Jump to content

farao25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

farao25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. υπάρχει κάποιος advanced τρόπος να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις από το default πρόγραμμα για τα μηνύματα. Στις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει τα πάντα και όποτε λαμβάνω μήνυμα εμφανίζονται 2 ειδοποιήσεις (default προγραμμα + είτε handcent, είτε chompsms, είτε go sms / δοκίμασα το καθένα ξεχωριστά)
  2. PDA: I9000XXJPO Phone: I9000XXJPP Η συσκευή είναι rooted με το z4root και χρησιμοποίησα και το one click lag fix 2.2.4 Δεν έχω τπτ τικαρισμένο στις ρυθμίσεις ειδοποίησης στο μενού των μηνυμάτων
  3. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιώ το handcent και ενώ έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από το το default προγραμμα του galaxy εξακολουθούν να έρχονται 2 ειδοποιήσεις για το ίδιο μήνυμα.Εχω froyo αν αυτό βοηθάει. Όποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει η όποια βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη,
  4. μια μικρή βοήθεια εδώ. Πήγα να κάνω εγκατάσταση κάτι font packs από το market και εχει 2 μερες γράφει Εγκατάσταση.... χωρίς να προχωρά. Υπάρχει κάποιος τρόπος τις ακυρώσω ? Σημείωση δεν υπάρχει επιλογή ακύρωση λήψης όπως επίσης όταν πάω να τις επανεγκαταστήσω με πηγαίνει κατευθεία στην παρούσα κατάσταση (Εγκατάσταση.... )
  5. υπάρχει τρόπος να μπεί ελληνικό swype στο galaxy s froyo 2.2 (επίσημο) χωρίς να είναι το κινητό rooted ? για να μπείτε στο LbsTestMode με froyo χτυπάς *#*#3214789650#*#*
  6. Έχει κανείς άλλος πρόβλημε με το Sygic Mobile (8.06/8.14/8.22? Από τη στιγμή που αναβάθμισα το Galaxy σε 2.2 (επίσημο) το Sygic μου γράφει "Αναμοή για σήμα GPS"
  7. Έχει κανείς άλλος πρόβλημε με το Sygic Mobile (8.06/8.14/8.22? Από τη στιγμή που αναβάθμισα το Galaxy σε 2.2 (επίσημο) το Sygic μου γράφει "Αναμοή για σήμα GPS"
  8. καλησπέρα.Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω μετά την αναβάθμιση σε froyo (επίσημη) είναι όταν κάποιος με καλεί μαζί με το ringtone πετάγεται και μια φωνή στα αγγλικά και μου λέει ποιος με καλεί. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να απενεργοποιήσω την φωνή ?
  9. Το sygic mobile maps 10 δουλεύει μια χαρά στο galaxy s και βολεύει όσους μενουν Κύπρο.
  10. Ναι αυτά είναι επιλεγμένα
  11. αν αναφέρεις την επιλογή "Χρήση δορυφόρων GPS" την έχω πάντα επιλεγμένη. Αν ανοίγει αλλιώς το gps δώσε τα φώτα σου :)
  12. Καλησπέρα. Εγκατέστησα με επιτυχία το sygic mobile maps 10 8.06 με mlm SMM10 Europe. Το πρόβλημα είναι ότι γράφει συνεχώς "αναμονή για σήμα GPS" και η δεξιά μπάρα που νομίζω δείχνει τη στάθμη σήματος είναι 0 ή σχεδόν. Έχει πρόβλημα ο ενσωματωμένος δέκτης της συσκευής ή κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις ?
  13. Επανέρχομαι :) να κάνω μια ερώτηση και εγώ. Υπάρχει τρόπος τα εγκατεστημένα παιγνίδια ή ακόμα και οι εφαρμογές να μπαίνουν σε κάποιο directory στο μενού και όχι σκόρπια ?
  14. να κάνω μια ερώτηση και εγώ. Υπάρχει τρόπος τα εγκατεστημένα παιγνίδια ή ακόμα και οι εφαρμογές να μπαίνουν σε κάποιο directory στο μενού και όχι σκόρπια ?
  15. Αποφάσισα να αγοράσω το εν λόγω κινητό αλλά παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Κοιτάζοντας το amazon.de η τιμή του κινητού είναι 450 ευρώ. Επειδή θα πάω Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο θα ήθελα να μάθω αν συμφέρει να το αγοράσω από κατάστημα εκεί και όχι από το amazon .Και αν συμφέρει από κατάστημα δώστε τα φώτα σας όσοι γνωρίζουν την αγορά του Βερολίνου (κατάστημα κλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...