impreza_sti Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Καλημέρα,καλώς ήρθες στο forum και καλορίζικη η καινούργια συσκευή.:) Στην πλατφόρμα symbian δεν υπάρχει,μέχρι τώρα τουλάχιστον,πλήρης υποστήριξη για flash περιεχόμενο όπως γίνεται στους υπολογιστές και σε κάποιες άλλες πλατφόρμες. Το ovi maps δεν λειτουργεί μόνο με internet.Ρίξε μια ματιά εδώ [symbian^3] Ovi Maps Επίσης σαν καινούργιος στον χώρο καλό είναι να διαβάσεις τα FAQ που υπάρχουν για harware Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ και για software Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ Θα σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα καθώς πολλές απορίες σου θα λυθούν μέσα από αυτά. Για ότι άλλο χρειαστείς εδώ ήμαστε. Καλή παραμονή και καλή συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisch13 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Καλημέρα,καλώς ήρθες στο forum και καλορίζικη η καινούργια συσκευή.:) Στην πλατφόρμα symbian δεν υπάρχει,μέχρι τώρα τουλάχιστον,πλήρης υποστήριξη για flash περιεχόμενο όπως γίνεται στους υπολογιστές και σε κάποιες άλλες πλατφόρμες. Το ovi maps δεν λειτουργεί μόνο με internet.Ρίξε μια ματιά εδώ [symbian^3] Ovi Maps Επίσης σαν καινούργιος στον χώρο καλό είναι να διαβάσεις τα FAQ που υπάρχουν για harware Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ και για software Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ Θα σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα καθώς πολλές απορίες σου θα λυθούν μέσα από αυτά. Για ότι άλλο χρειαστείς εδώ ήμαστε. Καλή παραμονή και καλή συνέχεια. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! η πωλήτρια μου είπε ότι η πλοήγηση γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ, αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα. Όσο για τα flash περιεχόμενα υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τα παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Για το flash περιεχόμενο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Μην δίνεις σημασία στο τι λένε κάποιοι πωλητές.Ρίξε μια ματιά στα ανάλογα θέματα,στα FAQ και στους οδηγούς και σε μεγάλο σημείο θα καλυφτούν οι όποιες απορίες σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 η πωλήτρια μου είπε ότι η πλοήγηση γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ, αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα. Αν εννοούσε την πλοήγηση στο διαδίκτυο, ναι. Αλλά αν εννοούσε την πλοήγηση GPS, τότε απλά δεν έχει ιδέα, όπως πολλοί πωλητές, που πολλές φορές δεν επιλέγονται με κριτήριο τις γνώσεις τους... Πλοήγηση GPS μπορείς να κάνεις ελεύθερα, δωρεάν και χωρίς να συνδεθείς στο internet, απλά και μόνο με τη χρήση του δεκτή GPS που διαθέτει η συσκευή. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Μήπως το κάθε αρχείο που θες να μεταφέρεις υπερβαίνει τα 4 gb; Όχι, μερικα ΜΒ ειναι μόνο... :( Επίσης, μου κανει εντυπωση το γεγονος πως το GPS αργεί απελπιστικά να κλειδώσει. Εχω κανει τα βηματα του οδηγου. ::confused:: αλλά δεν βλέπω να τα καταφερνει. Συνεχως λέει "συνδεση απετυχε - προσβαση αδυνατη :(" μήπως πρέπει να τσεκάρω ρυθμισεις-> διαδικτυο->συνδεση ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisch13 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 ρε παιδιά πως κάνεις την κλασσική αντιγραφή-επικόλληση; έχω φτιάξει έναν φάκελο στο Βίντεο-TV, πως μπορώ να μεταφέρω σε αυτόν αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Αναφέρεσαι για αντιγραφή επικόλληση μέσα από την έκθεση ή μέσα από διαχείριση αρχείων;Επίσης όταν λες φάκελο εννοείς άλμπουμ που έκανες μέσα από το κινητό ή φάκελο που έκανες από υπολογιστή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisch13 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 εναν απλο φακελο εφτιαξα απ την εκθεση, οχι απ την διαχειριση αρχειων. Απ το κινητο τον εφτιαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ανοίγεις την έκθεση,επιλέγεις το μεσαίο εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης και μετά επιλέγεις ότι θέλεις να μεταφέρεις.Στην συνέχεια πας επιλογές-προσθήκη σε άλμπουμ. http://img818.imageshack.us/img818/9899/scr0000661.th.jpg http://img842.imageshack.us/img842/6212/scr0000671.th.jpg http://img838.imageshack.us/img838/9794/scr0000701.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisch13 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 φίλε σε ευχαριστώ πολύ! πραγματικά με έχεις βοηθήσει πολύ με τις απαντήσεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αγορασα πριν λιγο καιρο και εγω το εν λογο κιν, εχω παρατηρισει στην οθονη (σε λευκο φοντο κυριως και στο ovi ) καθετες γραμμες στην οθονη το τσεκαρα και σε καποιο μαγαζι που το ειχε και το ειδα και εκει . Οταν το πηγα σε καταστημα τησ νοκια μου ειπαν οτι μαλλον καπου το ακουμπησα και οτι ειναι απο το τζαμι και οχι της οθονης , εχει παρατησησει καποιος κατι αναλογο?????? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Είναι προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και όχι μόνο απ'ότι βλέπω....http://www.skroutz.gr/s/298036/Nokia-C6-01.html ...(τα πρώτα 4 καταστήματα το έχουν σε αυτή τη τιμή),η πωλήτρια μου είπε πως είναι μέχρι να εξαντληθούν τα κομμάτια (η κανονική τιμή στο ΠΛΑΙΣΙΟ ήταν/είναι 309 €)....σίγουρα στα 189 ας πούμε από το να πάρεις πχ. το C3-01 ελληνικής αντιπροσωπείας που κυμαίνεται από 175-189 στο Multirama είναι η καλύτερη επιλογή το C6-01. Οταν το άνοιξα είχε την έκδοση λογισμικού 12.6 Οκτ.2010 άρα δεν είναι απ΄τα "φρέσκα" άλλα αψογότατο και ελληνικότατο,πραγματικά το ευχαριστιέμαι γιατί πριν μήνες το είχα ξαναπάρει στα 300+ € ενώ τώρα ξέρω πως δεν έδωσα τόσα και δεν εκνευρίζομαι πλέον-η χρυσή συνταγή είναι να περιμένει κανείς και στην εποχή μας βοηθάει πλέον πολύ αυτή η οικονομική κρίση και έτσι οι μεγάλες αλυσίδες θα κάνουν τρελλές προσφορές για να ξεστοκάρουν τις συσκευές που δεν κάνουν τις επιθυμητές πωλήσεις(βλ. Nexus S-και ποιός ξέρει τι άλλο ετοιμάζουν.....;)). Η ποιότητα του ηχείου και του ακουστικού είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με το C7 και η CBD οθόνη σαφέστατα κάνει την διαφορά+Gorilla Glass τελικά.... http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/nokia ,μια χαρά το μικρό S^3 και σύντομα θα εφοδιαστεί με την Annούλα.....:) 329 ευρώ πλέον στο plaisio αλλά και στο getitnow. Δεν το πρόλαβα...:( Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 329 ευρώ πλέον στο plaisio αλλά και στο getitnow. Δεν το πρόλαβα...:( Στο πλαίσιο το έχουν 10 ευρώ φθηνότερο από το C7!!!!! μάλλον θέλουν να οδογήσουν τους αγοραστές εκεί! άρχισαν να αλλάζουν όλοι τις τιμές...εγώ το παρήγγειλα το Σάββατο για να το κάνω δώρο..για να δούμε..θα το στείλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 To πρωι το Electro World το ειχε 189 τωρα 329.Σταυροκοπιεμαι με τα δυο χερια:mad: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 To πρωι το Electro World το ειχε 189 τωρα 329.Σταυροκοπιεμαι με τα δυο χερια:mad: με 250 παίρνεις το c7 και ησυχάζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 με 250 παίρνεις το c7 και ησυχάζεις... Με την ωραια την ροζουλι οοθονη Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufalia Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 πραγματικη ξεφτίλα ανεβασε το πλαισιο την τιμη και ξαφνικα ολες οι εταιριες στην ελλαδα ειμαστε τι να πουμε ντροπη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) Στο πλαίσιο το έχουν 10 ευρώ φθηνότερο από το C7!!!!! μάλλον θέλουν να οδογήσουν τους αγοραστές εκεί! άρχισαν να αλλάζουν όλοι τις τιμές...εγώ το παρήγγειλα το Σάββατο για να το κάνω δώρο..για να δούμε..θα το στείλουν? Μαλλον τους εχουν απομείνει ακομα stock στο c7... :rolleyes: To αποθεμα του C6-01 μάλλον τελείωσε..... Οσοι προλαβαν-προλαβαν!!! :mobile: Είναι αυτο που εχει ειπωθει πιο πριν: Είναι προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και όχι μόνο απ'ότι βλέπω....http://www.skroutz.gr/s/298036/Nokia-C6-01.html ...(τα πρώτα 4 καταστήματα το έχουν σε αυτή τη τιμή),η πωλήτρια μου είπε πως είναι μέχρι να εξαντληθούν τα κομμάτια (η κανονική τιμή στο ΠΛΑΙΣΙΟ ήταν/είναι 309 €)....σίγουρα στα 189 ας πούμε από το να πάρεις πχ. το C3-01 ελληνικής αντιπροσωπείας που κυμαίνεται από 175-189 στο Multirama είναι η καλύτερη επιλογή το C6-01. Οταν το άνοιξα είχε την έκδοση λογισμικού 12.6 Οκτ.2010 άρα δεν είναι απ΄τα "φρέσκα" άλλα αψογότατο και ελληνικότατο,πραγματικά το ευχαριστιέμαι γιατί πριν μήνες το είχα ξαναπάρει στα 300+ € ενώ τώρα ξέρω πως δεν έδωσα τόσα και δεν εκνευρίζομαι πλέον-η χρυσή συνταγή είναι να περιμένει κανείς και στην εποχή μας βοηθάει πλέον πολύ αυτή η οικονομική κρίση και έτσι οι μεγάλες αλυσίδες θα κάνουν τρελλές προσφορές για να ξεστοκάρουν τις συσκευές που δεν κάνουν τις επιθυμητές πωλήσεις(βλ. Nexus S-και ποιός ξέρει τι άλλο ετοιμάζουν.....;)). Η ποιότητα του ηχείου και του ακουστικού είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με το C7 και η CBD οθόνη σαφέστατα κάνει την διαφορά+Gorilla Glass τελικά.... http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/nokia ,μια χαρά το μικρό S^3 και σύντομα θα εφοδιαστεί με την Annούλα.....:) Edited July 12, 2011 by dimlou Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Στο πλαίσιο το έχουν 10 ευρώ φθηνότερο από το C7!!!!! μάλλον θέλουν να οδογήσουν τους αγοραστές εκεί! άρχισαν να αλλάζουν όλοι τις τιμές...εγώ το παρήγγειλα το Σάββατο για να το κάνω δώρο..για να δούμε..θα το στείλουν? τελικά το plaisio μου το έστειλε...νομίζω το κινητό είναι πιο ωραίο από όσο στις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 ....σύντομα θα εφοδιαστεί με την Annούλα.....:) ισχυει επισημα κατι τετοιο,γιατι εγω διαβασα μονο για τις μεγαλυτερες σειρες..? λαθος καταλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 ισχυει επισημα κατι τετοιο,γιατι εγω διαβασα μονο για τις μεγαλυτερες σειρες..? λαθος καταλαβα? NAI ισχύει, και το c6-01 θα αναβαθμιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 ισχυει επισημα κατι τετοιο,γιατι εγω διαβασα μονο για τις μεγαλυτερες σειρες..? λαθος καταλαβα? ο,τι τρεχει Symbian ^3 , θα αναβαθμιστει σε Symbian ^3 Anna (και αργοτερα σε Belle) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 μια ερωτηση.σκεφτομαι να αγορασω το κινητο και θελω να μου πειτε απο πιο ηλεκτρονικο κατστημα μεσω skroutz να το αγορασω και φυσικα η συσκευη να μην ειναι "πειραγμενη" και να εχει Ελληνικο product code. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 ο,τι τρεχει Symbian ^3 , θα αναβαθμιστει σε Symbian ^3 Anna (και αργοτερα σε Belle) NAI ισχύει, και το c6-01 θα αναβαθμιστεί. μια χαρα το βρισκω..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 (edited) συνοπτικα(ετσι για να εχουν και μια εικονα οι μελλοντικοι αγοραστες)μετα απο 3 μηνες χρηστης του κινητου,εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα: -πολυ καλη οθονη.ευκρινης,φωτεινη,με υπεροχα χρωματα.ευαναγνωστη με κοντρα το φως του ηλιου..! -η μπαταρια του κινειται σε καλα επιπεδα(θα μπορουσε και καλυτερα με μια μεγαλυτερης χωριτηκοτητας μπαταρια).με νορμαλ χρηση,το 3ημερο το βγαζει ανετα. -η οθονη αφης,αναταποκρινεται πολυ αμεσα.δεν εχει καμια απολυτως σχεση,με τα πρωτα touch της εταιριας. -ακουστικο πολυ καλο.πεντακαθαρο χωρις παραμορφωσεις.το ιδιο ισχυει και για την συμπεριφορα του ηχειου στην ανοιχτη ακροαση.- -σημα καμπανα... -φωτογραφιες και βιντεο.κατι παραπανω απο ικανοποιητικα. -το ovi εξελισεται συνεχως.μεσα σε αυτο υπαρχουν χρησιμα προγραμματα,εργαλεια,παιχνιδια,εφαρμογες χωρις φρου φρου και αρωματα. προτιμω 200 downloads χρησιμα,παρα 5000 και αχρηστα.αυτο πιστευω,εχει φανει στην πραξη. εαν ειχε auto focus και καλυτερο ηχο στην μουσικη το εξωτερικο του ηχειο,θα τολμουσα να πω οτι στα 320 ευρω,δεν υπαρχει αντιπαλος. ισως και με αυτα τα αρνητικα να μην εχει αμεσο ανταγωνιστη,αλλα αυτα τα 2 μειον του,κοβουν αρκετους ποντους. εαν λαβουμε υπο`ψιν και το γεγονος οτι σε λιγο θα εχουμε και αναβαθμιση του symbian,πιατευω οτι ειμαστε υπερ καλυμενοι... γενικοτερα το βρισκω ενα τηλεφωνο,που οι επιδοσεις του overall,φτανουν και περισσευουν για τον μεσω χρηστη,που θελει να κανει σωστα την δουλεια του. Edited July 21, 2011 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts