Jump to content

phil_kal_77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

phil_kal_77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκίμασα μια άλλη που λες και δεν είχε πρόβλημα. Συνεπάγεται φταίει η κάρτα. Προφανώς δεν φτιάχνει με κάποιο τρόπο Κ θέλει άλλαγμα. Σε ευχαριστώ.
  2. Παιδιά έχετε καμία ιδέα γιατί δείχνει να "μπαινοβγαίνει" μόνης της η SD card ? Και τι μπορώ να κάνω ? Υποτίθεται ότι πήρα sandisk για να είναι και καλή.. Φταίει η κάρτα ή το 10ρι ? Γράφει μήνυμα "Μη αναμενόμενη αφαίρεση..." Την έβαλα, έβγαλα, έκανα ρεσταρτ αλλά και πάλι τα ίδια !
  3. Καλησπέρα και απο μένα. Θέλω για άλλη μια φορά την βοήθειά σας. Ενώ έχω κάνει διάφορους συνδυασμούς στα settings στα sms, δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω με μικρά γράμματα. Υπάρχει κάποιο tip ? Επίσης στις επαφές μου, έχω μερικές επαφές, που προσπαθώ να βάλω φωτογραφία (για να φαίνεται όταν με παίρνουν) και δεν την παίρνει με την καμία. Όσες επαφές έχουν φουσουμπου τα έχω καταφέρει μέσω Sync.Me. Στις υπόλοιπες ΔΕΝ.... Έχετε και γιαυτό καμία ιδέα. Τέλος έχει κάποιος την εφαρμογή Show Box ? Και αν ναι, σας δουλεύει ? Εμένα δυστυχώς μου λέει ότι υπάρχει καινούργια έκδοση διαθέσιμη, πατάω να κάνει update, αλλά δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό μου βγάζει στην συνέχεια "update error". Καμία έμπνευση ?
  4. Αξίζει να το ψάξουμε ή θα πρέπει να περιμένουμε και άλλη αναβάθμιση ?
  5. Καλησπέρα και απο μένα. Απλά δεν παίζεται το 10ρι. Το έχω περίπου 1 μήνα και σε σύγκριση με το 6ρι που είχα, είναι σε άλλο επίπεδο. Μου ήρθε και η τελευταία αναβάθμιση και τώρα είμαι στ 1.90.401.5. Η φωτογραφική μηχανή και μπαταρία (είναι τα δύο που με καίγανε περισσότερο) ζωγραφίζουν όπως και πολλά άλλα, όπως αναφέρετε πιο πριν. Ερώτηση. Διάβασε κανένας για την κερκόπορτα στα android, που δυστυχώς την έχουν και τα 10ρια μας ? (http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500094676) Ασχολήθηκα λίγο, βάζοντας το quadrooter scanner και zonealarm και όντως φαίνεται ότι έχουμε θεματάκια. Έχει κανένας καμία λύση, μέχρι να έρθει αναβάθμιση και γι'αυτό ? Αξίζει να το ψάξουμε και άλλο :worry:?
  6. [/color] Δοκίμασα εναν άλλον, έδειχνε ότι φορτίζει, αλλά έμενα σταθερά αναμένο το λαμπάκι φόρτισης χωρίς να κάνει τίποτα...χωρίς να φορτίζει... Καλώδια ναι δοκίμασα. Σήμερα θα αγοράσω εναν άλλον Quick Charge 3.0 και θα το δοκιμάσω :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την εντυπωση πως φταιει ο ανταπτορας του ρευματος. Σας ευχαριστώ teosard, THEO_LEGEND και griniaris ήταν όντως ο φορτιστής...πήρα εναν καινούργιο και πάει τούμπανο :) Για πες τε μου τώρα !? Να ασχοληθώ με το service της HTC και τις @@ που μου είπαν... (4-6 εβδομάδες το κινητό και όχι μόνο ο φορτιστής) ή να τους πώ άλλη μια φορά άντε γειά.. Δεν αναλαμβάνουν καλύτερα, το service της htc, τα μέλη του myphone ;)
  7. Όχι οχι δεν φοράει κανενός πάροχου rom.
  8. [/color] Δοκίμασα εναν άλλον, έδειχνε ότι φορτίζει, αλλά έμενα σταθερά αναμένο το λαμπάκι φόρτισης χωρίς να κάνει τίποτα...χωρίς να φορτίζει... Καλώδια ναι δοκίμασα. Σήμερα θα αγοράσω εναν άλλον Quick Charge 3.0 και θα το δοκιμάσω :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την εντυπωση πως φταιει ο ανταπτορας του ρευματος. Μακάρι :) Την δευτέρα θα δούμε που θα τον έχω στα χέρια μου. Σε ευχαριστώ
  9. Τι είναι η unbranded συσκευή ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα εναν άλλον, έδειχνε ότι φορτίζει, αλλά έμενα σταθερά αναμένο το λαμπάκι φόρτισης χωρίς να κάνει τίποτα...χωρίς να φορτίζει... Καλώδια ναι δοκίμασα. Σήμερα θα αγοράσω εναν άλλον Quick Charge 3.0 και θα το δοκιμάσω :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  10. Παιδιά καλησπέρα. Δυστυχώς έγινε αυτό που δεν θέλει κανένας να του τύχει !!! Εκεί που το φόρτιζα σε πρίζα, εννοείται με τον ορίτζιναλ εξοπλισμό, σταμάτησε στο 80% και απο τότε δεν μπορεί να ξαναφορτίσει με την καμία σε καμία πρίζα και αν δοκίμασα.... :mad: Μόνο ευτυχώς σε pc :( Μίλησα χθες και σήμερα με την htc Ελλάδος....και δυστυχώς καταλήξαμε (μετά απο όλες τις δοκιμές που κάναμε και επαναφορά) ότι πρέπει να πάω απο εκεί το κινητό...για 4-6 εβδομάδες.... Δυστυχώς οι φόβοι όλων για το service των htc επαληθεύτηκαν... Πριν πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου.....έχει κανένας καμία έμπνευση... σας ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι εγώ το αγόρασα.
  11. Καλησπέρα και απο μένα. Μετά απο αρκετά χρόνια παρέα με τα iPhone, το τελευταίο htc (εννοείται ότι για μένα είναι τα καλύτερα) ήταν το Desire Z, είπα και εγώ να αλλάξω πάλι στρατόπεδο να δω τι παίζει σε αυτή την γειτονιά. Πήρα το 10ρι εδώ και 2 εβδομάδες απο το σκρουτζομάγαζο hellasphone (το είχα παραγγείλει 13/6 όταν είχε διαθεσιμότητα ασημί και το παρέλαβα 29/6/2016). Έχει Ελληνικές ετικέτες στο κουτί και είχε και τα Ελληνικά μέσα. Δεν το έχω αρκετό καιρό ώστε να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα μπορώ να σας πώ τα ακόλουθα. Η συσκευή είναι άπαιχτη όπως και το κουτάκι, αλλά και αυτά που έχει μέσα. Τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά η htc, είναι απο τα καλύτερα. Στο χέρι κάνει τέλεια "εφαρμογή". Και ιδρωμένος να είσαι, κάθετε τέλεια και δεν γλιστράει. Η φωτεινότητα είναι πολύ καλή, αλλά δυστυχώς δεν πιάνει την φωτεινότητα της οθόνης του 6ριου. Η ταχύτητα είναι άπαιχτη η οποία σε συνδυασμό με την ram, το κάνουν να τρέχει φοβερά. Η φωτογραφική μηχανή είναι πολύ μπροστά σε σχέση πάντα με του 6ριου. Έχει πολλές παραμέτρους, αλλά μέχρι τώρα χρησιμοποιώ μόνο τις default-αυτόματη. Η μπροστινή είναι πολύ τέλεια για τον λόγο που υπάρχει ;) Η μπαταρία, κάνοντας περίπου τα ίδια πράγματα (και ίσως παραπάνω σε καθημερινή βάση, αφού ακόμα το "στήνω") κρατάει μέχρι το βράδυ 23:00-24:00 (απο της 07:30) και μερικές φορές έχει μείνει και 10-20%. Σκυλί είναι και φαντάζομαι δεν έχει στρώσει ακόμα. Εννοείται ότι έχω συνέχεια ανοιχτά 4g & wifi, με την φωτεινότητα στο φουλ και καθ όλη την διάρκεια της ημέρας στέλνω καμιά 20ρια sms, μιλάω στο τηλέφωνο κανά 30λεπτο, στέλνω εμαιλ, chat με viber-whatsApp. Για την μουσική δεν είμαι ειδικός, αλλά παίζοντας mp4, mp3, wav, youtube ακούγεται τέλεια. Τα ακουστικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Η έκδοση που έχω είναι 6.0.1 και το λογισμικό 1.80.401.3 μετά απο κάποια update. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στα sms με τα κεφαλαία και μικρά. Δυστυχώς ενω σε όλα τα άλλα app (viber, email, wahtsapp, fcb, etc) έχω κεφαλαία και μικρά Ελληνικά γράμματα, στο default (που θέλω να κρατήσω πρόγραμμα) sms app δεν αλλάζει. Έβαλα και 7bit & 16bit κωδικοποίηση και πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα ? Αυτά και απο εμένα φ ps 1 σορρυ για το σεντόνι ps 2 θέλω ενα καλό ημερολόγιο, ώστε να το συγχρονίσω με αυτό του 6ριου, αλλά να μου χτυπάει σε όλη την οθόνη το reminder και όχι ενα "σκατουλάκι" σαν αυτό που πετιέται στο default ημερολόγιο που έχει. Έχετε κάποιο να προτείνετε ? ps 3 το 6ρι είχε μια δυνατότητα ενα app που το έλεγαν health-υγεία και είχε την δυνατότητα να μετράει χωρίς να το ανοίγεις/κλείνεις τα βήματα, αποστάσεις, ορόφους κλπ που κάνεις σε καθημερινή βάση και συνδεόταν και με το runkeeper. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ? ps 4 μπορείτε να δείτε και δυο φωτό :
  12. Να σε/σας ρωτήσω κάτι. Αν το πάρω απο την Κίνα και το Gearbest.com ξέρεις/ξέρετε αν θα έχω εκτελωνιστικά εδώ στην Ελλάδα όταν έρθει ?
  13. Πάνε τα ωραία χρόνια που πάταγες το bluetooth και έκανες τη δουλειά σου απλά και ωραία ! θα κάνω μια προσπάθεια να δώ αν με βολεύει αυτό που το πρόγραμμα, αν και έτσι όπως το βλέπω...δύσκολο το βλέπω...:( Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που χρησιμοποιούσα παρόμια εφαρμογή.
  14. Απο την προηγούμενη εβδομάδα έγινα και εγώ κάτοχος του Ζ απο το πλαίσιο. Δύο ερωτήσεις θα ήθελα να σας κάνω. Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα voice dialing (αν το λέω σωστά) free ή και επι πληρωμή. Στα HTC με WM είχαν default. Να μπορώ να πατάω το κουμπί στο bluetooth και να μπορώ να αναφέρω το όνομα αυτού που θέλω να καλέσω και να το καλεί το τηλέφωνο χωρίς να πατάω κουμπιά στο κινητό. Ξέρετε κάπια εφαρμογή σαν το sports24 στο iphone, που μπορώ να διαβάζω αθλητικά, εκτός απο το vodafone league ? Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...