pgetsopoulos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 εχε και αλλο θεμα, το κινητο μου δεν ανοιγει-τι θα κανω... ξαναφλασαρεις με την επιλογη dead phone Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Δεν γινεται τιποτα το εκανα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_ Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπερα και απο εμενα.. Απο χθες εχω και εγω ενα C7 στα χερια μου.. Εχω προβλημα ομως με τισ επαφες.. Εχω επισης ενα iphone 3G και προσπαθησα να μεταφερω τις επαφες απ το Outlook στο Ovi αλλα τζιφος... Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δεν γινεται τιποτα το εκανα Αναγκαστικα,θα το πας σε νοκια care.και ο θεος βοηθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αναγκαστικα,θα το πας σε νοκια care.και ο θεος βοηθος. να εισαι καλα θα παω σημερα και βλεπουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googoomuck Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπερα και απο εμενα.. Απο χθες εχω και εγω ενα C7 στα χερια μου.. Εχω προβλημα ομως με τισ επαφες.. Εχω επισης ενα iphone 3G και προσπαθησα να μεταφερω τις επαφες απ το Outlook στο Ovi αλλα τζιφος... Καμια ιδεα? Προσπαθησε να κανεις συγχρονισμο απο το Outlook κατευθειαν.Και εμενα,για να μεταφερω τις επαφες απο ενα LG που ειχα,μου εβγαλε τον αδοξαστο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπερα και απο εμενα.. Απο χθες εχω και εγω ενα C7 στα χερια μου.. Εχω προβλημα ομως με τισ επαφες.. Εχω επισης ενα iphone 3G και προσπαθησα να μεταφερω τις επαφες απ το Outlook στο Ovi αλλα τζιφος... Καμια ιδεα? Αν μπορεις να τις κανεις export σε vcf στη καρτα μνημης μετα τις κανεις import στο καταλογο Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Με το spb Shell το κινητό άλλαξε! :happy: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Με το spb Shell το κινητό άλλαξε! :happy: εγκατεστησες το δοκιμαστικο για 15 μερες ή αγορασες το προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 εγκατεστησες το δοκιμαστικο για 15 μερες ή αγορασες το προγραμμα? «Αγόρασα» το πρόγραμμα, γιατί; :confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googoomuck Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να κλεινουν οι πολλαπλες εφαρμογες ολες μαζι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να κλεινουν οι πολλαπλες εφαρμογες ολες μαζι????? πατάς παρατεταμένα επάνω σε μια και μετα επιλεγεις κλεισιμο ολων Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 παιδια ενα ηχειο εχει πισω η δυο γιατι εχω μπερδευτη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUB Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 παιδια ενα ηχειο εχει πισω η δυο γιατι εχω μπερδευτη Ένα ηχείο έχει, το άλλο είναι για να σε μπερδεύει!.. :p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airdread Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) το δικό μου c7 εδώ και καιρό είχε αρχίσει αραιά και που να κάνει μόνο του επανεκινήσεις,αργότερα απλά έκλεινε και δεν άναβε αν δεν του έβγαζα την μπαταρία,μετά ήθελε να μένει χωρίς μπαταρία για αρκετή ώρα για να ξαναανοίξει,ενώ πολλές φορές όταν επανερχόταν είχε χάσει και ημερομηνία ώρα κλπ.Τώρα μου φαίνεται ότι τα έπαιξε εντελώς αφού δεν ανοίγει με τίποτα μετά από αρκετές ώρες που έχει παραμείνει κλειστό χωρίς την μπαταρία του.καμιά ιδέα για να το επαναφέρω???μερικές μαλάξεις,ηλεκτροσόκ,πέταμα.... τι να του κάνω που δεν αντέχω να περάσω την εμπειρία του nokia care? A ρε νοκια!!! Ας είναι καλά οι ovi maps αλλιώς android κι αγιος ο θεός!! Edited May 10, 2011 by airdread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 τι να του κάνω που δεν αντέχω να περάσω την εμπειρία του nokia care? Εφόσον δεν ανάβει, υπομονή και το δίνεις για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 «Αγόρασα» το πρόγραμμα, γιατί; :confused: πληροφοριακα ρωτησα, πραγματι αλλαζει το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Την Παρασκευη το κουμπι του μενου γεια σου.Δεν ανταποκρινοταν με τιποτε.Το εκλεισα εβγαλα μπαταρια το αφησα καμμια ωρα ετσι αλλα τσου.Σημερα το πηγα σε Νοκια care και παει διακοπες απο αυριο και για κανα 15μερο.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι κουραστηκα ρε παιδια ειλικρινα.Πολλα προβληματα με την συσκευη πολλα κοληματα με το λειτουργικο και γενικως πολυ πολυ απογοητευμενος.Καταφευγω λοιπον στο παλαιο μου Ν80 μεχρι νεωτερας Edited May 16, 2011 by Navar Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 εγω δεν εχω αποδειξη...περναει με το ΙΜΕΙ? Καλημέρα. Ναι περνάει κανονικά με το ΙΜΕΙ. Εγώ όσες συσκευές έχω πάει για επισκευή πάντα μέσω ΙΜΕΙ έβλεπαν αν ισχύει ή όχι η εγγύηση. Δεν είχα πάει ποτέ με απόδειξη. Εξάλλου το C7 δεν έχει ούτε χρόνο που κυκλοφόρησε. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Αληθεύει πως με το Symbian Anna (P.R 2.0) Θα ενεργοποιηθεί το NFC Chip που υπάρχει (?) στο C7 ? :X Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Αληθεύει πως με το Symbian Anna (P.R 2.0) Θα ενεργοποιηθεί το NFC Chip που υπάρχει (?) στο C7 ? :X τι ειναι το NFC Chip? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 τι ειναι το NFC Chip? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KhwXuKOXMNI&feature=player_embedded]YouTube - Qt at MWC11 - Digia NFC ShopWizer demo[/ame] Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounelos_1 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Παιδιά καλησπέρα,έχω μια ερώτηση όσον αφορά την εγκατάσταση εφαρμογών και παιχνιδιών στο συγκεκριμένο κινητό.Έχω βάλει 8GB κάρτα μέσα και δημιούργησα ένα φάκελο Applications μέσα στην κάρτα, όπου έβαλα και αρκετές εφαρμογές και παιχνίδια.Όταν πάω να τα εγκαταστήσω,τα περισσότερα αν όχι όλα, μου τα εγκαθιστά στο μενού-στις εφαρμογές δηλ.Menu-Εφαρμογές και εδώ είμαστε,ενώ θα ήθελα τα παιχνίδια να μου τα εγκαθιστά στα Παιχνίδια δηλ.Menu-Εφαρμογές-Παιχνίδια.Έχω δοκιμάσει και μέσω του Ovi-Suite,μα δεν υπάρχει καμία,τέτοια λειτουργία,έτσι ώστε να καθορίζεις που να τα αποθηκεύσει και ανοίγω τις εφαρμογές και γίνεται ένας χαμός μέσα.Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος; Η άλλη ερώτησή μου είναι η εξής,(θα κουράσω λίγο): Ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια ενώ είναι για Symbian^3 δεν μου τα εγκαθιστά,αναφέροντας πως έχει λήξει το πιστοποιητικό ή διάφορα άλλα,μήπως επειδή ορισμένα αναφέρουν πως είναι unsigned,δηλ. μη υπογεγραμμένα,πρέπει να περάσω τίποτα στο κινήτο για να τα δέχεται όλα? Ευχαριστώ και σόρυ για την ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Για την εγκατάσταση προγραμμάτων είναι όπως το αναφέρεις(με εξαίρεση κάποιες εφαρμογές που δημιουργούν δικό τους φάκελο).Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να μεταφέρεις τα εικονίδια που δημιουργούνται μετά την εγκατάσταση είτε σε κάποιον από τους υπάρχοντες φακέλους είτε σε κάποιον που θα δημιουργήσεις εσύ. Για το δεύτερο ερώτημα σου ρίξε μια ματιά εδώ Οδηγοί-Symbian-Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed/Αδυναμία εγκατάστασης αρχείων sis/sisx Για ότι άλλο χρειαστείς εδώ ήμαστε. Καλή παραμονή και καλή συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounelos_1 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Σ΄ευχαριστώ,με την πρώτη ευκαιρία θα επεξεργαστώ αυτά που λες,αλλα πες μου λίγο,πως πιάνεις το εικονίδιο και το μεταφέρεις σε φάκελο,νομίζω δεν γίνεται πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο πάνω του,υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Σ'ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts