phil_kal_77 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Απο την προηγούμενη εβδομάδα έγινα και εγώ κάτοχος του Ζ απο το πλαίσιο. Οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές και επειδή είναι και η πρώτη φορά που μπήκα στον κόσμο του "android", μπορώ να πώ ότι είμαι πολύ ικανοποιιμένος. Τρείς ερωτήσεις θα ήθελα να σας κάνω, αν ξέρετε ! Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα voice dialing (αν το λέω σωστά) free ή και επι πληρωμή. Επίσης ήθελα να ρωτήσω άν έχει βάλει κάποιος, κάπιο πρόγραμμα πλοήγησης με χάρτες της Αθήνας-Ελλάδας και αν είναι ευχαριστημένος. Ξέρετε κάπια εφαρμογή σαν το sports24 στο iphone, που μπορώ να διαβάζω αθλητικά, εκτός απο το vodafone league ? Σας ευχαριστώ Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Υπάρχει το αρμόδιο forum για το Android με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 ρε παιδια μια ερωτηση οσοι περασατε recovery το κανατε πρωτα eng off η δεν χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) υποθετω οτι εχεις επιλεξει το greek input method σαν default, ετσι? δεν εχω ψαξει και σχολαστικα, αλλα δεν εχω βρει τροπο να αλλαζω γλωσσα με το hard keyboard. οποτε αναγκαστικα, πρωτα επιλεγουμε ελληνικα στο virtual και μετα ανοιγουμε το hard keyboard :happy: edit:δυστυχως ακομα και με ρομ με HTC sense το πληκτρολογιο δεν γραφει ελληνικα παρα μονο με τον παραπανω τροπο ολα καλα με το Greek Input Method στο hardware πληκτρολογιο μενου αγγλικα , δεν εχω βαλει Morelocale. αλλαγη γλωσσας με SHIFT + SPACE προσθηκη τονου με το πληκτρο Q Edited December 18, 2010 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 νεος κατοχος παιδια ερχομαι απο dhd οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες αλλα στα σημεια με κερδισε το Ζ εχει σαφως πιο δυνατο ηχειο,αν και τα 2 εχουν slcd νομιζω οτι τα χρωματα του Ζ ειναι πιο τονισμενα εχει περασει κανεις την 6.1.1 του cyan? απο μπαταρια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Παιδιά μια ερώτηση προς τους κατόχους. Το Z hinge του κινητού είχα διαβάσει ότι είναι σχετικά χαλαρό. Στην δική μου συσκευή όντως δεν χρειαζόταν καμιά ιδιαίτερη δύναμη για να ανοίξει το πληκτρολόγιο, αλλά δεν με προβλημάτισε. Παρατήρησα σήμερα, ότι αν κρατήσω την συσκευή ΜΟΝΟ από το κάτω της μισό (το τμήμα με το πληκτρολόγιο) και την γύρω κατακόρυφα, εφόσον όπως ανέφερα δεν υπάρχει καμία αντίσταση από τα δάκτυλα ή αλλο εμπόδιο, η οθόνη "ανοίγει" από μόνη της. Από το βάρος της δηλαδή το πληκτρολόγιο ξεδιπλώνεται. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή έχει κάποιο πρόβλημα η δική μου συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παιδιά μια ερώτηση προς τους κατόχους. Το Z hinge του κινητού είχα διαβάσει ότι είναι σχετικά χαλαρό. Στην δική μου συσκευή όντως δεν χρειαζόταν καμιά ιδιαίτερη δύναμη για να ανοίξει το πληκτρολόγιο, αλλά δεν με προβλημάτισε. Παρατήρησα σήμερα, ότι αν κρατήσω την συσκευή ΜΟΝΟ από το κάτω της μισό (το τμήμα με το πληκτρολόγιο) και την γύρω κατακόρυφα, εφόσον όπως ανέφερα δεν υπάρχει καμία αντίσταση από τα δάκτυλα ή αλλο εμπόδιο, η οθόνη "ανοίγει" από μόνη της. Από το βάρος της δηλαδή το πληκτρολόγιο ξεδιπλώνεται. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή έχει κάποιο πρόβλημα η δική μου συσκευή; Όποιο review διάβασα για το κινητό και τα περισσότερα video στο YouTube αναφέρουν αυτό το "πρόβλημα". Μην ανησυχείς, σε όλα το ίδιο είναι. Θα σε προβληματίσει μόνο αν πας να γράψεις κείμενο ξαπλωμένος ανάσκελα. DesireHD/Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Όποιο review διάβασα για το κινητό και τα περισσότερα video στο YouTube αναφέρουν αυτό το "πρόβλημα". Μην ανησυχείς, σε όλα το ίδιο είναι. Θα σε προβληματίσει μόνο αν πας να γράψεις κείμενο ξαπλωμένος ανάσκελα. DesireHD/Tapatalk Έχεις δίκιο. Μετά λίγο που το έψαξα διάβασα πως καθότι ο μηχανισμός δεν έχει κάποιο ελατήριο ή μαγνήτη για να κλειδώνει, τέτοια συμπεριφορά είναι φυσιολογική. