Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πονεμενο θεμα της ραμ αστο...

τα παιδια εδω μεσα εχουν βαρεθει να με ακουν να κλαιγομαι ολη την ωρα για αυτη... :lol:

και ενω νομιζα οτι στη 2.3.4 εχει διορθωθει γιατι μολις ανοιγει το κτινητο εχει 160-170mb ελευεθρα αλλα μετα απο καμια μερα αμα τερματισεις ολες τις διεργασιες με task killer σου εχει 120mb, ενω αν το αφησεις να τρεχει idle εχει γυρω στα 80 :mad:

καλημερα :)

τι όνειρο είδαν και έκαναν έτσι την ραμ δε μπορώ να καταλάβω...πάνω που νόμιζα ότι η 2.3.3 είναι καλύτερη..:(

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες η νεα Stock 2.3.4 ειναι στη διαθεσή μας! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901

Οποιος την εχει περασει και τη χρησιμοποιει, ας γραψει εντυπωσεις και πανω απ'ολα για την μπαταρια! Λυθηκαν τα προβληματα που ειχαν οι υπολοιπες Gingerbread με το ''Λειτουργικο Συστημα Αndroid''???

Παιδες η νεα Stock 2.3.4 ειναι στη διαθεσή μας! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901

Οποιος την εχει περασει και τη χρησιμοποιει, ας γραψει εντυπωσεις και πανω απ'ολα για την μπαταρια! Λυθηκαν τα προβληματα που ειχαν οι υπολοιπες Gingerbread με το ''Λειτουργικο Συστημα Αndroid''???

η νεα στοκ εχει βγει εδω και 3-4 μερες...

διαβασε λιγες σελιδες πριν, εχουμε πει 2-3 ατομα τις αποψεις μας

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

η νεα στοκ εχει βγει εδω και 3-4 μερες...

διαβασε λιγες σελιδες πριν, εχουμε πει 2-3 ατομα τις αποψεις μας

:blink: Ουππς! Ναι τωρα το εψαξα.. Απλα ειχα μερες να το ψαξω και χαρηκα! :p

Anyway λιγα σχολια και εντυπωσεις παραπανω δεν βλαπτουν... Για να την περασουμε απο XXJVO ειναι απαραιτητο να κανουμε και repartition ή κανουμε τα κλασικα μονο με τα 3 αρχεια απο το ΧDA? (κ εννοειται hard reset κ wipe data πριν και μετα)

Επισης διαβασα οτι αυτη η 2.3.4 δεν ειναι επισημη... Αληθευει? :confused:

:blink: Ουππς! Ναι τωρα το εψαξα.. Απλα ειχα μερες να το ψαξω και χαρηκα! :p

Anyway λιγα σχολια και εντυπωσεις παραπανω δεν βλαπτουν... Για να την περασουμε απο XXJVO ειναι απαραιτητο να κανουμε και repartition ή κανουμε τα κλασικα μονο με τα 3 αρχεια απο το ΧDA? (κ εννοειται hard reset κ wipe data πριν και μετα)

Επισης διαβασα οτι αυτη η 2.3.4 δεν ειναι επισημη... Αληθευει? :confused:

Καλημερα,

Βαλε τα τρια αρχειακια και κανε re-partition (καλο κανει, κακο δεν κανει) να εισαι ησυχος :happy:

Κανε ολα τα wipes πριν και μετα ωστε να εχεις μια καθαρη εγκατασταση.

Ναι, οντως δεν ειναι επισημη, εχει απλα διαρρευσει.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

καλημερα κυριοι και καλη εβδομαδα!!

εχω να αναβαθμισω κατι μηνες το "γαλαξια" και σημερα ...του αγιου πνευματος...με επιασε φαγουρα:D

για να μη κατσω να διαβασω 700 σελιδες μπορειτε να μου υποδειξετε τι καλο φοραμε σημερα στο μηχανημα μας?

με το odin ακομα περναμε τις rom?

εγω φοραω την 2.2.1 jpu

ευχαριστω.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κυριοι και καλη εβδομαδα!!

εχω να αναβαθμισω κατι μηνες το "γαλαξια" και σημερα ...του αγιου πνευματος...με επιασε φαγουρα:D

για να μη κατσω να διαβασω 700 σελιδες μπορειτε να μου υποδειξετε τι καλο φοραμε σημερα στο μηχανημα μας?

με το odin ακομα περναμε τις rom?

εγω φοραω την 2.2.1 jpu

ευχαριστω.....

Δεν χρειάζεται να διαβάσεις 700 σελίδες. Απλά διάβασε το θέμα «Επίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης». Η τελευταία επίσημη 2.3.3 είναι η jvi. Έχει βγει και η 2.3.4 jvp αλλά δεν έχει δοθεί επίσημα σε καμία χώρα.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Καλημερα παιδια.Να σας ρωτησω κατι οταν λετε "hard reset κ wipe data πριν και μετα" εννοειται οτι το hard reset=επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το wipe data=αυτο που γινεται μεσω recovery? Επισης αν ξερει καποιος να με βοηθησει σε κατι ακομα γιατι απο χτες ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω ακρη.Ειχα την jpy με voodoo lagfix.Οταν φλασαρα με repartition την js8 το lagfix εφυγε απο το κινητο ή υπαρχει ακομα???Κ αν δεν φευγει με φλασαρισμα αλλης εκδοσης,πως φευγει τοτε αυτο το πραγμα? Edited by tsilas_1991

Καλημερα παιδια.Να σας ρωτησω κατι οταν λετε "hard reset κ wipe data πριν και μετα" εννοειται οτι το hard reset=επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το wipe data=αυτο που γινεται μεσω recovery? Επισης αν ξερει καποιος να με βοηθησει σε κατι ακομα γιατι απο χτες ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω ακρη.Ειχα την jpy με voodoo lagfix.Οταν φλασαρα με repartition την js8 το lagfix εφυγε απο το κινητο ή υπαρχει ακομα???Κ αν δεν φευγει με φλασαρισμα αλλης εκδοσης,πως φευγει τοτε αυτο το πραγμα?

Εφόσον φλάσαρες με repartition το lagfix του supercurio έχει απενεργοποιηθεί. Πιστεύω βέβαια ότι φλάσαρες τον stock kernel.

Όσον αφορά την καθαρή εγκατάσταση εννοούμε wipe data/factory reset, format sd, wipe cache, wipe dalvik cache πριν και μετά την εγκατάσταση. Αυτές οι επιλογές υπάρχουν στην cwm. Αν δεν έχεις cwm τότε όλα τα παραπάνω, πλην dalvik, γίνονται από recovery αν θυμάμαι καλά γιατί έχω μήνες να την χρησιμοποιήσω.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Εφόσον φλάσαρες με repartition το lagfix του supercurio έχει απενεργοποιηθεί. Πιστεύω βέβαια ότι φλάσαρες τον stock kernel.

Όσον αφορά την καθαρή εγκατάσταση εννοούμε wipe data/factory reset, format sd, wipe cache, wipe dalvik cache πριν και μετά την εγκατάσταση. Αυτές οι επιλογές υπάρχουν στην cwm. Αν δεν έχεις cwm τότε όλα τα παραπάνω, πλην dalvik, γίνονται από recovery αν θυμάμαι καλά γιατί έχω μήνες να την χρησιμοποιήσω.

Sent from my GT-I9000

Ειχα φλασαρει την stock js8 απλα επειδη μετα το φλασαρισμα,μπηκα με τoν root explorer και ειδα οτι εχει παραμεινει ενας φακελος voodoo στο sdcard ψιλοαπορησα.Αυτος ο φακελος μεσα απο οτι ειδα εχει κατι αρχεια txt.Ισως αυτα να μεινανε γιατι οταν φλασαρα την js8 δεν ειχα κανει ολα τα παραπανω wipe αλλα μονο το hard resset.Το θεμα ειναι αν εχει φυγει τελειως το lagfix γιατι το προβλημα που αντιμετωπιζω τωρα ειναι οτι θελω να περασω την jvp και πρεπει να κανω hard resset και ολα τα wipe αλλα φοβαμαι οτι με το hard resset θα σβηστει το αρχειακι disable lagfix και θα γινει καμια βλακεια...

Καλημερα παιδες,φλασαρα χθες jvp εχοντας jvh,συνδεσα το odin εγραψε added και κιτρινισαν 2 κουτακια αντι για 1.Γινεται το φλας,τελειωσε και χαμηλα στην γραμμη πορειας φλας εγραψε(1succeed/1failed)τι ηταν το αλλο που απετυχε;Δεν ειχα αποσυνδεσει ακομα το τηλ.και ενω μπουταρε-ανοιξε εγραψε παλι στο odin added,επρεπε να κανω κατι ακομα;Εκανα πριν wipe data-factory reset και μετα hard reset.Δεν εκανα repartition.Ψιλοκολληματα στην αποκριση αφης παρατηρησα,σκορ quadrant 1260-1380 που δεν του δινω πολυ σημασια,χωρις διαφορα ταχυτητας με την jvh.Τι εγινε στο odin ξερει καποιος;Ειχα cf-root.

Καλημερα σε όλους.Σημερα λεω να τεσταρουμε τα Mkv.Kατεβασα ενα sample αρχειο 720p που εχει αγγλικους υποτιτλους.Mε τον Player του κινητου,παιζει χωρις ήχο και χωρις υποτιτλους.Με τον mvideo player παιζει με υποτιτλους και χωρίς ήχο.Με τον mobo player εχει υποτιτλους και εχει εναν ηχο κατεστραμμενο.Αυτο το ιδιο αρχειακι το χα δοκιμασει και με 2.3.3 και εκανε παλι τα ιδια.Με 2.2.1 δεν το χω δοκιμασει και δεν ξερω.Οσοι θελετε να δειτε τι παιζει,σας ανεβασα το βιντεακι εδω http://www.mediafire.com/?yvgl0atg5ax3z0n να το τεσταρετε και μου λετε αν ειναι!ευχαριστω!
Aντώνης

Ειχα φλασαρει την stock js8 απλα επειδη μετα το φλασαρισμα,μπηκα με τoν root explorer και ειδα οτι εχει παραμεινει ενας φακελος voodoo στο sdcard ψιλοαπορησα.Αυτος ο φακελος μεσα απο οτι ειδα εχει κατι αρχεια txt.Ισως αυτα να μεινανε γιατι οταν φλασαρα την js8 δεν ειχα κανει ολα τα παραπανω wipe αλλα μονο το hard resset.Το θεμα ειναι αν εχει φυγει τελειως το lagfix γιατι το προβλημα που αντιμετωπιζω τωρα ειναι οτι θελω να περασω την jvp και πρεπει να κανω hard resset και ολα τα wipe αλλα φοβαμαι οτι με το hard resset θα σβηστει το αρχειακι disable lagfix και θα γινει καμια βλακεια...

To flash και το factory reset δε σβήνουν τα αρχεία από την sdcard. Είναι άλλο partition. Aν θέλεις να τα σβήσεις κι αυτά, απλά κάνε format στην sdcard.

Καλημερα παιδες,φλασαρα χθες jvp εχοντας jvh,συνδεσα το odin εγραψε added και κιτρινισαν 2 κουτακια αντι για 1.Γινεται το φλας,τελειωσε και χαμηλα στην γραμμη πορειας φλας εγραψε(1succeed/1failed)τι ηταν το αλλο που απετυχε;Δεν ειχα αποσυνδεσει ακομα το τηλ.και ενω μπουταρε-ανοιξε εγραψε παλι στο odin added,επρεπε να κανω κατι ακομα;Εκανα πριν wipe data-factory reset και μετα hard reset.Δεν εκανα repartition.Ψιλοκολληματα στην αποκριση αφης παρατηρησα,σκορ quadrant 1260-1380 που δεν του δινω πολυ σημασια,χωρις διαφορα ταχυτητας με την jvh.Τι εγινε στο odin ξερει καποιος;Ειχα cf-root.

Προφανώς το flash πέτυχε, αλλά για κάποιο λόγο το odin αναγνώρισε 2 συσκευές αντί για μία, υποπτεύομαι κάποιο πρόβλημα μα τα usb ports σου. Και είπε ότι η μια συσκευή πέτυχε και η άλλη όχι. Αυτό το added μετά το reboot το κάνει αν δεν το βγάλεις, δεν είναι θέμα. Νομίζω ότι όλα πήγανε καλά...αν και όταν βλέπεις τέτοια περίεργα (2 κουτάκια) δεν πρέπει να συνεχίζεις :p

- Alex

To flash και το factory reset δε σβήνουν τα αρχεία από την sdcard. Είναι άλλο partition. Aν θέλεις να τα σβήσεις κι αυτά, απλά κάνε format στην sdcard.

To format γινεται απο το recovery ετσι???Επισης μια τελευταια ερωτηση.Αν θελω να φλασαρω καποια αλλη εκδοση πρωτα θα κανω hard resset και μετα ολα τα wipe ή οπως κ να τα κανω δεν υπαρχει προβλημα???

format γινεται απο το recovery ετσι???Επισης μια τελευταια ερωτηση.Αν θελω να φλασαρω καποια αλλη εκδοση πρωτα θα κανω hard resset και μετα ολα τα wipe ή οπως κ να τα κανω δεν υπαρχει προβλημα???

θα τα κανεις ολα για σιγουρα αποτελέσματα.. απο cwm δηλαδη, wipe data/wipe cache partition/wipe dalvik(στο advanced ειναι αυτο) και φορματ την sd γινεται απο cwm-mounts and storage-format sdcard.

γινεται και απο το απορρητο-επαναφορα εργοστασιακων και επιλεγεις ενα "τικ" που λεει διαγραφη δεδομενων (καπως ετσι)

Edited by nikos523

Το επαναφορα εργοστασιακων δεν ειναι το hard resset???Επισης τωρα που μπηκα στο recovery μου ειχε wipe data/factory reset και wipe cache partition ολα ok.Εχει και ενα format internal sd-card,αυτο το παταμε??? Edited by tsilas_1991

Το επαναφορα εργοστασιακων δεν ειναι το hard resset???Επισης τωρα που μπηκα στο recovery μου ειχε wipe data/factory reset και wipe cache partition ολα ok.Εχει και ενα format internal sd-card,αυτο το παταμε???
Αν δεν εχεις φλασαρει καποιον αλλο κερνελ στην ρομ που εχεις και εισαι με τον stock,πας επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,το πατας,τικαρεις και την διαμορφωση της εξωτερικης sd οταν σε ρωτησει και τελειωνεις,μην ασχοληθεις με κατι αλλο.Φλασαρεις την 2.3.4 με repartition και οταν ανοιξει το κινητο,ξανακανεις παλι το ιδιο απο το απορρητο παντα.

Το επαναφορα εργοστασιακων δεν ειναι το hard resset???Επισης τωρα που μπηκα στο recovery μου ειχε wipe data/factory reset και wipe cache partition ολα ok.Εχει και ενα format internal sd-card,αυτο το παταμε???

αν ειναι στο mounts & storage,αυτο ειναι.

ειναι καλυτερα να αποφευγεις hard reset μεσω κωδικου και να τα κανεις απο cwm! εγγυημενα αποτελεσματα!:)

Αν δεν εχεις φλασαρει καποιον αλλο κερνελ στην ρομ που εχεις και εισαι με τον stock,πας επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,το πατας,τικαρεις και την διαμορφωση της εξωτερικης sd οταν σε ρωτησει και τελειωνεις,μην ασχοληθεις με κατι αλλο.Φλασαρεις την 2.3.4 με repartition και οταν ανοιξει το κινητο,ξανακανεις παλι το ιδιο απο το απορρητο παντα.

Ωραια εγινε.Σας ευχαριστω ολους πολυ για την βοηθεια σας :D

Ωραια εγινε.Σας ευχαριστω ολους πολυ για την βοηθεια σας :D
Ωραιος,γιατι απ οτι καταλαβα απ τα γραφομενα σου ησουν με stock κερνελ αρα και 3e recovery.Tελος καλο λοιπον,ολα καλα :D Edited by truckman

Λοιπόν. Κατέβασε αυτό: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=620698&d=1307663627

Κάνe extract το ζιπάκι, και φλάσαρε τον μέσω Odin. Όταν μπεις στο Menu κατέβασε αυτό: https://market.android.com/details?id=neldar.sgs.kernel.flasher&feature=search_result

Και προσπάθησε να φλασάρεις τον supercurio μέσα από την εφαρμογή.

sos!!

Δεν ξέρω εάν έκανα καμια βλακεία

έκανα αυτό που λέει από επάνω

και τώρα μου αναβοσβήνει το galaxy όταν το ανάβω

έχω 2.2.1

πήγα δηλαδή να βάλω το supercurio μέσα από την εφαρμογή

έβγαλα έβαλα μπαταρία αλλα τίποτα

help....

edit:τα 3 κουμπιά για αναβάθμιση

rom δουλεύει

Edited by onoff

sos!!

Δεν ξέρω εάν έκανα καμια βλακεία

έκανα αυτό που λέει από επάνω

και τώρα μου αναβοσβήνει το galaxy όταν το ανάβω

έχω 2.2.1

πήγα δηλαδή να βάλω το supercurio μέσα από την εφαρμογή

έβγαλα έβαλα μπαταρία αλλα τίποτα

help....

Φιλε μου λυπαμαι αλλα..την εκανες την πατατα.Το zip που ειχε πει ο salliez ειναι για 2.3.4 (jvp) και οχι 2.2.1 που εχεις εσυ,εκανες λαθος :(

• The topic was unlocked