Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο ακριβως

οπως εχω ξαναπει ουτε ψεματα λεω, ουτε ειμαι καποιος που πηρε χθες στα χερια του τη συσκευη

Αντωνη οταν λεω ανοιξε ενα δυο παιχνιδια εννοω βαρβατα, οπως το gt racing hd που ανοιξες και οχι τραπουλα κτλ...

δειτε σε μενα λοιπον

http://img812.imageshack.us/img812/7574/sc20110608192844.png

μετα παω να ανοιξω και το gmail, μια εφαρμογη που τρωει λιγη ram και ουαλα

http://img709.imageshack.us/img709/2472/sc20110608192924.png

μου σβηνει τον browser...

ε ειναι αστεια παραγματα

και μιλαμε για multitasking kiss my a-ss... :rolleyes:

Κοιτα δε τον σβήνει τελείως τον browser , και ουτε θα ξεχάσει που ησουν και τι έκανες , απλά θα κάνει κάποια "βαρια" κομμάτια reload...

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοιτα δε τον σβήνει τελείως τον browser , και ουτε θα ξεχάσει που ησουν και τι έκανες , απλά θα κάνει κάποια "βαρια" κομμάτια reload...

ναι ενταξει στην ουσια ποτε σβηνει ο browser

σε αλλη περιπτωση μπορει να μην μου σβησει ο browser αλλα θα μου σβησει το παιχνιδι

μα καλα ρε παιδια μονο εγω φοραω την jvo η μονο εγω εχω προβληαμτα με την ram?

νιωθω λες και προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας... :rolleyes:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ναι ενταξει στην ουσια ποτε σβηνει ο browser

σε αλλη περιπτωση μπορει να μην μου σβησει ο browser αλλα θα μου σβησει το παιχνιδι

μα καλα ρε παιδια μονο εγω φοραω την jvo η μονο εγω εχω προβληαμτα με την ram?

νιωθω λες και προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας... :rolleyes:

Οχι ετσι είναι αλλά αυτό κατα την γνώμη μου δεν είναι κακό multitasking αφού γεμίζει η μνήμη(100mb για εφαρμογή είναι πολλά). Απο εκεί και πέρα είναι ευθύνη της εφαρμογής να αποθηκεύσει το προηγούμενο state ωστε να σώσει οσα περισσότερα μπορεί και πολλές φορές να φαίνεται οτι είναι πραγματικό multitasking. Αυτό που κάνουν "καλύτερα" κάποιες αλλες συσκευές και φαίνεται πιο καλό το multitasking ειναι οτι χρησιμοποιούν virtual memory απο τον "δισκο" γεγονός βέβαια που στην ανάκτηση της εφαρμογής θα αργήσει λιγο(καλύτερο απο το reload στην περίπτωση του browser)

παλικάρια μόλις πήρα το galaxy s i9000 ,θέλω να το αναβαθμίσω αλλα με έχουν μπερδέψει οι πολλές πληροφορίες. θέλω να περάσω την darky rom v10.1 και σκοπέυω να ακολουθήσω τον οδηγό αλλα έχω μια ερώτηση,πρέπει να φλασάρω στοκ ρομ πριν το ficheto jvh ? δεν θεωρείται στοκ αυτή που έχει ήδη μέσα? και αν βάλω την 2.2.1 την στοκ την Ελληνική πρέπει να επαναφέρω το 2e recovery για να περάσω την ficheto? ευχαριστώ.

παλικάρια μόλις πήρα το galaxy s i9000 ,θέλω να το αναβαθμίσω αλλα με έχουν μπερδέψει οι πολλές πληροφορίες. θέλω να περάσω την darky rom v10.1 και σκοπέυω να ακολουθήσω τον οδηγό αλλα έχω μια ερώτηση,πρέπει να φλασάρω στοκ ρομ πριν το ficheto jvh ? δεν θεωρείται στοκ αυτή που έχει ήδη μέσα? και αν βάλω την 2.2.1 την στοκ την Ελληνική πρέπει να επαναφέρω το 2e recovery για να περάσω την ficheto? ευχαριστώ.

