Jump to content

Marios_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Marios_

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Marios_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα. Προκειται να αγορασω ipad/ipad mini απο εξωτερικο. Εχω ηδη αγορασει iphone 5 απο αμερικη. Για το iphone ηξερα οτι πρεπει να ειναι υποχρεωτικα Verizon αλλιως δεν παιζει σε 4g. Για το ipad δεν ισχυει το ιδιο? Γιατι απ οτι διαβασα μονο το At παιζει σε 3g. To Verizon δηλαδη δεν παιζει σε 3g αλλα μονο σε 4g? Μπορει καποιος να βοηθησει?
  2. Παιδια καλησπερα... Εχω το wildfire απο Γαλλια κλειδωμενο... Υπαρχει καποιος οδηγος για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω? Εχω βρει και καποια site που πρεπει να πληρωσεις για να σου δωσουν unlock code. Ομως δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα κ επισης θα προτιμουσα να μην πληρωσω... Οποιος ξερει κατι θα βοηθουσε παρα πολυ!
  3. Παιδια καλησπερα... Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας... Το Viber στο iphone μου εχει κολησει... Οταν παταω πανω του παει να μπει και μετα με πεταει εξω... Το Ειχα ξαναπαθει αλλη μια φορα στο παρελθον και εκανα ενα update απο το appstore και μετα δουλευε σχεδον οπως παλια.. Τωρα ομως που δεν υπαρχει καποια καινουργια εκδοση δεν μπορω να κανω κατι... Σκεφτηκα να το σβησω και να το ξαναπερασω... Επειδη ομως δεν θελω σε καμια περιπτωση να χασω τα μηνυματα που εχω εκει μεσα... μπορω να παρω καποιο back up αρχειο των μηνυματων απο το open ssh και να το βαλω μετα την εγκατασταση και να εμφανιζονται κανονικα τα μηνυματα..? Και αν ναι ποιο ειναι αυτο το αρχειο μεσα στο φακελο του Viber? (εχω iphone 3gs 5.0.1 jb) Ευχαριστω!
  4. Παιδια καλησπερα... Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας... Το Viber στο iphone μου εχει κολησει... Οταν παταω πανω του παει να μπει και μετα με πεταει εξω... Το Ειχα ξαναπαθει αλλη μια φορα στο παρελθον και εκανα ενα update απο το appstore και μετα δουλευε σχεδον οπως παλια.. Τωρα ομως που δεν υπαρχει καποια καινουργια εκδοση δεν μπορω να κανω κατι... Σκεφτηκα να το σβησω και να το ξαναπερασω... Επειδη ομως δεν θελω σε καμια περιπτωση να χασω τα μηνυματα που εχω εκει μεσα... μπορω να παρω καποιο back up αρχειο των μηνυματων απο το open ssh και να το βαλω μετα την εγκατασταση και να εμφανιζονται κανονικα τα μηνυματα..? Και αν ναι ποιο ειναι αυτο το αρχειο μεσα στο φακελο του Viber? (εχο iphone 3gs 5.0.1 jb) Ευχαριστω!
  5. Εχω ενα iphone 3GS σε 3.1.2 jb... Επειδη θελω να αναβαθμισω στην 5.0.1 μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος? Εχω φαει τα ματια μου εδω μεσα, εχω ανοιξει 700 new tabs και παλι δεν υπαρχει ΕΝΑΣ οδηγος της προκοπης που να σου εξηγει τι κανεις για να βαλεις μια καινουργια εκδοση στο κινητο σου το οποιο ειναι ηδη jb!!!! Προσπαθω να μαζεψω πληροφοριες απο δω και απο κει και παλι μου βγαινουν ολο καινουργια προβληματα... Ξεκινησα με το να κατεβασω το AptBackup για να εχω αντιγραφο απο cydia applications/games... Μετα κατεβασα την εκδοση που ηθελα να βαλω... Ξεκινησα με την 4.3.3. αλλα μετα ειπα να βαλω την 5.0.1 γιατι δεν μπορουσα να την περασω μονος μου.... Εχω καταλαβει οτι πρεπει να κανουμε restore το τηλεφωνο... Επισης οτι καλο ειναι να το κανουμε set as new.. Επισης αλλου λενε οτι το restore πρεπει να γινει ενω το τηλεφωνο ειναι σε DFU mode... Παω να το κανω restore και δεν γινεται... Παταω shift + restore και μου βγαζει το error 3194... Δοκιμασα να αλλαξω τα hosts αλλα τζιφος... Υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει λιγο??
  6. Παιδια καλησπερα!!!! Θελω τη συμβουλη σας!!! Ειμαι κατοχος ενος 3GS αλλα εχω παλια εκδοση!! Και οταν λεω παλια εννοω πολυ παλια! Ειλικρινα ομως δεν ειχα καθολου χρονο λογω παρα πολλων υποχρεωσεων και ετσι εχω μεινει στην 3.1.2 την οποια ειχα κανει jb με blackra1n!! Επειδη ομως η κατασταση δεν παλευεται αλλο μιας και δεν μπορω να κατεβασω πλεον καμια εφαρμογη θελω να βαλω μια καινουργια εκδοση.. Οποτε θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι κατα τη γνωμη σας η καλυτερη εκδοση αυτη τη στιγμη για το 3GS οσον αφορα ταχυτητα, αυτονομια και οτιδηποτε αλλο εχετε να προσθεσετε... Ευχαριστω πολυ! Ενας (πρωην) φανατικος i-user!!!
  7. Καλησπερα και απο εμενα.. Απο χθες εχω και εγω ενα C7 στα χερια μου.. Εχω προβλημα ομως με τισ επαφες.. Εχω επισης ενα iphone 3G και προσπαθησα να μεταφερω τις επαφες απ το Outlook στο Ovi αλλα τζιφος... Καμια ιδεα?
  8. Γεια σας παιδια.. Εχω την εξης απορια.. Ενας φιλος μου πηρε ενα iphone 4 απο αγγλια αλλα ΔΕΝ το εχει χρησιμοποιησει ποτε.. Το εφερε Ελλαδα με σκοπο να το χρησιμοποιησει εδω... Πως μπορει να βρει την εκδοση που εχει το κινητο ωστε να προχωρησει σε unlock και jb...? Το κινητο ειναι κλειδωμενο απο την Ο2 και αγορασμενο απο αγγλια τον Δεκεμβριο.. Model nr: A1332 Ευχαριστω
  9. ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!!!!!!! Ειχα ενα iphone 3G 3.1.2 jb.. το οποιο πουλησα σε ενα παιδι... Το τηλεφωνο ειχε πανω πολλες εφαρμογες παιχνιδια κτλ και το ατομο που το αγορασε τα ηθελε ολα πανω... Ετσι και εγω του το εδωσα οπως ηταν αφου εσβησα επαφες, μηνυματα κτλ.. Τωρα ομως εχω την εξης απορια... Αν το iphone συνδεθει στον δικο του υπολογιστη τοτε τι θα γινει? Θα χαθουν ολα στο συχρονισμο που θα κανει το itunes? Εγω νομιζω πως αν πας σε αλλον υπολογιστη να συνδεσεις το iphone με το itunes τοτε αν κανεις δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο του iphone εχει μια επιλογη που λεει \ back up phone.. Μετα ομως τι πρεπει να κανω? Me to Restore from back up τι θα γινει..??? ΠΑΡΑΚΑΛΩ καποιον να μου πει γιατι αυριο θα παω στο παιδι αυτο να του συνδεσω το κινητο και δεν ξερω τι να κανω.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οποιον μπει στο κοπο να μου απαντησει..!!!
  10. Παιδια καλησπερα... απολογουμαι εξ αρχης για το ποστ μου.. Ο λογος ειναι οτι εδω και 5,5 βδομαδες ειχα εξεταστικη και ειλικρινα ειχα αρχισει να ζαλιζομαι απο το διαβασμα..! Οποτε παρακαλω μην πεταχτει καποιος να πει: "κατσε διαβασε το φορουμ για να βρεις την απαντηση.." Αρχιζω λοιπον.. Εχω το iphone 3gs jb (3.1.2) with blackrain.. επειδη πλεον δεν αντεχεται αλλο να ειμαι στην 3.1.2 καθως σε λιγο δεν θα μπορω να βαλω καμια εφαρμογη.. Θελω να παω στην πιο καινουργια εκδοση για την οποια γινεται jb..Νομιζω ειναι η 4.0. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Ποια ειναι η διαδικασια ωστε να παω απο την εκδοση που εχω στην επιθυμητη..? εννοειται πως θελω να κρατησω ολες τις εφαρμογες που ειχα πριν..(οι περισσοτερες ειναι απο το Installous και λιγοτερες απο το Cydia) Επισης ποια μεθοδο προτεινεται σαν πιο ευκολη..? πχ σαν του geohot to blackrain.. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ καποιος να απαντησει στις παραπανω ερωτησεις θα του ημουν υποχρεος...!!! Ευχαριστω πολυ!
  11. Παιδια καλησπερα... Εχω μια απορια και θα ηθελα βοηθεια... Εχω το iphone 3gs jb (3.1.2) με συνδεση cosmote.. Οταν παω να συνδεθω στο ιντερνετ δεν μπορω να μπω.. Μιλισα με το κεντρο εξυπηρετησης και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να μου στειλουν καποιες ρυθμισεις... Πανω πανω στο κινητο φαινεται η ενδειξη 3g... Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση εγω?? ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο να ζεσταινεται το iphone μου οταν παιζω ενα παιχνιδι? Ειχε/εχει καποιος παρομοιο προβλημα? Εχω το iphone 3gs (3.1.2) me jb...
  13. Παιδια καλησπερα.. Θα ηθελα τη βοηθεια σας...!!!! Μεχρι προτινως ειχα ενα i-phone 3G jb (3.1.2) αλλα προσφατα επειδη αγορασα το καινουργιο i-phone 3GS jb (3.1.2) το πουλησα το παλιο μου... Ομως το παλικαρι που το αγορασε δεν ηθελε να του το δωσω με restore καθως ηθελε να εχει τα προγραμματα που ειχα βαλει.. Οποτε εγω εσβησα επαφες, μηνυματα, κτλ και του το εδωσα... Ομως αυτος δεν εχει βαλει το itunes ακομα... Και εδω ακριβως θελω τη βοηθεια σας.. -Αν παει να βαλει το itunes στον Η/Υ του θα σβηστουν ολα..? Υπαρχει τροπος να αποφυγουμε να τα κανουμε ολα απο την αρχη..? Εννοω να βαλουμε το itunes και μετα να μην σβηστουν ολα με το πρωτο συχρονισμο..?? -Η τωρινη εκδοση στο itunes εχει καποιο προβλημα με το jb..? Πρεπει να προσεξω κατι...? - Υπαρχει τροπος να συνδεθω στο cydia χωρις να εχω wifi..?? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για οποιον μπορεσει να μου απαντησει ..!!!!!
  14. Δηλαδη εσενα ειχε την 3.1.3? Δηλαδη αν καταλαβα καλα πρεπει να παρακαλω να μου ερθει iphone με παλιο firmware?
×
×
  • Create New...