Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι προντακτ κουντ εχεις?

συνέδεσε το με οβι αν ειναι απλα μια μικρη (μαινορ) αναβάθμιση πχ 25.κατι δεν τα χανεις αν ξαναπερασεις το λογισμικο που εχεις θα τα χασεις η οταν περασεις την μπελε, αλλα νομιζω οτι οταν το συνδέσεις δεν θα σου βγαλει διαθέσιμη καποια

059B532 και με το ονι μου βγαζει αναβαθμηση την device software update 025.007..αν την κανω με το pc θα χασω την γλωσσα...και με το ΟΤΑ μου λεει να την κανω με pc!!!!!!!:(

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για οποιον ενδιαφερεται βρηκα και αναβαθμισα το nokia c7 μου σε belle με ολα τα αρχεια και καποια tweaks

την χρησιμοποιω εδω και τρεις μερες και τρεχει μια χαρα :)

Edited by stendor
Αφαίρεση συνδέσμου, ο οποίος οδηγεί σε site με παράνομο υλικό.

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω πάρει ένα C7 από το εξωτερικό (παραεισαγωγής) και πέρασα την τελευταία ενημέρωση με αποτέλεσμα να χάσει την ελληνική γλώσσα. Υπάρχει κάποια διαδικασία προκειμένου να έχω και ελληνικά στη συσκευή? Το update έγινε μέσω nokia update από τον υπολογιστή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση

Όχι δεν κάνεις λάθος. Παρόλα αυτά βγάζει αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες.

By the way καλώς σας βρήκα! Κάτοχος ενός c7 από χτες και μέχρι στιγμής ενθουσιασμένος. Θα ξεζουμίσω το φόρουμ να δω τι παίζει μ'αυτό το κινητό (εφαρμογές, ρυθμίσεις κτλ).:cool:

μετα απο ενα περασμα απο το android ξαναγυρισα στα παλια μου λημερια.εδω και 4 μερες εχω ενα c7 μετα απο ολη τη σειρα με Ν8 Ε7 που περασαν απο τα χερια μου για λιγο διαστημα.

μετα απο ενα περασμα απο το android ξαναγυρισα στα παλια μου λημερια.εδω και 4 μερες εχω ενα c7 μετα απο ολη τη σειρα με Ν8 Ε7 που περασαν απο τα χερια μου για λιγο διαστημα.

για το μοναδικο κινητο που σκεφτομαι να αλλαξω το c7 ειναι το e6

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλα μετα απο το ανδροιδ μου φαινεται αργο το c7..

το εχεις αναβαθμισμενο στο τελευταιο λογισμικο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι το ειχα στην αννα 22 και το πηγα στην αννα 25.ελληνικο ηταν απλα του περασα το βαλκανικο κωδικο.

οταν με το καλο ερθει η μπελε, θα πηγαινει σφαιρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν με το καλο ερθει η μπελε, θα πηγαινει σφαιρα.

Καλό είναι που η ΝΟΚΙΑ δεν το παράτησε. Αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει πολύ η ταχύτητα του UI με την νέα έκδοση. Εχει αρκετά πιο αργό επεξεργαστή από τα αδερφάκια του που βγήκαν με belle και η σύγκριση δεν θα είναι ευνοϊκή.

Σίγουρα θα είναι πιο εύχρηστο και λειτουργικό το C7 μετά αλλά μην περιμένουμε θαύματα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλό είναι που η ΝΟΚΙΑ δεν το παράτησε. Αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει πολύ η ταχύτητα του UI με την νέα έκδοση. Εχει αρκετά πιο αργό επεξεργαστή από τα αδερφάκια του που βγήκαν με belle και η σύγκριση δεν θα είναι ευνοϊκή.

Σίγουρα θα είναι πιο εύχρηστο και λειτουργικό το C7 μετά αλλά μην περιμένουμε θαύματα.

βελτιωση ναι, θαυματα σε καμια περιπτωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φοβερή συσκευή σε απίστευτα χαμηλή τιμή για τις δυνατότητες της.

Αγόρασα 2 για εμένα και για τη γυναίκα μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

:ninja:

Φοβερή συσκευή σε απίστευτα χαμηλή τιμή για τις δυνατότητες της.

Αγόρασα 2 για εμένα και για τη γυναίκα μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

σε τι τιμη το πηρες;αναβαθμισες σε αννα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα μια βοήθεια θέλω,έκανα αναβάθμιση κ έχασα τα ελληνικά αν πάω σε ένα nokia care θα μπορέσουν να μου τα ξαναπερασουν;;

τυπου πλαισιο ,γερμανος κτλ? αν το διαφημίζουν και το πουλάνε για ελληνικό να το πας πισω αυριο κιόλας!!!!! αν σου ειπαν οτι ειναι παραεισαγωγης δεν ξερω τι μπορεις να κανεις, Παντως σε καποια μαγαζια απο το σκρουτζ που ειναι παραεισαγωγης αν κανεις αναβαθμιση και χασεις τα ελληνικα το πας και στα ξαναπερνανε τσαμπα.

Στειλε μου αν θες σε πμ ποιο μαγαζι ειναι , αν και αν το πεις εδω καλητερα ειναι ,για να εχουν και αλλοι το νου τους

στη νοκια ειναι 5 λεπτα υποθεση, αλλα εχω την υποψία οτι δεν θα σε καλύψει η εγγύηση(στο εύχομαι) δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να τα περασεις και μονος σου. αν και εγω ειμαι ασχετος στο θεμα αυτο αλλα αν ψαξεις στο φορουμ μπορεις να βρεις καποιο οδηγο για το πως. αν δεν εχεις θεμα , δεν σε ενοχλει στο μενου να εχει αγγλικα μπορεις να περασεις απο το μπετα λαμπς το σουαιπ και τα ελληνικα και να εισαι οκ στα μηνυματα