Υπάρχουν αλακυτικές οδηγίες εδώ

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Καλησπερα στα καλα παιδια :lol: Λοιπον,εγω συμφωνω απολυτως με τον Αντωνη,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το mutitasking και να μην ξεχναμε ρε παιδια και καποια πραγματα,οπως:οταν ανοιξουμε εναν browser και πακετο ενα βαρυ παιχνιδι,πχ το need for speed,ε μην περιμενουμε να κραταμε ανοικτα και αλλες εφαρμογες,απο μονα τους αυτα τα δυο τραβανε >100 mb μνημη,που να την βρει αυτο το ερμο την υπολοιπη για να κρατησει και αλλα??σε νορμαλ εφαρμογες ειναι αψογο,αυτο ξερω να πω και στο παρελθον ειχα ανεβασει κι εγω καποια screenshot οπως ο Αντωνης.Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα γιατι σε καμια περιπτωση δεν προκειται να παιζω ταυτοχρονα 3-4 παιχνιδια,να εχω browser ανοικτο,excel και προγραμμα gps.Παντως να αναφερω εδω οτι εχω ελαφρωσει κι εγω το κινητο απο πολλες,αχρηστες κατ εμε εφαρμογες και υπηρεσιες,που τρωνε πολυ μνημη τσαμπα και βερεσε,κανω boot στα 145 mb περιπου κατειλημενης μνημης(μια χαρα ειναι,ε?)

Τελος θελω να πω,ενα μπραβο στον Ηρακλη.Διαβασα καποια στιγμη εχθες ενα ποστ που ειχε για το program monitor,τελικα αυτο το πραγμα,οντως κανει μεγαλη ζημια,το γιατι και το που εβαζε το χερακι του δεν το ξερω (ισως ο Αλεξανδρος μας διαφωτισει αν γνωριζει) αλλα το πεταξα και ειναι μια χαρα.Μπραβο ρε Ηρακλη που το εντοπισες.:clap:

thanks φιλε μου:bow:

ε μα ειχα σπασει το κεφαλι μου να δω τι στο καλο εφταιγε και μου εκανε τσαλιμακια η jvo που τη θεωρω μαζι με την js8 την καλυτερη rom για το γαλαξια μας...μετα απο πολλαπλα φλασαριματα ξαφνικα καταλαβα οτι ολη την δουλεια την εκανε αυτο το widget και εφαγε σουτ:grin:

με την βοηθεια του Αντωνη (Tonyk) αφαιρεσα κι εγω καποιες περιττες εφαρμογες συστηματος...οποτε μπορεσεις ενημερωσε κι εσυ για τα "ελαφρωματα" που εκανες για τυχον περαιτερω βελτιωσεις ;)

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείτε τον Touchwiz και τα widgets του Ο.ο

Πολύ μέτρια πράγματα και ευτυχώς πλέον οι δημοφιλείς Launchers είναι ΠΟΛΥ αξιόλογοι. :p

Αν θέλετε program monitor πάντως προτείνω το zdbox, δεν είναι widget και φένεται απευθείας στην notification bar.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

σε γενικες γραμμες αρνητικα φιλε μου δεν υπαρχουν...

εκτος απο την ελλειψη φλας της καμερας βεβαιως

Να αναφερουμε Βασιλη και ανυπαρκτη ελληνικη υποστηριξη, εκτος αν εισαι διατεθειμενος για φλασαρισμα μεχρι θανατου.

Πολύ μέτρια πράγματα και ευτυχώς πλέον οι δημοφιλείς Launchers είναι ΠΟΛΥ αξιόλογοι. :p

Αν θέλετε program monitor πάντως προτείνω το zdbox, δεν είναι widget και φένεται απευθείας στην notification bar.

Κι εγω τον εχω εγκαταλειψει εδω και καιρο. Τωρα ειμαι με τον go launcher EX και ειναι αρκετα καλος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Βασικα Αλεκο χρησιμοποιω εναλλαξ t.w και l.p.p...οι υπολοιποι δεν με συγκινουν καθολου...και τους εχω δοκιμασει ολους :)

οσο για το zdbox, φαινεται αξιολογο, thanks :)

Ηρακλής!

Χαίρετε σε όλους. Λοιπόν, δοκίμασα και την JVO αλλά έχει κι αυτή το προβληματάκι της. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι στα μηνύματα όταν χρησιμοποίησα το αλφάβητο GSM μου έστελνε τα μηνύματα με τα κλασικά ερωτηματικά. Θα μου πείτε να χρησιμοποιήσω το handcent. Δε θέλω. Με οποιαδήποτε άλλη έκδοση πάντα έγραφα μηνύματα με το αλφάβητο GSM και τα έστελνε κανονικά. Και το άλλο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι είναι ενεργοβόρα. Η μπαταρία τελειώνει στο μισό χρόνο. Έκανα φιλότιμες προσπάθειες με τις διάφορες 2.3 rom αλλά μετά από ατέλειωτες ταλαιπωρίες επέστρεψα στην JS8 η οποία μπορεί να έχει απαίσιο GPS αλλά χάρη στον Τυχεράκια έμαθα για την εφαρμογάρα GPS Aids και με έσωσε. (Όσο για την JVH όσοι λένε ότι δεν έχει καλή διαχείριση ram εμένα μου φάνηκε ολόιδια με την JVO σ' αυτόν τον τομέα. Η JVH πάλι καλή και χρυσή αλλά δε συνδεόταν το κινητό με το kies. Τι να πω, ή εγώ είμαι τελειομανής και μυγιάγγιχτος, ή απλά δε μου έκατσαν από ατυχία ή κάτι άλλο οι 2.3).

Χαίρετε σε όλους. Λοιπόν, δοκίμασα και την JVO αλλά έχει κι αυτή το προβληματάκι της. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι στα μηνύματα όταν χρησιμοποίησα το αλφάβητο GSM μου έστελνε τα μηνύματα με τα κλασικά ερωτηματικά. Θα μου πείτε να χρησιμοποιήσω το handcent. Δε θέλω. Με οποιαδήποτε άλλη έκδοση πάντα έγραφα μηνύματα με το αλφάβητο GSM και τα έστελνε κανονικά. Και το άλλο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι είναι ενεργοβόρα. Η μπαταρία τελειώνει στο μισό χρόνο. Έκανα φιλότιμες προσπάθειες με τις διάφορες 2.3 rom αλλά μετά από ατέλειωτες ταλαιπωρίες επέστρεψα στην JS8 η οποία μπορεί να έχει απαίσιο GPS αλλά χάρη στον Τυχεράκια έμαθα για την εφαρμογάρα GPS Aids και με έσωσε. (Όσο για την JVH όσοι λένε ότι δεν έχει καλή διαχείριση ram εμένα μου φάνηκε ολόιδια με την JVO σ' αυτόν τον τομέα. Η JVH πάλι καλή και χρυσή αλλά δε συνδεόταν το κινητό με το kies. Τι να πω, ή εγώ είμαι τελειομανής και μυγιάγγιχτος, ή απλά δε μου έκατσαν από ατυχία ή κάτι άλλο οι 2.3).
Φιλε μου για το πρωτο,με τα μυνηματα,πας-μυνηματα-αριστερο πληκτρο-ρυθμισεις-εισαγωγη λειτουργιας,επιλεγεις αυτοματο και εισαι οκ!!

Για την jvo και το προβλημα μπαταριας που αναφερεις,την περασες σωστα?Ειναι λιγο περιεργες αυτες οι 2.3.3

Οσο για την διαχειριση μνημης αναμεσα jvh-jvo η δευτερη αποδεδειγμενα ειναι πολυ μπροστα και μαλιστα καραμπινατα.

Edited by truckman

Φιλε μου για το πρωτο,με τα μυνηματα,πας-μυνηματα-αριστερο πληκτρο-ρυθμισεις-εισαγωγη λειτουργιας,επιλεγεις αυτοματο και εισαι οκ!!

Για την jvo και το προβλημα μπαταριας που αναφερεις,την περασες σωστα?Ειναι λιγο περιεργες αυτες οι 2.3.3

Οσο για την διαχειριση μνημης αναμεσα jvh-jvo η δευτερη αποδεδειγμενα ειναι πολυ μπροστα και μαλιστα καραμπινατα.

Ναι αλλά στην αυτόματη λειτουργία μπορείς να στείλεις μήνυμα μόνο 70 χαρακτήρων και όχι 160 όπως με το αλφάβητο GSM. Τέλος πάντων, επέστρεψα τελειωτικά και αμετάκλητα στην JS8 και ξαναέγινα ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός απροβλημάτιστου εντελώς Samsung Galaxy S! Ναι, την πέρασα σωστά. Το έχω λιώσει το κινητό στα φλασαρίσματα!

το ace πηρε σημερα την 2.3.4 :blink::blink:

ερχεται κι η σειρα μας :D

Ηρακλής!

το ace πηρε σημερα την 2.3.4 :blink::blink:

ερχεται κι η σειρα μας :D

Απο το στομα σου και στης σαμσουνγκ το αυτι...ελπιζω αυτη να ειναι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια

μπορει καποιος να μου πει αν παιρνει force close σε συγκεκριμενο πραγμα ωστε να δω αν φταιει η js8 ή το official twitter app?

Μπαινω να γραψω tweet,παταω το εικονιδιο του mention και μου ανοιγει η λιστα με τα ονοματα.scrollarω και κατεβαινω κατω κατω εκει που βγεπω το εικονιδιο να κανει load....σε αυτο το σημειο μετα απο 4-5 sec παιρνω fc.

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Eίμαι με criskelo v.66. Για ποιόν λόγο το swype που έβαλα από τους οδηγούς κολλάει όταν πατάω διπλό "κλικ" πάνω στην λέξη κάνα δευτερόλεπτο?

Θυμάμαι το παλιό που είχε μέσα ενσωματωμένο στην criskelo ήταν πολύ πιο γρήγορο....

Καλησπέρα κι απο μενα παιδια!μετα απο 1 μερα συμβιωσης με το Galaxy S ειμαι πραγματικα ενθουσιασμένος!

Nομιζω πως ηρθε η ώρα να περασω στο Dark Side του πράγματος.Σκέφτομαι να φλασάρω την επισημη Κυπριακή 2.2.1 I9000XWJS8 συμφωνα με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα.Ηθελα να σας ρωτησω αν αυτη η rom περιεχει Ελληνικα (μενου και χαρακτηρες,ελληνικο Swype)?

Tωρα ειμαι με την επισημη Ελληνικη 2.2 και που και που τρωει μερικα κολληματακια στιγμιαια στις ενναλλαγες των menu(το γνωστο lag?)

Πιστεύεται οτι με την 2.2.1 θα δώ διαφορα στη ταχυτητα?

Σας ευχαριστώ πολυ!

The sky moves on sideways

Καλησπέρα κι απο μενα παιδια!μετα απο 1 μερα συμβιωσης με το Galaxy S ειμαι πραγματικα ενθουσιασμένος!

Nομιζω πως ηρθε η ώρα να περασω στο Dark Side του πράγματος.Σκέφτομαι να φλασάρω την επισημη Κυπριακή 2.2.1 I9000XWJS8 συμφωνα με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα.Ηθελα να σας ρωτησω αν αυτη η rom περιεχει Ελληνικα (μενου και χαρακτηρες,ελληνικο Swype)?

Tωρα ειμαι με την επισημη Ελληνικη 2.2 και που και που τρωει μερικα κολληματακια στιγμιαια στις ενναλλαγες των menu(το γνωστο lag?)

Πιστεύεται οτι με την 2.2.1 θα δώ διαφορα στη ταχυτητα?

Σας ευχαριστώ πολυ!

Φυσικά και έχει Ελληνικά... δε θα την ανέβαζα αλλιώς... λες η Κυπριακή rom να μην έχει Ελληνικά; :p

Ναι, θα δεις διαφορά από την 2.2, σημαντική.

Eίμαι με criskelo v.66. Για ποιόν λόγο το swype που έβαλα από τους οδηγούς κολλάει όταν πατάω διπλό "κλικ" πάνω στην λέξη κάνα δευτερόλεπτο?

Θυμάμαι το παλιό που είχε μέσα ενσωματωμένο στην criskelo ήταν πολύ πιο γρήγορο....

Το Swype που είναι στους οδηγούς έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κολλάει ελαφρώς, αλλά είναι το τίμημα αυτής της παλιάς έκδοσης. Οι καινούριες εκδόσεις δυστυχώς έχουν πρόβλημα με τα Ελληνικά στο gingerbread, δε γράφουν ς. Αν θέλεις υπάρχει και η τελευταία έκδοση στους οδηγούς, η επιλογή δικιά σου.

- Alex

Φυσικά και έχει Ελληνικά... δε θα την ανέβαζα αλλιώς... λες η Κυπριακή rom να μην έχει Ελληνικά; :p

Ναι, θα δεις διαφορά από την 2.2, σημαντική.

.

:p Βέβαια,:O καπου ειχα διαβάσει στο νέτ οτι εχει μόνο ελληνικο μενού ....:X και είπα να ρωτήσω οσο χαζο και αν φαινόταν...:wacko:

The sky moves on sideways

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

:dance::dance::dance:

εχει δουλιτσα αποψε :D

:dance::dance::dance:

εχει δουλιτσα αποψε :D

Κατσε να δουμε αν αξιζει.Λενε παντως οtι δεν εχει drain!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Κατσε να δουμε αν αξιζει.Λενε παντως οtι δεν εχει drain!

για να δουμε αν αξιζει η οχι τελικα θα περασουν μερες... :lol:

οντως απο τα λιγοστα σχολια που υπαρχουν μεχρι στιγμης φαινεται οτι ειναι καλη

με τους κερνελς δεν ξερω ομως τι γινεται...

Την κατεβαζω,αντε να δουμε τι λεει (θα ξαναστηνω την ακροπολη παλι :lol:)

edit: @ suspect21 Παντως Βασιλη ειναι αυτο που λεγαμε τις προαλες για το xda,πριν μιση-μια ωρα την περασαν και ποσταρουν οτι δεν εχει battey drain (ειναι μαλιστα μεσα στην τρελη χαρα),τι να πεις?:blink:

Edited by truckman

Την κατεβαζω,αντε να δουμε τι λεει (θα ξαναστηνω την ακροπολη παλι :lol:)

νατος ο ηρωας!!! :clap::clap::lol:

• The topic was unlocked