Jump to content

kikis2002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by kikis2002

  1. Γεια σας παιδιά.. Περιμένω κάτι με SpeedPak από Κίνα και θα κλείσω χρόνο έτσι πως πάω... Τσάμπα περιμένω? Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνω?
  2. Αν βρε παιδιά περνάνε τελωνει τα πραγματα κανονικά όπως εδώ τότε γιατι να χρησημοποιήσουμε την συγκεκριμενη υπηρεσία; Προσπαθώ να καταλάβω την χρησιμοτήτα που έχει το να τα στείλω π.χ. από Αμερική Αγγλία και μετά Ελλάδα από το να τα έστελνα Αμερική Ελλάδα απευθείας.
  3. Κάποιες στιγμές δεν λαμβάνω κάποια μηνύματα.. Μίλησα με την τεχνική υποστοιριξη της vodafone. Το ψάχνανε το θέμα και λεγανε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τους έλεγα συγκεκριμενη ώρα που μου στέλνανε μήνυμα οι άνθρωποι και μια μου λέγανε οτι το έχω παραλάβει... μια οτι δεν το έστειλαν ποτέ.. Τρελά πράγματα!! Εντέλει τους λέω στείλτε μου εσείς λοιπον 5 μηνύματα ανα μισή ώρα να δούμε τι θα παραλάβω και ξανά πάρτε με. Τσουπ 4/5 έλαβα! Ένα χάθηκε στο δρομό.. Μου λένε οτι τι παρέλαβα όμως. Εντέλει τέτοιο τρελό πρόβλημα έχει αντιμετωπίσει κανένας; Μου λένε οτι φταίει το κινητο μου... Τι να φταίει ενα ολοκαινουργιο S8 δηλαδή? Καταλαβαίνεται πόσο πρόβλημα δημιουργει αυτό όλο στην δουλειά μου και στα διαπροσωπικά μου. Δεν γίνεται να μην μπορώ να λαμβάνω τα μηνύματα μου.
  4. Εσύ τι λες να μην ξέρω? Το μόνο θέμα ειναι οτι δεν μπορώ να πάρω δάνειο κατοικιάς. Όσο για τα κοράκια και όλα αυτά που ακούτε μάλλον δεν υπάρχουν πια.. 99% των δημοπρασιών δεν υπάρχει ούτε 1 προσφορά. Το συγκεκριμένο που θέλω έψαξα και βρήκα οτι και πέρσι τέτοιο καιρό είχε μπει σε δημοπρασια και δεν το πήρε κανένας.
  5. Τυχαία ενώ έψαχνα στην χρυσή ευκαρία είδα μια αγγελία που με εντυπωσίασε πολύ για την τιμή. Πραγματικά δεν το πίστευα και πήρα τηλέφωνο χθες Μεγάλη Παρασκευή. Τελικά ήταν δικηγόρος και μου είπε οτι ειναι πλειστηριασμός ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τέλος Μαίου και αν έχω το πόσο ολοκληρό να το κάνω μια τραπεζικη επιταγή και να πάω. Το πρόβλημα ειναι οτι έχω τα μισα και τα άλλα μισά σκόπευα να πάρω δάνειο. Έχει κανεις ιδέα τι μπορώ να κάνω για να τα καταφέρω ?!?
  6. Παιδιά έχει κάποιος να προτείνει για s6 edge μια καλή λεπτή θήκη που να μην σηκώνει το full face glass καθώς και ένα καλό glass....
  7. Μόλις αγόρασα S5 και είμαι πρωην χρήστης windows και έχω φρικάρει... Το χειρότερο μου είναι το κουμπάκι "Τηλέωνο"!!! Α. Δεν θέλω να έχει "αγαπημένα"... Δηλαδή τώρα όποιος δει το κινητό μου "καρφώνομαι" με που μιλάω... Β. Όλα τα αρχεία καταγραφής λέει... Μα τι με νοιάζουν τα SMS... Τηλέφωνα παίρνω από εδώ.. Άμα έχω στείλει ένα καρο μηνύματα άντε να βρω τους προσφατούς αριθμούς που κάλεσα... Γ. Αναζήτηση? Στα windows πατάς αναζήτηση να βρείς π.χ. με τον "Αλέξανδρό".. Τώρα πρέπει να μπω στις επαφές κάθε φορά ή να ψάχνω κατεβαίνοντας πότε πήρα τον άλλον. Το επόμενο ενοχλητικό είναι όταν κάνεις slide από πάνω προς τα κάτω εκεί που σου εμφανίζει την προσφατη δραστηριώτητα ότι πάει και πετάει με το ζόρι ότι έχει γινει... Δήλαδή όποιος το έπιασε στο χέρι του το κινητό πρέπει να δει ότι ήρθε αυτό και αυτό το μήνυμα?? Από τις ρυθμίσεις απενεργοποιήσα ειδοποιήσεις για facebook και μηνύματα... Τώρα μου γράφει για ειδοποιήση... Μηνύματα Έγινε απόκρυψη περιεχομένου.. Βελτιώνεται τίποτα ή οποιος πιάσει το κινητό μου στα 2 δευτερόλεπτα έμαθε τα πάντα?
  8. Τελικα ξερει κανεις καποια εφαρμογη που να μην εμφανίζει ούτε να χτυπάει κλήση και μήνυμα απο συγκεκριμενο αριθμο? Αλλα και να μην του δειχνει κατηλημενο...
  9. Οχι εγώ θέλω κάτι σαν το φιλτρο κλήσεων που έχει απο μονα τους τα windows αλλα να μην κανει reject στον άλλον... Να ακούει αυτός οτι χτυπάει αλλά εγώ να μην βλέπω τιποτα...
  10. Παιδια καμια εφαρμογή που να μπλοκάρει κλησεις χωρίς να κάνει reject αλλά μόνο mute και να μην φαινεται η κλήση στην οθόνη?
  11. Στα μηνυματα γιατί μου γράφει μεχρι 70χαρακτηρες μόνο? Εχει καμια επιλογη για κωδικοποιηση? Δεν θέλω πάντως να γράφω στα greeklish...
  12. Το εχω 2 εβδομάδες και δεν δουλεύει το πληκτο on/off και το κατω πληκτρο εντασης.... Τι επαθε ρε παιδια? Το εχει ξανα πάθει κανενας? Εντομεταξύ ειμαι πολυ ευχαρηστημένος απο το κινητό αλλά μου εχει δεσει τα χέρια τώρα.. Εκλεισε κιολας σήμερα και δεν μπορώ να το ανοίξω κιολας... Πακέτο τρελό.. Άλλο ενα θεμα ειναι οτι κατανταει αηδεια που καθε φορα που θα κλεισει απο μπαταρια θελει κανα μισαωρο φορτισμα και καμια 10αρια φορες soft reset για να ανοιξει...
  13. To DROID 4 λειτουργεί Ελλάδα ε?
  14. Μιας και αναφέρατε το prozis ρίξτε μια ματιά στις τιμές του δικού μου eshop που πραγματικά το χτυπάει καλά σε αρκετά προιόντα!! ;) όχι σε όλα αλλά ότι μπορούμε κάνουμε! Και εμείς είμαστε ελληνικό κατάστημα... μην στέλντε τα λεφτά στους πορτογάλλους... Στοιρίξτε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ οικονομια ;)
  15. Και μια ακόμα συμβουλή γιατί βλέπω πολύ κόσμο να κουράζει τον εγκέφαλο του με το να σκέφτεται άσκοπα.. Διατροφή = Μην τρελένεστε.... Για γράμμωση κόβεται υδατάνθρακες όσο μπορείτε και τρώτε κρεας, ψαρι, κοτοπουλο, αυγα, γιαουρτια, cottage Για όγκο.. Τα ίδια και από υδατάνθρακες ΜΟΝΟ βρώμη, basmati ρυζι, καστανό ρύζι και πατάτα βραστή! Ξεχάστε οτιδήποτε άλλο. Με την σαβούρα δεν παίρνετε όγκο άλλα σαμπρέλα!! 1 κιλό μόνο αν πάρετε ΜΥΙΚΟ θα φαίνεστε απίστευτα καλύτεροι! 10 κιλά σαβούρας θα φαίνεστε σαν πατάτες!! Προπονήσεις Αφήστε τις σουπερ ασκήσεις που μου ψάχνεστε στο γυμναστήριο πως πιάνει καλύτερα η μια άσκηση πως η άλλη και πως θα γεμίσετε το τάδε μυ πιο πάνω πιο κάτω πιο αριστερα και πιο δεξιά. ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. Θέλετε να γραμμώσετε?? Διάδρομο με ανηφόρα στο 5-6 και ταχύτητα 5-6 δηλαδή γρήγορο περπάτημα για μισή ώρα συν αλλά κάθε μέρα ή σχεδόν τουλάχιστον! Συμπληρώματα Τρέλα σας πιάνει με το τι ακούσατε να παίρνει ο ένας και ο άλλος και παράλλος.. Πρωτείνη Για όγκο και για γράμμωση μια είναι η πρωτείνη.... ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ... Η βρώμικη έχει ζάχαρη για υδατάνθρακα... Απο υδατανθρακα πιο πάνω γράφω ποιούς πρέπει να παίρνετε!! Καθαρή λοιπόν και φτηνή απλά.. Μην μου τρελένεστε με την μάρκα που πήρε ο φίλος σας.. Όλες την ίδια δουλειά κανουν. Μάθετε να διαβάζετε συστατικά και όχι μάρκες! Κρεατίνη Άφοβο συμπλήρωμα οικονομικό που θα σας βοηθήσει να πάρετε όγκο.. Αν θέλετε να σας δώσει εντελώς καθαρό μυικό όγκο χωρίς νερά τότε θα πάρετε υδροχλωρική κρεατίνη ή κρεαλκαλική. Η κλασσική φτηνή μονουδρική κρατάει νερά και δεν κάνει για αυτήν την περιόδο. Γενικά δεν κάνει γιατι δεν αποροφιέται. Προεξασκητικό - Νιτρικό Κουρασμένοι από την καθημερινότητα? Ε αυτό θα σας ξυπνήσει και θα έχετε όρεξη και δύναμη στην προπόνηση σας. Λιποδιαλύτες Είναι η εποχή που όλοι θέλουν από ένα λιποδιαλύτη.. Και καλά κάνετε βασικά! Απλά προσπαθήστε να βρείτε κάποια έκδοση που να είναι με λίγο δυνατά συστατικά ώστε να σας κάνει πραγματική δουλειά. 1 κουτάκι = 1 μήνας και σας το λέω εξαρχής να μην περιμένετε να φτάσετε στο αποτελέσμα που έχετε στο μυαλό σας με μόνο ένα μήνα! Πιστεύω με 2 μήνες από κάποιο καλό λιποδιαλύτη να σας κάνει να είστε χαμογελαστοί στην παραλία με το αποτέλεσμα. ΦΥΣΙΚΑ σε συνδιασμό με διατροφή χωρίς πολυ πολυ υδατανθρακα και με αρκετό περπάτημα-τρέξιμο! By the way έχω δει αρκετά όμορφες αλλαγές που φεύγουν πολλά κιλάκια χωρίς καν γυμναστήριο μόνο με τρέξιμο και λιποδιαλύτη!!
  16. Παιδιά βασικά θα πρέπει να σκέφτεστε τα σύντομα αποτελέσματα... Είναι αδύνατων να έχετε σύντομα αποτελέσματα τόσο καλά όσο τα περιμένετε. Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι θα πρέπει να προετοιμάζεστε όλο το χρόνο για να έχετε ένα ωραίο look! Και πάλι μην το περιμένετε το sexy look με φέτες κοιλιακούς όμορφους δικέφαλος και τριγωνη πλάτη με κάνα χρόνο αλλά με ΧΡΟΝΙΑ! :)
  17. Παιδιά για να καταλάβω πόσο μπορώ να μιλήσω σε ένα μήνα γιατί μιλάω παρααα πολυ.. 10ευρω κάρτα 300' δώρο ξανά 10ευρω κάρτα ξανά 300' δώρο με τα λεφτά που έχω μέσα 5€ 200' ξανά 5€ ξανά 200" Πήγαμε στα 1000λεπτά.. Με τα ρέστα βάζουμε και πακέτο SMS και πακέτο για δωρεάν WIND.. Μετά τα 1000 λεπτά τι κάνουμε ρε παιδιά γιατί εμένα δεν μου φτάνουνε??? Μήπως ισχύει οτι με 20€ ανανέωση σε κατάστημα wind θα πάρουμε πάλι άλλα 300' λεπτά ή μετά η μόνη λύση είναι άλλο ένα νουμεράκι f2g?
  18. Φιλε μου το συγκεκριμενο site δεν μπορεί να ανταγωνιστεί κανείς σε κάποιες μάρκες.. ΑΛΛΑ οχι σε ολα! Η ποικιλία του δεν είναι πολύ καλή και μόνο σε κάποιες μάρκες έχει καλές τιμές. Και εμείς έχουμε δωρεάν μεταφορικά. Η τιμή της συγκεκριμένης πρωτείνης θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη και να αγταγωνιζόμουνα το τελευταίο site που ανέφερες αλλά σέβομαι μια αλυσίδα καταστηματων που είναι αντιπροσωποι της συγκεκριμένης πρωτείνης και σέβομαι ότι τρώνε ψωμί δεκάδες οικογένιες που δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά και δεν θέλω να τους ενοχλίσω. Δες μάρκες όπως Driven Sports, AllMax, Molecular, Alri, MusclePharm, PharmaFreak, E-Pharm, Universal - Animal, Cellucor Χτυπάει άσχημα τις τιμές σε Gaspari, Dymatize μόνο σε βαθμό τραγικό.. πουλάει κάτω από την χονδρική οπότε δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί απλά κανείς γιατί το κάνει απλά για διαφήμιση... ή δεν είναι γνήσια... Φυσικά έχουμε και εμείς δωρεάν μεταφορικά!
  19. Πάντως υπάρχουν και ελληνικές προσπάθειες από e-shops με πολύ καλές τιμές σε σχέση με το εξωτερικό. Για παράδειγμα το δικό μου eshop έχει καλύτερες τιμές από Αγγλία σχεδον σε όλα.. Εντάξει το iherb σε κάποια δεν συγκρίνετε.. αλλά π.χ. μια myofusion έχει τα ίδια λεφτά στο eshop μου με το iherb.. και ούτε ταλαιπωρήσαι... το έχεις την άλλη μέρα.. δεν μπλέκεις με τελώνια και άγχος.. και στήριξες ελληνικό κατάστημα... και όχι τον ξένο! Στην κρίση που έχουμε θα ήταν καλό να ψάχνετε πρώτα μήπως από Ελλάδα βρείτε αυτό που ψάχνεται αν όχι σε καλύτερη τιμή έστω στα ίδια λεφτά και να προτιμήσετε να ψωνίσετε από τον Έλληνα.. Είσαι δημόσιος υπάλληλος? Αγοράζεις από εμένα και εγώ θα πληρώσω φόρο και θα γεμίσω τα ταμεία του κράτους για να έχεις να πληρωθείς.. Είσαι επιχειρηματίας? Αγοράζεις από εμένα και εγώ θα έχω χρήματα να αγοράσω από εσένα..
  20. Ιδρωμένος γινομαι πιο σεξυ εννοείται!!!! Το καλύτερο μου ειναι να με βλέπουνε τα γκομενάκια να στάζω... έχω και χρωματακί από το solarium... χαχαχα Όσο για όργανα στο σπίτι.. έλεος.. μην κάνετε βλακίες.. το γυμναστηρίο είναι άλλη φαση.. Πάρτε το ζεστά το θέμα.. δείτε το πιο σοβαρά.. βάλτε στόχους.. ψάξτε για συμπληρώματα διατροφής και κάντετο ΜΟΝΙΜΟ τρόπο ζωής..
  21. Εγώ κοιτάζω να βρω κανένα καινούργιο E7 να το έχω για ρεζέρβα. Αν και το τελευταίο Ε7 που έχω το έχω μερικούς μήνες μόνο :P Εναλακτηκές σαν τι? Θέλω qwerty!!!
  22. Το θέμα είναι πότε θα βγει? Ειληκρινά τόσο πολυ με βολεύει που μου έρχετε να αγοράσω και άλλο να έχω καβάτζα. Και η φάση είναι ότι καταργήθηκε κιόλας.
  23. Παιδιά κανένας αντικαταστάτης του Ε7 θα βγει?? Εννοώ communicator style.. Το έχω λατρέψει.. και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα που προχωράει η τεχνολογία. Δεν μπορώ με τίποτα τα κλασσικά τηλέφωνα που έχουνε μονο αφή. Δεν με βολεύει. Θέλω και τα δυο!! Θέλω νέο E7!!!
  24. Παιδιά τι θα γίνει με αυτήν την αναβάθμιση με εμάς που έχουμε κινητά εξωτερικού??? Δεν αντέχω άλλο θέλω να κανω ανάβαθμιση γιατί το κινητό μου τρώει συνέχεια resets... κοντεύω να τρελαθώ 30resets την μέρα σίγουρα και συνήθως την ώρα που γράφω μήνυμα και το χάνω...
×
×
  • Create New...