Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, είναι bug των ginger roms γενικώς (2.3.3 και 2.3.4), όχι της JVR... Λάθος διατύπωση!! Περιμένω να δω αν ισχύει αυτό με τη φόρτιση (αν και κρατώ μικρό καλάθι για το τι ακούγεται στο xda)...

εγω το φορτισα το κινητο χωρις τον εντοπισμο σφαλματων, αλλα δεν μπορουσα να το αφησω κι αλλο δυστυχώς.. μιση ωρα μονο παραπανω το αφησα, οποτε δεν ξερω αν οντως ετσι λυνεται το bug..

Επιβεβαιωνω κι εγω οτι το wifi της jvr ειναι το ιδιο καλο με της jvq...οχι τελειο αλλα ειναι μια χαρα!!!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

+1

για μενα εχει λιγο πιο δυνατο σημα το μοντεμ της jvr. το παρατηρησα σε σημεια που "επιανα-δεν επιανα" σημα, τωρα πιανω εστω μια γραμμη χωρις να την χανω και λιγο πιο μακρια.

Edited by nikos523

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε μένα πάλι το JVR modem είναι τέλειο όσον αφορά το GPS (στη JVQ μου έκανε νούμερα) και επίσης το wifi πιάνει 2 wifi ακόμα στην γειτονιά!

(σε CM7 nightly73, JVR modem)

Πάει το κινητάκι μου. Το έχασα. Μόλις πήρα χαμπάρι ότι δεν το είχα στο τσαντάκι μου, έκανα μια κλήση και.. η κλήση μου προωθείται.

Ο τύπος που το βρήκε (ή το βούτηξε) φυσικά έβγαλε τη sim και την έκανε μπάλα.

Τέλος πάντων, είχα καταλήξει σε JVR με semaphore 1.4.0 και είμουν άρχοντας.

Πλέον όμως είμαι με.... S II χεχε.

Οπότε δεν με βλέπω να ξαναποστάρω εδώ μέσα.

c u around

δεν είχες ενεργοποιημένο το mobile tracker?

Λειτουργεί στην Ελλάδα το mobile tracker;

http://www.insomnia.gr/images/android.png

Καλημέρα, πως κάνω format την εσωτερική μνήμη; έχω δοκιμάσει τα wipe από cwm, όπως επίσης και τα format και το Hard Reset with code *2767*3855#. Κάθε ιδέα δεκτή

Ευχαριστώ

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλημέρα, πως κάνω format την εσωτερική μνήμη; έχω δοκιμάσει τα wipe από cwm, όπως επίσης και τα format και το Hard Reset with code *2767*3855#. Κάθε ιδέα δεκτή

Ευχαριστώ

Γιώργος

Ρυθμίσεις->Χώρος αποθήκευσης κάρτας->Διαμόρφωση συσκευής αποθήκευσης usb.

Μάκης

Ρυθμίσεις->Χώρος αποθήκευσης κάρτας->Διαμόρφωση συσκευής αποθήκευσης usb.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να καθαρίσω το /system/app

Γιώργος

Γιώργος

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να καθαρίσω το /system/app

Γιώργος

Δεν στο συνιστώ να το κάνεις. Το τηλέφωνό σου απλά δεν θα λειτουργεί. Ποιός ο λόγος να το κάνεις;

Μάκης

Δεν στο συνιστώ να το κάνεις. Το τηλέφωνό σου απλά δεν θα λειτουργεί. Ποιός ο λόγος να το κάνεις;

Διότι έχω μόνο 496k ελεύθερα, έχω κάνει ήδη εγκατάσταση με repartition

Γιώργος

Γιώργος

Διότι έχω μόνο 496k ελεύθερα, έχω κάνει ήδη εγκατάσταση με repartition

Γιώργος

Τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ελευθερώσεις χώρο από το system/app με το να διαγράψεις εφαρμογές που δεν σου χρειάζονται και δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του τηλεφώνου, όχι να κάνεις format ολόκληρο το system/app.

Μάκης

Πως μπορούμε να το ενεργοποίησουμε ?

edit: Το βρήκα στο menu, το ενεργοποίησα αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται στην χώρα. Μήπως φταίει που έχει το τηλέφωνο την JS8 και όχι την Ελληνική rom ?

Edited by Nexus
Γιάννης

καλησπερα...εχω ενα προβλημα με το γιφι...μερικες φορες δειχνει κανονικα συνδαιδεμενο και δεν λειτουργει πρεπει να το κλεισω και να το ξανανηξω για να λειτουργησει...υπαχει καποια λυση γι αυτο?γνωριζει καποιος?