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 βγηκε καινουρια ευρωπαικη ρομ για οποιον ενδιαφερετε http://www.filefactory.com/file/b4bg...660_signed.exe και ενα λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=879384 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petrakis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα να ρωτησω, υπαρχει καποιο shortcut για εναλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο της συσκευης (Desire Z)? Για παραδειγμα, στο Nokia Ν97 που ειχα με Shift + Sym στο hardware πληκτρολογιο αλλαζε γλωσσα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα να ρωτησω, υπαρχει καποιο shortcut για εναλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο της συσκευης (Desire Z)? Για παραδειγμα, στο Nokia Ν97 που ειχα με Shift + Sym στο hardware πληκτρολογιο αλλαζε γλωσσα. Ευχαριστω τς τς τς το λεει και στο manual fn+space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petrakis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 τς τς τς το λεει και στο manual fn+space Ζητω συγνωμη... Ημουν σιγουρος οτι το δοκιμασα και δεν δουλεψε... Προφανως δοκιμασα ολους τους υπολοιπους συνδιασμους... :-( Ευχαριστω παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 βγηκε καινουρια ευρωπαικη ρομ για οποιον ενδιαφερετε http://www.filefactory.com/file/b4bg...660_signed.exe και ενα λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=879384 τα links σου δεν δουλευουν Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 αν και δεν ειναι δικα μου εμενα δουλεψανε μια χαρα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 αν και δεν ειναι δικα μου εμενα δουλεψανε μια χαρα παντως Δες το άλλη μία. Το πρώτο link που έχεις βάλει είναι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 http://www.multiupload.com/E0ZO1QAZ70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 new update OTA 1.72.405.2 υπαρχει και στους xda κανα 3μερο αν την εβαλε κανεις ας μας πει αν εχασε το permroot και το s off (αν εχει κανει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 new update OTA 1.72.405.2 υπαρχει και στους xda κανα 3μερο αν την εβαλε κανεις ας μας πει αν εχασε το permroot και το s off (αν εχει κανει) εχω το κινητο αγορασμενο από το Πλαισιο και δεν μου βγαζει να κανω update. Η rom που αναφέρετε παρα πάνω ειναι και ελληνική? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εισαι σιγουρος οτι εχεις ελληνικη συσκευη? θα επρεπε να στο βγαζει θεωρητικα παντα γιατι δεν την εχω δοκιμασει πρεπει να ειναι ελληνικοτατη μιας ειναι oficiall ota update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εισαι σιγουρος οτι εχεις ελληνικη συσκευη? θα επρεπε να στο βγαζει θεωρητικα παντα γιατι δεν την εχω δοκιμασει πρεπει να ειναι ελληνικοτατη μιας ειναι oficiall ota update η ρομ που υπαρχει ποιο πανω τι ειναι ? ειναι ελληνικη? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 η ιδια ειναι η μια ειναι σε ruu και η αλλη ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Μόλις έκανα την αναβάθμιση. Ακόμα δεν έχω βρεί καμιά διαφορά παρά μόνο στις επιλογές της κάμερας όπου το self-Portrait έχει πλέον επιλογή μόνο για ένα πρόσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 ησουνα root? s-off εχασες τιποτα απο αυτα τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 ησουνα root? s-off εχασες τιποτα απο αυτα τα 2? Όχι. Η συσκευή είναι από Ελλάδα με το HTC Sense. Δεν χάθηκε καμία ρύθμιση ή περιεχόμενο μετά την αναβάθμιση αν και νομίζω ότι υπάρχει ένα εικονίδιο λιγότερο στο κεντρικό μενού χωρίς να παίρνω όρκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 γεια σας παιδιά, επειδή το σκέφτομαι να το πάρω το desire z, μήπως ξέρετε πόσο sar έχει σε κεφάλι και σώμα? το λέει στο manual που έχει το τηλέφωνο.(άφαντο το sar στο νετ..) άντε και καλή χρονιά να έχουμε!!:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts