Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hey guys. Καλή χρονία!

Μια ερώτηση. Ψάχνομαι για κανα νέο τηλεφωνάκι, αλλά έχω ένα θέμα. Τον ήχο.

Είχα ένα 6290 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Το Ν8 διαβάζω, πέραν του ότι έχει ένα ηχείο, δεν είναι και πολύ δυνατό.

Το C7 τι λέει σ' αυτό τον τομέα;

Δε βλέπω να βγάζει κάτι με καλά ηχεία τελευταία η Nokia. Με βλέπω να περιμένω κι άλλο με το προσωρινό μου τηλ...

Το ηχείο του N8 είναι πολύ δυνατό και πολύ ποιοτικό. Το μόνο πρόβλημα είναι η θέση του, που αν αφήσεις το κινητό σε μαλακή επιφάνεια (καναπέ, στρώμα κλπ) καλύπτεται και δεν ακούγεται. Τα δύο ηχεία πάντα απορούσα τι χρησιμότητα μπορούν να έχουν σε ένα κινητό, έτσι κι αλλιώς το αυτί σου δεν μπορεί να αντιληφθεί τη στερεοφωνία λόγω μικρής απόστασης μεταξύ τους. 100% marketing, τίποτα άλλο.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή από τα χέρια μου πέρασαν και Χ6 και 5800 και C7, τα δύο ηχεία αποδίδουν καλύτερα, όχι τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά όντως καλύτερα. Το Ν8, παρότι το είχα για μισή ωρίτσα δεν το δούλεψα ιδιαίτερα.
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Επειδή από τα χέρια μου πέρασαν και Χ6 και 5800 και C7, τα δύο ηχεία αποδίδουν καλύτερα, όχι τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά όντως καλύτερα. Το Ν8, παρότι το είχα για μισή ωρίτσα δεν το δούλεψα ιδιαίτερα.

Εγώ είχα το N97 που έχει 2 ηχεία. Τη στερεοφωνία δεν την αντιλήφθηκα ποτέ. Τα 2 ηχεία σε κινητό είναι μόνο για φιγούρα. Το νόημα της στερεοφωνίας είναι ότι ακούς διαφορετικό πράγμα από το αριστερό αυτί και διαφορετικό από το δεξί, λόγω του ότι το ένα ηχείο είναι πιο κοντά στο ένα σου αυτί και το άλλο στο άλλο. Στην περίπτωση του κινητού, οι αποστάσεις των αυτιών σου και από τα δύο ηχεία είναι σχεδόν ίδιες, οπότε δεν μπορείς να αντιληφθείς τη στερεοφωνία.

Μιλάμε για ένταση, για στερεοφωνία ούτε σε μικρά Hifi δεν μπορείς να χαρείς, θα χαρείς σε κινητό;
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

το Ν78 παντως που ειχε 2 ηχεια, ειχε σαφως μεγαλυτερη ενταση απο οτι το C7. βεβαια στα 2 χρονια ειχαν καει και τα 2 ηχεια..!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Θα με κάνετε να το πάρω το N8. :p

Είμαι υπέρ των 2 ηχείων πάντως... Στο παλιό μου αντιλαμβανόσουν το στέρεο σε ήχους που είχαν εμφανείς διαφορές στα 2 κανάλια και από ένταση ήταν πολύ καλό.

Θα μου άρεσε κάτι σαν το n900 που έχει ηχεία στο πλάι και όχι από κάτω, αλλά αφού δεν το πήρα τόσο καιρό, προτιμώ να πάρω κάτι πιο καινούργιο.

Για το Χ7 δεν ξέρω. Δε μου γεμίζει το μάτι όσο το Ν8 ή το Ε7, αλλά ας βγει και βλέπουμε. Μάλλον θα κάνω υπομονή για κάτι που να με καλύπτει περισσότερο. :(

Χθες σε ενα καταστημα OTEShop ειδα να αγοραζει καποιος το c7 σε ασημι και πραγματικα εμεινα με το στομα ανοιχτο απο το ποσο εντυπωσιακο ειναι το τηλεφωνο!!! Αυτο ομως που με τρελλανε ειναι οτι η επιδοτηση μου ειναι στα 100€ και θελω αλλα 325€ για να το αποκτησω. Το υπολοιπο ποσο μπορω να το βαλω σε 4 ατοκες μηνιαιες δοσεις (δηλαδη σε 2 λογαριασμους ΟΤΕ) απο τις 12 (σε 6 λογαριασμους) που ηταν καποτε. Πραγμα που σημαινει κανα 200αρι χοντρικα για ΟΤΕ,ιντερνετ και απο 122,5€ για το c7 το 2μηνο. Με λιγα λογια ζορικα τα πραγματα!!! :mad:

Εαν καποιος ξερει...

Η CPU που φορανε τα N8/C7/C6-01 μπορει να χρονιστει μεχρι 820MHz??

Ειναι μολις 680MHz και αν εχει μαθει κανεις μηπως η ΝΟΚΙΑ μας κανει την τιμη και μας "ανεβασει" λιγακι!!!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Σε ξένο φόρουμ ένας υπάλληλος της Nokia εγραψε ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα μέχρι και τα 1000mHz. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αληθεύει.

Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει τελικά να λειτουργεί αλλά είπα να ρωτήσω:

Γίνεται η εκφώνηση καλούντος να ακούγεται από το bluetooth? Σε ένα itech mono που δοκίμασα, ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης που έχω επιλέξει και όταν θα έπρεπε να πει το όνομα (όπως το ηχείο του κιν) κάνει στιγμιαία πάυση του ήχου και ξαναρχίζει. Δοκίμασα στις ρυθμίσεις->τηλεφωνο->ομιλία να βάλω από μεγάφωνο->ακουστικό αλλά τίποτα (αυτή η αλλαγή ισχύει για το ακουστικό του κιν).

Το ίδιο γίνεται και στο N8,ακούγεται ελάχιστα το όνομα,οπότε λογικά είναι γενικό bug του λειτουργικού και όχι ενός μοντέλου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

2 νεες ενημερωσεις για το κινητο.απο 3mb η καθεμια περιπου. Μια ενημερωση εφαρμογων και μια midnight. Ξερει κανεις τι ειναι η δευτερη?
[sIGPIC][/sIGPIC]

2 νεες ενημερωσεις για το κινητο.απο 3mb η καθεμια περιπου. Μια ενημερωση εφαρμογων και μια midnight. Ξερει κανεις τι ειναι η δευτερη?

themes είναι..

να ρωτησω κατι ρε παιδια σε οτι αφορα περιγραμμα φωτογραφιων αλλα και εφαρμογων με εντονα χρωμματα σας δειχνει τα χρωμματα καπως θολα?

Γεια και χαρά σε όλους,

Με ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη συσκευή, παρόλα αυτά έχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με την ποικιλία των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες για το Symbian^3.

Μια βασική μου απορία είναι εάν εφαρμογές για S60 5th edition μπορούν να εκτελεστούν στο s3. Επίσης, θα ήθελα να μπορώ να έχω πρόσβαση σε υπολογιστές με remote desktop μέσω vpn σύνδεσης. Ξέρω ότι δεν είναι και το πιο εύχρηστο λόγο μικρής οθόνης αλλά πιθανώς να χρειαστεί (ανάγκες δουλειάς) . Μήπως έχετε κάτι αξιόπιστο και σχετικά οικονομικό υπόψη σας; Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι για Symbian^3, ούτε μέσω ovi store. Για τις προηγούμενες εκδόσεις φαίνεται να υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Μάρκος

να ρωτησω κατι ρε παιδια σε οτι αφορα περιγραμμα φωτογραφιων αλλα και εφαρμογων με εντονα χρωμματα σας δειχνει τα χρωμματα καπως θολα?

σε μενα φιλε τα δειχνει κανονικα και πολυ ζωντανα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κ απο εμενα παιδια.το c7 ειναι το πρωτο μου κινητο νοκια.(ολα τα αλλα ηταν s.e.)

παρα πολυ ομορφο το c7 και αρκετα καλο.εχει ενα μειον για εμενα ομως η δονηση του, η οποια ειναι πολυ ηπια.(στο w995 που ειχα την αισθανοσουν καλυτερα).Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση για να ειναι πιο εντονη?ευχαριστω

Καλημερα και απο μενα και καλη χρονια. Εχω και εγω το c7 brown αγορασμενο απο amazon.de. Εχω ορισμενες αποριες αν μπορει να με βοηθησει καποιος.

1) Ξερει κανεις αν μπορω να βαλω την ελληνικη γλωσσα σε μενου κτλ? Εχει μονο 6 γλωσσες προεπιλογη.

2) Η μπαταρια κραταει μονο μια μερα περιπου. Εγκατεστησα μια εφαρμογη που δειχνει ποση μπαταρια εχω κτλ, και μου βγαζει χρονο ομιλιας πχ 4,5 ωρες (ενω στις προδιαγραφες ειναι σχεδον το διπλασιο). Μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις για να εξοικονομησω ενεργεια? Εψαξα στο μενου και δε βρηκα τπτ.

3) Εγω χρησιμοποιω wifi μονο, κυριως μεσα στο σπιτι. Οταν φευγω απο το σπιτι και δεν εχω γνωστο κωδικο για να μπω, ή οταν δεν συνδεομαι στο ιντερνετ (σπιτι μου), πανω αριστερα στην οθονη μου βγαζει ενα μνμ connection failed κτλ. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ωστε να μη μου το βγαζει συνεχεια?

4) Δεν το εχω δοκιμασει ως navigator. Κατεβασα τον ελληνικο χαρτη και τις φωνητικες οδηγιες απο το ιντερνετ και τις εβαλα στο κινητο. ΓΙα να λειτουργησει πρεπει να συνδεθω στο αμαξι με 3g/internet? Η δουλευει μονο του?

Αυτα τα λιγα!:O

καλησπερα κ απο εμενα παιδια.το c7 ειναι το πρωτο μου κινητο νοκια.(ολα τα αλλα ηταν s.e.)

παρα πολυ ομορφο το c7 και αρκετα καλο.εχει ενα μειον για εμενα ομως η δονηση του, η οποια ειναι πολυ ηπια.(στο w995 που ειχα την αισθανοσουν καλυτερα).Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση για να ειναι πιο εντονη?ευχαριστω

Δυστυχως δεν υπαρχει ρυθμιση για την ενταση της δονησης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα και απο μενα και καλη χρονια. Εχω και εγω το c7 brown αγορασμενο απο amazon.de. Εχω ορισμενες αποριες αν μπορει να με βοηθησει καποιος.

1) Ξερει κανεις αν μπορω να βαλω την ελληνικη γλωσσα σε μενου κτλ? Εχει μονο 6 γλωσσες προεπιλογη.

2) Η μπαταρια κραταει μονο μια μερα περιπου. Εγκατεστησα μια εφαρμογη που δειχνει ποση μπαταρια εχω κτλ, και μου βγαζει χρονο ομιλιας πχ 4,5 ωρες (ενω στις προδιαγραφες ειναι σχεδον το διπλασιο). Μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις για να εξοικονομησω ενεργεια? Εψαξα στο μενου και δε βρηκα τπτ.

3) Εγω χρησιμοποιω wifi μονο, κυριως μεσα στο σπιτι. Οταν φευγω απο το σπιτι και δεν εχω γνωστο κωδικο για να μπω, ή οταν δεν συνδεομαι στο ιντερνετ (σπιτι μου), πανω αριστερα στην οθονη μου βγαζει ενα μνμ connection failed κτλ. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ωστε να μη μου το βγαζει συνεχεια?

4) Δεν το εχω δοκιμασει ως navigator. Κατεβασα τον ελληνικο χαρτη και τις φωνητικες οδηγιες απο το ιντερνετ και τις εβαλα στο κινητο. ΓΙα να λειτουργησει πρεπει να συνδεθω στο αμαξι με 3g/internet? Η δουλευει μονο του?

καλοριζικο!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3410424#post3410424

θα σου λυσει αρκετες απο τις αποριες σου.

εγω εξοικονομησα μπαταρια ως εξης. εχω τον αισθητηρα φωτος στη μεση ωστε να αυξομειωνει μονο του τη φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με το φως του περιβαλλοντα χωρου. επισης ρυθμισα να μην αναζητα ποτε ασυρματα δικτυα γιατι αναζητα διαρκως και σου τρωει την μπαταρια. καντο ετσι και συνδεσου μονο οταν θες εσυ πατωντας στην αναμονη πανω δεξια στην μπαταρια και μετα τα βελακια του μενου συνδεσιμοτητα. να προτιμας να το εχεις σε καταασταση εξοικνομησης ενεργειας οταν εισαι σπιτι χωρις το εξωτερικο ρολοι ενεργο. με ολα αυτα θα εξοικονομεις πολυ.

οσο για την εφαρμογη της μπαταριας την απεγκαατεστησα γιατι μου φαινοταν πως ετρωγε κι εκεινη πολυ υπολογιζοντας συνεχεια ειδικα οσο ηταν στη εξωτερικη οθονη αναμονης.....

τελος δε χρειαζεσαι 3g συνδεση.στην επιλογη συνδεση των χαρτων επελεξε "εκτος συνδεσης" και οταν θες να σε παει καπου περιμενε 1-2 λεπτα να πιασει δορυφορο οπως τα κανονικα gps εχουν μια καθυστερηση στο star up παντα.

για τη γλωσσα ας βοηθησει καποιος γνωστης.

ο,τι ξερω σου το ειπα ευχομαι να βοηθησα.

Edited by czc4
ορθογραφια
αν μαζι με τις συσκευες μας εξελισσονταν τοσο γρηγορα και οι μπαταριες τους ..... θα ημασταν χαρουμενοι .

Τρόπος φόρτωσης ελληνικού firmware σε συσκευή που δεν προοριζόταν για την ελληνική αγορά.

Καταρχήν, χρησιμοποιούμε το navifirm για να κατεβάσουμε το ελληνικό firmware που αντιστοιχεί στην συσκευή μας και, κατόπιν, την φλασάρουμε με το phoenix. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα έχουμε ελληνική γλώσσα στην συσκευή μας. Για τα λινκ των προγραμμάτων και τους οδηγούς για την παραπάνω διαδικασία, κάνουμε αναζήτηση στο google.

Edited by mirrorofsorrow

Ευχαριστω παληκαρια. Ρυθμισα αυτοματη συνδεση, Τη φωτεινοτητα την εβαλα στο ελαχιστο. και εβαλα και το offline mode που μου ειπες. Σε εκεινο το σημειο απο ακτω εχει μια επιλογη network destination, εκει τι να βαλω? Γενικα χρειαζονται καποιες αλλες ρυθμισεις? Οταν στο maps παταω my position μου ζηταει ιντερνετ, δε Θα επρεπε να η βρει το gps? Τα ελληνικα καλυτερα να μη τα βαλω. Δε πειραζει.

Επισης μερικες ακομη ερωτησεις...

1) Μπορω αντι για το ρολοι που εχει να βαλω ψηφιακη ωρα? Μονο με αριθμους?

2) Καμμια φορα το κινητο στα ξεκαρφωτα μου γραφει οτι θα κανει restart. ΤΙ προβλημα υπαρχει?

Κάποια εφαρμογή ζητάει restart. Αν το κινητό φάει κάποιο κόλλημα και χρειαστεί επανεκκίνηση, δεν σε ρωτάει/προειδοποιεί, απλά το κάνει.

Από τις ρυθμίσεις -τηλέφωνο - ρολόι, θα ορίσεις αν θέλεις ψηφιακό ή αναλογικό ρολόι.

Ευχαριστω παληκαρια. Ρυθμισα αυτοματη συνδεση, Τη φωτεινοτητα την εβαλα στο ελαχιστο. και εβαλα και το offline mode που μου ειπες. Σε εκεινο το σημειο απο ακτω εχει μια επιλογη network destination, εκει τι να βαλω? Γενικα χρειαζονται καποιες αλλες ρυθμισεις? Οταν στο maps παταω my position μου ζηταει ιντερνετ, δε Θα επρεπε να η βρει το gps? Τα ελληνικα καλυτερα να μη τα βαλω. Δε πειραζει.

Επισης μερικες ακομη ερωτησεις...

1) Μπορω αντι για το ρολοι που εχει να βαλω ψηφιακη ωρα? Μονο με αριθμους?

2) Καμμια φορα το κινητο στα ξεκαρφωτα μου γραφει οτι θα κανει restart. ΤΙ προβλημα υπαρχει?

παντως φιλε, στο προηγουμενο ποστ που ανεφερες οτι η μπαταρια σου κραταει μια μερα, ισως εχεις θεμα.

Εχω κι εγω το c7 και το λιγοτερο που μου εχει κρατησει ηταν πανω απο 3 μερες, με αρκετη χρηση των δυνατοτητων του.

Παντως κανε τον κυκλο των 5 φορτισεων που προβλεπεται για να εχεις πιο πληρη εικονα της δυναμικης της μπαταριας σου.