καλησπερα! ειχα διαβασει παλιοτερα οτι στην jvo υπαρχει ενα θεμα με την καταναλωστη μπαταριας (αν και δεν ξερω αν ειναι αυτο ακριβως το προβλημα)!!!

εγω μεχρι προτινως δεν ειχα κανενα προβλημα!!!! αλλα παρατηρησα το εξης παραδοξο :!: και δεν αστειευομαι!!!!!!

ειμαι στα γιαννενα τοσο καιρο φοιτητης και η μπαταρια ηταν πολυ νορμαλ γενικα!

πηγα στην αθηνα 7 μερες και η μπαταρια ξεφορτιζε υπερβολικα γρηγορα και χωρις ιδιαιτερη χρηση!!!

απο εκει που κρατουσε 5 μερες η μπαταρια στην αθηνα μου κρατουσε 2 και αν!!!

την μερα που πηγα εφτασα αθηνα με 50% περιπου μπαταρια γιατι επαιζα στο ταξιδι, εφτασα μεσημερι, δεν ακουμπησα καν το κινητο απο την ωρα που εφτασα και το βραδυ που κοιταξα ηταν κλειστο με 0 μπαταρια!!!!!!!!!!! τις επομενες μερες οληνυχτης το φορτιζα και 2 μερες αντε να κρατουσε!!!!!!!

ειναι δυνατων αυτο?!?!?!?!?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα...εχω ενα προβλημα με το γιφι...μερικες φορες δειχνει κανονικα συνδαιδεμενο και δεν λειτουργει πρεπει να το κλεισω και να το ξανανηξω για να λειτουργησει...υπαχει καποια λυση γι αυτο?γνωριζει καποιος?

Ποια ρομ και ποιο μόντεμ φορας;

Έχεις δοκιμάσει να ξαναπερασεις το μοντεμ η να περάσεις κάποιο άλλο;

Δοκιμάσες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

καλησπερα! ειχα διαβασει παλιοτερα οτι στην jvo υπαρχει ενα θεμα με την καταναλωστη μπαταριας (αν και δεν ξερω αν ειναι αυτο ακριβως το προβλημα)!!!

εγω μεχρι προτινως δεν ειχα κανενα προβλημα!!!! αλλα παρατηρησα το εξης παραδοξο :!: και δεν αστειευομαι!!!!!!

πηγα στην αθηνα 7 μερες και η μπαταρια ξεφορτιζε υπερβολικα γρηγορα και χωρις ιδιαιτερη χρηση!!!

την μερα που πηγα εφτασα αθηνα με 50% περιπου μπαταρια γιατι επαιζα στο ταξιδι, εφτασα μεσημερι, δεν ακουμπησα καν το κινητο απο την ωρα που εφτασα και το βραδυ που κοιταξα ηταν κλειστο με 0 μπαταρια!!!!!!!!!!! τις επομενες μερες οληνυχτης το φορτιζα και 2 μερες αντε να κρατουσε!!!!!!!

Μήπως λόγο σήματος; δηλαδή να χάνει το σήμα ή να αλλάζει συνέχεια από 3g σε 2g και το αντίστροφο.

Το θέμα που λες είναι το battery drain που έχουν όλες οι 2.3.3. Το os ξεχνάει να κατεβάσει την cpu και η μπαταρία στραγγίζεται κανονικά (σε ώρες όχι μέρες).) Λύνεται προσωρινά με ένα restart η περνώντας μια 2.3.4

Μήπως στα Γιάννενα ήσουν με 2g και με το που πήγες Αθήνα δουλεύεις μόνιμα 3g? (αν είναι η επιλογή σου στο auto). Αλλά μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά για να είναι μόνο αυτό..

το έχεις μήπως σε gsm/wcdma οπότε στην αθήνα συνδέεται με 3g και έτσι καταναλώνει μεγαλύτερη μπαταρία ; (πας στο ρυθμίσεις -> ασυρματη επικοινωνία -> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας )

Λοιπον,μαυρα τα μαντατα για τη σερενατα,οσο αφορα την jvr.Μετα απο 2 μερες αψογης λειτουργειας,εφαγα σημερα και το πρωτο fc καθως και το πρωτο broken voice στο bt.Γενιικα ειναι στα ιδια επιπεδα με την jvq,οι αλλαγες εχουν γινει στον κερνελ της συγκεκριμενης ρομ.Εχει γινει μεγαλη προοδο στον driver του bluetooth.Για πρωτη φορα με καποια 2.3.X ειδα να φορτωνονται αδιαμαρτηρητα οι επαφες μου απο το κινητο στο συστημα του αυτοκινητου και να γινεται πληρη αναγνωριση κατα την κληση οπως στις eclair και froyo.Σε διαστημα σχεδον 3 ημερων εφαγα μονο ενα broken voice (παραμορφωση φωνης) σε αντιθεση με οποιαδηποτε αλλη 2.3.Χ που θα μου το ειχε κανει στο συνολο των κλησεων που εκανα τουλαχιστον 20 φορες!!Θελει λιγη δουλεια ομως ακομη.

Πρασπαθεια διορθωσης παρατηρησα και στο θεμα των fc.Eιδα οτι ο χρονος εναρξης-τερματισμου κλησης εχει μειωθει αισθητα,ειδικα στον τερματισμο,απο την στιγμη που θα τερματισουμε δηλαδη την κληση πατωντας το κοκκινο πληκτρο,εχει μειωθει πολυ,πραγμα που δειχνει οτι το ψαχνουν αλλα δυστυχως χωρις επιτυχια ακομη.

Επισης την ειδα πιο <σπιρτοζικη> απο την jvq χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και πιο γρηγορη

Τωρα για τα υπολοιπα αν και νομζω οτι πλεον δεν εχουν νοημα,το gps μια απο τα ιδια με της jvq,το ιδιο και η διαχειριση μνημης με λιγο καλυτερο το wifi.

Κατι αλλο που παρατηρησα και το διασταυρωσα με τον Ηρακλη που την εχει και αυτος περασμενη,παρατηρησα μεγαλυτερη ευκρινεια και καθαροτητα σε γραμματα και εικονιδια,το καταλαβαινεις περισσοτερο οταν εισαι σε νορμαλ φωτισμο δωματιου,κατι εκαναν φαινεται κι εκει.

Συμπερασμα=θα ξαναβαλω παλι την jsd μεχρι να βγει κατι καινουριο.Με κουρασαν και με απογοητευσαν οι gingerbread και ειδικα οι τελευταιες,οι 2.3.4.

Συμπερασμα=θα ξαναβαλω παλι την jsd μεχρι να βγει κατι καινουριο.Με κουρασαν και με απογοητευσαν οι gingerbread και ειδικα οι τελευταιες,οι 2.3.4.

Ωραία λοιπόν, μάπα και αυτό το καρπούζι. Άντε να δούμε πότε θα καταφέρουν να μας δώσουν μια ginger επιπέδου 2.2.1. Σαν να μου φαίνεται ότι έχουμε γίνει επιλογή 2ου επιπέδου για τη samsung.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Ωραία λοιπόν, μάπα και αυτό το καρπούζι. Άντε να δούμε πότε θα καταφέρουν να μας δώσουν μια ginger επιπέδου 2.2.1. Σαν να μου φαίνεται ότι έχουμε γίνει επιλογή 2ου επιπέδου για τη samsung.

Sent from my GT-I9000

Μακη ειχα μια εβδομαδα σχεδον την jsd και το κινητο μου δουλευε απροβληματιστα οπως ειχαμε μαθει με ολες τις 2.2.1,με τις ginger φτανεις να σημειο να σιχαθεις το κινητο σου,γι αυτο και θα ξαναεπιστρεψω εκει μεχρι να μας δωσουν-αν μας δωσουν δηλαδη-μια σωστη gingerbread.

Λοιπον,μαυρα τα μαντατα για τη σερενατα,οσο αφορα την jvr...Με κουρασαν και με απογοητευσαν οι gingerbread και ειδικα οι τελευταιες,οι 2.3.4.

Μαλιστα, ωραιος Παρη thanks για το mini review. Επομενως δεν θα μπω κι εγω στον κοπο να φλασαρω. Απλα θα περασω εναν βελτιωμενο custom kernel που να βασιζεται στην JVR (πχ semaphore -φανταζομαι να λειτουργει ε Στρατο?) και παραμενω στην JVQ. Κατα το τελος του μηνα θα περασω οτι βρεθει μπροστα μου, γιατι εχω να φλασαρω καιρο και θελω μια αλλαγη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το ιδιο και γω, απο jvk επεστρεψα σε 2.2.1 και ησυχασα......

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Η darky 10.2 δεν λεει τιποτα;Η 2.2.1 τι λεει απο ταχυτητα και απο μπαταρια;Δεν την ειχα βαλει ποτε.Και ποια ειναι η καλυτερη 2.2.1;

Η darky 10.2 δεν λεει τιποτα;Η 2.2.1 τι λεει απο ταχυτητα και απο μπαταρια;Δεν την ειχα βαλει ποτε.Και ποια ειναι η καλυτερη 2.2.1;

η πιο νεα ειναι η JSD αυτη φοραω εδω και 1,30 μηνα απροβληματιστα......παει φετες ....και ειναι πολυ καλη .....εδω κα ι1,30 μηνα ειχα ενα fc και ενα Broken voice ...απολυτως τπτ αλλο

Ειναι αψογη

• The topic was unlocked