red_herring Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Τελικα οσοι φορατε την JPY με τον browser πως τα πατε? Ειναι το μονο μειονεκτημα που εχω ανακαλυψει ως τωρα. Καλα εννοειται οπως ειναι χωρις απενεργοποιηση του java δεν την παλευει, αλλα σημερα ξαφνικα μου εξαφανιστηκε και η μπαρα που ανεβοκατεβαινει καθως scrollαρουμε σε μια σελιδα. Εκανα κι ενα reset και παλι τα ιδια. Αντιμετωπισε κανεις κατι παρομοιο? Γενικα ποιον browser χρησιμοποιειτε? Edited December 29, 2010 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 παιδια κατι ασχετο...η τελευταια εκδοση odin ειναι η 1.3 ε? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 παιδια κατι ασχετο...η τελευταια εκδοση odin ειναι η 1.3 ε? Oxι ειναι η 1.7 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Προσπαθώ εδώ και 14 ώρες να κάνω αυτό Καταλήγω πάντα με τηλέφωνο που δεν μπουτάρει Και ξανά μανά απο την αρχή. είμαι με 2.2.1 το αγγλικό να σου πω και εγω το ειχα προσπαθησει στη jpu 2.2.1 μια φορα, δεν τα καταφερα και εβαλα το 2e με το cf root Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Oxι ειναι η 1.7 α οκ γιατι ολα τα site(xda,samfirmwares)δινουν την 1.3 και η xwjpi που κατεβασασ ειχε το 1.7 για αυτο ρωτησα...και οταν το ανοιγω λεει αυτο:Samsung P1-S1 (Aries) Downloader ενω το 1.3 ελεγε GT-I9000 Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Τελικα οσοι φορατε την JPY με τον browser πως τα πατε? Ειναι το μονο μειονεκτημα που εχω ανακαλυψει ως τωρα. Καλα εννοειται οπως ειναι χωρις απενεργοποιηση του java δεν την παλευει, αλλα σημερα ξαφνικα μου εξαφανιστηκε και η μπαρα που ανεβοκατεβαινει καθως scrollαρουμε σε μια σελιδα. Εκανα κι ενα reset και παλι τα ιδια. Αντιμετωπισε κανεις κατι παρομοιο? Γενικα ποιον browser χρησιμοποιειτε? Η μπαρα πραγματι δεν εμφανιζεται. Βαλε dolphin ή dolphin mini να βρεις την υγειά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 α οκ γιατι ολα τα site(xda,samfirmwares)δινουν την 1.3 και η xwjpi που κατεβασασ ειχε το 1.7 για αυτο ρωτησα...και οταν το ανοιγω λεει αυτο:Samsung P1-S1 (Aries) Downloader ενω το 1.3 ελεγε GT-I9000 Exω δει και αλλο που γραφει Android+SLP Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 αρα παιζει τιποτα με την 1.7?? αμα ειναι να αφησω την 1.3? :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Η μπαρα πραγματι δεν εμφανιζεται. Βαλε dolphin ή dolphin mini να βρεις την υγειά σου επι την ευκαιρια που αναφερες τον dolphin mini, μου ετυχε 2 φορες απο 2 διαφορετικα ατομα εδω μεσα, να μου στειλουν pm με τον dolphin mini και να μου ερθει το μηνυμα κενο. δειτε το μηπως εχει κανενα θεματακι ο dolphin mini. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Προσπαθώ εδώ και 14 ώρες να κάνω αυτό Καταλήγω πάντα με τηλέφωνο που δεν μπουτάρει Και ξανά μανά απο την αρχή. είμαι με 2.2.1 το αγγλικό Κανε root το κινητο σου με αυτο εδω ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ) και θα περαστει μαζι και το 2e recovery. :) Ο τροπος που περιγραφεις ουτε σε μενα δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Κανε root το κινητο σου με αυτο εδω ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ) και θα περαστει μαζι και το 2e recovery. :) Ο τροπος που περιγραφεις ουτε σε μενα δουλεψε με cfroot έχω προβλήματα με δονήσεις κάθε τόσο θα το κάνω σε 2.1 να δώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Να αναφερω και κατι αλλο. σημερα εβαλα την jpy οπως ειπα. δοκιμασα πριν λιγο να μπω ιντερνετ μεσω 3g και δεν εμπαινε, προφανως επειδη δεν υπηρχαν τα apn της cosmote. ειχα διαβασει απο καποιον στον οποιο εμπαινε κανονικα ιντερνετ μεσω 3g αλλα στα apn δεν υπηρχε τιποτα. δεν θυμαμαι ποια ρομ ειχε ομως. εκανα restore τα apn Που ειχα στην jg1 με την εφαρμογη apn backup restore και τωρα μπαινει κανονικα ιντερνετ μεσω 3g, και επισης εστειλα και mms και πηγε κανονικα !!!! το αναφερω για οποιον φυγει απο καποια 2.1 η 2.2 επισημη ελληνικη, να παρει ενα backup τα apn του με αυτη την εφαρμογη για να μην τα περναει ξανα χειρονακτικα. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 δοκιμασα 2 διαφορετικους μεθοδους για να βαλω το ελληνικο swype. τελικα τα καταφερα. το πως εγινε μην με ρωτατε :lol::lol::lol::lol: τα εμπλεξα ολα μαζι και εκανα αλχημιες. τελος καλο ολα καλα. οποτε, εχουμε, jpy ελληνικο swype και ελληνικο samsung keypad. ξεκιναω το στησιμο εφαρμογων τωρα πλεον. ουφφφφφ. επιτελους !!!!:lol: μερικες ερωτησουλες : 1) αν κανω επαναφορα, το root δεν χανεται, σωστα ? 2) θα μου χαθει το ελληνικο samsung keypad και το ελληνικο swype ? Ετοιμος να απολαυσεις το κινητο που ειναι σαν καινουριο ε? :lol: 1) Ακριβως αυτο, το root θα παραμεινει. 2) Οχι, θα παραμεινει. Ειμαι κατα 99,9% σιγουρος βασικα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ετοιμος να απολαυσεις το κινητο που ειναι σαν καινουριο ε? :lol: 1) Ακριβως αυτο, το root θα παραμεινει. 2) Οχι, θα παραμεινει. Ειμαι κατα 99,9% σιγουρος βασικα. Πετρο σημερα νιωθω οτι πηρα καινουργια συσκευη !!!! ακομα δεν εχω βαλει τις εφαρμογες που θελω αλλα μεχρι αυριο θα εχουν γινει ολα. Αν μου φτιαξει και την χαλια αυτονομια που ειχα με jg1 και jph (maximum 15-16 ωρες), τοτε θα ειμαι κατενθουσιασμενος !!!! ουτε 2.3 σκεφτομαι ουτε τιποτα !!!! (λεμε τωρα :lol::lol:) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 1) Έχεις εγκατεστημένα Beautiful Widgets / Flikie hd ; 2 ) Reboot έχεις κάνει ή όχι ακόμα; Για κάνε και ένα reboot και πες μας ^^ Έχω κάνει reboot και χρησιμοποιώ και τα 2 προγράμματα που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Να αναφερω και κατι αλλο. σημερα εβαλα την jpy οπως ειπα. δοκιμασα πριν λιγο να μπω ιντερνετ μεσω 3g και δεν εμπαινε, προφανως επειδη δεν υπηρχαν τα apn της cosmote. ειχα διαβασει απο καποιον στον οποιο εμπαινε κανονικα ιντερνετ μεσω 3g αλλα στα apn δεν υπηρχε τιποτα. δεν θυμαμαι ποια ρομ ειχε ομως. εκανα restore τα apn Που ειχα στην jg1 με την εφαρμογη apn backup restore και τωρα μπαινει κανονικα ιντερνετ μεσω 3g, και επισης εστειλα και mms και πηγε κανονικα !!!! το αναφερω για οποιον φυγει απο καποια 2.1 η 2.2 επισημη ελληνικη, να παρει ενα backup τα apn του με αυτη την εφαρμογη για να μην τα περναει ξανα χειρονακτικα. Καλησπερα φιλε μου. Μπορεις να μου πεις και μενα πως να περασω τα apn χειροκινητα και ποια ειναι αυτα? Τα ειχα βρει παλιοτερα στο blog σου νομιζω, αλλα δεν ειχα καταφερει να τα περασω. Cosmote εχω και γω και εχω περασει την JPY. 1) αν κανω επαναφορα, το root δεν χανεται, σωστα ? 2) θα μου χαθει το ελληνικο samsung keypad και το ελληνικο swype ? Το root δε χανεται σιγουρα αν το εχεις κανει με CF-Root. Τα πληκτρολογια σε μενα ειχαν χαθει. Το swype και το htc ime βασικα γιατι το samsung δεν εχω καταφερει να το βαλω. Edited December 29, 2010 by THV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Επισης ενα αλλο θεμα ειναι οτι οταν ανοιγω τις επαφες μου μετα οταν βγαινω με το back αυτες δεν κλεινουν και ετσι πρεπει να πηγαινω να τις κλεινω απο το program monitor. Τελικα γι αυτο εχει βρεθει καμμια λυση ρε παιδια ???? Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 εγω τα λεω αυτες οι custom roms ολο προβληματα ειναι :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Επισης ενα αλλο θεμα ειναι οτι οταν ανοιγω τις επαφες μου μετα οταν βγαινω με το back αυτες δεν κλεινουν και ετσι πρεπει να πηγαινω να τις κλεινω απο το program monitor. Τελικα γι αυτο εχει βρεθει καμμια λυση ρε παιδια ???? ε και που είναι το πρόβλημα , ήθελες να είναι ανοιχτές (που θα είναι έτσι κι αλλιώς)και να μην φαίνονται στο program monitor ; (όπως και τα περισσότερα προγράμματα) :) καλύτερα να <τρέχουν> για να ανοίγουν και πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Παιδιά, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ 2.2.1! Την έκανα root, όλα ΟΚ...μετά έβαλα το adfree και μου τα σκισε όλα! ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ !! Αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών, τα κανε π....α όλα! darky 4.1/4.2/6/7/7.5, jpu/jpy <-- Cf root. Με lagfix και χωρίς, δεν αντιμετώπισα ΠΟΤΕ πρόβλημα με το adfree Οπότε μπορώ να πω με σιγουριά οτι είσουνα ο μοναδικός "υπερτυχερός" :) Need Help Πρόβλημα Έχω το εξής πρόβλημα με το Swype. Είναι ΠΟΛΥ έξυπνο .... και εξηγούμαι. Στη νορμάλ μου χρήση γράφω επί το πλήστον greeklish(ξέρω κακή συνήθεια) Δεν τα γράφω με το swype όμως επίτηδες γιατί ξέρω οτι τα αποθηκεύει. Και όμως το $#%#$% το swype έχει καταφέρει και έχει διαβάσει το Sns(η μαμίσια εφαρμογή facebook που συνδέει επαφές και δεν θέλω να τη βγάλω για άλλους λόγους άσχετους) Με αποτέλεσμα όπως καταλαβένετε όταν προσπαθώ να γράψω ελληνικά με το swype να μου βγάζει πρώτες επιλογές greeklish να επιλέγω την δεύτερη και να μου βγάζει το ενοχλητικό μήνυμα(this word was hidden μπλα μπλα μπλα) και ακόμα και να κάνω delete την λέξη με τον γνωστό τρόπο ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ την επόμενη φορά που γράφω. Κάποιος Pro/Hacker/God/Genius εδώ που να ξέρει πως να κάνω το Swype ΧΑΖΟ και να σταματίσει να μαθαίνει.. ; Edited December 29, 2010 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Καλησπερα φιλε μου. Μπορεις να μου πεις και μενα πως να περασω τα apn χειροκινητα και ποια ειναι αυτα? Τα ειχα βρει παλιοτερα στο blog σου νομιζω, αλλα δεν ειχα καταφερει να τα περασω. Cosmote εχω και γω και εχω περασει την JPY. Το root δε χανεται σιγουρα αν το εχεις κανει με CF-Root. Τα πληκτρολογια σε μενα ειχαν χαθει. Το swype και το htc ime βασικα γιατι το samsung δεν εχω καταφερει να το βαλω. 1) κατεβασε το αρχειο που εχω ανεβασει σαν συνημενο παρακατω 2) αποσυμπιεσε το. θα σου βγαλει εναν φακελλο με ονομα ApnBackupRestore 3) αντιγραψε τον φακελλο αυτο οπως ειναι μεσα στο \sdcard του galaxy. 4) μπες στο market και κανε αναζητηση την εφαρμογη apn backup & restore. καντην εγκατασταση. 5) μολις τελειωσει η εγκατασταση, ανοιξε την εφαρμογη και πατα restore APNs. 6) θα σου εμφανισει το αρχειο apns-backup.xml. πατα οκ. 7) μετα θα σου ζητησει να ψαξει για διπλοτυπα. εκει πατα οχι. θα συνεχισει και εισαι ετοιμος !!!! 8) αν πας στις ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια...-->δικτυα κινητης τηλεφωνιας--> ονοματα σημειων προσβασης, θα εχεις κανονικα cosmote internet και cosmote mms. 9) μην ξεχασεις στις ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια...-->δικτυα κινητης τηλεφωνιας, να εχεις τσεκαρισμενο το "χρηση δεδομενων πακετου" ωστε να μπορεις να μπεις ιντερνετ μεσω 3g. δοκιμασε τα παραπανω και πες μου αν ολα πηγαν καλα (που θα πανε σιγουρα :rolleyes:). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Παιδιά, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ 2.2.1! Την έκανα root, όλα ΟΚ...μετά έβαλα το adfree και μου τα σκισε όλα! ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ !! Αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών, τα κανε π....α όλα! πιστεύω ότι απλά ήσουν άτυχος και δεν έχει σχέση με το πρόγραμμα και σε μένα πριν λίγες μέρες χάθηκαν όλα ΧΩΡΙΣ να έχω βάλει κάτι καινούριο , απλά είχα κάνει ένα ρεσταρτ (είχα darky 7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 darky 4.1/4.2/6/7/7.5, jpu/jpy <-- Cf root. Με lagfix και χωρίς, δεν αντιμετώπισα ΠΟΤΕ πρόβλημα με το adfree Οπότε μπορώ να πω με σιγουριά οτι είσουνα ο μοναδικός "υπερτυχερός" :) Need Help Πρόβλημα Έχω το εξής πρόβλημα με το Swype. Είναι ΠΟΛΥ έξυπνο .... και εξηγούμαι. Στη νορμάλ μου χρήση γράφω επί το πλήστον greeklish(ξέρω κακή συνήθεια) Δεν τα γράφω με το swype όμως επίτηδες γιατί ξέρω οτι τα αποθηκεύει. Και όμως το $#%#$% το swype έχει καταφέρει και έχει διαβάσει το Sns(η μαμίσια εφαρμογή facebook που συνδέει επαφές και δεν θέλω να τη βγάλω για άλλους λόγους άσχετους) Με αποτέλεσμα όπως καταλαβένετε όταν προσπαθώ να γράψω ελληνικά με το swype να μου βγάζει πρώτες επιλογές greeklish να επιλέγω την δεύτερη και να μου βγάζει το ενοχλητικό μήνυμα(this word was hidden μπλα μπλα μπλα) και ακόμα και να κάνω delete την λέξη με τον γνωστό τρόπο ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ την επόμενη φορά που γράφω. Κάποιος Pro/Hacker/God/Genius εδώ που να ξέρει πως να κάνω το Swype ΧΑΖΟ και να σταματίσει να μαθαίνει.. ; θα ριξω μια ιδεα και μπορει να πιασουμε κατι. πηγαινε στο ρυθμισεις->τοπικες ρυθμισεις και κειμενο-->swype και εκει θα βρεις 2 επιλογες. 1) παραθ. επιλογης λεξεων. εδω μπορεις να φερεις τον slider προς τα αριστερα. μπορεις να το βαλεις σχεδον τερμα αριστερα. 2) ταχυτητα/ακριβεια. εδω μπορεις να βαλεις τον slider και παλι αριστερα (αν δεν κανω λαθος). παιξε λιγο με τις δυο παραπανω επιλογες να βρεις τον συνδυασμο που σε βολευει γι'αυτο που λες. δοκιμασε και πες μας τι εκανες για να ξερουμε πως πηγε :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Προσπαθώ εδώ και 14 ώρες να κάνω αυτό Καταλήγω πάντα με τηλέφωνο που δεν μπουτάρει Και ξανά μανά απο την αρχή. είμαι με 2.2.1 το αγγλικό να σου πω και εγω το ειχα προσπαθησει στη jpu 2.2.1 μια φορα, δεν τα καταφερα και εβαλα το 2e με το cf root Ο τροπος που περιγραφεις ουτε σε μενα δουλεψε To ειχα δοκιμασει κι εγω σημερα το πρωι αλλα ουτε και σε μενα δουλεψε, ρε παιδια οσοι ειχατε βαλει την επισημη ελληνικη 2.2,η φωνητικη εκφωνηση και αναζητηση στα εληνικα δουλευε? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Τελικα οσοι φορατε την JPY με τον browser πως τα πατε? Ειναι το μονο μειονεκτημα που εχω ανακαλυψει ως τωρα. Καλα εννοειται οπως ειναι χωρις απενεργοποιηση του java δεν την παλευει, αλλα σημερα ξαφνικα μου εξαφανιστηκε και η μπαρα που ανεβοκατεβαινει καθως scrollαρουμε σε μια σελιδα. Εκανα κι ενα reset και παλι τα ιδια. Αντιμετωπισε κανεις κατι παρομοιο? Γενικα ποιον browser χρησιμοποιειτε? Dolphin mini δοκίμασε τον αρκετά γρήγορος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts