d800 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τελικά οι υποψίες-δισταγμοί του Άλεξ για το superoneclickroot ήταν δικαιολογημένες. Το χρησιμοποίησα σε δύο f/w, στην JPO και την JPX χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση μερικά fcs τα οποία ξεπεράστηκαν με ένα reboot, αλλά τώρα στην JPY μου δημιούργησε το εξής πρόβλημα: Ενώ εγκαταστάθηκε το su δεν εγκαταστάθηκε το busybox. Αποτέλεσμα, είμαι root αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το titanium. Εγκαθιστώ το busybox μέσα από την επιλογή του titanium, το βλέπει το titanium αλλά όχι το sgs tools. Μύλος. Οπότε αναγκάστηκα να ξαναπεράσω την JPY από την αρχή και να κάνω τη διαδικασία του rooting που δίνει ο Άλεξ μέσω adb και βρήκα την υγειά μου. Άλεξ με ξελάσπωσες για άλλη μια φόρα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Το busybox εγκαθίσταται εύκολα και με την εφαρμογή του stephen την busybox installer. Εγώ στην JPY πάντως, με superoneclick 1.5.5 μετά, το εγκατέστησα από το μαρκετ, έβαλε το 1.17.1 και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν κανονικά. (Στην 2.1 και 2.2 της Vodafone είχα χρησιμοποιήσει το z4root και ήμουν ευχαριστημένος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Χαρά μου :) Είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος της συσκευής όπως ξέρεις, και χαίρομαι αν βοήθησα μερικούς να γίνουν εξίσου ευτυχείς :D Εξάλλου το κλίμα στο φόρουμ είναι πολύ καλό, και εγώ έμαθα πολλά από δω σ'αυτούς τους μήνες που έχω το Galaxy .. :) καλησπερα και απο μενα, μια ερωτηση,εχω βαλει την 2.2.1 ,εκανα ροοτ, περασα το ελληνικο swype και εκανα unroot. Τωρα που εχω σβηει το παλιο swype και εχει το ελληνικο,θα εχω προβλημα εαν παω και αναβαθμισω σε 2.2 για παραδειγμα, οταν παω να περασω αναβαθμιση πρεπει να ειμαι χωρις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδια δεν μου δουλευει το z4root θελω να κανω το superOneClick αλλα δεν καταλαβαινω λιγο την διαδικασια, μπορει να με βοηθησει καποιος με δυο λογακια : Turn USB Debugging OFF Click Root When it says: Waiting for Device, Turn USB Debugging ON It'll now run RATC When it says: Starting ADB Server... Turn USB Debugging OFF Turn USB Debugging ON Turn USB Debugging OFF All BEFORE it says "Waiting for device..." again Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Ξέρει κανείς πως να ξεφορτωθώ την default εφαρμογή για μηνύματα; τι πρέπει να σβήσω με το root explorer; Εχω περασμένη την 2.2.1 (JPY) ευχαριστώ Εχμ πρόσεξε το αυτό γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην εφαρμογή sms γενικότερα...ψαξτο λίγο πριν το κάνεις δεν είμαι σίγουρος.. Sent from Galaxy ! Μην πειράξεις το messaging (σωστός ο tonysac) εάν ντε και καλά θες να σβύσεις μανήσια εφαρμογή (προφανώς λόγου χώρου φαντάζομαι) βάλε SGS tools και -> clean up system apps. @octaviagt1 Μα καλά τι αψυχολόγητα είναι αυτά που κάνετε ρε παιδιά...γιατί έκανες unroot? Έχουμε πει 200 φορές δεν χρειάζεται να το βγάζεις όταν αλλάζεις ρομ. Όσο για το swype που άλλαξες όχι δεν θα έχεις επίσης πρόβλημα. Σε συμβουλεύω να πας σε 2.2.1, έχει μεγάλη διαφορά από οποιαδήποτε 2.2 .. @teodgeor Νομίζω έχουμε καλομάθει όλα στο πιάτο έτοιμα... έχει step by step video guide στο thread του superoneclick. Μου πήρε 10 Second να το βρώ και 1 λεπτό να σου απαντήσω... :mad: Edited December 30, 2010 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδια εβαλα την 2.2.1 , εντυπωσιακή rom , πολύ γρήγορη ακόμη και στον browser(εχει αρχίσει να μοιάζει λίγο με του iphone o browser τουλάχιστον σε scrolling). ΕΝΑ ομως μεγάλο πρόβλημα. Το GPS είναι χααααλια , το δοκίμασα σημερα. Την πρώτη φορά εκανε κανα 4λεπτο να κάνει lock και λεω οκ πρώτη φορά είναι. Αλλά κάθε φορά που το ξανα άνοιγα εκανε πολυ ώρα να συνδεθεί και μερικές φορές εβλεπε 8 δορυφόρους χωρίς να κάνει lock . Επίσης οταν τελικά κατάφερνε να κάνει lock (Htc magic του αδερφού μου με 10/10 δορυφόρους και 3m ακρίβεια δίπλα) πάλευε με 4-6/9 δορυφορους να κρατήσει σήμα (κοβόταν και μετα ξανασυνδεόταν). Τι παίζει ρε παίδες?? Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα στην JM2 ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Βασικα δεν παιζει κανενα απολυτως προβλημα με την αφαιρεση του stock sms app. Χμμμμ εκτος απο δυο αλλα ειναι αναμενομενα μαλλον, οποτε δεν θα τα χαρακτηριζα προβληματα, αλλα λογικες συνεπειες. 1) δεν λειτουργει το social hub για τα μηνυματα. Για τα υπολοιπα λειτουργει, αλλα δεν το χρησιμοποιω (και νομιζω δεν ειναι καλο να βγει). 2) δεν λειτουργει το εικονιδιακι με τον φακελο στον dialer. Αναμενομενο κι αυτο. Εχω ποσταρει καπου μια λιστα ασφαλων εφαρμογων για αφαιρεση (νομιζω στο πρωτο μερος), θα την βρω και την ξαναποσταρω το βραδυ απο το σπιτι. Σε οσες ρομ εχω βαλει ever, επισημες ή μη, βγαζω το messaging (μαζι με καμποσες αλλες) οποτε εγγυημενα δεν υπαρχει προβλημα :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Βγαζει 7.7 ο τρελος!:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091&page=1397 Παράθεση KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ακολουθησα και εγω τον οδηγο για εγκατασταση ελληνικου swype στην JPY. Το 1ο σημειο που κολλησα ήταν όταν δεν μπορεσα να κανω copy το αρχειο libSwypeCore.so στο system/lib (εβγαζε paste failure μηνυμα), επειδη δεν υπηρχε αρκετος χωρος και αναγκαστηκα να σβησω 2 system apps με το sgs tools. Απ' ότι ειδα ειχαν και καποια αλλα παιδια το ιδιο προβλημα, οποτε ισως θα μπορουσε να προστεθει στον οδηγο αυτη η πληροφορια για να μη βρεθει κανεις προ εκπληξεως και κανει καμια βλακεια. Το 2ο σημειο που με παρεξενεψε ηταν στο τελος οταν ετρεξα το αρχειο swype.apk, μου εβγαλε μηνυμα "Application NOT installed".Παρολα αυτα το ελληνικο swype μπηκε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως, στην εγκατάσταση του swype στην JPY για πρώτη φορά μου έβγαλε γεμάτη μνήμη και γι' αυτό έπρεπε να ξεφορτωθώ μερικές μαμίσιες εφαρμογές, κάτι που δεν έγινε στην JPO. Σου συνέβη και εσένα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ακολουθησα και εγω τον οδηγο για εγκατασταση ελληνικου swype στην JPY. Το 1ο σημειο που κολλησα ήταν όταν δεν μπορεσα να κανω copy το αρχειο libSwypeCore.so στο system/lib (εβγαζε paste failure μηνυμα), επειδη δεν υπηρχε αρκετος χωρος και αναγκαστηκα να σβησω 2 system apps με το sgs tools. Απ' ότι ειδα ειχαν και καποια αλλα παιδια το ιδιο προβλημα, οποτε ισως θα μπορουσε να προστεθει στον οδηγο αυτη η πληροφορια για να μη βρεθει κανεις προ εκπληξεως και κανει καμια βλακεια. Το 2ο σημειο που με παρεξενεψε ηταν στο τελος οταν ετρεξα το αρχειο swype.apk, μου εβγαλε μηνυμα "Application NOT installed".Παρολα αυτα το ελληνικο swype μπηκε κανονικα. Nαι, δυστυχώς συμβαίνει αυτό γιατί το /system είναι μικρό και έχουν κάνει τα πάντα να χωράνε ακριβώς.... αυτό που έκανα εγώ είναι ότι έβαλα μια μικρότερη version του Swype, απ'όπου έβγαλα τις γλώσσες που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ, π.χ. Κορεάτικα και Φιλανδικά.... κι έτσι δε χρειάστηκε να αφαιρέσω κανένα αρχείο συστήματος. Το αρχείο Swype.apk είναι τεράστιο, και αν θέλετε να το βάλετε ΜΑΖΙ με το Samsung keypad που είναι κι αυτό μεγάλο, δε χωράει....(προφανώς στις Ελληνικές rom χωράει μια χαρά, αφού έχουν τον απαραίτητο χώρο απ'την αρχή...) Παραθέτω μια version του Swype που περιέχει Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά, που είναι οι γλώσσες που μιλάω και που μου χρειάζονται εμένα...τα Κορεάτικα και τα Τούρκικα δε θα μου χρειαστούν και τα έβγαλα. Αν κάποιος θέλει περισσότερες γλώσσες ας μου πει να του φτιάξω το αρχείο..: http://www.multiupload.com/97N629WDGU (προφανώς για να εγκατασταθεί χρειάζεται και το libSwypecore.so που ήδη έχετε από την άλλη διαδικασία..) καλησπερα και απο μενα, μια ερωτηση,εχω βαλει την 2.2.1 ,εκανα ροοτ, περασα το ελληνικο swype και εκανα unroot. Τωρα που εχω σβηει το παλιο swype και εχει το ελληνικο,θα εχω προβλημα εαν παω και αναβαθμισω σε 2.2 για παραδειγμα, οταν παω να περασω αναβαθμιση πρεπει να ειμαι χωρις root? Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο το root στην αναβάθμιση, το /system/(x)bin που το περιέχει σβήνεται κατά την αναβάθμιση ούτως ή άλλως. Το ίδιο και το swype. Edited December 30, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 εκανα root το κινητο με το SuperOneClickv , ολα ok , με το market τι γινεται γιατι δεν φαινονται οι pay εφαρμογες χρειαζεται κατι αλλο? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδια εβαλα την 2.2.1 , εντυπωσιακή rom , πολύ γρήγορη ακόμη και στον browser(εχει αρχίσει να μοιάζει λίγο με του iphone o browser τουλάχιστον σε scrolling). ΕΝΑ ομως μεγάλο πρόβλημα. Το GPS είναι χααααλια , το δοκίμασα σημερα. Την πρώτη φορά εκανε κανα 4λεπτο να κάνει lock και λεω οκ πρώτη φορά είναι. Αλλά κάθε φορά που το ξανα άνοιγα εκανε πολυ ώρα να συνδεθεί και μερικές φορές εβλεπε 8 δορυφόρους χωρίς να κάνει lock . Επίσης οταν τελικά κατάφερνε να κάνει lock (Htc magic του αδερφού μου με 10/10 δορυφόρους και 3m ακρίβεια δίπλα) πάλευε με 4-6/9 δορυφορους να κρατήσει σήμα (κοβόταν και μετα ξανασυνδεόταν). Τι παίζει ρε παίδες?? Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα στην JM2 ποτε... Πέρνα το XXJPY αρχείο modem, είναι το πλέον πρόσφατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 εκανα root το κινητο με το SuperOneClickv , ολα ok , με το market τι γινεται γιατι δεν φαινονται οι pay εφαρμογες χρειαζεται κατι αλλο? dude.... -.- myPhone Forum > My Devices > Samsung > Samsung Android OS > Οδηγοί για νέους χρήστες του Galaxy S Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Πέρνα το XXJPY αρχείο modem, είναι το πλέον πρόσφατο. Τι εννοείς ? εβαλα την εκδοση JPY με το registry hack αρα δεν μπήκε και το modem μαζι? Σε άλλους πως είναι το gps στην JPY? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μην πειράξεις το messaging (σωστός ο tonysac) εάν ντε και καλά θες να σβύσεις μανήσια εφαρμογή (προφανώς λόγου χώρου φαντάζομαι) βάλε SGS tools και -> clean up system apps. Μόλις τώρα απεγκατέστησα την μανίσια εφαρμογή μηνυμάτων και έφυγε και το σχετικό εικονίδιο από την κάτω μπάρα και απέμειναν οι τρεις ((τηλέφωνο, επαφές, εφαρμογές) έμεινα πλέον μόνο με το handcent (όπως και ήθελα) σας πληροφορώ πως όλες οι λειτουργίες και ρυθμίσεις του έμειναν απείραχτες, λαμβάνω και στέλνω sms κανονικά, έχει την ειδοποίηση στην πάνω μπάρα όπως και πριν, με λίγα λόγια είναι απολύτως ασφαλές να το αφαιρέσει όποιος ενοχλείται από την διπλή εμφάνιση μηνυμάτων στην home screen. η αφαίρεση έγινε με το titanioum backup καθώς το SGS tools δεν το έχει στην σχετική λίστα να το αφαιρέσεις. Λογικά εάν θέλει κάποιος να το επαναφέρει θα πρέπει να επαναφλασάρει Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μην πειράξεις το messaging (σωστός ο tonysac) εάν ντε και καλά θες να σβύσεις μανήσια εφαρμογή (προφανώς λόγου χώρου φαντάζομαι) βάλε SGS tools και -> clean up system apps. @octaviagt1 Μα καλά τι αψυχολόγητα είναι αυτά που κάνετε ρε παιδιά...γιατί έκανες unroot? Έχουμε πει 200 φορές δεν χρειάζεται να το βγάζεις όταν αλλάζεις ρομ. Όσο για το swype που άλλαξες όχι δεν θα έχεις επίσης πρόβλημα. Σε συμβουλεύω να πας σε 2.2.1, έχει μεγάλη διαφορά από οποιαδήποτε 2.2 .. @teodgeor Νομίζω έχουμε καλομάθει όλα στο πιάτο έτοιμα... έχει step by step video guide στο thread του superoneclick. Μου πήρε 10 Second να το βρώ και 1 λεπτό να σου απαντήσω... :mad: την 2.2.1 εχω ,οντως πολυ καλη. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Λογικά εάν θέλει κάποιος να το επαναφέρει θα πρέπει να επαναφλασάρει μπορείς να το κάνεις καβάντζα με το titanium πριν το αφαιρέσεις, δεν χρειάζεται να κάνουμε φλας χωρίς λόγο πολλά παιδιά μείνανε με το κινητό στο χέρι και σε 2-3 δεν δούλεψε το "περιβόητο" TEH USB JIG OF HELL ~ :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τι εννοείς ? εβαλα την εκδοση JPY με το registry hack αρα δεν μπήκε και το modem μαζι? Σε άλλους πως είναι το gps στην JPY?Ολα μαζι μπαινουν,μην αγχωνεσαι,αν δεις κι εχεις προβλημα κανε ενα hard reset,οντως η jpy εχει πολυ καλο gps,τωρα καποιες φορες συμβαινει να αργει λιγο παραπανω να κλειδωσει,δεν ξερω και με τι προγραμμα δοκιμαζεις βεβαια,θα σου προτεινα αν δεν το εχεις να κατεβασεις το gps test να δεις τι γινεται,για δοκιμασε και με ενεργη τη συνδεση data να δεις τι παιζει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ολα μαζι μπαινουν,μην αγχωνεσαι,αν δεις κι εχεις προβλημα κανε ενα hard reset,οντως η jpy εχει πολυ καλο gps,τωρα καποιες φορες συμβαινει να αργει λιγο παραπανω να κλειδωσει,δεν ξερω και με τι προγραμμα δοκιμαζεις βεβαια,θα σου προτεινα αν δεν το εχεις να κατεβασεις το gps test να δεις τι γινεται,για δοκιμασε και με ενεργη τη συνδεση data να δεις τι παιζει. Με hard reset εννοείς το factory reset? (επαναφορά εργοστασιακών απο τις ρυθμίσεις? ) Με το gps test το δοκίμαζα και με data ενεργοποιημένα . Mε την jm2 δεν είχα ποτε τέτοια προβληματα(και χωρίς data) . Σημερα ηταν απογοήτευση οπότε και υπέθεσα οτι κάτι παιζει :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μην πειράξεις το messaging (σωστός ο tonysac) εάν ντε και καλά θες να σβύσεις μανήσια εφαρμογή (προφανώς λόγου χώρου φαντάζομαι) βάλε SGS tools και -> clean up system apps. Μόλις τώρα απεγκατέστησα την μανίσια εφαρμογή μηνυμάτων και έφυγε και το σχετικό εικονίδιο από την κάτω μπάρα και απέμειναν οι τρεις ((τηλέφωνο, επαφές, εφαρμογές) έμεινα πλέον μόνο με το handcent (όπως και ήθελα) σας πληροφορώ πως όλες οι λειτουργίες και ρυθμίσεις του έμειναν απείραχτες, λαμβάνω και στέλνω sms κανονικά, έχει την ειδοποίηση στην πάνω μπάρα όπως και πριν, με λίγα λόγια είναι απολύτως ασφαλές να το αφαιρέσει όποιος ενοχλείται από την διπλή εμφάνιση μηνυμάτων στην home screen. η αφαίρεση έγινε με το titanioum backup καθώς το SGS tools δεν το έχει στην σχετική λίστα να το αφαιρέσεις. Λογικά εάν θέλει κάποιος να το επαναφέρει θα πρέπει να επαναφλασάρει ΛΟΛ!! Πες μου ότι το ξήλωσες για την διπλή ειδοποίηση?? ..... Οκ ας το γράψω για 12314 φορά... ανοίγουμε το messaging (μηνύματα)->ρυθμίσεις->Τεεερμα κάτω βγάζουμε το τικ από το ειδοποιήσεις... thats it. Κάνουμε και κάνα search ρε παιδιά.. ΔΕΝ συνιστώ σε κανέναν να βγάζει εφαρμογές όπως το messaging, ο dialer κτλ. Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα .. @sd12 με JPY το GPS παίζει απίστευτα.. 9-10 δορυφόρους και κλείδωμα 4-5 second (15-20 με συννεφιά) ψάξε λίγο το config σου και βάλε τον ntp server σε europe (sgs tools) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 μπαα, τι γιάννης τι γιαννάκης θα κάνω άλλη πατέντα και θα ενημερώσω ;) 1)κλείνεις το τηλέφωνο 2)φορτίζεις μέχρι να γράψει full 3)ξεκινάς σε recovery mode(Volume up+Home button+Power button) 4)wipe battery stats 5) reboot το τηλέφωνο ( ναι μπορεί να είναι 98% η λιγότερο) 6) χρησιμοποιείς το τηλέφωνο έτσι ωστέ να πέσει η μπαταρία γρήγορα μέχρι να κλείσει μόνο του(δεν παίζει ρόλο το % μπορεί να κολλήσει κάπου λόγω λάθος υπολογισμού, μην ανησυχείς συνεχίζεις μέχρι να κλείσει!) 7) βάλε το κινητό στον φορτιστή, άνοιξε το και αστο να φορτίσει πλήρως(καλό είναι να μην χρησιμοποιήσεις το κινητό σε αυτή την φόρτιση) μετάφραση από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10092321&postcount=11053 Εγώ το έκανα ακριβώς έτσι εκτός απο το 7 - το έβγαλα από την μπρίζα για κανα μισάωρο - και μπορώ να πω οτι είναι ΑΡΚΕΤΑ ποιο ικανοποιητική η διάρκεια της μπαταρίας. Αυτό το calibration στοχεύει κυρίως σε αυτούς που φλασάρουνε με Odin και όχι αυτούς από το kies. Ενδιαφέρον άρθρα για την μπαταρία : http://www.androidpolice.com/2010/12/14/your-battery-gauge-is-lying-to-you-everything-you-need-to-know-about-bump-charging-and-inconsistent-battery-drain/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884816 έντιτ; τόνυ τα δοκίμασα αυτά που είπες εννοώ. :ninja: To βημα 4 σε μενα δεν υπαρχει. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γινει? Την JPY εχω. ή ειναι μονο για τις costum roms ο συγκεκριμενος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ΛΟΛ!! Πες μου ότι το ξήλωσες για την διπλή ειδοποίηση?? ..... Οκ ας το γράψω για 12314 φορά... ανοίγουμε το messaging (μηνύματα)->ρυθμίσεις->Τεεερμα κάτω βγάζουμε το τικ από το ειδοποιήσεις... thats it. Κάνουμε και κάνα search ρε παιδιά.. ΔΕΝ συνιστώ σε κανέναν να βγάζει εφαρμογές όπως το messaging, ο dialer κτλ. Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα .. το είχα κάνει αυτο, με ενοχλουσε που πάνω στο εικονίδιο της μανίσιας εμφανιζόντουσαν νουμερα αδιάβαστων και καλά μηνυμάτων. για να σβήσουν έπρεπε να την ανοίξω και να κοιτάξω έστω και ένα οποιοδήποτε μήνυμα. ακούγεται αστείος ο λόγος αλλα εμένα τουλάχιστον μου την έσπαγε. εφόσον όμως δουλεύει ρολόι, ολα καλά:) υπόψη, ΔΕΝ παίρνει backup, to τσέκαρα αν θέλεις να το ξαναπεράσεις μόνη λύση επαναφλασάρισμα... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) ΛΟΛ!! Πες μου ότι το ξήλωσες για την διπλή ειδοποίηση?? ..... Οκ ας το γράψω για 12314 φορά... ανοίγουμε το messaging (μηνύματα)->ρυθμίσεις->Τεεερμα κάτω βγάζουμε το τικ από το ειδοποιήσεις... thats it. Κάνουμε και κάνα search ρε παιδιά.. ΔΕΝ συνιστώ σε κανέναν να βγάζει εφαρμογές όπως το messaging, ο dialer κτλ. Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα .. Παιδια μην τρελαινεστε, δεν παιζει κανενα προβλημα αν βγει η συγκεκριμενη εφαρμογη. Νομιζω το max που την ειχα στην συσκευη πρεπει να ηταν τον πρωτο μηνα, μετα πηγαινε στα αζητητα :lol: Να και η λιστα με τις εφαρμογες που μπορουμε να αφαιρεσουμε χωρις προβλημα... Aldiko eBook -> aldiko-standard-1.2.6.1....apk Allshare -> Dlna BuddiesNow -> Buddiesnow.apk Clock -> clockpackage.apk bookstore - bookstore.apk Daily Briefing -> Infoalarm.apk Layer -> Layer-samsung.apk Memo -> Memo.apk Mini Diary -> MiniDiary.apk Myfiles -> Myfiles.apk Messages -> MMS.apk Navigation -> Navigation.apk uTalk -> clientUTalk-03062010.apk VoiceRecorder-> VoiceRecorder.apk VoceDialer-> VoiceDialer.apk Writeandgo -> Writeandgo.apk LiveWallpapers: LiveWallpapers.apk LiveWallpaperpicker.apk MagicSmokeWallpapers.apk TATLivewallpapersAurora.apk TATLivewallpapersBlueSea.apk TATLivewallpapersDandelion.apk TATLivewallpapersOceanwave.apk VisualizationWallpapers.apk pre installed Tw Wallpapers: TwWallpaperChoos.apk TouchwizWidgets: Days.apk Dualclock.apk SamsungWidget_stockclock.apk SamsungWidget_Feedandupdate.apk SamsungWidget_Calenderclock.apk SamsungWidget_Weatherclock.apk Edited January 6, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) το είχα κάνει αυτο, με ενοχλουσε που πάνω στο εικονίδιο της μανίσιας εμφανιζόντουσαν νουμερα αδιάβαστων και καλά μηνυμάτων. για να σβήσουν έπρεπε να την ανοίξω και να κοιτάξω έστω και ένα οποιοδήποτε μήνυμα. ακούγεται αστείος ο λόγος αλλα εμένα τουλάχιστον μου την έσπαγε. εφόσον όμως δουλεύει ρολόι, ολα καλά:) υπόψη, ΔΕΝ παίρνει backup, to τσέκαρα αν θέλεις να το ξαναπεράσεις μόνη λύση επαναφλασάρισμα... Μάλιστα.. αυτό δεν το ήξερα γιατί δεν χρησιμοποιώ Touchwiz ...μια που το ανέφερες πάντως.. πως αντέχετε να χρησιμοποιείτε αυτό το απαίσιο πράγμα που λέγεται TW? Launcherpro, ADW EX, Go Launcher κλάσεις ανώτεροι ! Όποιος δοκιμάσει για 1 μέρα δεν νομίζω να γυρίσει ποτέ σε TW :) @Prattein_Aloga Ty για την λίστα, και εγώ ξηλώνω τα bloatware αλλά και πάλι messaging και dialer δεν βγάζω, μου έχει σκαλώσει :) Edited January 6, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Να και η λιστα με τις εφαρμογες που μπορουμε να αφαιρεσουμε χωρις προβλημα... Πετρο σε ευχαριστουμε,πολυ ενδιαφερουσα η λιστα σου,την εψαχνα και δεν την εβρισκα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 @sd12 με JPY το GPS παίζει απίστευτα.. 9-10 δορυφόρους και κλείδωμα 4-5 second (15-20 με συννεφιά) ψάξε λίγο το config σου και βάλε τον ntp server σε europe (sgs tools) Οκ θα το κάνω και αυτό αλλά πως εξηγείται με την jm2 να δουλεύει αψογα και τωρα χάλια εφόσον είναι καλύτερη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts