red_herring Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 :) Σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση. Εχεις δικιο παντως, διαβαζοντας το φορουμ ειδα πολλοι αντιμετοπιζαν προβλημα παρολο που οι οδηγοι σας ( ο δικος σου και του τυχερακια ) ειναι ακρως αναλυτικοι. Πραγματικα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα κ ολα γιναν απιστευτα γρηγορα κ ευκολα :D Ετσι ειναι φιλε, ολα τα παιδια που ειμαστε καιρο εδω (και ειδικα ο Αλεξ που εχει γραψει σχεδον τα παντα) προσπαθουμε να τα κανουμε τα πραγματα οσο πιο ευκολα γινονται. Το μονο που χρειαζεται ειναι απλα λιγη υπομονη και μια ελαχιστη προσπαθεια για να τα καταφερει καποιος. Γιαυτο οταν βλεπω καποιοι να τεμπελιαζου, να τα θελουν ολα στο πιατο και να ρωτανε τα χιλιοειπωμενα, ειμαι αποτομος. Εχεις πλεον μια καινουργια συσκευη στα χερια σου! Ακομα πιο καινουργια και λειτουργικη και απο οταν την πηρες:) Μεγεια σου! Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ναι Αντωνη, η αληθεια ειναι οτι το χω manual παντα, οποτε δεν καταλαβαινω γιατι ολος αυτος ο χαμος αφου μπορουμε να το αλλαξουμε οπως θελουμε εμεις. Anyway περιμενουμε απο καποιον τολμηρο του ειδους να ορμησει για να ακολουθησουμε και οι πιο επιφυλακτικοι:lol: Αντωνη ξερεις πως πανε αυτα...Διαβασμα και παλι διαβασμα για να ειναι το κεφαλι μας και η καρδια μας στη θεση τους:) Τον δοκίμασα εγώ, αν θέλετε auto brightness δεν λέει, γιατί όντως είναι πολύ σκοτεινό, αν πάλι έχετε manual φωτεινότητα τότε οκ αλλά δεν υπάρχει και άλλος ιδιαίτερος λόγος να τον περάσετε...εγώ ξαναγύρισα στον k12l πάντως... Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τον δοκίμασα εγώ, αν θέλετε auto brightness δεν λέει, γιατί όντως είναι πολύ σκοτεινό, αν πάλι έχετε manual φωτεινότητα τότε οκ αλλά δεν υπάρχει και άλλος ιδιαίτερος λόγος να τον περάσετε...εγώ ξαναγύρισα στον k12l πάντως... Sent from Galaxy ! Thanks Αντωνη. Ναι η μονη διορθωση που εκαναν απ'οτι βλεπω ειναι σε αυτο. Λογικα αυριο το πολυ μεθαυριο θα βγαλουν καινουργιο, επειδη θα δουν τα πολλα παραπονα για το brightness:lol: Οποτε περιμενουμε ακομα λιγο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Βuddies now,Daily Briefing ειχα σβησει εγω. Για να σιγουρευτεις οτι ολα πηγαν καλα, εφαρμοσε τον οδηγο, αλλα κανε τα copy paste μεσω terminal emulator. Ειναι προγραμμα που το κατεβαζεις απο το market. Τρεξτο, γραψε πρωτα "su" χωρις τα "" και πατα enter και μετα τις 2 εντολες που λεει στον οδηγο,δηλαδη "cp /sdcard/recovery2e/recovery /system/bin/" και "cp -r /sdcard/recovery2e/xbin/recovery /system/xbin/". Στη συνεχεια αν θες τσεκαρε με root explorer οτι εγιγαν τα copy. Αν δεν υπαρχει χωρος και δεν ολοκληρωθει το copy θα στο πει. εσβησα 2 εφαρμογες.. ειδα οτι στο sytem eχω 8mb μνημη.. αυτο θελει 4mb... προσπαθησα με to root explorer αλλα τιποτε... πφφ....! με τον terminal emulator βαζω ακριβως αυτο που εχει στα εισαγωγικα κ λεει οτι δεν μου βρισκει την εντολη cp .:worry: Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 εσβησα 2 εφαρμογες.. ειδα οτι στο sytem eχω 8mb μνημη.. αυτο θελει 4mb... προσπαθησα με to root explorer αλλα τιποτε... πφφ....! με τον terminal emulator βαζω ακριβως αυτο που εχει στα εισαγωγικα κ λεει οτι δεν μου βρισκει την εντολη cp .:worry: Δεν έχεις βάλει το busybox γι'αυτό. Μου φαίνεται θα σβήσω όλους τους άλλους τρόπους για root εκτός από τον "χειροκίνητο"... και όποιος βαριέται ας ψάξει να βρει κάποιον "αυτόματο" τρόπο αλλού... Αnyway, δοκίμασε να κατεβάσεις το busybox, υπάρχει στο market (όχι τόσο καλή έκδοση αλλά θα δουλέψει). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Δεν έχεις βάλει το busybox γι'αυτό. Μου φαίνεται θα σβήσω όλους τους άλλους τρόπους για root εκτός από τον "χειροκίνητο"... και όποιος βαριέται ας ψάξει να βρει κάποιον "αυτόματο" τρόπο αλλού... Αnyway, δοκίμασε να κατεβάσεις το busybox, υπάρχει στο market (όχι τόσο καλή έκδοση αλλά θα δουλέψει). δεν ηξερα κατι γιαυτο. χρησιμοποιησα τον αυτοματο τροπο γιατι μου φανηκε πιο ασφαλης... Αν και εχω βαλει ενα busybox απο το τιτανιουμ.. να φανταστω δεν κανει αυτος ετσι? ευχαριστω... Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 δεν ηξερα κατι γιαυτο. χρησιμοποιησα τον αυτοματο τροπο γιατι μου φανηκε πιο ασφαλης... Αν και εχω βαλει ενα busybox απο το τιτανιουμ.. να φανταστω δεν κανει αυτος ετσι? ευχαριστω... Aυτός είναι μέσα στο φάκελο του τιτάνιουμ και χρησιμοποιείται από το τιτάνιουμ μόνο, όχι από το σύστημα... Όσο για τον τρόπο δεν είπα ότι δεν είναι ασφαλής, είπα ότι δεν τον συνιστώ, γιατί δεν είναι πλήρης, επειδή αυτός που τον έγραψε προσπαθεί να τον κάνει universal, για όλες τις συσκευές... το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο RyanZA με το z4root και δε λειτουργεί πια για το Galaxy S. Απ'την άλλη ο τρόπος που προτείνω δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα σε κανέναν... και έχει και busybox κι απ'όλα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 δεν ηξερα κατι γιαυτο. χρησιμοποιησα τον αυτοματο τροπο γιατι μου φανηκε πιο ασφαλης... Αν και εχω βαλει ενα busybox απο το τιτανιουμ.. να φανταστω δεν κανει αυτος ετσι? ευχαριστω... Μολις διαβασα το σχετικο αρθρο για τα δυο διαφορετικα ροοτ. Το root το ειχα βαλει καπου τον νοεμβρη και δεν ηξερα οτι δεν ηταν επαρκες.. Μπορω να το απεγκαταστησω ετσι απλα και μετα να προχωρησω στην διαδικασια του χειροκινητου; ευχαριατω για τον χρονο σου.. Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Μολις διαβασα το σχετικο αρθρο για τα δυο διαφορετικα ροοτ. Το root το ειχα βαλει καπου τον νοεμβρη και δεν ηξερα οτι δεν ηταν επαρκες.. Μπορω να το απεγκαταστησω ετσι απλα και μετα να προχωρησω στην διαδικασια του χειροκινητου; ευχαριατω για τον χρονο σου.. Ώπα, ακόμα σε 2.1 είσαι; Δε μιλάω για 2.1... αν έκανες root το νοέμβρη λογικά έχεις busybox απλά δεν έχεις κάνει install. Για την ώρα απλά δοκίμασε να γράψεις 'busybox' πριν την εντολή cp, δηλαδή 'busybox cp /mpla /mpla' (χωρίς τα εισαγωγικά) ΕDIT: Όχι λες ότι έχεις froyo... δοκίμασε να ψάξεις το busybox με το root explorer (όχι αυτό που θα βρει στο φάκελο του τιτάνιουμ), και αν το βρεις αρκεί να το βάλεις πριν από την εντολή. Αν όχι, πρέπει να το εγκαταστήσεις όπως είπα πριν. Το να απεγκαταστήσεις το root δεν έχει νόημα, απλά χρειάζεσαι να δουλεύει το busybox. Edited January 15, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ώπα, ακόμα σε 2.1 είσαι; Δε μιλάω για 2.1... αν έκανες root το νοέμβρη λογικά έχεις busybox απλά δεν έχεις κάνει install. Για την ώρα απλά δοκίμασε να γράψεις 'busybox' πριν την εντολή cp, δηλαδή 'busybox cp /mpla /mpla' (χωρίς τα εισαγωγικά) ΕDIT: Όχι λες ότι έχεις froyo... δοκίμασε να γράψεις 'busybox' κάπου και αν γράφει κάτι είσαι οκ, αρκεί να το βάλεις πριν από την εντολή. Αν όχι, πρέπει να το εγκαταστήσεις όπως είπα πριν. Το να το απεγκαταστήσεις δεν έχει νόημα, απλά χρειάζεσαι το busybox. Οκ..εγραψα busybox και μου εβγαλε τις υποστηριζομενες functions και εχει μεσα το cp.. Σορρυ αν σας κουραζω με τις ερωτησεις μου απλως.ειμαι καινουργιος και προσπαθω να περασω το 3button combination για να πειραματιστω ελευθερα... Ευχαριστω κ παλι!!! Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Οκ..εγραψα busybox και μου εβγαλε τις υποστηριζομενες functions και εχει μεσα το cp.. Σορρυ αν σας κουραζω με τις ερωτησεις μου απλως.ειμαι καινουργιος και προσπαθω να περασω το 3button combination για να πειραματιστω ελευθερα... Ευχαριστω κ παλι!!! Άρα το busybox είναι στο σύστημα, απλά όχι πλήρως εγκατεστημένο. Είναι στο /system/bin, ή στο /system/xbin ? Ρίξε μια ματιά με το root explorer. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Άρα το busybox είναι στο σύστημα, απλά όχι πλήρως εγκατεστημένο. Είναι στο /system/bin, ή στο /system/xbin ? Ρίξε μια ματιά με το root explorer. System/bin Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) System/bin Mε τον root explorer μετακίνησέ το (move) στο xbin, και γράψε στο terminal emulator ως root (su πρώτα δηλαδή) /system/xbin/busybox --install -s /system/xbin/ (ακριβώς έτσι, 2 παύλες πρώτα, μία μετά) Mετά γράψε σκέτο 'cp' και δες αν το αναγνωρίζει σαν εντολή. Κάνε κι ένα reboot μετά καλού-κακού. Edited January 15, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Νεα ρομ απο τον darky v8.1(και πολυ αργησε) με βελτιωσεις σε αποδοση μπαταριας,ενσωματωμενο τον νεο κερνελ speedmod k12m και ενα σωρο αλλα καλουδια. Επισης αν καταλαβα καλα το περναμε χωρις να πειραξουμε το lagfix. Στο δικο του πλεον site θα βρισκουμε οτι χρειαζομαστε. Ορματε http://darkyrom.com/community/index.php?threads/v8-1-better-just-got-better.356/ Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Νεα ρομ απο τον darky v8.1(και πολυ αργησε) με βελτιωσεις σε αποδοση μπαταριας,ενσωματωμενο τον νεο κερνελ speedmod k12m και ενα σωρο αλλα καλουδια. Επισης αν καταλαβα καλα το περναμε χωρις να πειραξουμε το lagfix. Στο δικο του πλεον site θα βρισκουμε οτι χρειαζομαστε. Ορματε http://darkyrom.com/community/index.php?threads/v8-1-better-just-got-better.356/ ΜΗΝ περάσει κανείς την wipe version γιατί έχει πρόβλημα και δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε καμμία εφαρμογή. θα σας κάνει reboot το τηλέφωνο στα καλα καθούμενα. Την no wipe περάστε και θα είστε κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) γιατι υπαρχει μια ταση καποιοι δημιουργοι ρομς να φευγουν απο το xda και να φιλοξενουν τις δημιουργιες τους σε δικα τους forums??? τοση δοξα πια???:worry: Edited January 15, 2011 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 γιατι υπαρχει μια ταση καποια δημιουργοι ρομς να φευγουν απο το xda και να φιλοξενουν τις δημιουργιες τους σε δικα τους forums??? τοση δοξα πια???:worry: και μερικες παρατηρησεις που διαβαζω...ισχυουν αυτα..???:X - gingerbread keyboard has been moved to system apps (see changelog) - voodoo is not in the zip file (I guess darky forgot about it) - wallpaper is not in the zip file (I guess darky forgot about it) - having to root manually is a bit strange (It should be scripted) - haven't noticed anything weird with the gallery - bootanimation is truly a bit childish and I'm changing it right away (I hated the nexus one but now I'm starting to love it) - speedmod kernel k12m is basically k12l with some changes in the brightness settings (personally I like and I'm gonna keep it) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Αν κανω "upgrade" τη JPY σε JPY μεσω KIES, θα μου περασει και τον default kernel ή θα μου αφησει αυτον που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Mε τον root explorer μετακίνησέ το (move) στο xbin, και γράψε στο terminal emulator ως root (su πρώτα δηλαδή) /system/xbin/busybox --install -s /system/xbin/ (ακριβώς έτσι, 2 παύλες πρώτα, μία μετά) Mετά γράψε σκέτο 'cp' και δες αν το αναγνωρίζει σαν εντολή. Κάνε κι ένα reboot μετά καλού-κακού. αν και root μου βγαζει system/ : permission denied . οποτε μηπως δεν ειναι τελειως ροοτ η αλλιως το terminal emulator δεν μπορει να γραψει σε system για καποιο λογο... χμ.... Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 αν και root μου βγαζει system/ : permission denied . οποτε μηπως δεν ειναι τελειως ροοτ η αλλιως το terminal emulator δεν μπορει να γραψει σε system για καποιο λογο... χμ.... εγραψες su και enter μετα με το που ανοιξες το terminal emulator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 εγραψες su και enter μετα με το που ανοιξες το terminal emulator? ναι κλασικα σαν ενα terminal των λινουξ. και το $ εγινε #.:worry: Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 παιδια θελω να σας ρωτησω κατι..επειδη δεν τα ξερω και πολυ καλα τα πραγματα..ειδα οτι με τν adw launcher τρως πολυ μπαταρια κ τετοια..γενικα πως θα δω αν το εχω βαλει αυτο μεσα???Γιατι πιο παλια ασχολιομουν με αυτο το θεμα κ θελω να δω αν υπαρχει..ξερω γελοια ερωτηση αλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 παιδια θελω να σας ρωτησω κατι..επειδη δεν τα ξερω και πολυ καλα τα πραγματα..ειδα οτι με τν adw launcher τρως πολυ μπαταρια κ τετοια..γενικα πως θα δω αν το εχω βαλει αυτο μεσα???Γιατι πιο παλια ασχολιομουν με αυτο το θεμα κ θελω να δω αν υπαρχει..ξερω γελοια ερωτηση αλλα.. Αν πατησεις το menu button (αριστερο κουμπι), ενω εισαι στη home screen, λογικα εκτος απο settings θα εχει και μια επιλογη adw launcher settings ή preferences ή κατι παρομοιο αν εχεις ενεργο adw launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Αν πατησεις το menu button (αριστερο κουμπι), ενω εισαι στη home screen, λογικα εκτος απο settings θα εχει και μια επιλογη adw launcher settings ή preferences ή κατι παρομοιο αν εχεις ενεργο adw launcher. σε ευχαριστω πολυ...θα το δω σε λιγακι γιατι το κινητο το εχω αφησει σπιτι.Αν οντως το εχω το βγαζω με απλη απεγκατασταση ετσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Αν κανω "upgrade" τη JPY σε JPY μεσω KIES, θα μου περασει και τον default kernel ή θα μου αφησει αυτον που εχω? θα σου περασει τον default Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts