kikis2002 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ετοιμάζομαι και εγώ να αγοράσω το Ε7 και να αφήσω το 6710 Navigator που ήμουν πολύ ευχαρηστημένος και να αναγκαστώ να μπω στις οθόνες αφής που δεν συμπαθώ και τόσο αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση... ή θα μείνω για πάντα με το 6710 ή αναγκαστικά θα πάρω το Ε7 που είναι και querty έστω. Φυσικά θα φρικάρω που δεν θα μπορώ να καλώ τηλέφωνα ενώ οδηγάω.. να στέλνω μηνύματα.. να κάνω πλοήγηση..! Αμφιβάλω δε αν είναι τόσο πολύ ανθεκτικό στην χρήση όπως ήταν το 6710...! Το κέρδος μου σίγουρα θα είναι στο θέμα internet που με το 6710 παιδεύομαι κυριολεκτικά χωρίς querty και χωρίς μεγάλη οθόνη φαντάζεστε πίκρα. Και αναγκάζομαι συχνά να μπω internet από το κινητό λογω δουλειάς όταν είμαι στον δρόμο.. σε αυτόν τον τομαία θα ευχαρηστήσει πολύ!! Μια βασική ερώτηση... έχει γύρως τα 600ευρω... εγώ το βρήκα στο skroutz σε e-shops γύρως τα 400ευρω. Τους πήρα τηλ και μου λένε ότι είναι από Γερμανία... εννοείται καινούργιο.. η εγγύηση ισχύει κανονικά???? Έχω κανένα άλλο πρόβλημα ή να το πάρω με κλειστά μάτια το γερμανικό? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 δεν θα χει ελληνικα στο πληκτρολογιο... και θα κανεις αναβαθμισεις μονο ΟΤΑ, ποτε απο υπολογιστη :) ολα τα αλλα κανονικα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 θελω παρα πολυ να με φανταστω με το Νοκια Ε7 στην τσεπη της βερμουδας/τζην βερμουδας ενω κανω ποδηλατο αλλα νομιζω κατι τετοιο ειναι αδυνατο.. για πειτε μας εσεις οι κατοχοι, πως ειναι η αισθηση στην τσεπη. σε κανονικη / στενή τσεπη Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Α δεν θα έχει τυπωμένα στα πλήκτρα ελληνικά γράμματα ε? :( :( Δεν είναι και τραγικό βέβαια... Γιατί αναβαθμίσεις όμως μόνο μέσω τηλεφώνου και όχι μέσω υπολογιστή?? Η εγγύηση θα ισχύει κανονικά αν πάθει τίποτα το τηλέφωνο? Και θα ισχύει κανονικά για 2 χρόνια? thePRODIGY Και εγώ σκέφτομαι τέτοια πράγματα... πως θα το βάζω στο τζιν και θα ανεβαίνω στο street μου?? Θα ζήσει?? Τις πτώσεις τις αντέχει?? :P :P Το 6710 εντάξη δεν μου έχει πέσει από την μηχανή αλλά ένα N78 που είχα είχε πέσει άπειρες φορές και με χιλιόμετρα... είχε σφηνώσει στο ψαλίδι του r6 και νόμιζα ότι το είχα χάσει και το βρήκα μια βδομάδα μετά και άντεξε και βροχή και τα πάντα.. μου είχε πέσει σε λάσπη σε βουνό που έκανα enduro.. Τέλοσπάντων εύχομαι να είναι όσο γίνετε πιο ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση γιατί δεν πρόκειται να γινω κυρία και μπορώ να έχω ένα τέτοιο τηλέφωνο.. μήπως να έχω και τσαντάκι για το κινητό?? :P :P Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Γιατί αναβαθμίσεις όμως μόνο μέσω τηλεφώνου και όχι μέσω υπολογιστή?? Γιατί το ποιο πιθανόν είναι ότι αν γίνει αναβάθμιση μέσω υπολογιστή είναι να χαθούν τα Ελληνικά. Αυτό συμβαίνει γιατί η εφαρμογή αναβάθμισης της Nokia βλέπει την συσκευή μας σύμφωνα με το product code και όχι με το firmware που φοράει. Αν όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται μέσω wi-fi ή με χρήση πακέτου data, δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ελληνική γλώσσα. Η εγγύηση θα ισχύει κανονικά αν πάθει τίποτα το τηλέφωνο? Και θα ισχύει κανονικά για 2 χρόνια? Εγγύηση υπάρχει για το hardware. Περί παράλληλων εισαγωγών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Α δεν θα έχει τυπωμένα στα πλήκτρα ελληνικά γράμματα ε? :( :( Δεν είναι και τραγικό βέβαια... Για εμενα αυτο ειναι το προβλημα φιλε μου :( Ας περασει λιγο ακομα ο καιρος , να κατεβει κι αλλο η τιμη του , να βγει και σε αλλα χρωματα και μετα το πηρα ! :D Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ένα N78 που είχα είχε πέσει άπειρες φορές και με χιλιόμετρα... είχε σφηνώσει στο ψαλίδι του r6 και νόμιζα ότι το είχα χάσει και το βρήκα μια βδομάδα μετά και άντεξε και βροχή και τα πάντα.. μου είχε πέσει σε λάσπη σε βουνό που έκανα enduro.. σκυλι κανονικο... :D θελω παρα πολυ να με φανταστω με το Νοκια Ε7 στην τσεπη της βερμουδας/τζην βερμουδας ενω κανω ποδηλατο αλλα νομιζω κατι τετοιο ειναι αδυνατο.. για πειτε μας εσεις οι κατοχοι, πως ειναι η αισθηση στην τσεπη. σε κανονικη / στενή τσεπη το Ν97μινι μου φαινοταν μεγαλο στη τσεπη... το Ν8 μου φαινεται τεραστιο! Ε7... θελω να ξερω κατοχοι του S2 πως ειναι :lol: το Ν900 δεν σου φαινεται χοντρο? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 σκυλι κανονικο... :D το Ν97μινι μου φαινοταν μεγαλο στη τσεπη... το Ν8 μου φαινεται τεραστιο! Ε7... θελω να ξερω κατοχοι του S2 πως ειναι :lol: το Ν900 δεν σου φαινεται χοντρο? το Ν900 αν και πιο κοντο απο το Ε7 ειναι ΠΟΛΥ χοντρο. ενας απο τους λογους που δεν του εχω καρτα sim αλλα παντα στο δωματιο για browsing και install διαφορων apps/widgets Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suntzu Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Αυτό που ισχύει σε ανάλογες περιπτώσεις είναι ότι ισχύει η εγγύηση για το hardware.Περί παράλληλων εισαγωγών Πρακτικά δεν σημαίνει ότι θα συναντήσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,ειδικά αν έχει περασμένα τα Ελληνικά.Πρέπει όμως να έχεις υπόψιν σου ότι επειδή η συγκεκριμένη συσκευή έχει εξωτερικό πληκτρολόγιο δεν θα υπάρχουν τυπωμένοι Ελληνικοί χαρακτήρες πάνω σε αυτό. super !! Ευχαριστώ ... και για το καλοσώρισμα ... καλώς σας βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Η αίσθηση του Ε7... Είναι βαρύ και πολύ στιβαρή κατασκευή. Δεν έτυχε να έχω πτώση, αλλά αμφιβάλλω να πάθει κάτι. ΄Οσο για τημ τσέπη, το καταλαβαίνεις ότι υπάρχει και φουσκώνει. Υπόψιν είναι 4 ίντσες οθόνη, οπότε έχει και τις ανάλογες διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Για όσους δεν έχουν δει ή θέλουν να δούνε ακόμη ένα ελληνικό βίντεο unboxing του E7 εδώ Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlure Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 καλησπέρα . θα ήθελα την βοήθεια σας... ενδιαφέρομαι για το Ε7 αλλά και για το Ν8 ... τι απο τα 2 ? :p το Ε7 δεν έχει δουλευτεί οσο το Ν8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Συμβιωνω εδω και ενα 24ωρο με ενα Ν8 μπλε χρωματος. Το βασικο ερωτημα ειναι τι θες απο το κινητό σου;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 καλησπέρα . θα ήθελα την βοήθεια σας... ενδιαφέρομαι για το Ε7 αλλά και για το Ν8 ... τι απο τα 2 ? :p το Ε7 δεν έχει δουλευτεί οσο το Ν8 ασε φιλε...ειμαι στο ιδιο διλλημα. και εχω και εγω το Ν900 οπως και εσυ... μπερδεμαααα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εγώ πιστεύω ότι λόγο Ν900 είναι μονόδρομος το Ε7 γιατί, όπως και να το κάνουμε άμα έχεις μάθει σε QWERTY ΔΕΝ μπορείς χωρίς αυτό. Το μειονέκτημα του Ε7 απέναντι στο Ν8 είναι η κάμερα (όχι επειδή είναι 8 και όχι 12 megapixel αλλά κυρίως γιατί είναι fixed foxus). Έτσι πιστεύω ότι άμα δεν τρελαίνεται κάποιος να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό, το Ε7 είναι η "τέλεια" λύση. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlure Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 σπάω το κεφάλι μου... δεν ξέρω μάλλον για Ε7 με βλέπω αλλα δεν το ξέρω καλά το τηλ :lol:¨ να ρωτήσω και κάτι ακόμα .. 440 euro για το Ε7 από κατάστημα ΝΟΚΙΑ καλά είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 400 ειναι το φτηνοτερο στο σκρουτζ οποτε... απιθανα :D :up: γιαννη απο Ν97 ερχομαι αλλα ειναι θεμα συνηθειας... αμα θες βεβαια να γραφεις εγγραφα η πολλα email τοτε σιγουρα θες πληκτρολογιο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 σπάω το κεφάλι μου... δεν ξέρω μάλλον για Ε7 με βλέπω αλλα δεν το ξέρω καλά το τηλ :lol:¨ να ρωτήσω και κάτι ακόμα .. 440 euro για το Ε7 από κατάστημα ΝΟΚΙΑ καλά είναι ? 440 ?? :blink: Πολυ καλη τιμη !! Δεν ηξερα οτι το ειχε τοσο το καταστημα της Νοκια ! Θα ρωτησω κι εγω στο Νοκια της περιοχης μου!! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εγώ πιστεύω ότι λόγο Ν900 είναι μονόδρομος το Ε7 γιατί, όπως και να το κάνουμε άμα έχεις μάθει σε QWERTY ΔΕΝ μπορείς χωρίς αυτό. Το μειονέκτημα του Ε7 απέναντι στο Ν8 είναι η κάμερα (όχι επειδή είναι 8 και όχι 12 megapixel αλλά κυρίως γιατί είναι fixed foxus). Έτσι πιστεύω ότι άμα δεν τρελαίνεται κάποιος να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό, το Ε7 είναι η "τέλεια" λύση. ετσι ειναι... μολις γυρισα απο καφε, ειχε φερει ο φιλος μου το Ε7 να μου το δωσει. οντως, για εμενα που εχω συνηθισει το Ν900, δεν μπορω να συμβιβαστω με Ν8 (λογω qwerty) το Ε7 ειναι ονειρο....! Θεε μου τι ποιοτητα κατασκευης και τι οθονη...(CBD) δεν το αγορασα ομως...αρκετα τα χρηματα... του ετο εβαλα αγγελια... αν δεν πουληθει , θα σκεφτω να το αγορασω εν τελει. θα δουμε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 απο πωλησεις δεν πρεπει να παει και πολυ καλα το τηλεφωνο... ξεκινησε με τιμη 650 ευρω το Μαρτιο-Απρίλιο και Ιουνιο-Ιουλιο εχει 390 ευρω. πιθανοτατα αμα πεσει στα 250 ευρω να ειναι μια καλη αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 απο πωλησεις δεν πρεπει να παει και πολυ καλα το τηλεφωνο... ξεκινησε με τιμη 650 ευρω το Μαρτιο-Απρίλιο και Ιουνιο-Ιουλιο εχει 390 ευρω. πιθανοτατα αμα πεσει στα 250 ευρω να ειναι μια καλη αγορα... 250 ?? Αμφιβαλω αν πεσει κατω απο τα 340 ευρω.. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suntzu Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 440 ?? :blink: Πολυ καλη τιμη !! Δεν ηξερα οτι το ειχε τοσο το καταστημα της Νοκια ! Θα ρωτησω κι εγω στο Νοκια της περιοχης μου!! !! Στο Νοκια του Ελληνικού η τιμή του ειναι 600 ευρο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlure Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 εγώ βρήκα το Ε7 440 στο nokia της λάρισας και 390 το Ν8 .. θα το πω αλλά με κέρδισε το Ν8 σε πράσινο χρωματάκι :lol:.. αν έκανα βλακεία έκανα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 εγώ βρήκα το Ε7 440 στο nokia της λάρισας και 390 το Ν8 .. θα το πω αλλά με κέρδισε το Ν8 σε πράσινο χρωματάκι :lol:.. αν έκανα βλακεία έκανα :rolleyes: σιγουρα ηταν nokia care και οχι nokia shop? ειναι ελληνικο? γιατι ελληνικα ηξερα μονο μπλε-μαυρο-ασημι :confused: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά!μόλις πήρα το e7 από γερμανία όμως και δεν έχει ελληνικό μενού!πως μπορώ να το περάσω?διάβασα το σχετικό αλλά δεν ανοίγει τον οδηγό για να μπορέσω να το κάνω.μπορεί κάποιος για βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts