Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα πήγαν καλά με την JVQ [ευχαριστώ Lakerdas, doganos και φυσικά tyxerakias].

Τώρα έχω JVQ, semaphore 1.3.1, και ελληνικό Swype.

Σε σχέση με την 2.2 Vodafone που είχα, είναι η μέρα με την νύχτα. Πραγματικά δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά.

Με την 2.2 σερνότανε απίστευτα, με τεράστια lags. Αφού είχα παραιτηθεί και έπαιζα μόνο Sudokou και έκανα μόνο τηλεφωνήματα.

Τώρα πλέον δεν χορταίνω να το παίζω σαν μικρό παιδάκι [είμαι και 36 χρονών], και ουσιαστικά τώρα βλέπω τι καλό hardware έχει.

Ένα θέμα έχω παρατηρήσει.

Πότε πότε ο αισθητήτας φωτός μάλλον κάνει κουλά. Σήμερα ήμουν έξω στον ήλιο και είχε γυρίσει την φωτηνότητα στο minimum.

Παίζει κάτι;

Υπάρχει γενικά πρόβλημα με custom kernels στην JVQ, λόγω του γεγονότος ότι η Samsung δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη τον τελευταίο πηγαίο κώδικα.

Υπάρχει μια λύση όμως που δουλεύει αρκετά καλά, αντικαθιστώντας μια βιβλιοθήκη.

Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σου τη στείλω τώρα... Αν έχεις όρεξη μπορείς να ψάξεις στο XDA, αλλιώς θα σου το στείλω το βράδυ (αν δεν έχει προλάβει κάποιος άλλος)

Το αρχείο που πρέπει να αντικαταστήσεις είναι το επισυναπτόμενο. Αποσυμπίεσέ το και αντικατέστησε (αφου κρατήσεις backup) αυτό που βρίσκεται στο /system/lib/hw

Edited by stratosk

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέπτομαι να βάλω την official κυπριακή 2,2,1... βλέπω όμως ότι δεν έχει bootloaders. Θα ήθελα την βοήθειά σας και την γνώμη σας (αν αξίζει τον κόπο), ή να βάλω κάποια custom rom. Δεν θέλω φοβερά πράγματα, απλά να τρέχει το κινητό χωρίς προβλήματα και να "αντέχει" μερικές εφαρμογές παραπάνω...

Την πέρασα, απλό ήταν, τώρα θα κάνω κι ένα hardware reset - εντυπώσεις αύριο... :)

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Μια ερώτηση αν υπάρχει κάποιος που ξέρει/θυμάται. Ποιο είναι το hack που κάνει το astro για να μπορούμε να κατεβάζουμε με τον stock browser? Το'χω ξεχάσει τελείως... :)
- Alex

Μια ερώτηση αν υπάρχει κάποιος που ξέρει/θυμάται. Ποιο είναι το hack που κάνει το astro για να μπορούμε να κατεβάζουμε με τον stock browser? Το'χω ξεχάσει τελείως... :)

Αλεξανδρε, μαλον αυτο εννοεις:

περισσοτερα-preferences-enable browser downloads.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αλεξανδρε, μαλον αυτο εννοεις:

περισσοτερα-preferences-enable browser downloads.

Nαι, thanks, αλλά δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα τι κάνει αυτό; Τι αλλάζει και σε ποιο αρχείο, ώστε να ενεργοποιηθούν τα downloads.

- Alex

Γεια σας παιδια, για να γυρισω σε νταρκυ 9.5(JS8) απο JVQ τι κανουμε (πχ.βαζουμε καποια φρογιο με bootloaders πρωτα και μετα βαζω την νταρκυ) ευχαριστω!

Γεια σας παιδια, για να γυρισω σε νταρκυ 9.5(JS8) απο JVQ τι κανουμε (πχ.βαζουμε καποια φρογιο με bootloaders πρωτα και μετα βαζω την νταρκυ) ευχαριστω!

ακριβώς όπως το είπες!

Γιατί να το κάνεις αυτό όμως;;;;

Nαι, thanks, αλλά δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα τι κάνει αυτό; Τι αλλάζει και σε ποιο αρχείο, ώστε να ενεργοποιηθούν τα downloads.

Σε αυτο δεν ξερω Αλεξανδρε. Ξερεις μηπως γιατι καποιες φορες καποια .apk τα κατεβαζει σε μορφη .bin και html..;

Ειναι εκνευριστικο τις περισσοτερες φορες.

Ηρακλής!

Μια ερώτηση αν γίνεις root και βγει η επίσημη αναβάθμιση της χωρας πρεπει να γίνεις unroot για να την εγκαταστήσεις?

Μια ερώτηση αν γίνεις root και βγει η επίσημη αναβάθμιση της χωρας πρεπει να γίνεις unroot για να την εγκαταστήσεις?

Οχι δεν δημιουργει προβλημα το root. Επισης, ενημερωτικα προσεξε το ext4 να ειναι απενεργοποιημενο.

Ηρακλής!

Σε αυτο δεν ξερω Αλεξανδρε. Ξερεις μηπως γιατι καποιες φορες καποια .apk τα κατεβαζει σε μορφη .bin και html..;

Ειναι εκνευριστικο τις περισσοτερες φορες.

Παρατηρησα στον browser της jvq οτι χωρις να ενεργοποιησω κατι για downloads μεσω αλλης εφαρμογης,μου κατεβαζε πλεον κανονικα διαφορα αρχεια που πριν δεν γινοταν (.apk κλπ) αλλα συμβαινει αρκετες φορες αυτο που λεει ο Ηρακλης,να τα κατεβαζει δηλαδη σε μορφη .bin κλπ.Εγκυκλοπαιδικα ολα αυτα γιατι χρησιμοποιω τον opera και δεν ασχολουμαι με τον stock και τις ατελειες του ;)

ακριβώς όπως το είπες!

Γιατί να το κάνεις αυτό όμως;;;;

Θα παω διακοπες και ηθελα το mls destinator που εχω γιατι δεν κανει για 2.3

Επισης δεν μπορουσα να στειλω με bleutooth και δεν εκανε tethering (εβγαζε σφαλμα), βεβαια τωρα αλλαξα κερνελ εβαλα τον τελευταιο speedmod και φτιαξανε.

παιδια ποια custom rom (jvq) προτεινεται γιαti θελω να αλλαξω λιγο την cyannogen !

simply honey 3.9 πολυ ομορφη και σταθεροτατη

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Εχει δοκιμασει κανεις τον semaphore του Στρατου στην JVQ? Δεν μπορω με τιποτα να κανω το BLN να δουλεψει, αφου το ενεργοποιησα απο την αντιστοιχη εφαρμογη. Στρατο εχεις καμια ιδεα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εχει δοκιμασει κανεις τον semaphore του Στρατου στην JVQ? Δεν μπορω με τιποτα να κανω το BLN να δουλεψει, αφου το ενεργοποιησα απο την αντιστοιχη εφαρμογη. Στρατο εχεις καμια ιδεα?

και εγω ιδια περιπτωση jvq με semaphore μεχρι και την εφαρμογη αγορασα για bln που εχει περισσοτερες ρυθμισεις αλλα τιποτα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

και εγω ιδια περιπτωση jvq με semaphore μεχρι και την εφαρμογη αγορασα για bln που εχει περισσοτερες ρυθμισεις αλλα τιποτα

Aπ'οτι βλεπω ο Στρατος εχει βγαλει κια νεοτερη εκδοση 1.3.2 την οποια θα δοκιμασω ευθυς αμεσως, μηπως και διορθωθει.

edit 1 - stelioz78 δοκιμασες απο τις ρυθμισεις του pro να απενεργοποιησεις τον scheduler? Διαβασα οτι αυτο διορθωνει το προβλημα. Για κανε μια δοκιμη.

edit 2 - με απενεργοποιηση του scheduler απο τις ρυθμισεις του pro και με αλλαγη του κερνελ σε 1.3.2 τελικα μου δουλεψε. Δυστυχως εκανα και τις 2 αλλαγες μαζι και δεν ξερω ποια ευθυνεται για την διορθωση:)

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ευχαριστω θα δοκιμασω και τα δυο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

ευχαριστω θα δοκιμασω και τα δυο

Χμμ δυστυχως, δεν μου δουλευει ομως η ειδοποιηση για τα sms. Χρησιμοποιω το go sms.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Χμμ δυστυχως, δεν μου δουλευει ομως η ειδοποιηση για τα sms. Χρησιμοποιω το go sms.
Παναγιωτη πως βλεπεις τον κερνελ του Στρατου σε σχεση με τον speedmod? Edited by truckman

και σε εμενα δε δουλευει το BLN για τα sms.μαλλον ειναι θεμα της εφαρμογης,δηλαδη εκει που το ρυθμιζεις για ποιες εφαρμογες να σε ειδοποιει εχει μονο για αναπαντητες κλησεις.εγω εχω αγορασει την pro εκδοση

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Παναγιωτη πως βλεπεις τον κερνελ του Στρατου σε σχεση με τον speedmod?

Παρη ο speedmod ειναι ελαχιστα πιο smooth, αλλα ο semaphore εχει πολυ καλυτερη καταναλωση μπαταριας+το BLN που για μενα ειναι απο τις καλυτερες λειτουργιες (αν την καταφερουμε να δουλεψει σωστα βεβαια). Αλλιως οι διαφορες ειναι αμελητεες. Ο hardcore παντως σταματησε το πανυγηρι με τα updates αφου χθες εβγαλε τον t24 μετα απο 2 εβδομαδες περιπου.

και σε εμενα δε δουλευει το BLN για τα sms.μαλλον ειναι θεμα της εφαρμογης,δηλαδη εκει που το ρυθμιζεις για ποιες εφαρμογες να σε ειδοποιει εχει μονο για αναπαντητες κλησεις.εγω εχω αγορασει την pro εκδοση

Ναι το ενεργοποιησα και αυτο. Παντως βλεπς στο xda οτι στο handcent λειτουργει κανονικα, ενω δεν λειτουργει καθολου στην stock app για τα sms. Ας περιμενουμε καλυτερα το Στρατο να μας απαντησει ως ο πιο ειδικος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα,

Να κάνω μια χαζή ερώτηση, αλλά δεν έχω όρεξη να τρέχω,

αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12949583&postcount=1413

περνάει με cwm;

Ευχαριστώ

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλησπέρα,

Να κάνω μια χαζή ερώτηση, αλλά δεν έχω όρεξη να τρέχω,

αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12949583&postcount=1413

περνάει με cwm;

Ευχαριστώ

Γιώργος

Ναι, αλλα αν δεις κατω κατω που περιγραφει τη διαδικασια πρεπει να κανεις καποια αλλα πραγματα πρωτα. Θελει προσοχη παντως ωστε να διαλεξεις τις σωστες εκδοσεις γιατι μετα θα τρεχεις. Επισης αυτο ειναι για την JVB κι εσυ εχεις JVQ (οπως βλεπω στην υπογραφη σου). Ψαξε καλυτερα αν λειτουργει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked