. και οσο πιο αφορτιστο ειναι τοσο πιο πονο δινει στην αρχη.. Αντιθετα τωρα εχω παρει εναν ασυρματο (μπριζακι 2Α) φορτιζω το κινητο και δεν το εχω δει ζεστο ποτε.. Παιρνει περισσοτερες ωρες φυσικα αλλα δεν με νοιαζει. Το εχω στο γραφειο της δουλειας μου οποτε καθομαι αρκετες ωρες και παντα φορτιζεται στο 100%.. Εχω την εντυπωση οτι ειναι η δονηση οταν προσπαθει να κανει ταυτοποιηση προσωπου/δακτυλικου αποτυπωματος και δεν τα καταφερνει.. Αν το κρατας και παιζεις με τα χερια σου πιθανολογω οτι ενεργοποιειται η οθονη λογω αλλαγης κλισης του κινητου ψαχνει το προσωπο σου δεν το βρισκει οποτε δονειται για ανεπιτυχη ταυτοποιηση.. το ιδιο και με το δακτυλικο αποτυπωμα.. λιγο να πιανεις το κινητο σου και να ακουμπας εστω κομματι της οθονης της περιοχης του δακτυλικου αμεσως ενεργοποιειται ο αισθητηρας για ταυτοποιηση..
  18. Καλησπερα παιδια! Ισχυει?? https://techmaniacs.gr/molis-xekinise-i-anavathmisi-se-android-10-se-huawei-mate-20-pro-syskeyes/?fbclid=IwAR1UD9RnXG6hmxMxVfXXJKsoD5d_M4EecID5yI5ndpKb8hciZS2bsThz1tY Ειχα καιρο να μπω εδω, δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια...
  19. Παιδια να ρωτησω..?? απλα απο περιεργεια... Τι θα κερδισει καποιος αν root-αρει το κινητο αυτη τη στιγμη?? Προσπαθω να σκεφτω τι παραπανω θα ηθελα να κανω με το Mate 20 pro αυτη τη στιγμη και δεν μου ερχεται.. ολα τα κανει τελεια και με καλυπτει.. Ειχα root-αρει παλια πριν 10 χρονια ενα Samsung Galaxy 3 αλλα τοτε αυτο δεν ηταν ουτε mid-range οποτε μια καινουργια ROM ηταν αναγκαια.. Τωρα ομως με το Mate 20 pro πραγματικα ειμαι περιεργος... edit: χαχα μωρε... ιδια απορια ειχαμε.. μεχρι να το γραψω με προλαβες... :)
  20. Την περασα και εγω μεσω ΟΤΑ. Προς το παρον ολα καλα... δεν εχω προχωρησει σε factory reset ακομα.. θα το δω πως θα παει και βλεπω πραγματα οχι σωστα θα προχωρησω.. Μεγαλυτερα εικονιδια οντως, περισσοτερα εικονιδια στο Always on Time τα δυο πιο τρανταχτα... Δεν το εχω καλοψαξει.. Και απο ταχυτητα οπως ηταν... σφαιρατο..
  21. Ααα εννοεις εγκατασταση οπως παει να γινει.. και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... Δεν υπαρχει καποιο εργαλειο που να του δινεις ας πουμε το αρχειο και να το περασει απο το μηδεν?
  22. Παιδια μπορουμε αλλιως να περασουμε την 9.0.1 εκτος απο ΟΤΑ? Μια και ειναιμεγαλο update και καλο θα ηταν να γινονταν clean install. Μολις την εβαλα να κατεβαινει... Επισης εχουμε τρανταχτες διαφορες σε σχεση με πριν?? απο εμφανιση πως ειναι? οπως ηταν?? αλλαζει κατι?
  23. Παιδια οσοι τη βαλατε, βαλτε αν θελετε καμια φωτο να δουμε τπτ τρανταχτες βελτιωσεις-αλλαγες.. :)
×
×
  • Create New...