manthos8 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 γεια σας παιδια!ειμαι και εγω κατοχος σαμσουνγ συσκευεις και ξερω καλα την αθλια υποστηρηξει της που δεν υπαρχει!!!!!!!και θελω να σας ρωτησω για το κηνητο αν αξηζει να το παρω γιατι ψυνομαι να το παρω!!!πειτε μου την γνωμη σας!!!ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farao25 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιώ το handcent και ενώ έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από το το default προγραμμα του galaxy εξακολουθούν να έρχονται 2 ειδοποιήσεις για το ίδιο μήνυμα.Εχω froyo αν αυτό βοηθάει. Όποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει η όποια βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Λειτουργει άψογα και το gps; Για κινητό λειτουργεί μια χαρά , δεν είναι tomtom ( κανένα τηλέφωνο δεν είναι) αλλά δεν είχα προβλήματα ούτε καν από την 2.1 , απλά τώρα με το froyo πιάνει και περισσότερους δορυφόρους. Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 γεια σας παιδια!ειμαι και εγω κατοχος σαμσουνγ συσκευεις και ξερω καλα την αθλια υποστηρηξει της που δεν υπαρχει!!!!!!!και θελω να σας ρωτησω για το κηνητο αν αξηζει να το παρω γιατι ψυνομαι να το παρω!!!πειτε μου την γνωμη σας!!!ευχαριστω Μετά το froyo που κάποια στιγμή θα το δώσει η samsung πιστεύω ότι αξίζει , ειδικά τώρα που έχει και πολύ καλή τιμή. Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μα εγώ δεν μίλησα για τιμή με σύνδεση ειδικού πακέτου ίντερνετ αλλά τιμή σκέτης συσκευής. Πραγματικά γιατι το λέτε αυτό? Δε ξέρω πόσο το δίνει η cosmote με σύνδεση στα 99/μήνα. Όταν το είχε φέρει σαν συσκευή έκανε 597 ευρώ στην cosmote/γερμανός (και εγώ με επιδότηση το πήρα σε wind και πλήρωσα μόνο 200 ευρώ τη συσκευή). Απλώς και πάλι η cosmote έδινε και το iphone με 99 το μήνα όπως και το κάνει και η voda. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι οτι πέφτει η τιμή του σαν καινούργια συσκευή της μετρητοίς (και πέφτει και στα μεταχειρισμένα). Κάποιοι που το κοιτάνε αυτό δεν το προτιμούν για συσκευή ή επηρρεάζονται αρνητικά. Η πτώση τιμής δεν έχει λόγο να συμβαίνει στη top σε πωλήσεις συσκευή της εταιρίας, ούτε στο latest μοντέλο της, ούτε στο καλύτερο για τα μέχρι στιγμής δεδομένα samsung android. Καλα χαλαρά πιστεύω ότι το 2.3 δεν θα το πάρουμε ποτέ επίσημα. Πάλι καλά που υπάρχει και το ανεπίσημα και η γωνιά xda..και ο τυχεράκιας.. Απλώς εγώ το θεωρούσα δεδομένο αυτό. Εδώ η Htc δεν θα υποστηρίξει τις μισές συσκευές για να πουλήσει τις νεότερες. Ακόμα και αυτοί με desire, που είναι ίδιο το nexus one αναρωτιούνται αν θα το πάρουν επίσημα. Μακάρι να ενοποιήσει η google το android και να δίνει αυτή τα updates. Πόσο περιμένω αυτή τη μέρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Σίγουρα και εγώ θα το σκεφτώ Πάαααρα πολύ να ξανaπάρω samsung λόγω της κάκιστης υποστήριξης . +1000 Εγω να δεις!!!ηταν η τελευταια ευκαιρια που της εδωσα γιατι κι εγω οπως και οι περισσοτεροι που ειχαμε <θυμωσει> στο παρελθον απο αυτην ελπιζαμε οτι αυτη τη φορα κατι θα αλλαζε αλλα οπως λεει και η σοφη παροιμια-ο λυκος κι αν εγερασε κι αλλαξε το μαλλι του,ουτε τη γνωση αλλαξε ουτε την κεφαλη του!! Λειτουργει άψογα και το gps; μια χαρα δουλευει το gps γεια σας παιδια!ειμαι και εγω κατοχος σαμσουνγ συσκευεις και ξερω καλα την αθλια υποστηρηξει της που δεν υπαρχει!!!!!!!και θελω να σας ρωτησω για το κηνητο αν αξηζει να το παρω γιατι ψυνομαι να το παρω!!!πειτε μου την γνωμη σας!!!ευχαριστω φιλε το κινητο ειναι ολα τα λεφτα και απροβληματιστο,το μελανο σημειο ειναι οπως ειπες κι εσυ παραπανω η κοροιδια αυτης της ελεεινης εταιρειας :ρ με την ανυπαρκτη υποστηριξη,αν δεν εχεις προβλημα απο αυτο σου συστηνω την συσκευη ανεπιφυλακτα :up: Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιώ το handcent και ενώ έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από το το default προγραμμα του galaxy εξακολουθούν να έρχονται 2 ειδοποιήσεις για το ίδιο μήνυμα.Εχω froyo αν αυτό βοηθάει. Όποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει η όποια βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη, Τι ρομ έχεις ; Μήπως να ξαναδοκίμαζες ; Σίγουρά έχει ξετικάρει τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις ειδοποίησης στο μενού των μυνημάτων ; Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιώ το handcent και ενώ έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από το το default προγραμμα του galaxy εξακολουθούν να έρχονται 2 ειδοποιήσεις για το ίδιο μήνυμα.Εχω froyo αν αυτό βοηθάει. Όποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει η όποια βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη, Δεν ξέρω τι φταίει απόλυτα, το αντιμετώπισα και εγώ αλλά το έλυσα. Είχα ενεργοποιήσει σαν default application SMS το handcent (oταν ανοίγεις μήνυμα επέλεξε να ανοίγει πάντα με το handcent). Είχα απενεργοποιήσει όλες τις ενημερώσεις απο το προεγκαταστημένο app της samsung (Ρυθμίσεις ειδοποίησης και ξετικάρισμα στις ειδοποιήσεις για τη γραμμή κατάστασης). Επίσης έφτιαξα απο την αρχή τις ειδοποιήσεις του Handcent για τα εισερχόμενα γιατί άν δεν έχεις επιλέξει να δέχεσαι τότε δε πρόκειται να δεις καμία ειδοποίηση.. (Ρυθμίσεις-> Ρυθμίσεις ειδοποίησης). τώρα είδα το απο πάνω :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farao25 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Τι ρομ έχεις ; Μήπως να ξαναδοκίμαζες ; Σίγουρά έχει ξετικάρει τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις ειδοποίησης στο μενού των μυνημάτων ; PDA: I9000XXJPO Phone: I9000XXJPP Η συσκευή είναι rooted με το z4root και χρησιμοποίησα και το one click lag fix 2.2.4 Δεν έχω τπτ τικαρισμένο στις ρυθμίσεις ειδοποίησης στο μενού των μηνυμάτων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 γεια σας παιδια!ειμαι και εγω κατοχος σαμσουνγ συσκευεις και ξερω καλα την αθλια υποστηρηξει της που δεν υπαρχει!!!!!!!και θελω να σας ρωτησω για το κηνητο αν αξηζει να το παρω γιατι ψυνομαι να το παρω!!!πειτε μου την γνωμη σας!!!ευχαριστω οχι φιλε μου το κινητο δεν αξιζει να το παρεισ τωρα και καινουργιο!παρτο μεταχειρισμενο σε κανα μηνα απο γνωστα μαγαζια στυλ ομονοιας γιατι θα πεσει η αγοραστικη του αξια κατακορυφα πλεον!η αρχη εγινε και το μονο που αδεχει σαν αγοραστικη αξια συνηθως ειναι το μηλο που μεχρι να βγει το μηλοτηλεφωνο 5 θα εχει περιπου την ιδια.στο λεω εμπειρικα αλλαζω τηλ καθε τοσο.η σαμσουνγκ το γονατισε για να κοντραρει νεα μοντελα που θα βγουν βαζοντας μασ σε δειλημα του στυλ φτηνο η καινουργιας τεχνολογιας βλεπε htc!οσο για αναβαθμισεις μην φατε εχουμε γλαρο μεχρι τελος του μηνα και ο λογος???το galaxy tab εχει 2.2 ηδη και το προοθουν περισσοτερο.εξαλλου στην ελλαδα εχουμε αυτην την ξεφτυλα!α και μην ξεχναμε στο παρελθον την εξισου καλη τεχνικων χαρακτηριστικων συσκευη Η1 που και παλι την πηρε η βονταφον και την εθαψε ενω θα της εβαζε ενα ανδροιντ την αφησε στο λιμο!αρα οχι τζιντερμπρεντ 2,2 και πολυ μας παει!φιλικα και με βαση την εμπειρια μου ολα αυτα οκ?? galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καλησπέρα, όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυμθίσεων δεν μου σβήνει τον λογαριασμό της google, υπάρχει κανένα κόλπο που δεν γράφει στις οδηγίες; Γιώργος Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Βρήκα ένα κολπάκι... Κρατώντας πατημένο το Return πατάς το home screen και τραβάει screenshot ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpartanGR Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδια βαρεθηκα να περιμενω την ελληνικη αναβαθμιση του froyo και εβαλα την επισημη αγγλικη. Ολα καλα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εχασα βεβαια το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα υπαρχει λυση γι αυτο μεσα απο το store. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Βρήκα ένα κολπάκι... Κρατώντας πατημένο το Return πατάς το home screen και τραβάει screenshot ! Δε μου το κάνει εμένα. Βασικά κρατώντας πατημένο το return με πετάει έξω στην αρχική οθόνη (πατάω και τα 2 πάντως) ότι app και να τρέχω. Έκδοση 2.1, JM2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Δε μου το κάνει εμένα. Βασικά κρατώντας πατημένο το return με πετάει έξω στην αρχική οθόνη (πατάω και τα 2 πάντως) ότι app και να τρέχω. Έκδοση 2.1, JM2. FroYo έχω, μάλλον αυτό είναι. Έκανα και screenshots από angry birds και δούλεψε μια χαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 FroYo έχω, μάλλον αυτό είναι. Έκανα και screenshots από angry birds και δούλεψε μια χαρά. Ακριβώς.είναι κόλπο του froyo αυτό.Σε 2.1 γίνεται μόνο μέσω εφαρμογης Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 επειδη διαβαζω τα κακως κειμενα της ελληνικης αντιπροσωπειας,θα παραθεσω τη δικη μου αντιμετωπιση απο πλευρα της... πηρα τηλ. να ρωτησω για το ποτε χρονικα εκτιμαται οτι θα δοθει η froyo 2.2. μου ζητησαν να αφησω ενα τηλ και θα επικοινωνησουν μαζι μου. οντως μετα απο 1 ωρα περιπου με πηρε μια υπαλληλος της εταιρειας και συζητησαμε το θεμα ενδελεχως.με ρωτησε το γιατι θελω να αναβαθμισω και μου εδωσε ενα κωδικο με τον οποιο θα επικοινωνω πλεον μαζι τους. ομορφα πραγματα ... σχετικα με το τηλεφωνο. το τηλ ειναι super...του εχω βαλει την JPA &OCLF κυριολεκτικα πεταει οπως και με την eklair. η καλυτερη συσκευη που ειχα μεχρι τωρα. τη συνιστω ανεπιφυλακτα στους υποψηφιους αγοραστες. ...μην ξεχναμε και το απιστευτα ευκολο και εργονομικο σερφαρισμα... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 επειδη διαβαζω τα κακως κειμενα της ελληνικης αντιπροσωπειας,θα παραθεσω τη δικη μου αντιμετωπιση απο πλευρα της... πηρα τηλ. να ρωτησω για το ποτε χρονικα εκτιμαται οτι θα δοθει η froyo 2.2. μου ζητησαν να αφησω ενα τηλ και θα επικοινωνησουν μαζι μου. οντως μετα απο 1 ωρα περιπου με πηρε μια υπαλληλος της εταιρειας και συζητησαμε το θεμα ενδελεχως.με ρωτησε το γιατι θελω να αναβαθμισω και μου εδωσε ενα κωδικο με τον οποιο θα επικοινωνω πλεον μαζι τους. ομορφα πραγματα ... στην τόση ώρα που συζητούσατε μαζί, ημερομηνία δόθηκε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 στην τόση ώρα που συζητούσατε μαζί, ημερομηνία δόθηκε; πολύ καλή ερώτηση. Μή μου πείς ότι προσπάθησαν να σε πείσουν ότι απλά δεν το χρειάζεσαι και τόσο, γιατί αυτό θα μεταφραζόταν σε "μην το περιμένεις" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 εγω παντως ο μονος λογος που περιμενω το γιαουρτι ειναι για την δυνατοτητα εγκαταστασης εφαρμογων στην sd.....τιποτ αλλο πραγματικα δε με νοιαζει.... (για καλο και για κακο φυλαω παντως ενα ζωντανο total(που θα χει ψοφησει τοσο καιρο που το φυλαω)για πεταγμα στην αντιπροσωπεια της samsung αν το καθυστερησει κι αλλο..) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 επειδη διαβαζω τα κακως κειμενα της ελληνικης αντιπροσωπειας,θα παραθεσω τη δικη μου αντιμετωπιση απο πλευρα της... πηρα τηλ. να ρωτησω για το ποτε χρονικα εκτιμαται οτι θα δοθει η froyo 2.2. μου ζητησαν να αφησω ενα τηλ και θα επικοινωνησουν μαζι μου. οντως μετα απο 1 ωρα περιπου με πηρε μια υπαλληλος της εταιρειας και συζητησαμε το θεμα ενδελεχως.με ρωτησε το γιατι θελω να αναβαθμισω και μου εδωσε ενα κωδικο με τον οποιο θα επικοινωνω πλεον μαζι τους. ομορφα πραγματα ... σχετικα με το τηλεφωνο. το τηλ ειναι super...του εχω βαλει την JPA &OCLF κυριολεκτικα πεταει οπως και με την eklair. η καλυτερη συσκευη που ειχα μεχρι τωρα. τη συνιστω ανεπιφυλακτα στους υποψηφιους αγοραστες. ...μην ξεχναμε και το απιστευτα ευκολο και εργονομικο σερφαρισμα... Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία. Σου δίνουν κωδικό για την επικοινωνία σου μαζί τους, ακούνε πολύ προσεκτικά τι τους λες και τελικά δεν σε εξυπηρετούν. Σου λένε μια αόριστη μπούρδα του τύπου "η παρατήρησή σας εξετάζεται" και αυτό είναι. Για προσπάθησε να ξαναπάρεις σε δύο ή τρεις μέρες με τον κωδικό που σου έδωσαν και πες μας τα αποτελέσματα. Εμένα πάντως την τελευταία φορά που επικοινώνησα για την αλφαβητική μπάρα στις επαφές (για ελληνική υποστήριξη) με παρέπεμψαν σε ένα παλικάρι ΕΚΤΟΣ Samsung που έχει ένα από τα εξουσιοδοτημένα service. Άρες, μάρες ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Χαιρετώ όλη την παρέα.. παιδιά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για το κινητό Επιβεί η wind δεν έχει το iphone μου αρέσει το galaxy s και θέλω να μάθω κάποια πράγματα … Αν παίζει Farmville αν η μπαταρία που έχει το κινητό κρατεί.. Και γενικά αν υπάρχουν προγράμματα υποστηρίξεις επίσημα η ανεπίσημα Αλλιώς αν υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που να έχει μεγάλη οθόνη σαν το iphone να μπορει να παίζει farmville και μπαταρία που να κρατεί… :):):) Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 ...(για καλο και για κακο φυλαω παντως ενα ζωντανο total(που θα χει ψοφησει τοσο καιρο που το φυλαω)για πεταγμα στην αντιπροσωπεια της samsung αν το καθυστερησει κι αλλο..) <off-topic>Βάλτο στην κατάψυξη πρώτα... :D </off-topic> A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τα ιδια και σε μενα οταν πηρα να ρωτησω για το service. Κωδικος πελατη για να με περασει στο συστημα και μετα παραπομπη σε ενα service cener απο τα οποια στελνουν το κινητο "στα κεντρικα". Πετρο το θεμα ειναι ηθικο:p:p Εγω το περασα ηδη 2 φορες το γιαουρτι μια custom και μια αυτη που εδωσε ο Αλεξ και απλα περιμενω την επισημη για το %#$%τω, ετσι για να πω οτι την εδωσαν και δεν μας εριξαν μια ολοκληρωτικη μουντζα. Μην ξεχναμε ομως οτι υπαρχουν φιλοι που δεν θελουν επ'ουδενι να ασχοληθουν με flashing η δεν εχουν τις γνωσεις και απλα θελουν μια αναβαθμιση μεσω του kies. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ρε παιδιά τελικά ποιός ευθύνεται για την αργοπορία; Πραγματικά δεν βλέπω για ποιόν λόγο να το έχει έτοιμο η Samsung και να μην το ανεβάζει στους σερβερσ, οπότε μήπως είναι θέμα Cosmote; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts